2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çorap çok onemli hele hele sezeryan olacaklar için. çünkü ameliyattan cıkınca çok üşünüyor

canım çok haklısın bende sezaryandan çıkınca, gözümü açıp konuşamıyordum çünkü çok yorgundum, ama içimden Allahım biri ayağıma çorap giydirse ne güzel olur diyordum, tam böyle iç geçirmişken biri ayağıma dokundu sonra çorabı giydirdi, zar zor gözümü açtım meğer annemmiş.

gülay senin blogun falan var mı? böyle sanki yayınlamak için adım adım çekmişsin fotoyu :)

e benim tişörte pek tepki gelmedi ya.

başka kim olacaktı ki gözlerim doldu.

ağlarsa anam ağlar.

çok güzel olmuş gülay çok uğraşmışsın ama değimiş. eminim zevkli bir uğraştır. ben de yapacağım :)

canım çok zevkli ben bir tane daha boyadım, onda da coming soon yazıyor.... ama bitmemiş halinin fotoları var sadece.. giyip de eklerim buraya...

çok beğendim senin yaptırdığın resmi de.... çok anlamlı, eşin çok duygulanacaktır, kesinlikle....

Eklentiler

• $karışık 299.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $karışık 301.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 29
pembişim senin kide muhteşem benimde bir tasarımım var ama henüz hayata geçiremedim solaklar için yapmıştım kendim solakım da kaydirigubbakcemile3

gülay senin blogun falan var mı? böyle sanki yayınlamak için adım adım çekmişsin fotoyu :)

e benim tişörte pek tepki gelmedi ya.

yok canım bloğum, ben facebooka yağıştırmıştım kızlar için, kendi çapımda bişeyler yapıyorum işte, evde zaman geçirmek için... bir de hamile tshirtlerinin fiyatlarını boykat etmek için. bana tshirt 8 ytl ye geldi. tshirti 6 ytl ye aldım ucuzcumda (bizim orada bir dükkan, ihracat fazlası ürünler satıyo) boya sı da 2 ytlydi... tabi o boyayla dünya tshirt boyarım daha.....

pembe cim eminim eşim çok beğenecek hediyeni bence çok güzel olmuş :))
gülay cım seninde tşörtlere bayıldım bende bu tarz tşörtlerden almak istiyordum ama çok pahalı (
ne güzel akıl etmişsin de yapmışsın ellerine sağlık bir ara bende denemek isterim bakalım becerebilecekmiyim
bu arada bebek şekerlerini koymadın ben onları bekliyorum 4 gözle :))

kızla bu da görümcem için yaptığım bebek şekerleri... çikolatalı sonradan tülle bağlandığı için o fotolar yok şimdilik... bu lavantalı , sonrada birde çikolata koydum... sepetimizde kurdelalarla süslendi, o hali yok fotoda....

Eklentiler

• $karışık 235.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
beğenenler sağolunuz. yıldönümümüz geçti hediyesini çoktan aldı kocam. ve tişörte bayıldı bayıldı. çocuk gibi hem de. :)

canım sadece bir fotoso var, ama sana mutlaka son halinin fotosunu yollucam, dün hastanede süper görünüyodu, ama malesef fotolarını dün çekmeyi unuttum... ama mutlaka bugün yarın koyarım, ben sepetini de kurdelalarla süsledim.... onu da koyacam...

güzel beğenileriniz için herkese teşekkür ederim... beğenmenize çok sevindim... işten sonra böyle şeylerle ilgilenmek beni inanılmaz rahatlatıyo... şimdi de bebeğin odası için bir yağlıboya yapıyorum, bitince onun fotolarını eklicem... cumartesi de boyama kursuna başlıyorum figür boyama kursu, fantastik figürler boyucam, minyatür heykel tarzında.... kocamla başlıyoruz kursa.....

evet canım haklısın bende snein gibi düşünüyorum

selam hanımlar, okuduğum kadarıyla herkesler iyi maşallah

pembem hediyen çok şirin olmuş, benim aklıma gelmezdi valla, bravo

gülaycım maşallah yaa, ne güzelmiş, becerili eylül anneleri siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…