2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güle gle kullansın ogluşun fotosu koy cnm bakalım

20000.yi bircan yazmış, 10000.yi zeytin 1.yi ise burko...

efendim msms cim hava fena değil. mis kokulu bahar havası. bugün biraz parçalı bulut var ama deniz şahane görünyüor uzaktan da olsa. :)

kaç gün kaldı gelmene

canım burada ben hep kadınlardan bu konuda saygısızlık gordum. yer verenler genelde erkekler. ama geneldede orta yas ustu erkekler

cnm ben senın gittigin hasteneye gitcektım bılge hast.küçükköy demıştın gazıosman paşadaymış galıba .araştırdık hasteneyi...ama biz küçükyalıda kalıyoduk çok uzakmış eşim öle dedi..arabayla dolanırız bulamayız dedi..otobuslede gitmek istemedı...ii yi kı gitmemış ozaman anlattıgınıza göre

17 gun kaldı canım. dun bikinilerimi denedim oldular mutlu oldum:) 17 güne su parçalar bulutlar gider inşallah

canım küçükyalıdan oraya otobusle iyiki gitmemissin. bana küçükköy dediler:) eşimde aa burası gazıosmanpaşaya çok yakın bır yer dedı. hatta meydanına 5 dk yurume mesafesı gibi bişeydi.

17 gun kaldı canım. dun bikinilerimi denedim oldular mutlu oldum:) 17 güne su parçalar bulutlar gider inşallah

illa bikini giyeceksin yani :) hadi bakalım. bikinilerimi ellemedim ama benim bir tane mayom vardı onu giydim güzel oldu. ama hazirana kadar neler olur bilemem o zaman sığamayabilirim.

kızlar benim sırtım bir haftadır inanılmaz ağrıyor 10 dakika ayakta durayım yürüyeyim sanki bıçak saplıyorlar sırt üstü yatıyorum yarım saat eh işte sakinleşiyor biraz. daha 19. haftada bu olursa ben geri kalan yarıyı nasıl tamamlayacağım?

endişeleniyorum ve üzülüyorum.

illa bikini giyeceksin yani :) hadi bakalım. bikinilerimi ellemedim ama benim bir tane mayom vardı onu giydim güzel oldu. ama hazirana kadar neler olur bilemem o zaman sığamayabilirim.

:roflol: yaa benim mayom yok ama almaya kalksam bi daha olmayacak. ikinci kez tüp bebek düşünmüyorum ya. 1 hafta içinde 100 küsür vermiyim. onun yerine oğluma bişeyler alırım.

merhaba kızlar bende 22+1 im tahmini doğum 14 eylül de olacak allah kısmet ederse ben hala erkek hissetsemde bi prensesim olacakmış:))))

benim de öyle pembe, akşama kadar sandalye tepesinde ve klavyeye eğilmekten sırtım mahvoluyor...
bir de üstüne midemin ağrısı sırtıma vurmuyor mu_? kıvranıyorum resmen...
böyle giderse çalışamam dedim bi kaç kez ama alışırsın dediler tecrübelilier :roflol:

5848 bl ne aldın modelini gösterene bize hayırlı olsun ayrıca

kizlarrrrrrrrrrrr dun oglusumunnnnnnn araba setinide aldimmmmmhihoyyythihoyyyt

Hayırlı olsun arkadaşım , oğluşunla bol bol gezmeler nasip etsin.[/QUOTE]

sagolun kizlarrrrrrrrr bu 4lu setin gri lacivert olanini aldim cok guzel duruyor hem kiza hem erkege diye dusundummmmmmm:CüvCüv:

Eklentiler

• $Chicco_Kinderwagen_4FOR---foto-bild-64-t23649764.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 24

benimde hemen sag bacagım tutuluyor. ben artık rutinleştirmeye karar verdim. hergün yarım saat yürürsem sanırım vucut alışacak. seni bilmiyorum ama ben gerçekten çok hamım. hareket çok az gün içinde

sen sandelye tepesınde bende gun boyu ayakta.ayakta durmaktan ayaklarım odem yaptı.sakın gecen gunlerdede oturup sızlerle konusuyorum.

arkadaslar benımde dunden berı kımıldamıyordu ıcten ıce uzuluyordum ama fazla takmamaya calısıyordum .acaba cok yoruluyorum ondanmı kımıldamıyor dıye uzuluyordum ama sımdı bırtane elma yedım sukurler olsun cocugum kımıldıyor.

ablacım yok öyle alışılacak bir şey değil böyle bir acı yaşamadım ben. nazlı biri olsa acıdan bağırır. öyle ki öne göğüs kafesimin altına göbeğimin üst kısmına kadar vuruor acı...

benimde hemen sag bacagım tutuluyor. ben artık rutinleştirmeye karar verdim. hergün yarım saat yürürsem sanırım vucut alışacak. seni bilmiyorum ama ben gerçekten çok hamım. hareket çok az gün içinde

benim doktor sen hem ikiz gebesin hem de tedaviyle oldu diyerek yürüyüşe izin vermemişti doktor. sırtım eskiden de ağrırdı. şahtım şahbaz oldum yani. zaten gebelik öncesi ne şikayetim varsa hepsi gebelikte katlayarak geri döndü

sagolun kizlarrrrrrrrr bu 4lu setin gri lacivert olanini aldim cok guzel duruyor hem kiza hem erkege diye dusundummmmmmm:CüvCüv:

gözler bozuk, resim bit kadar...
başka resim istiyoruz :roflol: :roflol:

sen sandelye tepesınde bende gun boyu ayakta.ayakta durmaktan ayaklarım odem yaptı.sakın gecen gunlerdede oturup sızlerle konusuyorum.

aslında oturmak iyi ama belim tutuluyor oturmaktan, sırtım zaten beter...
hani kalk dolaş desen, 2 dk yürü 2 dk yürü.... ee nereye yürüyeyim büro içinde :roflol:
hangisi iyi bilemiyorum yani...

selam kızlar yoğunum bu günlerde ve stresliyim bebeğimi üzmek istemiyorum ama yinede geriliyorum ister istemez herkes kendi işini yapsa dünya çok daha güzel bir yer olurdu kuşkusuz sizler nasılsınız umarım herkes iyidir pazartesi aşıya gideceğim salıda doktora önümüzdeki hafta yoğunuz bebişimle

dün kuzenime gittik bebek görmeye, "ayyy merve seni gördükçe kötü oluyorum daha neler çekeceksin bi bilsen" dedi sağolsun :roflol: :roflol:
yani diyeceğim o ki, sanırım çaremiz yok, çekeceğiz...
ama doktorlara danışmakta da fayda var tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…