2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar herkeze merhaba umarım herkez iyidir görüşmeyeli... ben iyiyim oğluşumla tepişip duruyoruz...11 gün sonra kontrolüm var sabırsızlıkla bakliyorum oğluşumu göreceğim anı...

sağol demetcim, yorgunluğu bende anlamış değilim, çok iş yapsam bu kadar yorgun olmam herhalde...

kızlar, bu sayfaya video yükleyebilirmiyim varmı bir yolu.??

artık bir hamile pantolonu alayım diyorum

canım normal pantolonları giyebiliyormusun? ben bu hafta ıkıncı kotumuda aldım. bunuda en fazla 1 1,5 ay daha gıyınırım. tatılde her zaman kılo alıyorum bu seferde alırsam hiç giyinemiycem hazıran ıtıbarı ıle:) o zaman elbıselere etekelre gececegım zaten

benimde ihtiyacım var aslında sütyene ama tembelliğimden çıkıp alamadım daha.. hafta sonu alırım inşallah.. ama nasıl birşey alacam daha karar veremedim.. ayyıldızın emzirme sutyenini gördüm çok güzeldi kızlar.. ilerde alıcam ondan.. şimdiden alsam olumu ki acaba???

KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....

Eklentiler

• $bebek 023.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $bebek 031.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $bebek 083.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $bebek 034.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 16
lcw de arkadan lastıklı keten pantolonlar var kızlar 25 tl falan. zamanınız olursa bakın derim.

kızlar ben kendime gecelik de aldım doğum için hastanede giymek üzere önden açılabilen uzun kollu ama incecik. bir tane daha alacağım görürsem iki tane lazımmış bir de çıkış için eşofman...

siz bebelere almaktan kendinize bir şeyler alabildiniz mi hiç? :)

denizcim sen hala almadin miiiiiiiii citir hamileeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 prenses nasil adini ne koyacaksinizzzzzzzz:ecrin_bebek:

hala eski pantolanlarına nasıl sığabiliyon ki....

valla canlarım aslında hamile kalınca iri bir yapım var heme 10 kilo alrımı diyordum iştahlı bir tipim de ama bende anlamadım 4 aydır aynı kilodayım bu hafta karnım baya bir byüdü bugün sıkmaya başladı pantolonum doktora ben kilo almadım dedim iyi işte dedi bebek normal gerek yok dedi ama bu hafta aldım sanırım bugün daraldım bu pantolanla

bu arada kızımızın adı ALMİNA olcak

ben hala kotlarımı giyebiliyorum, sadece üst düğmeler kapanmıyor o kadar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ki bacakları bile sıkmıyor hafiften bol yani, ben nereme aldım 15 kiloyu bi bilsem -tatlicadiarzu-
ama artık daha rahat etmek için, ucuz bi kot almıştım onu hamiş kotuna çevirttiriyorum..
bi de dediğin gibi meryemcim, lcw'ye bakmak istiyorum pantolonları çok rahat oluyor...
tüm gece rüyamda ordaydım zaten :roflol: :roflol:

gülaaaaaay çok güzel olmuş tişört neyle boyadın ben de yapacağım. sen de çok şirini bir gençmişsin :) bebek de müthiş!

iyi ama canım simdiden nasıl kestiriyorsun o zaman kaç kılo olacaksın bakalım:)
ablam doğuma giderken bı pijama bırde gecelık almıstı. ben gecelik ve pijama alıcam yanıma. mutlaka çorap alın kızlar. bırde emzırme sutyenlerımızde onemlı:)

KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....

canım maşallah ya sanada göbişinede ama asıl o minicik oğluşa kırkbirkere maşallah ya çok tatlı bizde böyle resimler çekelim ay minicik çok şeker

oyyy maşallah yaa, Rabbim ömrünü de güzel kılsın inşallah yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kapalı olduğum için bi iki tane bol badi falan aldım göğüs altından büzgülü ve bi iki de elbise aldım kotların üstüne giymek için tunik tarzı...
bebişe alacaktım eşim kızdı kendine al dedi sonra söyleniyorsun ne giyicem diye :roflol: :roflol: :roflol:

gecelik ve pijama işini de istanbula gittiğimde ordan halledicem, model ve çeşit çok çünkü..
burda dandik bi hamiş pijama takımı 109 lira -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

canım ben daha kendime bişiy almadım ama annem emzirme sütyeni alıcakmış 1 gecelik yeter diyorum ben 2 de pjama alıcam çorapta alırım pjamamım renginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…