mutlaka denicem bunu çünkü belim tutulunca bacaklarıma vuruyor ve yürüyemiyorum bile...
Allah razı olsun valla tatlım yaa, yapayım hemen bu akşam ben rahatlatsın biraz...
canım aşı 20. hafta dolunca yapılıyor detaylı ultrason 20-23 arası bencede epey geç olacak yani sonuçta doktor bizden daha iyi bilir ama hep bu tarihleri veriyorlar ilginç bir durum
slm kızlar kahvaltı ederken geçmişi okudum güzel haberlerde var kötü haberlerde üzüldüm çok.
öncelikle dün ve bu gün dr.a gidenler vardı hepsinin gözü aydın ee anlatsın bakalım nasıldı kuzular
hatırladıklarım BİRCAN CİNGENE bu akılla ancak bu kadarını hatırlıyorum :))) malum hamilelik :)))
ZEYTİNGÖZLÜ canım sıkma canını kuzucuğun çok iyi bence herşey yolun Allah ın izni ile
GÜLCAN hoşgeldin hayatım nasıl geçti tatil ???
5848BL oğluşun şimdiden güle güle kullansın aldıklarını bol bol güzel günlerde gezin inşallahh
DİLEK cimmmmm canım arkadaşım benim eminim eylül ümüz çok iyi merak etme uyuyordur kuzucum
hem biliyorsun her an oynamalarını beklememiz çok yanlış bir ikincisi aslında onlar içerde oynuyor hareket ediyor ama biz sadece çok kuvvetli olanlarını hissediyoruz dr. bana 500 gr. mı geçtikten sonra daha çok ve daha kuvvetli hareketler hissedeceksiniz dedi
geçen haftalarda da benim kuzucum iki gün hiç oynamadı biliyorsun 3. gün dr.a gittim baktım usg de maşallah çok hareketliydi.
üzülme canım kasma kendini sen böyle yapınca oda kasılıyor neler oluyor dışarda Annemin nesi var diyor oynamıyor :)))
birde bizim eylül ler nazlı arkadaşım ama akıllı kuzucuklarımız anneyi üzmezler
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
Evet canım sanırım fazla ayakta kalmaktan kaynaklanıyor bu durum...
Demetcim çok güzelmiş... İyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Allah.
Hko ve merve ikinize de çok geçmiş olsun kızlar.. Bir an önce eski hallerinize dönersiniz inş...
Bende sabahtan beri endişeliydim yaaa bebişim hareket etmiyor, hissetmiyorum diye...
Az önce sağlık ocağına gittik eşimle , kalbinin sesini dinledik geldik kaydirigubbakcemile2
Ohhhhh be ne rahatladım.... :teytey:
Sanırım ayakta fazla durmaktan oldu dün akşam yemeği için apartmanın organize ettiği pikniğe gittik ve orda da 1 veya 1,5 saat kadar hep ayaktaydım sanırım ondan oldu...
Defnem Eylülüm iyiymiş yaa daha ne isteyeyim Allahtan :sm_cool:
Allah hiç kimseyi bebeğiyle sınamasın inşallah.
Canımmm benimm teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun arkadaşım bebeklerimiz çok nazlı bizim:)) Aman sağlıkla bir kucaklarımıza alalımda tek nazlı olsunlar önemi yok di mi?
Çok şükür herşey yolundaymış... Kalbi gayet güzel atıyordu. Benimki artık muhtemelen 500gr'ı geçmiştir en son 1,5 hafta önce 480 gr'dı... Ama kötü olan şu ki : ben bu 1,5 haftada 2 kilo almışım nasıl oldu hiç anlayabilmiş değilim... Bebişime acayip sevindim yaa çok fazla üzülemedim buna ama yine de daha dikkatli olmalıyım sanırım senağlama
evet daha iyi bilirlerde, gittiğimiz gün randevularını 2 saat aksattı.. millet bekledi epeyce.. acaba o yüzden mi bakmak istemedi, önümüzdeki aya salladı... off ya napsam ki...
dilek canım çok sevindim kızının iyi olmasına
canım beniiimmm çok sevindim hihoyyyt
akıllı bizim kız maşallahhhona ama Annesi sende bir daha kendini bu kadar yorma ve minik yavrularımızdan her an hareket bekleme onlarda yoruluyor dinleniyor uyuyor diğmi ama :))))))
Emsalcim Çok teşekkür ederim canım , ben de öyle umuyor ve aklıma kötü şeyler getirmiyorum .
Dilekçim bak kendini üzmüşsün boşu boşuna , anne yorgun olunca bebeği hissedemiyormuş :) Bu arada kilon gayet normal üzülme sakın aramızda ki en çıtırlardan biri sensin :))
Aussie sanırım aynı ultrason , evet bu ayrıntılı ultasona kadın doğumcu değil , radyologlar bakıyor .
Bu arada , herkes doktorunu dinlesin aşı için , ben 24 haftayı bekleyeceğim ayrıca şeker yüklemeside 24 haftada oluyor muş ...
Gözünaydın Dilekcim biz demiştik sana bak Eylül gayet iyi şükür kaydirigubbakcemile2
tabii canım hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza yavrularımızı da nazlı olsunlar varsın :))
canım benim çok sevindim inan bana bin kere maşallaahhhh yigenime
tatlım kilo alman çok normal bebek büyüdükçe bizde kilo alıyoruz ee artık sona yaklaştıkca Allah ın izni ile farkında olmadan kilo alacagız :))) hem yavrularımız iyi olsun sağlıklı olsunda varsın biz kilo alalım önemli değil
kızlar şimdi göbek resımlerine baktım bir yandanda geçmişi okuyoru.erkek annelerin hepsinin karnı yuvarlak aramızda karnı sivri olan yok galıba...bende içime dert ediyodum benımkı niye yuvarlak diye...herkesın aynıymışşş..:CüvCüv:
dılek canım senın göbüşte çıkmış maşallaheeee senınkı bile çıktıysa yanı tamamdırkaydirigubbakcemile2
Kızlar detaylı ultrason dediğiniz perinatal denen şeymi? Benim dr. perinatal gibi birşeyden bahsetti hatta farklı bir dr gelecekmiş bunun için ???
merak etme her doktorun tavrı bir olmuyo.. benim iki doktorum var.. birisi 20. haftalıkken yaptı. diğeri 6. ayda istiyo.. bebeğinde şimdiye kadar bir peoblem yoksa sıkıntı yapma kendine. ama için rahatlıyacaksa başka bir doktora git..
gözümüz aydın dilekcim. ee sen yor kızı yor kızı sonra sen uyu kalk hadı sende kalk de:) sanamı ayak uyduracak işte sen onu kızdırdın oda sana ders verdi:)
bende ne zaman yorulsam kıpırdamıyo sıpa:)
gözün aydın dilekcim.. bir daha üzme kendini bu kadar
ekleyım cnm bende resimleri hep notebookta çekıyodum zor oluyodu çekmek koçişten makınayı aldım ekleyım bugun..Canım hadi sende koyda görelim göbüşünü , bakalım oğlumuzu ne kadar büyütmüşsün.
Valla doğru söylüyorsun benim bile bu kadar çıktıysa sizlerinki artık çok normal...
Gülcancım ,ayrıntıllı ultrasonda kalbinde milimetrik boyutta kireçlenme gördü , ciddi olmadığını söylüyorlar ama içim rahat etsin diye kalp ekosu çektirmem gerekiyor ama sıpa dün bir türlü doğru pozisyonda durmadı , yarın sabah bir daha gidicem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?