2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mutlaka denicem bunu çünkü belim tutulunca bacaklarıma vuruyor ve yürüyemiyorum bile...
Allah razı olsun valla tatlım yaa, yapayım hemen bu akşam ben rahatlatsın biraz...

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum aynı dert bendede var ((
hamilelikten öncede vardı bel ağrılarım deli gibi ağrıyordu hele bir iş falan yapınca resmen tutuluyordu belim egilsem kalkamıyor kalksam egilemiyordum ihmalkarlık işte dr.a gitmemiştim bende fıtık falan olabilir diye düşünmüştüm ama gidemedim dr.a
ee şimdide hamilelik var ağrım dahada çoğaldı biraz yürüsem ağrıyor azcık ayakta dursam ağrıyor iş falan yapmak kenarda dursun yanii ( sırt üstü yatamıyorum ağrıdan dr.a sordum prolaktin hormonu ve diger bazı hormonlar yükseliyor gebelikten dolayı ondan ağrı yapıyor dedi yapacak bişey yok dedi

Kızlar detaylı ultrason dediğiniz perinatal denen şeymi? Benim dr. perinatal gibi birşeyden bahsetti hatta farklı bir dr gelecekmiş bunun için ???

canım aşı 20. hafta dolunca yapılıyor detaylı ultrason 20-23 arası bencede epey geç olacak yani sonuçta doktor bizden daha iyi bilir ama hep bu tarihleri veriyorlar ilginç bir durum

evet daha iyi bilirlerde, gittiğimiz gün randevularını 2 saat aksattı.. millet bekledi epeyce.. acaba o yüzden mi bakmak istemedi, önümüzdeki aya salladı... off ya napsam ki...

Canımmm benimm teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun arkadaşım bebeklerimiz çok nazlı bizim:)) Aman sağlıkla bir kucaklarımıza alalımda tek nazlı olsunlar önemi yok di mi?
Çok şükür herşey yolundaymış... Kalbi gayet güzel atıyordu. Benimki artık muhtemelen 500gr'ı geçmiştir en son 1,5 hafta önce 480 gr'dı... Ama kötü olan şu ki : ben bu 1,5 haftada 2 kilo almışım nasıl oldu hiç anlayabilmiş değilim... Bebişime acayip sevindim yaa çok fazla üzülemedim buna ama yine de daha dikkatli olmalıyım sanırım senağlama

canım beniiimmm çok sevindim hihoyyyt
akıllı bizim kız maşallahhh ona ama Annesi sende bir daha kendini bu kadar yorma ve minik yavrularımızdan her an hareket bekleme onlarda yoruluyor dinleniyor uyuyor diğmi ama :))))))

kızlar şimdi göbek resımlerine baktım bir yandanda geçmişi okuyoru.erkek annelerin hepsinin karnı yuvarlak aramızda karnı sivri olan yok galıba...bende içime dert ediyodum benımkı niye yuvarlak diye...herkesın aynıymışşş..:CüvCüv:
dılek canım senın göbüşte çıkmış maşallah eeee senınkı bile çıktıysa yanı tamamdırkaydirigubbakcemile2

Emsalcim Çok teşekkür ederim canım , ben de öyle umuyor ve aklıma kötü şeyler getirmiyorum .

Dilekçim bak kendini üzmüşsün boşu boşuna , anne yorgun olunca bebeği hissedemiyormuş :) Bu arada kilon gayet normal üzülme sakın aramızda ki en çıtırlardan biri sensin :))

Aussie sanırım aynı ultrason , evet bu ayrıntılı ultasona kadın doğumcu değil , radyologlar bakıyor .

Bu arada , herkes doktorunu dinlesin aşı için , ben 24 haftayı bekleyeceğim ayrıca şeker yüklemeside 24 haftada oluyor muş ...

tabii canım hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza yavrularımızı da nazlı olsunlar varsın :))
canım benim çok sevindim inan bana bin kere maşallaahhhh yigenime
tatlım kilo alman çok normal bebek büyüdükçe bizde kilo alıyoruz ee artık sona yaklaştıkca Allah ın izni ile farkında olmadan kilo alacagız :))) hem yavrularımız iyi olsun sağlıklı olsunda varsın biz kilo alalım önemli değil

evet daha iyi bilirlerde, gittiğimiz gün randevularını 2 saat aksattı.. millet bekledi epeyce.. acaba o yüzden mi bakmak istemedi, önümüzdeki aya salladı... off ya napsam ki...

merak etme her doktorun tavrı bir olmuyo.. benim iki doktorum var.. birisi 20. haftalıkken yaptı. diğeri 6. ayda istiyo.. bebeğinde şimdiye kadar bir peoblem yoksa sıkıntı yapma kendine. ama için rahatlıyacaksa başka bir doktora git..

