2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt

trio for me sanırım, güle güle kullan canım :)
ama çok tuzlu ben böyle bişey düşünemem malesef...
alm gücünden değil de işte aile faktörleri falan...

seker dikkat etde senin cocuk disli doghmasinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
ne kendi kemikleri zayıf olsun ne de beni sömürsün -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:

ohh ne güzel iç annesi yarasın bebişine... ben yarım litre içiyodum.. şimdi bir litreye çıkardım.. o zmaan bol bol yürüyüş annesi.. bu acılara alışacaz artık..

evet tatlım yaa olsun napalım, biraz dikkat biraz yürüyüş falan öğreneceğiz artık nasıl hafifiliyorsa öyle hareket edeceğiz :)

....
Canım bende seni gibi tüketiyorum kalsiyumu ama ağrılarım vardı , dr. magnezyum berdiğinden beri rahatladım diyebilirim , karmaplarım ara ara oluyor oda çok ayakta kaldığım zamanlarda .

bak ben de söyliyim doktoruma, sadece megadyn kullanıyorum, belki magnezyum için ayrıyeten bişey verir...
bu kontrolde danışayımm.. sağol canım a.s.

maşallah Allah keyiflerimizi arttırsın inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
offf bel ağrısı ki nasıl bi ağrı, zaten fıtıktan şüpheleniyorduk hamilelikten önce, şimdi belim de beter oldu -tatlicadiarzu-

sağol amin canikom amiinnnn.... sen belini filan desteklemeyi dene şekerim yataktada göbek destek minderleri var belki iş görür biraz.. öyle acıyla yaşanmaz yaa... ((

çok güzelmiş annesi.. güle güle kullan.. en sevdiğim renklerden bir tanesii..alkisalkisalkis
sagol canimmmmmmmmmm odasini aldik ,arabasini aldik,park yattagini aldik,tabi bunlarin gelmesini bekliyecegim arabasi haric:CüvCüv:

seker 4for me set ben sadece benzedigi icin internetten buldum koydum bizimki 4lu teyzesigamyoncuiremsu somurgecilige hayir diyorsun iyi walla ic ic bol bol icc ben icemiyorum suttttttttttt ne yapicammmmmmmm senağlama bizimki tekmeliyor daha birsey yemedik hadi ben kaciom gene ugrarim kib optum hepiniziiiiii sonra gobek sow yapalim oglen olsunnnn 3-4gibi okkkkkkkkkkk

sağol amin canikom amiinnnn.... sen belini filan desteklemeyi dene şekerim yataktada göbek destek minderleri var belki iş görür biraz.. öyle acıyla yaşanmaz yaa... ((

evet canım, şimdi bel destekleyiciyle yan yatma yastığı siparişi vericem, çünkü çok kötü oluyorum...
hamilelikten önce heryere yetişiyordum, işe güce falan çok koşturuyordum annem kızıyordu ama şimdi anlıyorum onu...

Sağol canım dün geceden beri gözümü açamıyorum resmen.senağlama

gecmis olsun canim.

merve seker ben terapiye gidiyorum belden dolayi bunu yap cok iyi geliyorrrrr;

sicaksutermoslari oluyorya veya bir pet siseye sicaksu koy onu havluyla sar bellinin altina yerlestir20dk oyle kal cok amacok iyi geliyor,ayaklarinin altina yastik koy yukselt ayaklarini dinlendirici klassik bir muzik accc harika oluyorrrrrrr walla dene zor birsey degilllll bebisde cok rahatliyorrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

he şimdi anladım canım, güle güle en güzel günlerde kullanın inşallah kaydirigubbakcemile3
ben içtiğim halde böyleyim kız seni etkilemiyor mu -tatlicadiarzu-
aç bırakma çocuğu koş yemeğe hadi, ben de şimdi yemeğe gidicem zaten ama öğle yemeğine -tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar bende 22 haftalık hamileyim..cumartesi doktordaydık,rutin kontrollerini yaptı. detaylı ultrasonu sordum, önümzdeki ay dedi,tetanoz aşısı da önümüzdeki ay dedi, şeker yüklemesi de önümüzdeki ay.. bunda bi gariplik yok mu? 26 haftalık olucam o zaman.. Normalde girdiğim ultrasonda 4 boyutlu, acaba o yüzden mi erteledi detaylı ultrasonu, peki tetenoz? Of bilmiyorum ya.. Ama hiç içime sinmedi böyle olması.. Napıcam bilmiyorum..............................................................................
Sizler çoğunuz yaptırmışsınız detaylıyı ve aşınızı....

mutlaka denicem bunu çünkü belim tutulunca bacaklarıma vuruyor ve yürüyemiyorum bile...
Allah razı olsun valla tatlım yaa, yapayım hemen bu akşam ben rahatlatsın biraz...

ahh güzelcim yorma kendini bebeklerimiz için bazı riskler var biliyoruz hepimiz amann dikkat......

canım chicco trio for me mi aldın bende aynısnın kırmızı grisini sadece for me olarak aldım...
almayanlara tavsiye ederim çok güzel....

