çorap çok onemli hele hele sezeryan olacaklar için. çünkü ameliyattan cıkınca çok üşünüyor
canım çok haklısın bende sezaryandan çıkınca, gözümü açıp konuşamıyordum çünkü çok yorgundum, ama içimden Allahım biri ayağıma çorap giydirse ne güzel olur diyordum, tam böyle iç geçirmişken biri ayağıma dokundu sonra çorabı giydirdi, zar zor gözümü açtım meğer annemmiş.
çok güzel olmuş gülay çok uğraşmışsın ama değimiş. eminim zevkli bir uğraştır. ben de yapacağım :)
pembişim senin kide muhteşem benimde bir tasarımım var ama henüz hayata geçiremedim solaklar için yapmıştım kendim solakım da kaydirigubbakcemile3
gülay senin blogun falan var mı? böyle sanki yayınlamak için adım adım çekmişsin fotoyu :)
e benim tişörte pek tepki gelmedi ya.
pembe cim eminim eşim çok beğenecek hediyeni bence çok güzel olmuş :))
gülay cım seninde tşörtlere bayıldım bende bu tarz tşörtlerden almak istiyordum ama çok pahalı(
ne güzel akıl etmişsin de yapmışsın ellerine sağlık bir ara bende denemek isterim bakalım becerebilecekmiyim
bu arada bebek şekerlerini koymadın ben onları bekliyorum 4 gözle :))
ben kendime hastane listesi hazırladım arkadaşlar bütün siteleri gezdim dolaştım onlardan aldım birde kendi ihtiyaçlarımı yazdım ben temelde pijama giyemeyi düşünüyorum daha rahat olurom diye bunun yanında kanama çok olablir se diye hasta bezi alacam çorap çok önemli hatta kalın olsun yaz bile olsa üşünüyor doğumdan sonra mutlaka bebek için her ihtimale karşı emzik biberon önemli bebeğede bol giysi bulundurun diyor doğum yapan arkadaşlar sarılık yükselirse hastanede kalma süresi artıyor ve bebek kusma ve altını kirletme sırasında kıyaetlerini kirletebiliyormuş
canım desenin çizilmiş ve sonra da boyanmış hallerinin fotoları...
beğenenler sağolunuz. Yıldönümümüz geçti hediyesini çoktan aldı kocam. Ve tişörte bayıldı bayıldı. çocuk gibi hem de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?