2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

asoscum iyyim sen nasılısn beben nasıl...benim bebe bi acayip böyle aşşagıya toplanıyo taş gibi oluyor alt tarafı karnımın bugun lerde 5 dakka sürüyor geçiyor normalmiki...

bebeğim gayet iyi yalnız çok çabuk acıkıyoruz... tansiyonum çok sık düşüyor kendimi pek iyi hisset miyorum bian önce okul bitsin istiyorumm evimde dinlenmek istiyorumm.. ayyy evimde çok kirlendi... hiç halim yok temizleyeyimm.. offf... canım bebekler bazen hareketsiz kalabiliyorlarmış bu aylarda...hiç dert etme..

sorma bendede tansiyon düşüklügü oluyor oldugum yerde kalıyorum oturuyorum...anemide başlamış bende halsizlik yapıyor...neyse yavrularımız saglıkla gelsinde bunlar olagan şeyler...anne olmak kolaymı demi şekerim....

kesinlikle öyle kan ilaçlarımı daha düzenli içmeme gerekiyor galiba hiç halim yok yaaa... yapılacak çok işim var ama benim sadece uykumm var....

merhaba kızlar..uzun zamandır yazamıyodum çok yoğundum..ancak vakit bulabildim..Tüm evi döktüm bahar temizliği yapıyorum...Halıları falan yıkamaya verdim.2 günde geldiler.Birde eşimin tarafından baya düğünler falan vardı derken çok yoruldum...şimdi çok şükür yatak odası tuvalet banyo koridor kaldı...sonra tüm işlerim bitiyor...Perşembe günü kontrolüm var 1 ay sonra bebeğimi ilk defa görücem çok heyacanlıyım... :)

herkese kocaman günaydın..:smiley-cool: biz kzımla kahvaltı yapıp geliyoz... bu arada sizlarda gelirsiniz artık..

Günaydın kızlar herkese,

Nasılsınız bebişlerimiz nasıl ? Benim canım sıkkın biraz(( Çünkü dün geceden beri kızımı pek hissedemedim. Dün gece komşularımız parti veriyormuş bizi de davet ettiler, 9:30'a kadar onlarlaydık, hadi orda ayakta hissedemedim diyelim eve gelince çikolata yedim hissetmek için yine tık yok sabahta yataktan kalkmadan yarım saat önce uyandım ve dinledim yine duyamadım moralim çok bozuk senağlama

günaydın kızlar herkeze bol tepikli günler

Dilek canım belki dinleniyordur Eylül hemen karamsar olma canım her zaman yapmaya bilir bu normal bence bazen uyuyormuşlar benimde hiç tepki almadığım zamanlar oluyor dr bile dedi cumartesi sakın bebek olcak bu diye bende pazar günü camlarımı falan sildim sonra korktum ama çikolata yedim hemen başladı sende ye tatlıyı bekle biraz

Sağol canım da dün gece yedim çikolata ve ona rağmen duyamadım bu sabah yine pekmez içtim uyandığımda ve yine hala ses yok... Sessiz bir yere gidip yatayım bari biraz... :1no2:

Günaydın Hanımlar , günaydın Dilekcim üzme kendini diyicem ama bizler en ufak şeyde panik yapmaya programlanmışız , sen bir çikolata daha ye ve otur anne yorgun olunca hissetmiyormuş kerataları , sakin bir müzik aç emin ol kızın hareketlenecek canım ... Endişe etme sakın olur mu tatlım ...

günaydın canım.. merak etme bazı günler neredeyse bende hiç hissetmiyorum... bende hafta sonu nere4deyse hiç hissetmedim. ama dün kıpır kıpırdı.. sıkma canını :1no2:

Günaydın canım sana da. Elimde değil işte fazlasıyla endişeleniyorum.Hatta çıkıp sağlık ocağına dahi gitmeyi düşünüyorum ama daha saat de çok erken belki de hala uyuyordur biraz daha beklemeliyim diyorum..Sen nasılsın canım ? Biraz daha iyimisin dünden beri?

dilek bekle canım biraz daha bizim kuzucuklarımız nazlı kızlar birazda başlar annesini öpmeyee

Canım için rahat edecese ve yakınında varsa sağlık ocağı git bence kafan rahatlasın , bu arada ben de iyiyim düne göre düşünmemeye en azından kötü düşünmemeye çalışıyorum , hayatta ölüm dışında herşeyin çaresi var neredeyse o yüzden kendimi üzüp oğlumu daha da üzmek istemiyorum :ecrin_bebek:

Günaydın can canlar. Gününüz süper geçsin.
Dilek bende de çikolata etki etmiyooo dr. girerken kocaman yedim ama tık benimki elini başının altına koymuş keyif yapıyordu.Senin prenseste keyif yapıyordur.

kızlar günaydın herkese,,, dün yoğundum, bağlanamadım pek....

canım sakın canını sıkma, benimki de çok hareketli normalde, ama bazen oluyo yarım gün falan hiç hissedemiyorum... alıştırıyolar analarını, sonra da oyun yapıyolar heralde hihoyyyt bak gör birazdan pıt pıt oynar...

tasemincim dün akşam 6 gibi sana mesaj atmıştım, çıkmışsın ama sonra gördüm mobilya konusunda... dur buluyum da mesajı kopyalayım....

canım benim o konuda da tekrar çok geçmiş olsun... bence bu gelip geçici... göreceksin bak, bi sonrakindeki ultrasonda hiçbişeyi kalmıcak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…