afiyet olsun canım... benim bebiş de yemeği beğenmiş olsa gerek yerinde duramıyo....
afiyet olsun hanımlar....
benim canım hiç yemek istemiyo.. çok süt içtim ondan galiba.
yarasın bircan cımmm
ye biraz canım ama acıkmayı bekle istersen cokacimcoookcokacimcoook
uyku setlerinin içinde var ya zaten sen niye dikiyon ki??
tamam canım benim eklede görelim
gülüm ben beşiği IKEA dan aldım, orda uyku seti satılmıyor, korkuluğuda çok basitti almadım, hazır uyku setlerinide beğenmedim
kafamda tasarladığım bir modeli dikicem, kumaşlarımı aldım, inşallah güzel olur
hayırlısıyla biter inşallah, bismillah deyip başladım :))
ya benim gibi gece uyuyamayan varmı. cok rahatsız oluyorum... dönüp duruyorum... karnım cok geriliyo gece zannediyorumki patlıcammmm(((
kızlar ben de dün birçok bebebk bezi ve bebek beslenme sitelerine mail attım.... ürünlerinizden deneme amaçlı paketler istiyorum diye açıklamalı mail...üçü bana döndü, hatta canbebe bana telefonla döndü, süper ya, hemen gönderiyoruz diye.....
canım bendede uc gundur bu sıkıntı cıktı. bacaklarının arasına yastık al. yastıgı gobegınınde altına gelecek sekılde ayarla oyle uyumayı dene. ama yastık yuksek olmasın. varsa kaztuyu bır yastık dene canım
sağol canım sanada yarın halil ibrahimede
gülüm ben beşiği IKEA dan aldım, orda uyku seti satılmıyor, korkuluğuda çok basitti almadım, hazır uyku setlerinide beğenmedim
kafamda tasarladığım bir modeli dikicem, kumaşlarımı aldım, inşallah güzel olur
hayırlısıyla biter inşallah, bismillah deyip başladım :))
yemeği ocağa koycam pişsin o zamana acıkırız herhal
mamalarını yiyeynlere afiyetler olsun, sağlık sıhhat versin Mevlam
Cumamız da mübarek olsun, hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde yavrularımızı doğurmayı nasip etsin güzel Allahım (amin)
canım bendede uc gundur bu sıkıntı cıktı. bacaklarının arasına yastık al. yastıgı gobegınınde altına gelecek sekılde ayarla oyle uyumayı dene. ama yastık yuksek olmasın. varsa kaztuyu bır yastık dene canım[/QUOTE
ya bende 2 gecedir karnım acıyo dönerken ve sürekli dönüp duruyoö hiç hayrı yok uykularımın ama denedim yürüyüş yapıp yatınca mışıl mışıl uyuyorum ama her gecede çıkamıyomki yürüyüşeeekaydirigubbakcemile3]
dur öyle yapıyımm... hele bide su gece giren kramplar cook zorluk cekiyorumm ya napcamm bakkalım
dur öyle yapıyımm... hele bide su gece giren kramplar cook zorluk cekiyorumm ya napcamm bakkalım
süper hansi sitelere mail attın bizde atalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?