selam kızlar yoğunum bu günlerde ve stresliyim bebeğimi üzmek istemiyorum ama yinede geriliyorum ister istemez herkes kendi işini yapsa dünya çok daha güzel bir yer olurdu kuşkusuz sizler nasılsınız umarım herkes iyidir pazartesi aşıya gideceğim salıda doktora önümüzdeki hafta yoğunuz bebişimle
gözler bozuk, resim bit kadar...
başka resim istiyoruz :roflol: :roflol:
aslında oturmak iyi ama belim tutuluyor oturmaktan, sırtım zaten beter...
hani kalk dolaş desen, 2 dk yürü 2 dk yürü.... ee nereye yürüyeyim büro içinde :roflol:
hangisi iyi bilemiyorum yani...
dün kuzenime gittik bebek görmeye, "ayyy merve seni gördükçe kötü oluyorum daha neler çekeceksin bi bilsen" dedi sağolsun :roflol: :roflol:
yani diyeceğim o ki, sanırım çaremiz yok, çekeceğiz...
ama doktorlara danışmakta da fayda var tabii...
benim doktor sen hem ikiz gebesin hem de tedaviyle oldu diyerek yürüyüşe izin vermemişti doktor. sırtım eskiden de ağrırdı. şahtım şahbaz oldum yani. zaten gebelik öncesi ne şikayetim varsa hepsi gebelikte katlayarak geri döndü
ohhhh maşallahımız var valla kızlaarrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
5848, kız araba almışsın söylüyorsun da model nerde model, ekle bakim resmini hemen :roflol:
güle gle kullansın ogluşun fotosu koy cnm bakalım
sagolun kizlarrrrrrrrr bu 4lu setin gri lacivert olanini aldim cok guzel duruyor hem kiza hem erkege diye dusundummmmmmm:CüvCüv:
gözler bozuk, resim bit kadar...
başka resim istiyoruz :roflol: :roflol:
aslında oturmak iyi ama belim tutuluyor oturmaktan, sırtım zaten beter...
hani kalk dolaş desen, 2 dk yürü 2 dk yürü.... ee nereye yürüyeyim büro içinde :roflol:
hangisi iyi bilemiyorum yani...
selam kızlar yoğunum bu günlerde ve stresliyim bebeğimi üzmek istemiyorum ama yinede geriliyorum ister istemez herkes kendi işini yapsa dünya çok daha güzel bir yer olurdu kuşkusuz sizler nasılsınız umarım herkes iyidir pazartesi aşıya gideceğim salıda doktora önümüzdeki hafta yoğunuz bebişimle
ıkısınınde fazlası zararlı canım.gun ıcersınde yuruyemıyorsan ıs cıkısı bellı bır mesafeyı yuru bence canım yuruyus cok ıyı gelıyor.ımkanın varsa sabahta yurumen ıyı olur temız hava psıkolojık olarakta rahatlatıyor
evet yani. gebe kadınlar filmlerde fotoğraflarda kumsalda bahçede göbeklerini tutarak sırıtırlar ya öyle her şey güllük gülistanlık gibi yalan. her ay başka bir dert var ayol hiç öööyle gösterdikleri gibi değil gerçekte.
şu kıpırtılarla doğdukları günün hayali olmasa katlanılır şey değil.
KIZLAR hakklisiniz ben bile goremiyorummmmmmm cep telefonundan cektim pc yukleyim diye kart okuyucusunu ariyorum buldugum an hemen yukliyecegim tek tekkkkkhihoyyyt
kızlar herkese günaydııınn... nasılsınız bugun bakalımmm... ben azcık geçmişe yolculuk yapayım siz burda geyikleşirkeneee :))))))))))))))
kızlar bel ve sırtınız ağrıyosa içtiğiniz süt az geliyo olabilir... bnim geçen hafta çok belim ağrıyodu.. içtiğim sütü arttırdım ağrı kesildi.. bunu da bana tecrübli bir anne söyelmişti.. bir deneyin isterseniz..
birde doktorada sormuşrum o da yürüdükçe geçer, yürümezsen daha çok ağrır dedii
onu da düşündüm ama hani kavanozlar yok mu, salça yapılıyor ya, 2 kiloluk mu ne..
her gün hemen hemen bi kavanoz içiyorum ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
çok seviyorum napiimmmpeynir yoğurt desen o biçim....
olacak işte, çekeceğiz...
onu da düşündüm ama hani kavanozlar yok mu, salça yapılıyor ya, 2 kiloluk mu ne..
her gün hemen hemen bi kavanoz içiyorum ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt
merhaba kızlar bende 22+1 im tahmini doğum 14 eylül de olacak allah kısmet ederse ben hala erkek hissetsemde bi prensesim olacakmış:))))
Merhabalar kızlar. Nasılsınız?? İşteyim fenayım ya. Evime gitmek istiyorum bir baş ağrısı ki mahvetti beni.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?