2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uyku setlerinin içinde var ya zaten sen niye dikiyon ki??

gülüm ben beşiği IKEA dan aldım, orda uyku seti satılmıyor, korkuluğuda çok basitti almadım, hazır uyku setlerinide beğenmedim
kafamda tasarladığım bir modeli dikicem, kumaşlarımı aldım, inşallah güzel olur

tamam canım benim eklede görelim

hayırlısıyla biter inşallah, bismillah deyip başladım :))

kızlar ben de dün birçok bebebk bezi ve bebek beslenme sitelerine mail attım.... ürünlerinizden deneme amaçlı paketler istiyorum diye açıklamalı mail...üçü bana döndü, hatta canbebe bana telefonla döndü, süper ya, hemen gönderiyoruz diye.....

yemeği ocağa koycam pişsin o zamana acıkırız herhal
mamalarını yiyeynlere afiyetler olsun, sağlık sıhhat versin Mevlam

Cumamız da mübarek olsun, hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yavrularımızı doğurmayı nasip etsin güzel Allahım (amin)

çok merak ediyorum... diker dikmez lütfen fotosunu ekle....

ya benim gibi gece uyuyamayan varmı. cok rahatsız oluyorum... dönüp duruyorum... karnım cok geriliyo gece zannediyorumki patlıcammmm(((

canım bendede uc gundur bu sıkıntı cıktı. bacaklarının arasına yastık al. yastıgı gobegınınde altına gelecek sekılde ayarla oyle uyumayı dene. ama yastık yuksek olmasın. varsa kaztuyu bır yastık dene canım

Yememmi yedim geldim , ben de acayip bir iştah var anlatamam ne bulursam yiyorum , hiç kibrit kutusu tane falan değil önüme koysan peyniri kalıbıyla yicem ha :)) Ta ki karnım ağrıyor çok yemekten bırakıyorum o zmaan :)

süper hansi sitelere mail attın bizde atalım ya

dur öyle yapıyımm... hele bide su gece giren kramplar cook zorluk cekiyorumm ya napcamm bakkalım

hııım anladım... benda uyku setini alırken çok dikkat ettim.. en kalın koruyucusu olanı aldım.. yapda görelim .. hamarat anne senii..
beşiğim haftaya gelecek o zman bende gösteriririm sizlere kaydirigubbakcemile5

amiiin eslemcim inş.

biz geldik teyzoşlaarrrr :)
başım ağrıyor yaa dönüyor gibi bi his de var, bi de midemde bulantı var...
bi garip haldeyim...

yaa siz beşik bile almışsınız kızlar, bizim daha iki badimiz iki elbiesmiz ve bol bol (fazla bol) örgü yelek hırka falan giyeceklerimiz var...
başka da bişey almadık, aldırmıyo babamız abartacağımı biliyor çünkü naapsın :roflol:
ama o kadar sabırsızlanıyorum ki bişeylerini almak için kaydirigubbakcemile3

bitince eklerim gülaycım, seninde farklı işlerin varsa fotolarını ekle fikir olur yerimseniben

zeytingözlüm bacım dikkat et yemene, kilolar alır sonra başını, giderde tutamazssın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…