günaydın herkese öpüyorum hepinizi 12 günlük istanbul maratonundan sonra tekrar geldım izmire umarım herşey yolundadır arkadaşlar...sabah indim valla daha dinlenmeden açtım hemen topıgı çok özledım sizi.....
yaşayamıyoruz canım. çok zorr. hamılelıgımden bu yana esım bırakıp esım alıyor benı iş yerınden. dün işi vardı ve ben gıderım dedım. şükürler olsun ıyıyım. tramvaya bındım. genc adam karnıma bakıyo hamıle oldugumu goruyor ve bana yer vermedı. yanıma 35 yaşlarında kapalı bır bayan geldı ve kalkıp ona yer verdı çocuk. sonra başka yer boşaldı benı ıtıp onume gecmeye calısıyor. çıkıştım tabı napıyorsun dedım. ee sen otur barı dedı. oturucam tabı dedım görmüyormusun dedım sırıtıyor. yanı hep oluyor kapalılar ustte tutuluyor boyle konularda ama el insaf kocaman karnım var. insanlarda insanlıktan çıkmıs ıstanbulda
kızlar günaydın nasılsınız... :)
yaşayamıyoruz canım. çok zorr. hamılelıgımden bu yana esım bırakıp esım alıyor benı iş yerınden. dün işi vardı ve ben gıderım dedım. şükürler olsun ıyıyım. tramvaya bındım. genc adam karnıma bakıyo hamıle oldugumu goruyor ve bana yer vermedı. yanıma 35 yaşlarında kapalı bır bayan geldı ve kalkıp ona yer verdı çocuk. sonra başka yer boşaldı benı ıtıp onume gecmeye calısıyor. çıkıştım tabı napıyorsun dedım. ee sen otur barı dedı. oturucam tabı dedım görmüyormusun dedım sırıtıyor. yanı hep oluyor kapalılar ustte tutuluyor boyle konularda ama el insaf kocaman karnım var. insanlarda insanlıktan çıkmıs ıstanbulda
ınanmıyorum terbiyesize bak bide sırıtıyor utanmadan...ınsanlıktan çıkmış artık bunlar..okonuda haklısındır çünkü ist.da kapalı çok fazlaymış...çok şey söylemek isterdım ama...ben izmirde heryere dolmuşla otobusle gidiyorum herkes yer veriyo bi keresınde 45-50 yaşında bi adam verdi yer utandım valla:asigim:hatta diyorum hamıle olmak ne güzel...ama sizin işiniz gerçekten çok zor meryem..allah yardımcınız olsun
gunaydın demet. elanın dün gelmiş olması lazımdı ama heralde işe guce daldı. 3 haftadır boş ev
canım burada ben hep kadınlardan bu konuda saygısızlık gordum. yer verenler genelde erkekler. ama geneldede orta yas ustu erkeklerGünaydın pembe ve cici kızları :))
Böyle konularda bayanlar maalesef daha hassas , beni sabahları eşim bırakıyor ama akşamları kendi şartlarımla metroyla gidiyorum ,bekliyorum ayakta kalmıyorum oturuyorum ama erkekler daha saygısız bir kaç kere ayakta kaldım benden yaşça büyük kadınlar bana yer verdi , benim yaşıtım öküzler oturuyordu ... Otobüste aynı şey oldu dün oturanların %80 genç erkek , biz ayaktakiler yaşlı amcalar, teyzeler , ve ben sonra kızın biri dayanamadı benim yerime bağırıyor kalksanda şu kadın otursa diye , sonra çocuk zaten durakta inecekmiş güya kalmış oldu ... Çok saygısız bir toplumuz ne yazık ki hastaya , yaşlıya , hamileye , çocukluya saygı yok ... O kişiler için ayrılan yerlere bile oturmaya hakkı yok sanki .
günaydın pembe prenseslerın nasılkızlar günaydın nasılsınız... :)
biz iii yiz canım...sen nasılsın oğluşun nasıl.yorma fazla kendınıherkese günaydıııınnnn :) Çok özledim sizi, görüşmeyeli nasılsınız? Benim işler çok yoğundu, o nedenle gelemedim buralara :)
bomba gibi geri döndük cnm..daha gelmedımı ela 10un da falan gelcektı galıba...gunaydinnnnnnn kizlar daha yeni kalktim ruyamda sizi gormus gibi hemen topigin basina geldimmmmmmmm:asigim:sizlere3 asik oldum resmen e nasilsinizzzzzz bebekler nasilllll
dilekcimmerak etme defne eylulumuz oynuyordur sen hissetmiyorsundur cunku gece daha cok oynuyorlar sende uyuyo oluyorsun ve isde heran hissedemezsin ki gullum ama bebisin oynuyordurrrrrrr sikinti etrme heran sert tekmeleyecek diye birsey yokkkkk:CüvCüv:
yaaa ben geçenlerde ıst.dayken rüyamda bircanın ogluşunu gördümm...aştım ben artık olayı:roflol:
hosgeldinnnnnnnn canim nasil gecti tatilll.simdi tek ela kaldi nezaman gelecek bu kizzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
Gulcan ben güzelcede oturuyorum (B.çekmece), tekirdağ gitmek istanbula inmekten daha kolay olunca geçen haftasonu gittik kumbağ'da bir tepeye çıktık, ne güzel manzara varmış orada oyle bittim gerçekten.
kızlarrr 3000 sayfayı devirdik ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?