2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıınnnnn :)
anneler günümüz kutlu olsun kızlar, bi çoğumuz için bugün ilk kez bize göre bi anlam ifade ediyor :)
inşallah ömrümüzce en güzel anneler günleri bizim olur a.s. a.s. a.s.
herşey gönlünüzce olsun, annişlerimizin de ellerinden öpüyorum a.s.

iyiyim tatlım teşekkür ederim.
anneler günümüz mübarek olsun :)

amiiiiin amin :roflol: :roflol:
doğru ama mübarek bişey ki annelik değil mi kaydirigubbakcemile3

akşam acildeydik kızlar, dün ne olduysa çok kötüydüm ben -tatlicadiarzu-

günaydın hepinize..Ben de tüm adayların anneler gününü kutlarım..

Ben de balık yiyemeyen gruptanım..Normalde yerdim ama gebelikle tiksindi geldi balıktan..Daha hiç yemedim..Arada ceviz yiyorum..Bu konuda biraz ihmalkarım sanırsam..Aslında çok üzülüyorum..Gebelikten önce haftada 1 defa yerdim..

Bir de ben sağlık ocağına ne kayıt yaptırdım ne de tetenoz aşısı..Haftaya çarşamba ayrıntılı ulturasona giricem..Çoğul olduğu için bana ikili..üçlü test yapılmamıştı..Dilerim bebeklerimin sağlıklı haberlerini alırım..Sonrasında hemen sağlık ocağına...
sonrada ver elini şeker yüklemesi...

Günaydın kızlar. Şimdiden hepimizin anneler günü kutlu olsun. Nasılsınız bugün???

Mervecim geçmiş olsun . Ne oldu cnm sana??*

günaydın seybaycım, yiyemiyorsak çok fazla zorlayıp kendimize eziyet etmenin alemi yok bence... ceviz yiyormuşsun ya, o da iyi bence tatlım :)

günaydın mozijikucuummm, ay bilmiyorum ki valla..
dün öğlen işyerinde bi sıkıntı basmaya başladı, sonra da yüzüm kızarmaya başım ağrımaya başladı...
en sonunda sabahtan beri ne yediysem istifra ettim...
tam o arada patron geldi eve gönderdi, eşimi aramıştım almaya geldi eve bıraktı beni... evde yattım, uyumuşum 2-3 saat...
eşim işten gelmiş sonra yemek hazırladı ben kalkamadım bile ayağa çok fenayım çünkü...
biraz yemek yiyim dedim, ilaç alırım migren var ya, minoset içeyim azıcık rahatlatır dedim, yedik...
aynı şey, durmuyor midemde...
dayanamıyorum ağrıya artık, annem de aradı o arada.. acile git bi en azından tansiyonun falan ölçülür bebeği dinlerler dedi...
gittik, yolda da arabada çıkarttım ama nasıl ağlıyorum, çocuk gibi: roflol: :roflol:
eşim kızıyor "tamam canım sakin ol senden kıymetli mi" falan diye, ben arabayı batırdım diye ağlıyorum çünkü :roflol: :roflol:

acil tam bi rezaletti tabi, yarım saat sıra bekledik sonra dotor gebelik deyince kadın doğuma yolladı klava:
neyse gittik, sen orda doğumhane var mıymış, o makası gördüm mü, içerde bi kadın doğum sancısı çekiyor mu.....
o kadar korktum ki kızlar, ne korkucam diye dolanan ben ağlayacaktım nerdeyse :roflol: :roflol:
neyse ordaki ebe mi hemşire mi ne tansiyonumu ölçtü 10/6 çıktı, normal yani...
bebeği dinlediler, kıpırtıları var dedim hareketlerde sorun yok..
o zaman iyi dediler, muhtemelen mideni üşüttün ve migren de tuttu...
mide bulantısı için ilaç verdiler... dönüşte yine istifra Allahtan poşet vardı artık :roflol: :roflol:
kafam kazan gibi yattım, sabaha iyi kalktım çok şükür ama dua ettim Allaha, "tamam bu kadar kilo aldım ama çok şükür Rabbim mide bulantısı çektirmedin bana" dedim hep gece boyu inanın ki şükrettim...

