2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cildim zaten karma ve problemli , ama sigarayı bıraktığım için mi yok sa gebelikten mi nedir biraz düzeldi, tabi sivilceler var bazı noktalarda ... ayrıca gözlerim hala alık alık bakıyor ,huşu içindetyim hep yorgun gibi görünüyorum .

yemeğimizi yedik geldiiikkk :)
cilt konusunda; yüzümde bi iki sivilcemsi şey çıktı kayboldu yok çok şükür, ama sırtım karnım falan gövdem müthiş bi şekilde soyuluyor...
aşırı kilo aldığım için çirkinleşmişsin değil daha da güzelleşmişsin diyorlar, benim aynaya bakasım gelmiyor halbuki -tatlicadiarzu-

bi de sormayı ne zamandır unuttuğum şey, şu koruma faktörlü kremler falan...
ne kullanıyorsunuz kızlar_? ben sadece yüzüm için kullanıcam çünkü kapalıyım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne önerirsiniz_?

tepeciğe gittik kızlar baya sıra bekledim ve sonunda sıra bana geldi baya inceledi kadın ama ama bir kaç saniye gösterdi oğluşumu hiç birşey anlamadım renkli utrasyon gibimiydi onu bile hatırlamıyorum yasak normalde hiç göstermiyorum dedi. yanındakine sürekli bişiyler yadırdı sonuçları doktora gösterdim ve gayet sağlıklı bir bebek dedi içim rahatladı ama hiç göremedim oğluşumu iyi olsunda napalım

gözün aydın annesi... bende dün gittim doktor iyi dedi bebişime kendi ultrasonu bozuktu eski bir ultrasonla baktığı için bendde pek birşey anlamadım.. sağlıklı olsunlarda biraz özleriz artık ne yapalım.. ağırlığı ne kadar olmuş oğluşunun... benim kız 600 gr olmuş..

maasallah bebısıne canım.sen kacıncı haftadasın 600 gram olmus cocugun

maşallah maşallah ne güzel bak sağlıklıymış oğluşun canım gözün aydın kaydirigubbakcemile3

maşşşallaaaah 600 gram
ayyy biz ne kadar olduk acep kaydirigubbakcemile3

Gözünaydın tatlım. Herşey yolundaymış ya çok sevindim valla Şeniz

Selam kızlar benim bende bel ağrıları oluyor sizdede başşladımı neasıl oturacağımı bilemiyorum artık((

Sağol Ayfercim yaa sorma acayip rahatladım valla onun iyi olduğunu bilmek kadar güzeli yok :))

Ayyy demek Belçim kıskanmış haa , sinir oluyorum böyle insanlara... Bizim gelinimiz var yani abimin eşi o kadar kıskançlar ki anlatamam... Biz eşimle nişana karar verdik, onlar bir şekilde ki daha yeni çıkmaya başlamışlardı bizden önce nişanı yaptılar. Biz düğünümüzü yapacaktık çok uğraştılar bizden önce olsun diye ama gelinimizin annesi çoooooook sorunlar çıkardı bunlara nişan süreçleri boyunca hevesleri kursaklarında kaldı
biz evlendik önce kaydirigubbakcemile3
Kimseyle yarış falan yaptığımız yoktu bizim ama onlar niye böyle birşeye kalkıştılar anlamış değiliz doğrusu. Bebek düşünmüyorları bizim bebek haberinden sonra başlamışlar çalışmalara delikafadulden , dr'a bile gidildi ama kalp doktoruna sözde:)))
Kalp doktoru da demiş ki demir eksikliği var ama giderilebilir hiçbir sorun yok bebek yapabilirsiniz. Nasıl bir kalp doktorudur anlayamadım kaydirigubbakcemile3
Neyse işte sinir oluyorum böyle tiplere.. Allah her isteyene versin, allah onlara da versin inş. en kısa zaman içinde ama bu kıskançlık nedir anlayamıyorum CADIARZU

Hoşgeldin Bircancım olsun poyrazını renkli ultrasonda göremesende iyi olduğunu ve
sağlıklı bir bebek olduğunu öğrenmişsin yaa o bile yeter. Gözünaydın canımcım...a.s.

Çingenecim maşallah bebeğine yaaa sen nelerle besliyorsun bunu böyle sırnaşık şey
Ben tam 22. haftam dolduğunda gittiğimde bebişim daha 480gr'dı... Kırkbir kere maşallah canımcım

canım ben roc aldım. baska ıstedıgım gıbı bişey bulamadım. havalarda ısınınca denıyım dedım memnunum

ay canım maşşah dur kağıda bakayım söyerlim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…