Tetenoz aşısını 24 . haftadan sonra yaptırmayı düşünen ya da doktoru öyle söyleyen var mı ? Benim dün gittiğim dr. 24 haftayı bekle dedi bana anlamadım ...Ben 20. hafta diye biliyordum .

slm kızlar kahvaltı ederken geçmişi okudum güzel haberlerde var kötü haberlerde üzüldüm çok.
öncelikle dün ve bu gün dr.a gidenler vardı hepsinin gözü aydın ee anlatsın bakalım nasıldı kuzular
hatırladıklarım BıRCAN CıNGENE bu akılla ancak bu kadarını hatırlıyorum :))) malum hamilelik :)))
ZEYTıNGÖZLÜ canım sıkma canını kuzucuğun çok iyi bence herşey yolun Allah ın izni ile
GÜLCAN hoşgeldin hayatım nasıl geçti tatil ???
5848BL oğluşun şimdiden güle güle kullansın aldıklarını bol bol güzel günlerde gezin inşallahh
DıLEK cimmmmm canım arkadaşım benim eminim eylül ümüz çok iyi merak etme uyuyordur kuzucum
hem biliyorsun her an oynamalarını beklememiz çok yanlış bir ikincisi aslında onlar içerde oynuyor hareket ediyor ama biz sadece çok kuvvetli olanlarını hissediyoruz dr. bana 500 gr. mı geçtikten sonra daha çok ve daha kuvvetli hareketler hissedeceksiniz dedi
geçen haftalarda da benim kuzucum iki gün hiç oynamadı biliyorsun 3. gün dr.a gittim baktım usg de maşallah çok hareketliydi.
üzülme canım kasma kendini sen böyle yapınca oda kasılıyor neler oluyor dışarda Annemin nesi var diyor oynamıyor :)))
birde bizim eylül ler nazlı arkadaşım ama akıllı kuzucuklarımız anneyi üzmezler

canım benim dr 28.haftada yaptırcam şeker yüklemesini tetenoz aşısınıda yaptırmıcam

merhaba kızlar bende 22+1 im tahmini doğum 14 eylül de olacak allah kısmet ederse ben hala erkek hissetsemde bi prensesim olacakmış:))))

Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

Evet canım sanırım fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyor bu durum...

kizlar bunun aynisiiiiiiii ben gene cekdigim fotolarida ekliyecegim bu foto o kadar kucuk degilllllllllllllllllllllhihoyyyt

Demetcim çok güzelmiş... İyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Allah.

Merhabalar kızlar. Nasılsınız?? İşteyim fenayım ya. Evime gitmek istiyorum bir baş ağrısı ki mahvetti beni.senağlama

Hko ve merve ikinize de çok geçmiş olsun kızlar.. Bir an önce eski hallerinize dönersiniz inş...

Bende sabahtan beri endişeliydim yaaa bebişim hareket etmiyor, hissetmiyorum diye...
Az önce sağlık ocağına gittik eşimle , kalbinin sesini dinledik geldik kaydirigubbakcemile2
Ohhhhh be ne rahatladım.... :teytey:
Sanırım ayakta fazla durmaktan oldu dün akşam yemeği için apartmanın organize ettiği pikniğe gittik ve orda da 1 veya 1,5 saat kadar hep ayaktaydım sanırım ondan oldu...
Defnem Eylülüm iyiymiş yaa daha ne isteyeyim Allahtan :sm_cool:
Allah hiç kimseyi bebeğiyle sınamasın inşallah.

canım aşı 20. hafta dolunca yapılıyor detaylı ultrason 20-23 arası bencede epey geç olacak yani sonuçta doktor bizden daha iyi bilir ama hep bu tarihleri veriyorlar ilginç bir durum

Tetenoz aşısını 24 . haftadan sonra yaptırmayı düşünen ya da doktoru öyle söyleyen var mı ? Benim dün gittiğim dr. 24 haftayı bekle dedi bana anlamadım ...Ben 20. hafta diye biliyordum .

canım kızkardeşim 21 haftalık onun da doktoru önümüzdeki ay demişti yaklaşık o da 24 haftalık olacak aşı yaptırdığında,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…