2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnnnnnn kizlar daha yeni kalktim ruyamda sizi gormus gibi hemen topigin basina geldimmmmmmmm:asigim:sizlere3 asik oldum resmen e nasilsinizzzzzz bebekler nasilllll
dilekcimmerak etme defne eylulumuz oynuyordur sen hissetmiyorsundur cunku gece daha cok oynuyorlar sende uyuyo oluyorsun ve isde heran hissedemezsin ki gullum ama bebisin oynuyordurrrrrrr sikinti etrme heran sert tekmeleyecek diye birsey yokkkkk:CüvCüv:

hosgeldinnnnnnnn canim nasil gecti tatilll.simdi tek ela kaldi nezaman gelecek bu kizzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

gunaydın demet. elanın dün gelmiş olması lazımdı ama heralde işe guce daldı. 3 haftadır boş ev

ınanmıyorum terbiyesize bak bide sırıtıyor utanmadan...ınsanlıktan çıkmış artık bunlar..okonuda haklısındır çünkü ist.da kapalı çok fazlaymış...çok şey söylemek isterdım ama...ben izmirde heryere dolmuşla otobusle gidiyorum herkes yer veriyo bi keresınde 45-50 yaşında bi adam verdi yer utandım valla:asigim:hatta diyorum hamıle olmak ne güzel...ama sizin işiniz gerçekten çok zor meryem..allah yardımcınız olsun

kızlar günaydın nasılsınız... :)

Günaydın pembe ve cici kızları :))

Böyle konularda bayanlar maalesef daha hassas , beni sabahları eşim bırakıyor ama akşamları kendi şartlarımla metroyla gidiyorum ,bekliyorum ayakta kalmıyorum oturuyorum ama erkekler daha saygısız bir kaç kere ayakta kaldım benden yaşça büyük kadınlar bana yer verdi , benim yaşıtım öküzler oturuyordu ... Otobüste aynı şey oldu dün oturanların %80 genç erkek , biz ayaktakiler yaşlı amcalar, teyzeler , ve ben sonra kızın biri dayanamadı benim yerime bağırıyor kalksanda şu kadın otursa diye , sonra çocuk zaten durakta inecekmiş güya kalmış oldu ... Çok saygısız bir toplumuz ne yazık ki hastaya , yaşlıya , hamileye , çocukluya saygı yok ... O kişiler için ayrılan yerlere bile oturmaya hakkı yok sanki .

Gulcan ben güzelcede oturuyorum (B.çekmece), tekirdağ gitmek istanbula inmekten daha kolay olunca geçen haftasonu gittik kumbağ'da bir tepeye çıktık, ne güzel manzara varmış orada oyle bittim gerçekten.

çok sukurki hamılelıgımde çok az toplu taşıma kullandım ama oncesınde toplu tasıma kullnıyordum. goruyordum son zamanları artık kadının ve kadınlar yer vermıyor asıl. bende çok kızarım yanına 4 yasında cocuk oturtuyo hamıle ayakta. kaldırıyordum valla.

kimileri var gercekten duyarlı. bu kımılerı nedense hep erkek. kadınlar nedense bu konuda daha gaddarklava:

gunaydın demet. elanın dün gelmiş olması lazımdı ama heralde işe guce daldı. 3 haftadır boş ev

iyi ozaman oglen olsun damlar ela bize dayanamazzzzzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey:1hug: canim sana yer vermeyende resmennnnnnn...................................................klava: uyuz heriffffff ya sinir oldum bakkkkk saygisiz insannnnnnnnnnnnnnnnnklava:klava:

kizlarrrrrrrrrrrr dun oglusumunnnnnnn araba setinide aldimmmmmhihoyyythihoyyyt

günaydın annişleerrr, herkes iyi sanırım...

dilekcim aynı şey bana da oldu gece, hatta dondurma yedim hareket etsin diye ama kıpırdamadı bile...
rüyamda hep kötü kötü şeyler gördüm çünkü endişeli uyudum...
ama şimdi sabah saat 9 dan beri kıpır kıpır iki dakika durmuyor kaydirigubbakcemile3
için ferah olsun canım, hafta olarak ilerdesin benden ama çok da önemli değil çünkü hareketlerinde tutarsızlıklar olması çok çok çok normal biliyorsun :)
bak sen üzülürsen o da üzülür hiç kıpırdamaz, rahat ol annesi iyi o çok iyi hem de :)

canım burada ben hep kadınlardan bu konuda saygısızlık gordum. yer verenler genelde erkekler. ama geneldede orta yas ustu erkekler

kızlar günaydın nasılsınız... :)
günaydın pembe prenseslerın nasıl
herkese günaydıııınnnn :) Çok özledim sizi, görüşmeyeli nasılsınız? Benim işler çok yoğundu, o nedenle gelemedim buralara :)
biz iii yiz canım...sen nasılsın oğluşun nasıl.yorma fazla kendını
bomba gibi geri döndük cnm..daha gelmedımı ela 10un da falan gelcektı galıba...

msms aussie zeytin teşekkür ederim iyiyiz. kahvaltımızı ettik koltuğumuza oturduk onlar minik minik tıklıyor ben de onları dinliyorum şimdi :)

kizlarrrrrrrrrrrr dun oglusumunnnnnnn araba setinide aldimmmmmhihoyyythihoyyyt[/QUOTE]

Hayırlı olsun arkadaşım , oğluşunla bol bol gezmeler nasip etsin.

bende dr hep eşimle giderdim bu hafta sonu yalnız gitmek zorunda kaldım metrobüste orta yaşlı bir adam oturan çocuga kızdı hamile var yer versene diye ben teş.ettim oturdum ve adamda çocuğa teş.etti çok haklısınız ama benim 6 yaşında yeğenim var ayrıca ablamda 8 aylık hamile ve yeğenim söylüyor oturanlara hem annem hamile hem çocuk var neden yer vermiyorsunuz diye daha anaokulunda öğretiyorlar çocuklara ama bizim İstanbul'da her türlü kişilik var napalım alıştık artık

Ama İstanbul'dan ne olursa olsun vazgeçemem :)

Gulcan ben güzelcede oturuyorum (B.çekmece), tekirdağ gitmek istanbula inmekten daha kolay olunca geçen haftasonu gittik kumbağ'da bir tepeye çıktık, ne güzel manzara varmış orada oyle bittim gerçekten.

b.çekmece zaten tekırdaga daha yakın...bide ist.trafıgın gitmek işeknce olur..tekırdag güzel cnm gerçekten bizde busene geldık..kumbagda güzel biz balık tutmaya gitmiştik oraya

kızlarrr 3000 sayfayı devirdik ! :)

ohhhh maşallahımız var valla kızlaarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

5848, kız araba almışsın söylüyorsun da model nerde model, ekle bakim resmini hemen :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…