artık bir hamile pantolonu alayım diyorum
kızlar bu sabah çilek reçeli yaptım. dün koca pazarı alt üst ettim de kafam kadar olmayan çilek zar zor buldum. şimdi soğumaktalar hanfendü kendileri :)
KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....
denizcim sen hala almadin miiiiiiiii citir hamileeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 prenses nasil adini ne koyacaksinizzzzzzzz:ecrin_bebek:
canım normal pantolonları giyebiliyormusun? ben bu hafta ıkıncı kotumuda aldım. bunuda en fazla 1 1,5 ay daha gıyınırım. tatılde her zaman kılo alıyorum bu seferde alırsam hiç giyinemiycem hazıran ıtıbarı ıle:) o zaman elbıselere etekelre gececegım zaten
hala eski pantolanlarına nasıl sığabiliyon ki....
kızlar ben kendime gecelik de aldım doğum için hastanede giymek üzere önden açılabilen uzun kollu ama incecik. bir tane daha alacağım görürsem iki tane lazımmış bir de çıkış için eşofman...
siz bebelere almaktan kendinize bir şeyler alabildiniz mi hiç? :)
KIZLAR sonunda ekleyebildim resimleri... boyadığım tshirtüm ile ben, diğer resimde de görümcemin dün doğurduğu tosunu var ... kızlar bebişe maşallah .....
kızlar ben kendime gecelik de aldım doğum için hastanede giymek üzere önden açılabilen uzun kollu ama incecik. bir tane daha alacağım görürsem iki tane lazımmış bir de çıkış için eşofman...
siz bebelere almaktan kendinize bir şeyler alabildiniz mi hiç? :)
iyi ama canım simdiden nasıl kestiriyorsun o zaman kaç kılo olacaksın bakalım:)
ablam doğuma giderken bı pijama bırde gecelık almıstı. ben gecelik ve pijama alıcam yanıma. mutlaka çorap alın kızlar. bırde emzırme sutyenlerımızde onemlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?