tepeciğe gittik kızlar baya sıra bekledim ve sonunda sıra bana geldi baya inceledi kadın ama ama bir kaç saniye gösterdi oğluşumu hiç birşey anlamadım renkli utrasyon gibimiydi onu bile hatırlamıyorum yasak normalde hiç göstermiyorum dedi. yanındakine sürekli bişiyler yadırdı sonuçları doktora gösterdim ve gayet sağlıklı bir bebek dedi içim rahatladı ama hiç göremedim oğluşumu iyi olsunda napalım
gözün aydın annesi... bende dün gittim doktor iyi dedi bebişime kendi ultrasonu bozuktu eski bir ultrasonla baktığı için bendde pek birşey anlamadım.. sağlıklı olsunlarda biraz özleriz artık ne yapalım.. ağırlığı ne kadar olmuş oğluşunun... benim kız 600 gr olmuş..
tepeciğe gittik kızlar baya sıra bekledim ve sonunda sıra bana geldi baya inceledi kadın ama ama bir kaç saniye gösterdi oğluşumu hiç birşey anlamadım renkli utrasyon gibimiydi onu bile hatırlamıyorum yasak normalde hiç göstermiyorum dedi. yanındakine sürekli bişiyler yadırdı sonuçları doktora gösterdim ve gayet sağlıklı bir bebek dedi içim rahatladı ama hiç göremedim oğluşumu iyi olsunda napalım
gözün aydın annesi... bende dün gittim doktor iyi dedi bebişime kendi ultrasonu bozuktu eski bir ultrasonla baktığı için bendde pek birşey anlamadım.. sağlıklı olsunlarda biraz özleriz artık ne yapalım.. ağırlığı ne kadar olmuş oğluşunun... benim kız 600 gr olmuş..
maasallah bebısıne canım.sen kacıncı haftadasın 600 gram olmus cocugun
yemeğimizi yedik geldiiikkk :)
cilt konusunda; yüzümde bi iki sivilcemsi şey çıktı kayboldu yok çok şükür, ama sırtım karnım falan gövdem müthiş bi şekilde soyuluyor...
aşırı kilo aldığım için çirkinleşmişsin değil daha da güzelleşmişsin diyorlar, benim aynaya bakasım gelmiyor halbuki -tatlicadiarzu-
bi de sormayı ne zamandır unuttuğum şey, şu koruma faktörlü kremler falan...
ne kullanıyorsunuz kızlar_? ben sadece yüzüm için kullanıcam çünkü kapalıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne önerirsiniz_?
maşallah maşallah ne güzel bak sağlıklıymış oğluşun canım gözün aydın kaydirigubbakcemile3
maşşşallaaaah 600 gram
ayyy biz ne kadar olduk acep kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın tatlım. Herşey yolundaymış ya çok sevindim valla Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?