çok uzattım ama berbat bi geceydi yaa...

amin canım.

canım çok geçmişler olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahh

ayy cnm benim kıyamam. Tipik bir migren atağı geçirmişsin sen. Maalesef bendede aynen böyle oluyor atak geçirdiğimde. Ve o sırada yapıcak hiçbirşeyde yok kusmaktan başka :1no2: Çok geçmiş olsun canım yaa. :teselli:

canım çok geçmişler olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahh

ay valla inşallah kimseye yaşatmaz daha Allah, "ne olacak çıkarırım geçer" diyordum ama berbat bişeymiş, iyi ki "bulantım olsun" dualarım kabul olmamış valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla hayatım benim bu kadar beter olmazdı ataklarım, annem anladı migrenin ilerliyor ya da hamilelikten dolayı ağır atak geçiriyor olabilirsin dedi...
ben ilacımı alır uyurdum sabah geçerdi, çünkü başlangıç aşamasında benim migren...
çok teşekkür ederim tatlım, Allah ağır ataklar geçirenlere yardımcı olsun bu kadarını bilmiyordum ben...

Son düzenleme:

Hamilelikte arttığını duymuştum migren ataklarının sıklığının ve şiddetinin. Sanırım öyle oldu sendede. Allah bir daha yaşatmasın cnm :Saruboceq:

Hamilelikte arttığını duymuştum migren ataklarının sıklığının ve şiddetinin. Sanırım öyle oldu sendede. Allah bir daha yaşatmasın cnm :Saruboceq:

amin canım inşallah :Saruboceq:
valla aslında söylemen iyi oldu, çünkü ben migrenden olacağını düşünmüyordum..
böyle geçirmiyordum ya onun için sanırım...
ama bundan sonra çok çok dikkat ederim, hem ataklar konusunda hem de migrenden olabileceği konusunda, çok sağol tatlım :1hug:

kızlar dün akşam açıköğretim sınav giriş kağıdım gelmiş, ve ben ilk sınavlarım vasat olduğu halde sevindim çünkü sınava gittiğim hafta alışveriş yapıcaz babişle kızımıza, hem de doktor kontrolünden sonraki bi tarih olacağı için, cinsiyeti tamamen kesinleşmiş olacak :) :)
çok aşırı abartmayı düşünmüyoruz ama yine de alışveriş düşüncesi bile heyecan vericiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Son düzenleme:

bende bu ayın 22. sinde şeker yüklemesi için gidicem hadi canım hayırlısı

kızlar sabaha karşı ayağıma yine kremp girdi zor düzeldi canım çok yandı yine

bana da oluyor yaa, ama bana liseden beri bazen olur, özellikle bu mevsimde... gece sıcak diye incecik yatıyorum sabaha karşı üşüyorum ve kasılıyor hep..
ama hamilelikle alakası da varmış sanırım bu kasılmaların değil mi... bu gidişimde doktoruma danışacağım ben de... valla ağlayasım geliyor her krampta...

bende bu ayın 22. sinde şeker yüklemesi için gidicem hadi canım hayırlısı

doktorum geçen ay, 4 hafta sonra görüşelim dedi bi dahaki randevu için..
23 mayıs oluyor v ben o zaman tam 21+5 olucam, yani 22. haftamda...
bana da bu aymı yapılır yükleme acaba_?
çok soruyorum ama napiim

Son düzenleme:
kızlar sabaha karşı ayağıma yine kremp girdi zor düzeldi canım çok yandı yine

kıyamam sana bende olmuyo çok şükür magnezyum vermedimi dr un cnm

ya bnm dr um son gittiğim 6.5 aylıkken yapacağım dedi şeker yüklemesini ama yanlışmı anladım aceppp????delikafadulden

...
ya bnm dr um son gittiğim 6.5 aylıkken yapacağım dedi şeker yüklemesini ama yanlışmı anladım aceppp????delikafadulden

benimki hiç bişey demedi valla şeker yüklemesi konusunda...
yoksa dedi de ben mi unuttum :uhm: :uhm: :uhm: :roflol:
neyse fıstık gidince öğreniriz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…