2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olur mu canııım akademik hayatın raconudur. kimse kendi işine bakmaz kim ne yapmış yapmamışın çetelesini tutar. :) allh kolaylık versin.

ıkısınınde fazlası zararlı canım.gun ıcersınde yuruyemıyorsan ıs cıkısı bellı bır mesafeyı yuru bence canım yuruyus cok ıyı gelıyor.ımkanın varsa sabahta yurumen ıyı olur temız hava psıkolojık olarakta rahatlatıyor

evet yani. gebe kadınlar filmlerde fotoğraflarda kumsalda bahçede göbeklerini tutarak sırıtırlar ya öyle her şey güllük gülistanlık gibi yalan. her ay başka bir dert var ayol hiç öööyle gösterdikleri gibi değil gerçekte.

şu kıpırtılarla doğdukları günün hayali olmasa katlanılır şey değil.

canım o zaman sana yuzmek ve guneslenmek iyi gelecektır. d vitamını malum

ohhhh maşallahımız var valla kızlaarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

5848, kız araba almışsın söylüyorsun da model nerde model, ekle bakim resmini hemen :roflol:

güle gle kullansın ogluşun fotosu koy cnm bakalım

sagolun kizlarrrrrrrrr bu 4lu setin gri lacivert olanini aldim cok guzel duruyor hem kiza hem erkege diye dusundummmmmmm:CüvCüv:

bu resim olmadı canım. bit kadar :)[/QUOTE]

KIZLAR hakklisiniz ben bile goremiyorummmmmmm cep telefonundan cektim pc yukleyim diye kart okuyucusunu ariyorum buldugum an hemen yukliyecegim tek tekkkkkhihoyyyt

kızlar herkese günaydııınn... nasılsınız bugun bakalımmm... ben azcık geçmişe yolculuk yapayım siz burda geyikleşirkeneee :))))))))))))))

Ah gamma ah nerdeeeeeeeee, benim tembel öğretmenlerimle başım dertte, sene sonu geldi gösteri zamanı ortada birşey yok delikafadulden

Ben beni anlamadım yürüyorum dizlerimde derman yok bacaklarım ağrıyor, oturuyorum kuyruk sokumum ağrıyor, yatıyorum ama sola yatmam gerekirken inattla sağ yatmak istiyorum yatınca da bebiş rahatsız oluyor, hele birde gece yataktan tutulumuş bir bel ile kalkmaya çalışmak yok mu tam bir işkence senağlama

kızlar bel ve sırtınız ağrıyosa içtiğiniz süt az geliyo olabilir... bnim geçen hafta çok belim ağrıyodu.. içtiğim sütü arttırdım ağrı kesildi.. bunu da bana tecrübli bir anne söyelmişti.. bir deneyin isterseniz..
birde doktorada sormuşrum o da yürüdükçe geçer, yürümezsen daha çok ağrır dedii

onu yapıyorum işte, yaşadığım yer minicik işyerim 10 dakika mesafede...
ben de yolu uzata uzata geliyorum, erken çıkıyorum, gelirken ve giderken yürümüş oluyorum..
çok şükür o konuda şanslıyım da hepten kireçlenmiyorum :)

evet yaa, bi yerde okumuştum, iki tane "eeeeee" çığlığı atıp makyajla fönle çıkmayacaksınız doğumdan diyordu :roflol: :roflol:

aynen, kıpırtıları ve doğdukları anın hayali... başka hiçbişey değil :asigim:

KIZLAR hakklisiniz ben bile goremiyorummmmmmm cep telefonundan cektim pc yukleyim diye kart okuyucusunu ariyorum buldugum an hemen yukliyecegim tek tekkkkkhihoyyyt

evet şekerim bekliyoruz :)

kızlar herkese günaydııınn... nasılsınız bugun bakalımmm... ben azcık geçmişe yolculuk yapayım siz burda geyikleşirkeneee :))))))))))))))

günaydınnnn h.g. aqua sen nasılsın kaydirigubbakcemile3

onu da düşündüm ama hani kavanozlar yok mu, salça yapılıyor ya, 2 kiloluk mu ne..
her gün hemen hemen bi kavanoz içiyorum ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
çok seviyorum napiimmm peynir yoğurt desen o biçim....
olacak işte, çekeceğiz...

kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt

Eklentiler

• $4df3_35.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 14

seker dikkat etde senin cocuk disli doghmasinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

ohh ne güzel iç annesi yarasın bebişine... ben yarım litre içiyodum.. şimdi bir litreye çıkardım.. o zmaan bol bol yürüyüş annesi.. bu acılara alışacaz artık..

Merhabalar kızlar. Nasılsınız?? ışteyim fenayım ya. Evime gitmek istiyorum bir baş ağrısı ki mahvetti beni.senağlama

merhaba kızlar bende 22+1 im tahmini doğum 14 eylül de olacak allah kısmet ederse ben hala erkek hissetsemde bi prensesim olacakmış:))))

Hoşgeldin canım aramıza :) sağlıkla sende bebişine kavuşursun inşallah ...

Canım bende seni gibi tüketiyorum kalsiyumu ama ağrılarım vardı , dr. magnezyum berdiğinden beri rahatladım diyebilirim , karmaplarım ara ara oluyor oda çok ayakta kaldığım zamanlarda .

[QUOTE=_SakURa_;6782712]

günaydınnnn h.g. aqua sen nasılsın kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ay çok iyiyim maşallah kızçede iyi tepiş tepiş keyifler iyi bugun.. açtık camları kapıları işlerimizi bitirdik bi boncukta topiğe verelim dedik bıcırla :)))

ozaman benim aslaa ve aslaa ve aslaaa bel ağrım olmaması lazım bi sakatlık var bu işte :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…