günaydın kızlar, geçmişi oku oku bitmedi:)
dün ayrıntılı ultrasona girdim, şükür herşey yolunda, biliyosunuz ki; 1 aydır diken üstündeydim ama dün doktorumuz o kadar rahatlattıki anlatamam, çok mutluyum, bana destek oldunuz hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum.a.s.
valla canlarım aslında hamile kalınca iri bir yapım var heme 10 kilo alrımı diyordum iştahlı bir tipim de ama bende anlamadım 4 aydır aynı kilodayım bu hafta karnım baya bir byüdü bugün sıkmaya başladı pantolonum doktora ben kilo almadım dedim iyi işte dedi bebek normal gerek yok dedi ama bu hafta aldım sanırım bugün daraldım bu pantolanla
bu arada kızımızın adı ALMİNA olcak
kızla bu da görümcem için yaptığım bebek şekerleri... çikolatalı sonradan tülle bağlandığı için o fotolar yok şimdilik... bu lavantalı , sonrada birde çikolata koydum... sepetimizde kurdelalarla süslendi, o hali yok fotoda....
bu arada DİLEK cim gelmeni bekledim :))
ne demek seni yanlış anlamak hayatım aklıma bile gelmedi inan
bebeğim için çalışamadım onu bekledim onun için çalıştım biliyorsun :)))
şimdide cennet kokulum gelecek Allah ımın izni ile
bundan sonra ben yeryüzündeki en iyi işi yapacağım Anneliği
biz geldik teyzoşlaarrrr :)
başım ağrıyor yaa dönüyor gibi bi his de var, bi de midemde bulantı var...
bi garip haldeyim...
yaa siz beşik bile almışsınız kızlar, bizim daha iki badimiz iki elbiesmiz ve bol bol (fazla bol) örgü yelek hırka falan giyeceklerimiz var...
başka da bişey almadık, aldırmıyo babamız abartacağımı biliyor çünkü naapsın :roflol:
ama o kadar sabırsızlanıyorum ki bişeylerini almak için kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba,
Kimsecikler yok galiba.. umarım herkes çok iyidir. Ben de hepinizin anneler gününü kutluyorum. Nice anneler günlerine inşallah.
Bir de sizlere bazı şeyler soracağım, birincisi şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksınız? Doktorum bana 1 ay sonra dedi. Bugün tetenoz vurdu, sanırım sonraki görüşmemizde bir kez daha vurulacağım.
Bir de eğer haftada en az 2 kez balık yiyemiyorsan mutlaka balık yağı al dedi.5. aydan sonra bence zorunlu dedi... ben de önerisi üzerine herbalife'ın omega 3'ünü aldım. 70 tl ama gebelik bitene kadar yeter bana içinde 90 adet var. İstesem de haftada 2 kez balık yiyemiyorum, pişman olmamak için bugün başladım.. nedense kendimi daha enerjik hissettim. Siz alıyor musunuz?
slm güzel anneler nasıılsınız... kaç gündür ben siteye giremiyorum.. site ye saldırı olduğundan girilmiyordu.. umarım artık öyle şeyler olmaz... kızlar bende balık yiyemiyorum artık .. yarın dokktor amcamıza soracaz balık yağı kullanabilirmiyim diye.. ben daha tetenoz aşımı olmadım bazı arkadaşlar 2. tetenoz oldum diyor :) anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?