2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tattlım saniyelik gördüm canım doktor dediki bir eli başında bir eli poposunda dedi çok güldüm napıyorduki

dun geldım evet ama yorgunluktan gozumu acamadan sızdım bı kosede.sızı cok ozledım sabahtandır evmı temızledım sımdı sızınım:))

merhaba kıslar nıhayet evımdeyım:))herkes ıyı mı???

dun geldım evet ama yorgunluktan gozumu acamadan sızdım bı kosede.sızı cok ozledım sabahtandır evmı temızledım sımdı sızınım:))

Hoşgeldiniz Ela ve Eymen... Çoooook uzun zaman sonra sizleri yine aramızda görmek çok güzel.. Nasılsınız bakalım?

tatıl cok guseldı o kadar tuhaf oldular mı benı oyle gorunce herkes gobegımı sevı gelınceye kadar annem hergun benı yatırıp oglumla konustu:)cok guseldı herkes hıc kılo almamıssın dedı.oglum hıc olmadıgı kadar gezdı.sımdı ıyı yoruldu yavrucak sabahtandır egıl kalk derken.sızler nasılsınız asıl?ıyımı yavrucaklar sıkıntınız yok dımı

iyiyiyz cnmmm ne olsun burda dertlerşip duruyoz bi yaramazlık yok çok şükür....Allah bugünlerimizi aratmasın cnm

tulaycım özgecım meryemım hepınız saolun bız ıyıyız sızlerde ıyıymıssınız cok sevındık.eymenim sabahtandır iş yaptıgımdan yoruldu yavrum.sızınkıler nasılllar allahım ıyılık versın hepınızın bebelerıne.valla bız gezdık gezdık gezdık alısverıs yaptık delı gıbı.sonra eklerım cıcılerı nası gusel seyler var ya allahım gıydırmek nasıp etsın hepımıze

kızlar akşam o yeni doğan dün resimlerini eklediğim bebeğe gittik ismi konuldu hoca geldi o kadar içten okudu ki ezanı ağladı resmen tabiki bizde çok duygulu bir hocaymış bebeklere isim koyarken ağlarmış o akdar duygusal ve güzel bir andıki tüylerim diken diken oluyor anlatırken bile. bizim bebek baya sinirlenmeyide öğrenmiş annesinin memesini tutamıyor nasıl sinirlenip ağlıyor sonrada inat yapıp tutmuyor bir görseniz bir damlacık ama sinirli ve inat maşallah bebek o akdar beyazlaşmış ki ama tabi ben gördüğümde doğalı bir kaç ssat olmuştu yüzünün şişliğide inmiş hepten şirin olmuş. kızlar emzirirken baktım hep kendimi hayal ettim ama kızın işi zor karışan çok ev o akdar kalabık ve sıcakki kız yatamıyor hiç bişiy yapamıyor çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…