2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ayrıntılı ultroson dedıgnız renklı ultrosonmu benı aydınlata bılırmısınız.ben renklı ultrosona gırmek ıcın yarın randevu aldım

2.düzey renkli doppler yada 4D ultrason yada ayrıntılı ultrason adıyla biliniyor benim bildiğim gülüzarcım.bebişin anomalisi var mı diye tüm organlarına bakıyorlar.tabi yüzü gözü heryeri renkli biçimde görülüyor.cd'ye çekip veriyorlar hareketlerini.

cok tesekkur ederım canım ya.yarın renklı olarak gorecem bebısımı bu benı cok mutlu dıyor.

Bende şimdi doktoru aradım randevu için. 20 mayısta gel demişti ama o gün nöbetçiymiş. 21 mayısta gidicem. Offff ya 1 gün daha fazla bekliycem. Zaten günler geçmiyor. ıyice özledim kızımı 1.5 ay oldu nerdeyse senağlama

Ayaklı magazin gazeteciniz Özge' den bir haber daha. Belçim Erdoğanda hamileymiş 1,5 aylık kaydirigubbakcemile2

Cildinde değişiklik olanlar var mı bakalım , daha güzelleşen ya da yağlanan sivilce olan ?
çillenme gibi oluyor bende yaa.
ya 1,5 ay olduda sen ayrıntılı geciktirmedin mi biraz şeker yaa?
Ayaklı magazin gazeteciniz Özge' den bir haber daha. Belçim Erdoğanda hamileymiş 1,5 aylık kaydirigubbakcemile2
aa maşallah bunlara yaff:)

çillenme gibi oluyor bende yaa.

ya 1,5 ay olduda sen ayrıntılı geciktirmedin mi biraz şeker yaa?

aa maşallah bunlara yaff:)

Valla bilmiyorumki herkes burda erkencik gidiyor. Ama doktorum o hafta gelmemi söyledi. Bende onu dinliyorum bacım napayım. Heralde geç değildir vardır bir bildiği benneyaptımki

Valla bilmiyorumki herkes burda erkencik gidiyor. Ama doktorum o hafta gelmemi söyledi. Bende onu dinliyorum bacım napayım. Heralde geç değildir vardır bir bildiği benneyaptımki

o zaman sen maşallah bebişi gördüğünde kosgocemeen olucek:) bana 22-24. haftalar arası demişti doktor.24+ da ise şeker yüklemesi.

o zaman sen maşallah bebişi gördüğünde kosgocemeen olucek:) bana 22-24. haftalar arası demişti doktor.24+ da ise şeker yüklemesi.

evet canım ya tonton birşeyle karşılaşıcam sanırım. İnşallah herşeyde yolundadır. Benimde hemen o hafta yapılcakmış şeker yüklemesi. Bakalım hayırlısı artık

saol ayfercim senınde allah kuavuştusun diyim cnm geçmişi okuyorum koçiş gitmiş gelmış ne olcak bu halımız ayrı gayrı:çok üzgünüm:
Cildinde değişiklik olanlar var mı bakalım , daha güzelleşen ya da yağlanan sivilce olan ?

ahhh bu dertten en çok ben muzdaribim galıba ne ararsan var bende...ılk aylar kendımı çok güzel hıssedıyodum herkeste öle diyodu ama şimdi hiç sorma aynaya bakasım gelmıyo.:1shok:düşün günlük makyajda bile artık fondoten pudra falan kullanıyorum kapansın diye leke svilce ne ararsan var...igrenç oldum...yaaaa bnım belım çok kalınlaştı bel falan kalmadı yanı direk kütük gibi oldummm:bbo:

evet benim dr umda şeker yüklemesini 6.5 aylıkken yapıcam dedi..ben bu ay gitmicem önümüzdeki aydan sonra 3 ay yine full dr dayızz naipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…