canım ben tepe çilek ikea hepsinide gezmiş biri olarak söyleyebilirimki en iyisi tepe. ıkıncı çilek sonra ikea. tepede çok fazla model yok ama buyumeyen yataklar gormustum ben boyları daha kısaydı dıye hatırlıyorum. dilersen tekrar bırde onlara bak
günaydın herkese öpüyorum hepinizi 12 günlük istanbul maratonundan sonra tekrar geldım izmire umarım herşey yolundadır arkadaşlar...sabah indim valla daha dinlenmeden açtım hemen topıgı çok özledım sizi.....
günaydın herkese öpüyorum hepinizi 12 günlük istanbul maratonundan sonra tekrar geldım izmire umarım herşey yolundadır arkadaşlar...sabah indim valla daha dinlenmeden açtım hemen topıgı çok özledım sizi.....
gülcan hoşgeldin canım. nasıl gectı ıstanbul:) sıcaklar geldı hemen kaçmıssın:)
canım evrımı bılıyorsun buradan merhaba demişti. agustos annesi. gecen gun dedımkı ona yaa hareket etmedı bugun. benden 7 hafta onde. soyledıgımde 27. haftadaydı. ee bunlar kurulu saat değil dedı. bızım bıle oluyor zaman zaman hareketsız oldugu zamanlar. uzun süre hissetmediklerimiz dedi. merak etme defnem birazdan oynamaya başlayacaktır. sen şimdi kasıyorsun ya iyice anlamazsın oynadıgınıda
canım tepenin büyüyenleri bir harika... ama malesef hepsi sunta... ikea da ham ahşap olanları beğendim, fiyat olarak cazip geldi... çilek orta kalite... tepeden hep memnun kaldım ben, ama malesef eve sığmıyor oda....
ya sorma şimdi bide geçmişi okucam allahtan 200 sy falan çok değil -tatlicadiarzu-canım ben tekırdagda oturuyorum ama şuan eşimin istanbulda kursu var o yüzden ayrıyız...o istanbulda kursta ben izmirde ailemın yanındayım.hazıranda dönüyorum tekırdaga allah nasip edersehoşgeldin gülcan, gerçekten uzak kalınamıyor buradaki muhabbetten :) Sen tekirdağda mı oturuyorsu??
Hoşgeldin cnm. Nasılsın? Bebişin nasıl? Gezdinmi???
Hoşgeldin Gülcancım... Allah içine sindirsin, ohhh ne güzel gezdin oğlumuzu da gezdirdin geldin...Nasıl gidiyor hayat ? Oğlumuz nasıl ?
saol canım hoşbulduk ama izmir daha sıcak galıba sabah olmasına ragmen sıcak...ya istanbulunuz çok güzel ama yaşanmaz ordaya siz nasıl yaşıyosunuz:1shok:
Çok sağol meryemcim yaaa sözlerin beni gerçekten rahatlattı. a.s. Sanırım ben kendi kendime vesvese yapıyorum ama yine de şimdi dr.'un odasına gidip uzanıcam bekleyeceğim defnemin hareketlerini... Umarım ben burdayım annecim der bana...:Saruboceq:
bu ikisini beğendim ikeadan....
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
aynı boyutta şifonyer 350 ytldi, ikisi sunta bunu ikeadan almak mantıklı, neredeyse iki katı fiyat. ölçüleri de birebir aynı.... ama karyola ikeada masif ağacı, tepede sunta, ben masifi tercih ederim doğal olnaı, fiyatları aynı 250 ytldi....
Gülaycım , ben İkeanın beşiklerini hiç beğenmedim , tamam aksesuarları güzel ama beşikler büyüyebilen değil sanırım ...Yine de sen bilirsin ha gezme niyetimiz var diyorsan git değişiklik olur, gelince de sitelere bakarsın hoş modeller var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?