sorma bendede tansiyon düşüklügü oluyor oldugum yerde kalıyorum oturuyorum...anemide başlamış bendehalsizlik yapıyor...neyse yavrularımız saglıkla gelsinde bunlar olagan şeyler...anne olmak kolaymı demi şekerim....
günaydın kızlar herkeze bol tepikli günler
Dilek canım belki dinleniyordur Eylül hemen karamsar olma canım her zaman yapmaya bilir bu normal bence bazen uyuyormuşlar benimde hiç tepki almadığım zamanlar oluyor dr bile dedi cumartesi sakın bebek olcak bu diye bende pazar günü camlarımı falan sildim sonra korktum ama çikolata yedim hemen başladı sende ye tatlıyı bekle biraz
Günaydın kızlar herkese,
Nasılsınız bebişlerimiz nasıl ? Benim canım sıkkın biraz(( Çünkü dün geceden beri kızımı pek hissedemedim. Dün gece komşularımız parti veriyormuş bizi de davet ettiler, 9:30'a kadar onlarlaydık, hadi orda ayakta hissedemedim diyelim eve gelince çikolata yedim hissetmek için yine tık yok sabahta yataktan kalkmadan yarım saat önce uyandım ve dinledim yine duyamadım moralim çok bozuk senağlama
Günaydın kızlar herkese,
Nasılsınız bebişlerimiz nasıl ? Benim canım sıkkın biraz(( Çünkü dün geceden beri kızımı pek hissedemedim. Dün gece komşularımız parti veriyormuş bizi de davet ettiler, 9:30'a kadar onlarlaydık, hadi orda ayakta hissedemedim diyelim eve gelince çikolata yedim hissetmek için yine tık yok sabahta yataktan kalkmadan yarım saat önce uyandım ve dinledim yine duyamadım moralim çok bozuk senağlama
Günaydın Hanımlar , günaydın Dilekcim üzme kendini diyicem ama bizler en ufak şeyde panik yapmaya programlanmışız , sen bir çikolata daha ye ve otur anne yorgun olunca hissetmiyormuş kerataları , sakin bir müzik aç emin ol kızın hareketlenecek canım ... Endişe etme sakın olur mu tatlım ...
Günaydın canım sana da. Elimde değil işte fazlasıyla endişeleniyorum.Hatta çıkıp sağlık ocağına dahi gitmeyi düşünüyorum ama daha saat de çok erken belki de hala uyuyordur biraz daha beklemeliyim diyorum..Sen nasılsın canım ? Biraz daha iyimisin dünden beri?
Günaydın kızlar herkese,
Günaydın Hanımlar , günaydın Dilekcim üzme kendini diyicem ama bizler en ufak şeyde panik yapmaya programlanmışız , sen bir çikolata daha ye ve otur anne yorgun olunca hissetmiyormuş kerataları , sakin bir müzik aç emin ol kızın hareketlenecek canım ... Endişe etme sakın olur mu tatlım ...
Canım için rahat edecese ve yakınında varsa sağlık ocağı git bence kafan rahatlasın , bu arada ben de iyiyim düne göre düşünmemeye en azından kötü düşünmemeye çalışıyorum , hayatta ölüm dışında herşeyin çaresi var neredeyse o yüzden kendimi üzüp oğlumu daha da üzmek istemiyorum :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?