2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne kadar süt içiyosun, bulamadım mesajlarda....

ben de kaçayım daha ıspanak yıkayacağım :) ne zevksiz iiiiş.

herkese iyi akşamlar.

kolay gelsin vede afiyet olsun canım
zevksiz iş ama yemesi güzel heleki şimdi bebekler için çok faydalı ama yıkamak ölüm gibi gekliyor insana o yüzden almıyorum ( ama yemek istiyorum :)))

Ben ıspanak yemeğini değil de , sarımsaklı yoğurtlu halini severim , gerçi sarımsaklı yoğurdu herşeyde severim anam ben hamile kaldıktan sonra sarımsak ve soğana daha bir düştüm ne tuhaf ama çalıştığım için ancak hafta sonu yiyebiliyorum ...

güzeller ve melekleri ben kaçıyorum kendinize çokiyi bakın yürüyüşe çıkayım eşim gelmeden.... hepinizide meleklerinizide öpüyorum hoşçakalınnn..... :)))

yasemincim bu arada ben hafta sonu çileğe baktım yakından ilk önce çok beğendim, bence tekstil ürünleri gayet iyidi... sonra çıkıp tepe home a gittik... oradaki büyüyen karyolaya resmen bayıldım yaaa. o kadar güzel ki, hoş ve sade... çileğinki onun yanında oyuncak gibi kaldı.... hemen ölçülerini aldım uzunluğu 1.95 ti... benim bebek odam minicik bi yer zaten, sonra eve koşup odanın boyunu ölçtüm, boyu 1.92.... delirdim ya... adamlar bi 5 santim daha büyük yapsalarmış odayı yada karyolayı küçük... hala aklım o karyolada, kulplarını falan istediğini seçiyosun, çok şık bişey, 630 ytlydi, ama sadece mobilyası... yanında bişey vermiyolar.... sonra moralim çok bozuldu 1,2 saat kadar... tam aradığım şeydi, ondan gibisini falan bulamam dedim kendi kendime... içim çok ısınmıştı... eşim de sıkma canını dedi ama nerde, ben zor beğenirim çünkü, kolay kolay bişey alamam... şimdi de haftasonu ikeaya gidelim diyo eşim istanbula, hem gezeriz hem de alırız ordan diye, zavallı adamcağız korkusundan ikeaya götürmeyi bile teklif etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…