2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen genede yavaş yavaş al annesi... sonra hepsi birden zor olur

cingenem beşiğin gelince ekle, ben beşik aldım ama hala gözüm beşiklerde :)))))))

fussilet evet yaa, denemeyle tesbit ettim
dışarı çıkıp en az 10 dk en fazla 30 dk yürüyorsam o gece mışıl mışıl uyuyorum
fırsat buldukça yürümek lazım açık havada

fatoşcum kramplar için doktorum bana OSTEOCARE ( calcium + magnesium+ zinc+ vitamin D) içeren tablet verdi
çok iyi geldi, aşırı olan ağrılarım asgariye indi çok şükür
doktoruna söyle sanada versin

sakura canım seninde kızın olcakmış, ayyy ne güzel
bide sen gibi şıkır şıkır, fıkır fıkır olursa süper olur hee, hadii hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin inşallah
ben kızımın odasını aldımda aksesuarları, perdesi ve halıları eksik
tamamlanınca resimleri eklerim, fikir olur sizede yerimseniben

Eslemcim yok dikkat falan yok bende bakalım hayırlısı ,
Sabah :
Pekmez
Ceviz
Süt
Ofiste :
2 küçük kepek ekmeği içince sandiviç

Ara :
Meyve

Öğlen :
Sebze ya da baklagil yemeği
Pirinç Pilavı , Makarna ya da bulgur pilavı
Salata
Bir bardak ayran

Ara :

meyve ya da küçük bir sandiviç

Akşam :

Allah ne verdiyse
Tatlı
Meyve
Kuru yemiş he he

sen genede yavaş yavaş al annesi... sonra hepsi birden zor olur

şimdi bakım ürünlerini alıcaz canım, kıyafetler için falan bursa merkeze gitmek istiyorum çünkü..
dediğin gibi sona bırakırsam çok zor olacak, kenara para atayım desem hayatta beceremem :roflol: :roflol: :roflol:

sağol tatlım valla çok teşekkür ederim
aslında oda düşünmüyorum ama yatak odam minicik, dolabım da küçük hani bebeğin eşyalarını da koyuyor ya kimisi, hayatta almaz...
zaten çocuk odam var, bi de şifonyer istiyorum 5 çekmeceli falan, e beşiğiydi halısıydı...
yine oda oldu :roflol: :roflol:
sen bitince ekle mutlaka :roflol: :roflol: :roflol:

benim şark odam vardı mecbur orayı bozdum
evim çatı katı olduğu için yatak odam hem alçak hemde küçük
beşiği 4-5 aylık olana kadar odama koyarım ama gardrobum bize bile yetmiyo küçük hanımınkini hiç almaz diye mecbur oda yaptık, ucuz yollu :))
Allah nasip ederse kızım 3 yaşına girince kardeşi olsun istiyoruz, odayı uzun vadeli düşündük yani yerimseniben

sen de mantıklısını yapmışsın canım, eve ve keseye göre hareket etmek lazım tabii :1closedeyes:
bizim bi de ev alma ihtimali falan var onun için biraz düşünmedim ama bakalım, hayrlısı...

bilinçli anne, sağlıklı beslenme kaydirigubbakcemile5 maşallah
aman tuza dikkat edelim kızlar ve şekere, 6, aydan sonra baloncuk gibi şişmeyelim
benim arkadaş 7 aylık ve acayip şiş, iğne batırcam batlicak sanki delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

güle güle kullan annesi.. ben şimdilik sadece beşik aldım.. odasını ilerde yaparım .. yatak odam geniş nasılsa..

ne kadar şanslısın çingene :) :)
ev alma konusunda en büyük hayalim kocaman bi yatak odası :roflol:
ben odamda yatıracağım yatağı nereye sığdırabilirim diye düşünmekten telef oldum çünkü minik bi sepet bile acayip zor sığar odama...

Biz de oda yapıcaz ama tam takım almıcaz , gardrop ve beşik ben beyaz almayı düşünüyorum , kulpları renkli olacak sadece kafamda bir model seçtim ama eşimde para vermişken rengarenk bir şey alalım diyor ay ay aynı annesinin zihniyetinde adam sade olunca gösterişsiz oluyor muş delikafadulden

ya ben de bir problem var sanırım , yazıyorum sonra yenile deyince kitlenip kalıyor ay tekrar açıp ööle giriyorum oda sıkıntı oluyor benim için üffffff

ben kızım için ev taşıdım.. bebek için taşınıncada mecburen ona göre ev bakıyosun.. benim de evim bana ait değil..

ya ben de bir problem var sanırım , yazıyorum sonra yenile deyince kitlenip kalıyor ay tekrar açıp ööle giriyorum oda sıkıntı oluyor benim için üffffff

yok sende değil.. bende çok problem yaşıyom bugün... bu site yakında iyice hasta edecek bizi.. düzelse artıkk:mymeka:

yok yok sitede problem var, ben yenile yapmıyorum bi önceki sayfaya git gel yapıyorum kitlenmiyor :roflol:

ben kızım için ev taşıdım.. bebek için taşınıncada mecburen ona göre ev bakıyosun.. benim de evim bana ait değil..

tabii bebek için olunca ona göre bakılıyor :)
olsun bizim de bebek içn evimizin şaftı kayar artık napalım -tatlicadiarzu-

Merhabalar güzelll anneciklerrr:) Herkes iyi umarım biz bomba gibiyiz oğlumla. Odalardan sohbet açılmış. Ben de yapacağım ama bakalım eşim 7 aydan önce yapmam diyor inat etti. Dün dayanamadım yine gittik hastane çıkışı alt açma setini aldık. Bir mutluyum delikafaduldenBen kendi kendime birşeyler yapıyorum bugün mobilya bakmaya çıkacağım işten çıkınca inşallah. Bir şifonyer, bir dolap, bir raf bir de park beşik düşünüyorum. Büyüyünce karyolasını da yaptırırız inşallah. Resimleri ekleyin kızlar fikir olur biz galiba yaptıracağız değişik bir model olsun istiyorum tabi uzun vadeli.

Neyse ben kaçıyorum çok sinir bozucu oldu , herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bol kıpırtılı ve sağlıklı... Yürüyüş yapın alışveriş yapın ,herkesin anneler günü kutlu olsun ... Annelerinizinde :))

artık bizlerde anneyiz karnımızda kuzucuklarımız var hepimizin anneler günü kutlu olsun (bütün annelerin)

inşallah kocam hediyesiz gelmez yoksa elimden çekiceği var

yarın dr gidicem :) kızımı görücem

ayy ne güzel .. doya doya bak kızına...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…