kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt
seker dikkat etde senin cocuk disli doghmasinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
ohh ne güzel iç annesi yarasın bebişine... ben yarım litre içiyodum.. şimdi bir litreye çıkardım.. o zmaan bol bol yürüyüş annesi.. bu acılara alışacaz artık..
....
Canım bende seni gibi tüketiyorum kalsiyumu ama ağrılarım vardı , dr. magnezyum berdiğinden beri rahatladım diyebilirim , karmaplarım ara ara oluyor oda çok ayakta kaldığım zamanlarda .
geçmiş olsun canım:teselli:
ay çok iyiyim maşallah kızçede iyi tepiş tepiş keyifler iyi bugun.. açtık camları kapıları işlerimizi bitirdik bi boncukta topiğe verelim dedik bıcırla :)))
ozaman benim aslaa ve aslaa ve aslaaa bel ağrım olmaması lazım bi sakatlık var bu işte :)))))))))))))))))
maşallah Allah keyiflerimizi arttırsın inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
offf bel ağrısı ki nasıl bi ağrı, zaten fıtıktan şüpheleniyorduk hamilelikten önce, şimdi belim de beter oldu -tatlicadiarzu-
sagol canimmmmmmmmmm odasini aldik ,arabasini aldik,park yattagini aldik,tabi bunlarin gelmesini bekliyecegim arabasi haric:CüvCüv:çok güzelmiş annesi.. güle güle kullan.. en sevdiğim renklerden bir tanesii..alkisalkisalkis
trio for me sanırım, güle güle kullan canım :)
ama çok tuzlu ben böyle bişey düşünemem malesef...
alm gücünden değil de işte aile faktörleri falan...
:roflol: :roflol: :roflol:
ne kendi kemikleri zayıf olsun ne de beni sömürsün -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
evet tatlım yaa olsun napalım, biraz dikkat biraz yürüyüş falan öğreneceğiz artık nasıl hafifiliyorsa öyle hareket edeceğiz :)
bak ben de söyliyim doktoruma, sadece megadyn kullanıyorum, belki magnezyum için ayrıyeten bişey verir...
bu kontrolde danışayımm.. sağol canım a.s.
sağol amin canikom amiinnnn.... sen belini filan desteklemeyi dene şekerim yataktada göbek destek minderleri var belki iş görür biraz.. öyle acıyla yaşanmaz yaa...((
Sağol canım dün geceden beri gözümü açamıyorum resmen.senağlama
...
seker 4for me set ben sadece benzedigi icin internetten buldum koydum bizimki 4lu teyzesigamyoncuiremsu somurgecilige hayir diyorsun iyi walla ic ic bol bol icc ben icemiyorum suttttttttttt ne yapicammmmmmmm senağlama bizimki tekmeliyor daha birsey yemedik hadi ben kaciom gene ugrarim kib optum hepiniziiiiii sonra gobek sow yapalim oglen olsunnnn 3-4gibi okkkkkkkkkkk
...
merve seker ben terapiye gidiyorum belden dolayi bunu yap cok iyi geliyorrrrr;
sicaksutermoslari oluyorya veya bir pet siseye sicaksu koy onu havluyla sar bellinin altina yerlestir20dk oyle kal cok amacok iyi geliyor,ayaklarinin altina yastik koy yukselt ayaklarini dinlendirici klassik bir muzik accc harika oluyorrrrrrr walla dene zor birsey degilllll bebisde cok rahatliyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
evet canım, şimdi bel destekleyiciyle yan yatma yastığı siparişi vericem, çünkü çok kötü oluyorum...
hamilelikten önce heryere yetişiyordum, işe güce falan çok koşturuyordum annem kızıyordu ama şimdi anlıyorum onu...
gecmis olsun canim.
merve seker ben terapiye gidiyorum belden dolayi bunu yap cok iyi geliyorrrrr;
sicaksutermoslari oluyorya veya bir pet siseye sicaksu koy onu havluyla sar bellinin altina yerlestir20dk oyle kal cok amacok iyi geliyor,ayaklarinin altina yastik koy yukselt ayaklarini dinlendirici klassik bir muzik accc harika oluyorrrrrrr walla dene zor birsey degilllll bebisde cok rahatliyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
ya arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim..cumartesi doktordaydık,rutin kontrollerini yaptı. detaylı ultrasonu sordum, önümzdeki ay dedi,tetanoz aşısı da önümüzdeki ay dedi, şeker yüklemesi de önümüzdeki ay.. bunda bi gariplik yok mu? 26 haftalık olucam o zaman.. Normalde girdiğim ultrasonda 4 boyutlu, acaba o yüzden mi erteledi detaylı ultrasonu, peki tetenoz? Of bilmiyorum ya.. Ama hiç içime sinmedi böyle olması.. Napıcam bilmiyorum..............................................................................
Sizler çoğunuz yaptırmışsınız detaylıyı ve aşınızı....
merhaba kızlar bende 22+1 im tahmini doğum 14 eylül de olacak allah kısmet ederse ben hala erkek hissetsemde bi prensesim olacakmış:))))
arkadaslar benımde dunden berı kımıldamıyordu ıcten ıce uzuluyordum ama fazla takmamaya calısıyordum .acaba cok yoruluyorum ondanmı kımıldamıyor dıye uzuluyordum ama sımdı bırtane elma yedım sukurler olsun cocugum kımıldıyor.
kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt
Merhabalar kızlar. Nasılsınız?? İşteyim fenayım ya. Evime gitmek istiyorum bir baş ağrısı ki mahvetti beni.senağlama
maşallah Allah keyiflerimizi arttırsın inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
offf bel ağrısı ki nasıl bi ağrı, zaten fıtıktan şüpheleniyorduk hamilelikten önce, şimdi belim de beter oldu -tatlicadiarzu-
ya arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim..cumartesi doktordaydık,rutin kontrollerini yaptı. detaylı ultrasonu sordum, önümzdeki ay dedi,tetanoz aşısı da önümüzdeki ay dedi, şeker yüklemesi de önümüzdeki ay.. bunda bi gariplik yok mu? 26 haftalık olucam o zaman.. Normalde girdiğim ultrasonda 4 boyutlu, acaba o yüzden mi erteledi detaylı ultrasonu, peki tetenoz? Of bilmiyorum ya.. Ama hiç içime sinmedi böyle olması.. Napıcam bilmiyorum..............................................................................
Sizler çoğunuz yaptırmışsınız detaylıyı ve aşınızı....
Tetenoz aşısını 24 . haftadan sonra yaptırmayı düşünen ya da doktoru öyle söyleyen var mı ? Benim dün gittiğim dr. 24 haftayı bekle dedi bana anlamadım ...Ben 20. hafta diye biliyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?