biz geldik teyzoşlaarrrr :)
başım ağrıyor yaa dönüyor gibi bi his de var, bi de midemde bulantı var...
bi garip haldeyim...
yaa siz beşik bile almışsınız kızlar, bizim daha iki badimiz iki elbiesmiz ve bol bol (fazla bol) örgü yelek hırka falan giyeceklerimiz var...
başka da bişey almadık, aldırmıyo babamız abartacağımı biliyor çünkü naapsın :roflol:
ama o kadar sabırsızlanıyorum ki bişeylerini almak için kaydirigubbakcemile3
sen genede yavaş yavaş al annesi... sonra hepsi birden zor olur
sakura canım seninde kızın olcakmış, ayyy ne güzel
bide sen gibi şıkır şıkır, fıkır fıkır olursa süper olur hee, hadii hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin inşallah
ben kızımın odasını aldımda aksesuarları, perdesi ve halıları eksik
tamamlanınca resimleri eklerim, fikir olur sizede yerimseniben[/COLOR]
sağol tatlım valla çok teşekkür ederim
aslında oda düşünmüyorum ama yatak odam minicik, dolabım da küçük hani bebeğin eşyalarını da koyuyor ya kimisi, hayatta almaz...
zaten çocuk odam var, bi de şifonyer istiyorum 5 çekmeceli falan, e beşiğiydi halısıydı...
yine oda oldu :roflol: :roflol:
sen bitince ekle mutlaka :roflol: :roflol: :roflol:
benim şark odam vardı mecbur orayı bozdum
evim çatı katı olduğu için yatak odam hem alçak hemde küçük
beşiği 4-5 aylık olana kadar odama koyarım ama gardrobum bize bile yetmiyo küçük hanımınkini hiç almaz diye mecbur oda yaptık, ucuz yollu :))
Allah nasip ederse kızım 3 yaşına girince kardeşi olsun istiyoruz, odayı uzun vadeli düşündük yani yerimseniben
Eslemcim yok dikkat falan yok bende bakalım hayırlısı ,
Sabah :
Pekmez
Ceviz
Süt
Ofiste :
2 küçük kepek ekmeği içince sandiviç
Ara :
Meyve
Öğlen :
Sebze ya da baklagil yemeği
Pirinç Pilavı , Makarna ya da bulgur pilavı
Salata
Bir bardak ayran
Ara :
meyve ya da küçük bir sandiviç
Akşam :
Allah ne verdiyse
Tatlı
Meyve
Kuru yemiş he he
benim şark odam vardı mecbur orayı bozdum
evim çatı katı olduğu için yatak odam hem alçak hemde küçük
beşiği 4-5 aylık olana kadar odama koyarım ama gardrobum bize bile yetmiyo küçük hanımınkini hiç almaz diye mecbur oda yaptık, ucuz yollu :))
Allah nasip ederse kızım 3 yaşına girince kardeşi olsun istiyoruz, odayı uzun vadeli düşündük yani yerimseniben
ne kadar şanslısın çingene :) :)
ev alma konusunda en büyük hayalim kocaman bi yatak odası :roflol:
ben odamda yatıracağım yatağı nereye sığdırabilirim diye düşünmekten telef oldum çünkü minik bi sepet bile acayip zor sığar odama...
ya ben de bir problem var sanırım , yazıyorum sonra yenile deyince kitlenip kalıyor ay tekrar açıp ööle giriyorum oda sıkıntı oluyor benim için üffffff
ya ben de bir problem var sanırım , yazıyorum sonra yenile deyince kitlenip kalıyor ay tekrar açıp ööle giriyorum oda sıkıntı oluyor benim için üffffff
ben kızım için ev taşıdım.. bebek için taşınıncada mecburen ona göre ev bakıyosun.. benim de evim bana ait değil..
artık bizlerde anneyiz karnımızda kuzucuklarımız var hepimizin anneler günü kutlu olsun (bütün annelerin)
inşallah kocam hediyesiz gelmez yoksa elimden çekiceği var
yarın dr gidicem :) kızımı görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?