canım yarın kısmetse ben de üç küçük meleğim için ayrıntılı detaylı ultrasona gireceğim..acayip heyecanlıyım..Tek tek bebekler incelenecek düşünün benim halimi..1.bebek şöyle..bu 2.bu 3.derken kalbim fırlar herhalde hem heyecandan hem de endişeden..
Ben normalde acıbademde tüp dr.ma gidiyorum..Yine aynı hastanede yüksek riskli gebelik uzmanı periantolog başka bir dr.yapacak ayrıntılıyı..yani dediğin bu..20-24 haftalar arası bakılıyormuş...22.haftadayım ben de..Dilerim benim ve hepimizin muayeneleri sağlıkla geçer..mutlu haberlerle döneriz..sen ne zaman gideceksin..
dilek hiçde çok kılo almamıssın. benım dr um hemen her hamıle herhangı bır ayda toplan 4 kılo alır dedı. senınde o ayın heralde.
dilegim kilon çok normal bence takma ben toplamda 7-8 kilo aldım başından beri düşün yani o zaman ben senin yanında dev gibi kalırım :)))))
yaa kızlar size bişey soracağım biraz önce dr.um beni aradı bi kaç test verdi yaptırmam için
hemoğram, üroğram, idrar kültürü, 100 gr. glukoz la açlık kan şekeri 1 saat 2 saat 3 saat sonrasına bakılacak dedi birde fetal eko istedi bebeğim kal kapakçıklarına bakılacakmış ve bu çok önemli bir testmiş yapılması gerekiyormuş ücreti 250 liraymış bir kaç arkadaşım yaptırmıştı sizdende istedimi dr.unuz ??
Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin tekrar aramıza. Üç meleğinde inşallah her açıdan sağlıklıdır en küçük bir problem çıkmaz inşallah... İyi haberlerini bekliyoruz canım.
Canım yaa aslında 6. ayını bitirmek üzere olan biri için 4 kilo fazla değil genele vurduğumuzda, ama 1,5 hafta içinde alınan 2 kilo çok fazla. Belki de ki inşallah öyledir
yoksa yandığımın resmidir kaydirigubbakcemile3 bu ay 4 kilo alacağım aydır:)))
ekleyım cnm bende resimleri hep notebookta çekıyodum zor oluyodu çekmek koçişten makınayı aldım ekleyım bugun..
anladım yasemıncım geçmiş olsun canım ama önemli bişey yok dedilerse öledır....çünkü öenmli bişey olsa sorumluluk almak istemezler direk söylerler..biz biraz pimpirikliyiz.için rahat olsun tatlım yarına güzel haberler ile gelırsın ...dualarımız senınle..:Saruboceq:
dilegim kilon çok normal bence takma ben toplamda 7-8 kilo aldım başından beri düşün yani o zaman ben senin yanında dev gibi kalırım :)))))
yaa kızlar size bişey soracağım biraz önce dr.um beni aradı bi kaç test verdi yaptırmam için
hemoğram, üroğram, idrar kültürü, 100 gr. glukoz la açlık kan şekeri 1 saat 2 saat 3 saat sonrasına bakılacak dedi birde fetal eko istedi bebeğim kal kapakçıklarına bakılacakmış ve bu çok önemli bir testmiş yapılması gerekiyormuş ücreti 250 liraymış bir kaç arkadaşım yaptırmıştı sizdende istedimi dr.unuz ??
Uff kıyamam ben ona eee iyi tarafından bak 2 gün üst üste bebişi görmüş olacaksın.Gülcancım ,ayrıntıllı ultrasonda kalbinde milimetrik boyutta kireçlenme gördü , ciddi olmadığını söylüyorlar ama içim rahat etsin diye kalp ekosu çektirmem gerekiyor ama sıpa dün bir türlü doğru pozisyonda durmadı , yarın sabah bir daha gidicem ...
canım yarın kısmetse ben de üç küçük meleğim için ayrıntılı detaylı ultrasona gireceğim..acayip heyecanlıyım..Tek tek bebekler incelenecek düşünün benim halimi..1.bebek şöyle..bu 2.bu 3.derken kalbim fırlar herhalde hem heyecandan hem de endişeden..
