2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım tepenin büyüyenleri bir harika... ama malesef hepsi sunta... ikea da ham ahşap olanları beğendim, fiyat olarak cazip geldi... çilek orta kalite... tepeden hep memnun kaldım ben, ama malesef eve sığmıyor oda....

Hoşgeldin cnm. Nasılsın? Bebişin nasıl? Gezdinmi???

Hoşgeldin Gülcancım... Allah içine sindirsin, ohhh ne güzel gezdin oğlumuzu da gezdirdin geldin...Nasıl gidiyor hayat ? Oğlumuz nasıl ?

gülcan hoşgeldin canım. nasıl gectı ıstanbul:) sıcaklar geldı hemen kaçmıssın:)

saol canım hoşbulduk ama izmir daha sıcak galıba sabah olmasına ragmen sıcak...ya istanbulunuz çok güzel ama yaşanmaz ordaya siz nasıl yaşıyosunuz:1shok:

Gülaycım , ben ıkeanın beşiklerini hiç beğenmedim , tamam aksesuarları güzel ama beşikler büyüyebilen değil sanırım ...Yine de sen bilirsin ha gezme niyetimiz var diyorsan git değişiklik olur, gelince de sitelere bakarsın hoş modeller var ..

Çok sağol meryemcim yaaa sözlerin beni gerçekten rahatlattı. a.s. Sanırım ben kendi kendime vesvese yapıyorum ama yine de şimdi dr.'un odasına gidip uzanıcam bekleyeceğim defnemin hareketlerini... Umarım ben burdayım annecim der bana...:Saruboceq:

canım tepenin büyüyenleri bir harika... ama malesef hepsi sunta... ikea da ham ahşap olanları beğendim, fiyat olarak cazip geldi... çilek orta kalite... tepeden hep memnun kaldım ben, ama malesef eve sığmıyor oda....

bızım yıgene yenı alındı tepeden. sunta falan anlamam ama mobılyadan anlayanlar çok kalıtelı oldugunu soyledıler ,

hoşgeldin gülcan, gerçekten uzak kalınamıyor buradaki muhabbetten :) Sen tekirdağda mı oturuyorsu??
ya sorma şimdi bide geçmişi okucam allahtan 200 sy falan çok değil -tatlicadiarzu-canım ben tekırdagda oturuyorum ama şuan eşimin istanbulda kursu var o yüzden ayrıyız...o istanbulda kursta ben izmirde ailemın yanındayım.hazıranda dönüyorum tekırdaga allah nasip ederse
Hoşgeldin cnm. Nasılsın? Bebişin nasıl? Gezdinmi???

Hoşgeldin Gülcancım... Allah içine sindirsin, ohhh ne güzel gezdin oğlumuzu da gezdirdin geldin...Nasıl gidiyor hayat ? Oğlumuz nasıl ?

çok saolun kızlar oglumuzuda gezdirdim geldım...herşey yolunda şükür hareketlerı artık daha barız belli gün içinde daha çok hıssedıyorum...büyüyo benım göbüşte büyüyo aldı başını gidiyo fotosunu koyarım...yarın hastaneden randevu aldım ayrıntılı için bakalım yapcaklar mı daha önce dokuz eylül e sevk ederız demıştı ayrıntılı için..bunuda atlatırız hayırlısı ilee

Allah kısmet ederse ben beyaz oda takımı istiyorum , kulpları mavi olacak ,ona uygun mavili beyazlı nevresim takımı alıcam ben sade ama şık bir oda istiyorum , perdesini falan ayarlıcam , kayınvalidem kuzulu bir halı dikecek çok becerikli ( mavinin tonları olacak üzerinde ) bir de duvara cepli bir akseusar dikecek ona da bakım seetlerini koyucaz kuzumun ama çıkartmalar falan almış onları hiç sevmem ama artık gönlü kırılmasın diye koyucaz bakalım odasının parkesini döşedi babası , duvarlar zaten açık maviydi silinecek belki desen falan yaparız bilmiyorum ...

saol canım hoşbulduk ama izmir daha sıcak galıba sabah olmasına ragmen sıcak...ya istanbulunuz çok güzel ama yaşanmaz ordaya siz nasıl yaşıyosunuz:1shok:

yaşayamıyoruz canım. çok zorr. hamılelıgımden bu yana esım bırakıp esım alıyor benı iş yerınden. dün işi vardı ve ben gıderım dedım. şükürler olsun ıyıyım. tramvaya bındım. genc adam karnıma bakıyo hamıle oldugumu goruyor ve bana yer vermedı. yanıma 35 yaşlarında kapalı bır bayan geldı ve kalkıp ona yer verdı çocuk. sonra başka yer boşaldı benı ıtıp onume gecmeye calısıyor. çıkıştım tabı napıyorsun dedım. ee sen otur barı dedı. oturucam tabı dedım görmüyormusun dedım sırıtıyor. yanı hep oluyor kapalılar ustte tutuluyor boyle konularda ama el insaf kocaman karnım var. insanlarda insanlıktan çıkmıs ıstanbulda

orada tabiki annesi. biraz düşünmeden uzanırsan daha kolay hıssedersın.

Canım şifonyer gerçekten güzel ve uygun fiyatı , ama beşik bana sağlam bişey gibi görünmüyor ama yinede sen yakından gör içine sinsin derim ben ve İkeanın bazı mobilyaları gerçekten kullanışlı ama sağlamlığı tartışılır ama kişinin gözle görmesi daha doğru ... Tepe nin mobilyaları sağlamlık açısından asla tartışılmaz , okulda stajımı orada yapmıştım bir çok testten geçiyor mobilyalar .

Gülay bende aynı yatağı beğenmiştim, hatta tüm takım yapabiliyorsun aynı modelle.Ben odayı aldım fakat kendi odama da senin gösterdiğin yatağı alacam gibi görünüyor.

Yasemincim bilmiyorum ya aklım çok karıştı, ya özel yaptırcam siteler 180 boyunda bir karyola bizim odaya sığabilen, yaa büyüyen almaktan vazgeçip küçük bir karyola alcam, odayı daraltmayım gerçekten... sence küçük karyola olarak IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. bu nasıl canım.... sunta değil masif ağaç....

herkese günaydıııınnnn :) Çok özledim sizi, görüşmeyeli nasılsınız? Benim işler çok yoğundu, o nedenle gelemedim buralara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…