Cnm benimde göğüslerim fazlaca şiştiği için, toparlayıcı sütyen aldım. Sanada öneririm. Demirsiz olduğu için canımı yakmıyor ve rahat ediyorum
ay bende de kaşınma sorunu var göğüslerimde.en pahalı sütyen aldım böle oldu akşam gittim 6 tl lik aldım şu an memnunum güvendiğin bi yere git 1-2 çeşit al yıka dene derim...çünkü kestiremiyosun hangisinden memnun kalacağını
Cnm benimde göğüslerim fazlaca şiştiği için, toparlayıcı sütyen aldım. Sanada öneririm. Demirsiz olduğu için canımı yakmıyor ve rahat ediyorum
günaydın kızlar, geçmişi oku oku bitmedi:)
dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.
fbozkurt, gözün aydın darısı benim rahatlamamın başına...
msms, ben oysho aldım çok da memnun kaldım canım. ispanyol markası çok uçuk değil fiyatlar ve büyük avm lerde var.
evet ya benimde ihtiyacım var aynısından :asigim:
yaa benım ıstedıgım yumusacık bişey olsun. taa ne zaman kom dan almıstım bı tane. çok memnunum ondan bulamdım. fabrıka satısı eve yakın belkı h.sonu esımı kadırır gider bakarım:)
canım ben oldum olsaı o demirlerden nefret ediyorum zaten alıncada ılk iş demirleri cıkarıyorum:)
Kızlar demirsiz olduğu için çok rahat. Bence gidip bir çamaşırcıda deneyin. Denemek bedava nasılsa. hoşunuza giderse alırsınız alkisalkisalkis
msms cevahir 3. katta varmış baktım senin için :)
günaydın kızlar, geçmişi oku oku bitmedi:)
dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.
teşekkürler kızlar, pembecim, inşallah.
artık bir hamile pantolonu alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?