Ben normalde acıbademde tüp dr.ma gidiyorum..Yine aynı hastanede yüksek riskli gebelik uzmanı periantolog başka bir dr.yapacak ayrıntılıyı..yani dediğin bu..20-24 haftalar arası bakılıyormuş...22.haftadayım ben de..Dilerim benim ve hepimizin muayeneleri sağlıkla geçer..mutlu haberlerle döneriz..sen ne zaman gideceksin..
canım sen detaylı usg girdin orda kalbinde bir sorun gördüler ve sen fetal eko yamı girdin dün anlatırmısın ??Gülcancım ,ayrıntıllı ultrasonda kalbinde milimetrik boyutta kireçlenme gördü , ciddi olmadığını söylüyorlar ama içim rahat etsin diye kalp ekosu çektirmem gerekiyor ama sıpa dün bir türlü doğru pozisyonda durmadı , yarın sabah bir daha gidicem ...
yok canım benden istemediler...resmen soyuyolar adamı...
Dilek bencillik olurmu canım. hepimiz ev işlerimizi gezmelerimizi iş hayatımızı bir düzene koyuyoruz ve malesef bazen hem kendımızı hem içimizdekini yoruyoruz. ama onlarıda yapmadan olmuyor. sürekli yatarakda gecmiyor. ama hangimizin başına gelse hepimiz telaşlanıyoruz :)
az bile kilon:) ben nette bakıyorum. 2 hafta once 5 kılo almıs olmam lazımmıs. ama daha dun akşam 5. kıloyu gorduk ki biz sizden küçüküz:)
Dilekcim güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim canım.
Uff kıyamam ben ona eee iyi tarafından bak 2 gün üst üste bebişi görmüş olacaksın.
Canım yaa ne güzel herşey çok güzel çıkacak eminim, bebişlerin resimleri ile dönersen bize göstermeyi unutma. Güzel haberlerini bekliyorum 4 gözle a.s.
işte bana faksla gönderdigi tüm bu testleri haziran ın ilk haftasında yaptıracakmışım şimdi değil canımTamam canım beklioruz resmi sabırsızlıkla...delikafadulden
Emsalcim benim doktorumda istedi hemoglobin , tam idrar testi ve şeker yüklemesi testi
ben 28. haftamdayken yaptıracağım ve dr.'a giderkende sonuçları götüreceğim.
Başka da bilmiyorum..
Hemogram , ürogram ve idrar kültürünü bende yaptırdım idrar yolu enfeksiyonum bu şekilde çıktı , şeker için 24. haftayı bekletiyolar diye biliyorum ... Fetal Ekoyu da ayrıntılı ultrasondan sonra istedi küçük bir problem olduğu için ama bence yaptırmanda fayda var canım , doktorun isteyerek iyi bir şey yapmış...
canım sen detaylı usg girdin orda kalbinde bir sorun gördüler ve sen fetal eko yamı girdin dün anlatırmısın ??
beni bu gün fetal eko yaptırmanız gerekiyor diye aradılarda önemli bir test yaptırmanız gerekiyor dediler 250 lira ücreti özelde
daha önce bi kaç arkadaşım bahsetmişti yaptırdık falan diye ama benden istenmedigi için önemsememiştim...
soygun gibi ama ne yapacaksın üniversite hastaneleri yapıyormuş sağlık güvencenle ama malum ülkemizde zamanında üni.hastanelerinden randevu alıp işini gördürebilmek ne mümkün((
arkadaslar ayrıntılı ultroson dedıgnız renklı ultrosonmu benı aydınlata bılırmısınız.ben renklı ultrosona gırmek ıcın yarın randevu aldım
Canım ben ayrıntılı ultrasona girdim , kalp kapakçığında kireçlenme gördüler , normalde böyle her hastayı yönlendirmiyorlar mış ama benim tanıdıklarım oldukları için içim rahat etsin diye fetal ekoya yönlendirdiler , Fetal Eko da çocuk kalp uzmanı tekrar ultrasonla kalbini detaylı inceliyormuş , ama benim oğlum pozisyonu ayarlayamadı o yüzden yarın sabah yine giricem , tok karnına giriliyor bu ultrasona ... Ama doktorun senden istedi diye kötü bir şey olduğunu düşünme canım sakın , aklına kötü bir şey getirme ...
değil canım detaylı ultrason yani 2. düzey ultrason normal bildiğin ultrason aleti ile bakılıyor normal kendi dr.da bakabiliyor detaylı usg ye ama bir radyoloji uzmanın bakması daha iyiymiş.
renkli ultrason ayrı onun bir özelliği yok sadece renkli gösteriyor 3 yada 4 boyutlu ultrason ayrı canım. sanırım sen 3 yada 4 boyutlu için randevu aldın yarın için
ben renklı ultrason ıcın randevu aldım canım ya kımse bana ayrıntılı ultrason falan demedı.aman yarın gıttımde ogrenırım.bırde ben uclu tarama testı yaptırmıstım onla alakalı bırseymı bu dedıgnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?