2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan bugün dr gidicekti dimi kızlar
zeytingözlü canım bencede geçici allah büyük bidahaki dr gittiğinde tertemiz çıkıcak bak sonuçlar allah hepimizin kuzularına sağlık versin hayırlısla kucağımızada alalım inşallah

gunaydın kızlar.
dilekciğim çocuklarımız yorulunca oynamıyorlar. yada ufak tefek oynuyorlar. bızım daha erken zamanlardayız ama bızden ılerı olanlardada oluyor boyle seyler. kım olsa endıselenır ama boşa endişeleniyorsun. umarım hemen bır tekme atarda sende rahat edersın

Günaydın kızlarr. Ne var ne yok bugün? Bebişleriniz nasıl?

Dilekcim Eylül keyif yapıyordur sen hiç merak etme gayet iyidir o. Geçen gün bende endişelendim senin gibi hiç kıpırdamadı gece ve sabah. Birazcık karnımı salladım. 2 tane tekme attı sonra yine sustu rahatsız etme der gibi kaydirigubbakcemile3 Birazdan başlar cnm tepişmeye

Son düzenleme:
dilek bekle canım biraz daha bizim kuzucuklarımız nazlı kızlar birazda başlar annesini öpmeyee

Günaydın can canlar. Gününüz süper geçsin.
Dilek bende de çikolata etki etmiyooo dr. girerken kocaman yedim ama tık benimki elini başının altına koymuş keyif yapıyordu.Senin prenseste keyif yapıyordur.

Çok sağolun kızlar yaaa umarım söylediğiniz gibidir , birazdan başlar miniğim tekmelemeye... Yakınımda sağlık ocağı yok maalesef eğer gideceksem annemler veya eşim gelip beni araba ile alıp götürecekler bizim firma ilçenin dışında organize sanayi bölgesinde olduğu için...Yasemincim canım çok doğru söylüyorsun , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. Allah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlasın inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim o konuda da tekrar çok geçmiş olsun... bence bu gelip geçici... göreceksin bak, bi sonrakindeki ultrasonda hiçbişeyi kalmıcak....

Sağol canım , ben de öyle inanıyorum artık benim şokum , kendimi hep iyiye şartlandırmış olmamdı ama şimdi çok iyiyim , mesajı özelden mi attın anlamadım canım ?

Offf umarım söylediğiniz gibidir kızlar yaaa... Aslında ara sıra çok küçük hareketler hissettim ama tabii tam da emin değilim artık endişeliyim yaa iyi yanından bakıp içimi rahatlatamıyorum... Ama yine de söyledikleriniz bir nebze de olsa beni rahatlattı gerçekten çok teşekkür ederim canlarm.

Sağol canım , ben de öyle inanıyorum artık benim şokum , kendimi hep iyiye şartlandırmış olmamdı ama şimdi çok iyiyim , mesajı özelden mi attın anlamadım canım ?

canım bu mesajı göndermiştim... yok buraya yazmıştım :

yasemincim bu arada ben hafta sonu çileğe baktım yakından ilk önce çok beğendim, bence tekstil ürünleri gayet iyidi... sonra çıkıp tepe home a gittik... oradaki büyüyen karyolaya resmen bayıldım yaaa. o kadar güzel ki, hoş ve sade... çileğinki onun yanında oyuncak gibi kaldı.... hemen ölçülerini aldım uzunluğu 1.95 ti... benim bebek odam minicik bi yer zaten, sonra eve koşup odanın boyunu ölçtüm, boyu 1.92.... delirdim ya... adamlar bi 5 santim daha büyük yapsalarmış odayı yada karyolayı küçük... hala aklım o karyolada, kulplarını falan istediğini seçiyosun, çok şık bişey, 630 ytlydi, ama sadece mobilyası... yanında bişey vermiyolar.... sonra moralim çok bozuldu 1,2 saat kadar... tam aradığım şeydi, ondan gibisini falan bulamam dedim kendi kendime... içim çok ısınmıştı... eşim de sıkma canını dedi ama nerde, ben zor beğenirim çünkü, kolay kolay bişey alamam... şimdi de haftasonu ikeaya gidelim diyo eşim istanbula, hem gezeriz hem de alırız ordan diye, zavallı adamcağız korkusundan ikeaya götürmeyi bile teklif etti :)

--------------------------------------------------------------------------------

canım oğlum dün sabah nasıl hareketlıydı anlatamam. yarım saat yol gelıyoruz. yolun çoğunda hareketlerını hıssettım. gun içindede oyleydı. akşam yatarken 1 2 tane vurdu. bugun sabahtan berıde tık yok:) demekkı hareket edesı yok. yada ususl usul hareket edıyor.

canım ben tepe çilek ikea hepsinide gezmiş biri olarak söyleyebilirimki en iyisi tepe. ıkıncı çilek sonra ikea. tepede çok fazla model yok ama buyumeyen yataklar gormustum ben boyları daha kısaydı dıye hatırlıyorum. dilersen tekrar bırde onlara bak

arkadaslar ben hareketlerını hıssedemedıgım zaman duz yatıyorum televızyon kumandasını karnımın ustune koyuyorum.teleızyon kumandasında seyremeler oluyor ozaman rahtlıyorum.

günaydın herkese öpüyorum hepinizi 12 günlük istanbul maratonundan sonra tekrar geldım izmire umarım herşey yolundadır arkadaşlar...sabah indim valla daha dinlenmeden açtım hemen topıgı çok özledım sizi.....

Di mi canım yaaa öyledir muhtemelen, 24. haftanın içerisindeyim yaa sanki her an hissetmem lazım diye düşünüyorum...

hos geldın canım umarım ıstanbulda gunlerın ıyı gecmıstır.

Di mi canım yaaa öyledir muhtemelen, 24. haftanın içerisindeyim yaa sanki her an hissetmem lazım diye düşünüyorum...

canım evrımı bılıyorsun buradan merhaba demişti. agustos annesi. gecen gun dedımkı ona yaa hareket etmedı bugun. benden 7 hafta onde. soyledıgımde 27. haftadaydı. ee bunlar kurulu saat değil dedı. bızım bıle oluyor zaman zaman hareketsız oldugu zamanlar. uzun süre hissetmediklerimiz dedi. merak etme defnem birazdan oynamaya başlayacaktır. sen şimdi kasıyorsun ya iyice anlamazsın oynadıgınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…