emsal hoşgeldın canım bizler iii yiz çok şükür
zeytıngözlü geçmişi tam okuyamadım senı uzmek istemem ama doktor bişeymi söledi merak ettim

gözümüz aydın dilekcim. ee sen yor kızı yor kızı sonra sen uyu kalk hadı sende kalk de:) sanamı ayak uyduracak işte sen onu kızdırdın oda sana ders verdi:)
bende ne zaman yorulsam kıpırdamıyo sıpa:)

dilek canım çok sevindim kızının iyi olmasına

canım beniiimmm çok sevindim hihoyyyt
akıllı bizim kız maşallahhh ona ama Annesi sende bir daha kendini bu kadar yorma ve minik yavrularımızdan her an hareket bekleme onlarda yoruluyor dinleniyor uyuyor diğmi ama :))))))

Gözünaydın Dilekcim biz demiştik sana bak Eylül gayet iyi şükür kaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim kızlar yaaa evet iyiymiş çok şükür sanki üstümden 40kg'luk bir yük kalktı o kadar rahatladım yani alkisalkisalkis
Sanırım dün gece çok yoruldu bu nedenle bugünde bol bol şekerleme yapıyor benim zıpır kızım. kaydirigubbakcemile3

Doğru söylüyorsun canım onlar iyi olsunda kilonun önemi yok ama normal doğum çok zorlaşıyor fazla kilo aldığında ve 1,5 haftada 2 kilo almak hiç ii değil...Yani toplam artık 4 kilo almış oldum daha da önümde 3 ay var..
Asıl son haftalarda almak gerekiyor ben sanırım abarttım biraz... Bundan sonra daha dikkat edicem..

Canım hadi sende koyda görelim göbüşünü , bakalım oğlumuzu ne kadar büyütmüşsün.
Valla doğru söylüyorsun benim bile bu kadar çıktıysa sizlerinki artık çok normal...

Gülcancım ,ayrıntıllı ultrasonda kalbinde milimetrik boyutta kireçlenme gördü , ciddi olmadığını söylüyorlar ama içim rahat etsin diye kalp ekosu çektirmem gerekiyor ama sıpa dün bir türlü doğru pozisyonda durmadı , yarın sabah bir daha gidicem ...

Kızlar detaylı ultrason dediğiniz perinatal denen şeymi? Benim dr. perinatal gibi birşeyden bahsetti hatta farklı bir dr gelecekmiş bunun için ???

canım yarın kısmetse ben de üç küçük meleğim için ayrıntılı detaylı ultrasona gireceğim..acayip heyecanlıyım..Tek tek bebekler incelenecek düşünün benim halimi..1.bebek şöyle..bu 2.bu 3.derken kalbim fırlar herhalde hem heyecandan hem de endişeden..
Ben normalde acıbademde tüp dr.ma gidiyorum..Yine aynı hastanede yüksek riskli gebelik uzmanı periantolog başka bir dr.yapacak ayrıntılıyı..yani dediğin bu..20-24 haftalar arası bakılıyormuş...22.haftadayım ben de..Dilerim benim ve hepimizin muayeneleri sağlıkla geçer..mutlu haberlerle döneriz..sen ne zaman gideceksin..

bebğimde şimdiye kadar bi problem yoktu Allaha çok şükür... Başka bi doktora gidip güvensizlik de yaratmak istemiyorum, kafam da karışık... ama bekliycem sanırım......
:1closedeyes:

Haklısın canımcım ben bencillik ettim kızıma ama işte annelik içgüdüsü ne yapayım... senağlama
Bundan sonra çok daha dikkatli olucam... Çok teşekkür ederim tatlım yaa rahatlatan sözlerin için...

gözün aydın dilekcim.. bir daha üzme kendini bu kadar

Sağol canım... Bundan sonra ne kendimi bu kadar yorarım ne de üzerim..
Ama bazen ev işi yapmak zorunda kalıyorsun onu ne yapıcam artık hiç bilmiyorum.

dilek hiçde çok kılo almamıssın. benım dr um hemen her hamıle herhangı bır ayda toplan 4 kılo alır dedı. senınde o ayın heralde.

Canım hadi sende koyda görelim göbüşünü , bakalım oğlumuzu ne kadar büyütmüşsün.
Valla doğru söylüyorsun benim bile bu kadar çıktıysa sizlerinki artık çok normal...
ekleyım cnm bende resimleri hep notebookta çekıyodum zor oluyodu çekmek koçişten makınayı aldım ekleyım bugun..

anladım yasemıncım geçmiş olsun canım ama önemli bişey yok dedilerse öledır....çünkü öenmli bişey olsa sorumluluk almak istemezler direk söylerler..biz biraz pimpirikliyiz.için rahat olsun tatlım yarına güzel haberler ile gelırsın ...dualarımız senınle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…