2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fbozkurt, gözün aydın darısı benim rahatlamamın başına...

msms, ben oysho aldım çok da memnun kaldım canım. ispanyol markası çok uçuk değil fiyatlar ve büyük avm lerde var.

yaa benım ıstedıgım yumusacık bişey olsun. taa ne zaman kom dan almıstım bı tane. çok memnunum ondan bulamdım. fabrıka satısı eve yakın belkı h.sonu esımı kadırır gider bakarım:)
Cnm benimde göğüslerim fazlaca şiştiği için, toparlayıcı sütyen aldım. Sanada öneririm. Demirsiz olduğu için canımı yakmıyor ve rahat ediyorum

canım ben oldum olsaı o demirlerden nefret ediyorum zaten alıncada ılk iş demirleri cıkarıyorum:)

canımm gözün aydın bebeğin iyiymiş onu görmüşsün ne güzel

fbozkurt, gözün aydın darısı benim rahatlamamın başına...

msms, ben oysho aldım çok da memnun kaldım canım. ispanyol markası çok uçuk değil fiyatlar ve büyük avm lerde var.

bir bakıyım canım bır kaç yerde var görmüştüm şimdi hangi avm ler hatırlamıyorum ama bulurum.

evet ya benimde ihtiyacım var aynısından :asigim:

Kızlar demirsiz olduğu için çok rahat. Bence gidip bir çamaşırcıda deneyin. Denemek bedava nasılsa. hoşunuza giderse alırsınız alkisalkisalkis

kızlar bu sabah çilek reçeli yaptım. dün koca pazarı alt üst ettim de kafam kadar olmayan çilek zar zor buldum. şimdi soğumaktalar hanfendü kendileri :)

ben de ucuz bişey kullanıyorum... markası nbb ydi sanırım, tümden penye.... zaten göğüslerim şuan 90 civarı, 85 aldım, daha derli yoplu tuttu, 4 ytl di sanırım.... ama ilk günler kadar büyük değil göğüslerim, biraz indiler Allah'tan .

gözün aydın canım...:1hug:

nbb benim de çok sevdiğim bir marka. formu ve sarması çok güzel. hem ucuz hem de her yerde var. amma velakin askıları sert gelmeye başladı kullandığım modelin. bu oyshoyu keşfettim sanırım bundan devam edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…