iyi ozaman oglen olsun damlar ela bize dayanamazzzzzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey:1hug: canim sana yer vermeyende resmennnnnnn...................................................klava: uyuz heriffffff ya sinir oldum bakkkkk saygisiz insannnnnnnnnnnnnnnnn klava: klava:
kizlarrrrrrrrrrrr dun oglusumunnnnnnn araba setinide aldimmmmmhihoyyythihoyyyt
canım burada ben hep kadınlardan bu konuda saygısızlık gordum. yer verenler genelde erkekler. ama geneldede orta yas ustu erkekler
20000.yi bircan yazmış, 10000.yi zeytin 1.yi ise burko...
efendim msms cim hava fena değil. mis kokulu bahar havası. bugün biraz parçalı bulut var ama deniz şahane görünyüor uzaktan da olsa. :)
kaç gün kaldı gelmene
cnm ben senın gittigin hasteneye gitcektım bılge hast.küçükköy demıştın gazıosman paşadaymış galıba .araştırdık hasteneyi...ama biz küçükyalıda kalıyoduk çok uzakmış eşim öle dedi..arabayla dolanırız bulamayız dedi..otobuslede gitmek istemedı...ii yi kı gitmemış ozaman anlattıgınıza göre
17 gun kaldı canım. dun bikinilerimi denedim oldular mutlu oldum:) 17 güne su parçalar bulutlar gider inşallah
illa bikini giyeceksin yani :) hadi bakalım. bikinilerimi ellemedim ama benim bir tane mayom vardı onu giydim güzel oldu. ama hazirana kadar neler olur bilemem o zaman sığamayabilirim.
5848 bl ne aldın modelini gösterene bize hayırlı olsun ayrıca
kizlarrrrrrrrrrrr dun oglusumunnnnnnn araba setinide aldimmmmmhihoyyythihoyyyt
kızlar benim sırtım bir haftadır inanılmaz ağrıyor 10 dakika ayakta durayım yürüyeyim sanki bıçak saplıyorlar sırt üstü yatıyorum yarım saat eh işte sakinleşiyor biraz. daha 19. haftada bu olursa ben geri kalan yarıyı nasıl tamamlayacağım?
endişeleniyorum ve üzülüyorum.
benim de öyle pembe, akşama kadar sandalye tepesinde ve klavyeye eğilmekten sırtım mahvoluyor...
bir de üstüne midemin ağrısı sırtıma vurmuyor mu_? kıvranıyorum resmen...
böyle giderse çalışamam dedim bi kaç kez ama alışırsın dediler tecrübelilier :roflol:
Hayırlı olsun arkadaşım , oğluşunla bol bol gezmeler nasip etsin.
benim de öyle pembe, akşama kadar sandalye tepesinde ve klavyeye eğilmekten sırtım mahvoluyor...
bir de üstüne midemin ağrısı sırtıma vurmuyor mu_? kıvranıyorum resmen...
böyle giderse çalışamam dedim bi kaç kez ama alışırsın dediler tecrübelilier :roflol:
benimde hemen sag bacagım tutuluyor. ben artık rutinleştirmeye karar verdim. hergün yarım saat yürürsem sanırım vucut alışacak. seni bilmiyorum ama ben gerçekten çok hamım. hareket çok az gün içinde
sagolun kizlarrrrrrrrr bu 4lu setin gri lacivert olanini aldim cok guzel duruyor hem kiza hem erkege diye dusundummmmmmm:CüvCüv:
sen sandelye tepesınde bende gun boyu ayakta.ayakta durmaktan ayaklarım odem yaptı.sakın gecen gunlerdede oturup sızlerle konusuyorum.
ablacım yok öyle alışılacak bir şey değil böyle bir acı yaşamadım ben. nazlı biri olsa acıdan bağırır. öyle ki öne göğüs kafesimin altına göbeğimin üst kısmına kadar vuruor acı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?