2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Filizcim gözünaydın çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis Allah bir daha böyle zor günler yaşatmasın inşallah

Denizcim kızın adıyla birlikte mutlu bir hayat yaşasın , adı gibi güzel olsun inşallah.

Canım bebeğiniz çok tatlı maşallah. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
Seninde ellerine sağlık harika olmuş şekerler. Ne beceriklisin maşallah nazar değmesin.

Biliyorum tatlım bilmez miyim , onu da en iyi şekilde büyüteceğinden hiçbir şüphem yok tek Allah hayırlısıyla o günleri hepimize göstersin inşallah.

Sakuracım çok geçmiş olsun. Şeniz

kızlar sabah hepinizin Annelr günü kutladım çiçekler derdim size :))kimseden ses çıkmadı
yoksa siz hala alışamadınız mı Anneliğe :)))
ilk Anneler günümüz hepimizin ondan mı ??

sağol dilekcim, amin.
emsalcim, sağol canım, alışmaz olurmuyuz.))

hepimizin anneler günü kutlu olsun.a.s.

Kızlar merhaba,
Kimsecikler yok galiba.. umarım herkes çok iyidir. Ben de hepinizin anneler gününü kutluyorum. Nice anneler günlerine inşallah.

Bir de sizlere bazı şeyler soracağım, birincisi şeker yüklemesini ne zaman yaptıracaksınız? Doktorum bana 1 ay sonra dedi. Bugün tetenoz vurdu, sanırım sonraki görüşmemizde bir kez daha vurulacağım.
Bir de eğer haftada en az 2 kez balık yiyemiyorsan mutlaka balık yağı al dedi.5. aydan sonra bence zorunlu dedi... ben de önerisi üzerine herbalife'ın omega 3'ünü aldım. 70 tl ama gebelik bitene kadar yeter bana içinde 90 adet var. ıstesem de haftada 2 kez balık yiyemiyorum, pişman olmamak için bugün başladım.. nedense kendimi daha enerjik hissettim. Siz alıyor musunuz?

annişler napıyonuz bakalım...bu anneler gününü yavrucuklarımızla tatmak ne kadar farklı bi duygu degilmi :) rabbim nasip ederse seneye anneler gününede 8 aylık olur kucagımızda olur inşallah bebelerimiz....saglıkla sıhhatle inşallah....

derya devrim inanırmısın bende balık yiyemiyorum :S balık yagıda denemek laızm...

merhaba canım sen çıkmışsın ama ben sana yazayım
teşekkür ederim seninde Anneler günün kutlu olsun. aminn inşallahh
sanırım şeker yüklemesi 24.haftada yada sonrasında yapılıyor
açlık tokluk kan şekrine bakılıyor
bende bu gün tetenoz aşımı yaptırdım sanırım biraz erken oldu ama gitmişken yaptırayım dedim dr.umu bekleyemedim 22. haftaya girmiştik
balık yağı içeni çok fazla duymadım bende haftada ikiz kez balık yemiyorum sadece hafta sonları bir kez ama dr.um bana bşey demedi
bu arada sen daha bilirsin tabii ama neden herbalife tan aldın hapları keşke adı ve üreten firması daha bilindik bir ürün alsaydın eczaneden canım

slm güzel anneler nasıılsınız... kaç gündür ben siteye giremiyorum.. site ye saldırı olduğundan girilmiyordu.. umarım artık öyle şeyler olmaz... kızlar bende balık yiyemiyorum artık .. yarın dokktor amcamıza soracaz balık yağı kullanabilirmiyim diye.. ben daha tetenoz aşımı olmadım bazı arkadaşlar 2. tetenoz oldum diyor :) anlamadım gitti..

slm arkadaşlar bende şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum seneye evlatlarımızla kutlarız inş...

slm tatlım normalde 20.haftada oluyor ilk aşı ama benim 1 doz yapıldı ve 20.haftamda yapıldı ama

msmscim kom öneririm sütyen için.ama modelleri var.kendine göre rahat geleni dene derim.

filizcim gözünaydın canım maşallah.

denizcim almina ismi çok güzel,tahtı bahtı güzel olsun.

gülaycıım maşallah harikasın ya senn.bravo Allah nazardan saklasın.tabi bebişkoda maşallah çok şeker.

emsalcim fussicim deryacım sağolun ve tüm sevgili arkidişleriiim hepimizin anneler günü kutlu olsun.sağlıkla bebişlerimiz gelincede kutlayalım inşallah ama bu sene hediye beklemiyom.ha olsa fena olmaz tabi ama düşünene artık:)

Deryacım bende balık hiç yemiyorum desem yeridir ama ceviz,semizotu ile takviye etmeye çalışıyorum.

tetanoz aşısını 20.haftada yaptırdım.14/04 te.ikinci dozumda 14/05 te olacak inşallah.şeker yüklemesi için 24+ dedi bana doktor.hatta idrar ve kan tahlilide yaparız dedi o zaman.taa ne zaman yapılmıştı kan falan çünkü.

iyi geceler annişler bende bebegimle bişeler yiyip yatıyım bari kimsecikler kalmadı...

kızlar nasılsınız... ben bugün hiç giremedim çok yoğun bir gündü yakın arkadaşlarımın sırayla yalnarında olmak zorunda kaldım zor durumlar vardı ve hem yoruldum hem üzüldüm açıkçası.. işallah bebişimde üzülmemiştir annesi gibi... ( bu arada balık yemeyen omega3 özürlüsü annelere tavsiyemmmmmm omega 3 lü sütte içebilirsiniz aklınızda olsun.. bir zararı yokmuş... bir kadın doğum dr söledi gerçen gün tv.de hiç balık yemeyen biri sormuştu ona tavsiye etti.. aklınızda olsun.. hatta balık yense bile içilebilir ben 1 aydan fazladır sütlerimin yarısından çoğunu omega 3lü alıp içiyorum... ama balığı sık alıp yiyemediğim için (üşengeçliğimizden!!!) dr.dan önce başlamıştım bu süte.. ama nezamanki dr.da teyit etti; içim daha bi rahat oldu...... herkes iyidir bu arada umarım bebişler gönüşler herkese maşalllaahhhh......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…