Sağol Ayfercim yaa sorma acayip rahatladım valla onun iyi olduğunu bilmek kadar güzeli yok :))
Ayyy demek Belçim kıskanmış haa , sinir oluyorum böyle insanlara... Bizim gelinimiz var yani abimin eşi o kadar kıskançlar ki anlatamam... Biz eşimle nişana karar verdik, onlar bir şekilde ki daha yeni çıkmaya başlamışlardı bizden önce nişanı yaptılar. Biz düğünümüzü yapacaktık çok uğraştılar bizden önce olsun diye ama gelinimizin annesi çoooooook sorunlar çıkardı bunlara nişan süreçleri boyunca hevesleri kursaklarında kaldı
biz evlendik önce kaydirigubbakcemile3
Kimseyle yarış falan yaptığımız yoktu bizim ama onlar niye böyle birşeye kalkıştılar anlamış değiliz doğrusu. Bebek düşünmüyorları bizim bebek haberinden sonra başlamışlar çalışmalara delikafadulden , dr'a bile gidildi ama kalp doktoruna sözde:)))
Kalp doktoru da demiş ki demir eksikliği var ama giderilebilir hiçbir sorun yok bebek yapabilirsiniz. Nasıl bir kalp doktorudur anlayamadım kaydirigubbakcemile3
Neyse işte sinir oluyorum böyle tiplere.. Allah her isteyene versin, allah onlara da versin inş. en kısa zaman içinde ama bu kıskançlık nedir anlayamıyorum CADIARZU
Hoşgeldin Bircancım olsun poyrazını renkli ultrasonda göremesende iyi olduğunu ve
sağlıklı bir bebek olduğunu öğrenmişsin yaa o bile yeter. Gözünaydın canımcım...a.s.
Çingenecim maşallah bebeğine yaaa sen nelerle besliyorsun bunu böyle sırnaşık şey
Ben tam 22. haftam dolduğunda gittiğimde bebişim daha 480gr'dı... Kırkbir kere maşallah canımcım
tosun olduk biz ana -kız dilek teyzesi...
dun geldım evet ama yorgunluktan gozumu acamadan sızdım bı kosede.sızı cok ozledım sabahtandır evmı temızledım sımdı sızınım:))
hoşgeldin bircancım aman aman tosun olmuş bnm poyrazım hadi gözünaydınnn..çok sevindim cnm
Bircan Poyraz'ıma maşallah
merhaba kıslar nıhayet evımdeyım:))herkes ıyı mı???
dun geldım evet ama yorgunluktan gozumu acamadan sızdım bı kosede.sızı cok ozledım sabahtandır evmı temızledım sımdı sızınım:))
bircan gozun aydın canım.
tatıl cok guseldı o kadar tuhaf oldular mı benı oyle gorunce herkes gobegımı sevı gelınceye kadar annem hergun benı yatırıp oglumla konustu:)cok guseldı herkes hıc kılo almamıssın dedı.oglum hıc olmadıgı kadar gezdı.sımdı ıyı yoruldu yavrucak sabahtandır egıl kalk derken.sızler nasılsınız asıl?ıyımı yavrucaklar sıkıntınız yok dımı
dılek,bırcan saolun sızın de ıyı oldugunuza cok sevındım.ayy cok ozlemısım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?