arkadaslar ayrıntılı ultroson dedıgnız renklı ultrosonmu benı aydınlata bılırmısınız.ben renklı ultrosona gırmek ıcın yarın randevu aldım
2.düzey renkli doppler yada 4D ultrason yada ayrıntılı ultrason adıyla biliniyor benim bildiğim gülüzarcım.bebişin anomalisi var mı diye tüm organlarına bakıyorlar.tabi yüzü gözü heryeri renkli biçimde görülüyor.cd'ye çekip veriyorlar hareketlerini.
Ayaklı magazin gazeteciniz Özge' den bir haber daha. Belçim Erdoğanda hamileymiş 1,5 aylık kaydirigubbakcemile2
çillenme gibi oluyor bende yaa.Cildinde değişiklik olanlar var mı bakalım , daha güzelleşen ya da yağlanan sivilce olan ?
ya 1,5 ay olduda sen ayrıntılı geciktirmedin mi biraz şeker yaa?Bende şimdi doktoru aradım randevu için. 20 mayısta gel demişti ama o gün nöbetçiymiş. 21 mayısta gidicem. Offff ya 1 gün daha fazla bekliycem. Zaten günler geçmiyor. İyice özledim kızımı 1.5 ay oldu nerdeyse senağlama
aa maşallah bunlara yaff:)Ayaklı magazin gazeteciniz Özge' den bir haber daha. Belçim Erdoğanda hamileymiş 1,5 aylık kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:
evet bende duydum benim neyim eksik demiştir heralde :lepi:
slmm kızlarr bizz geldikk:)
çillenme gibi oluyor bende yaa.
ya 1,5 ay olduda sen ayrıntılı geciktirmedin mi biraz şeker yaa?
aa maşallah bunlara yaff:)
Ayaklı magazin gazeteciniz Özge' den bir haber daha. Belçim Erdoğanda hamileymiş 1,5 aylık kaydirigubbakcemile2
Valla bilmiyorumki herkes burda erkencik gidiyor. Ama doktorum o hafta gelmemi söyledi. Bende onu dinliyorum bacım napayım. Heralde geç değildir vardır bir bildiği benneyaptımki
hoşgeldin şık ve feet hamişcim:)
bu arada bircan gel kız merakta kaldık yaa.
ayfer canım yuksek korumalı seyler kullan. ben hergun 50 koruma ıle dısarı cıkıyorum:)
o zaman sen maşallah bebişi gördüğünde kosgocemeen olucek:) bana 22-24. haftalar arası demişti doktor.24+ da ise şeker yüklemesi.
bak hiç almadım canım öyle şeyler.doğru söylüyorsun.kakao yağı ile güneşlenen ben 50 koruma faktörleride mi sürecektim hey yavrum hey:)
saol ayfercim senınde allah kuavuştusun diyim cnm geçmişi okuyorum koçiş gitmiş gelmış ne olcak bu halımız ayrı gayrı:çok üzgünüm:Bircancım maşallah göbüş çok şeker,kıyafette tabiii.gammacım sende öyle çok şekersin.pembe malesef ortak paylaşımı tercih etmediği için görmedim birşey diyemiyorum ama muhakkak güzeldir heralde hepinize maşallah.
zeytincim gerçekten umarım iyi haberler verirsin bizlere.
Gülcancım hoşgeldiin.hadi Allah kavuştursun diyelim kocişine.
demetcim güle güle kullansın bebişin arabasını.
dilekcim yani öyle iyi anlıyorum ki seni.bende apar topar gitmiştim hastaneye.yazık yatıyordu.yorulunca o da yoruluyormuş.aman dikkat edelim.gözünaydın rahatladın:)
emsalcim hemogram,idrar tahlili ve şeker yüklemesi istedi benden de doktor 29 mayısta gidicem inşallah.
bu arada peticim ne zaman gelcek yaf ama ancak işleri biter.
benim pc kilitlenip duruyor o yüzden okuyorum yazamıyordum umarım gelir yazdıklarım düzelmiştir:)
Cildinde değişiklik olanlar var mı bakalım , daha güzelleşen ya da yağlanan sivilce olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?