2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ım seninde evladını ismini kulağına okunmasını kucağına alıp emzirmeyi sağ salim nasip etsin cnm (karışanın olmasın inş.:roflol:)herşey gönlüne göre olur inş. cnm benniiiimmmmmm:CüvCüv:

amin canım hadi ekle bekliyoruz göbişte istiyoruz

Ohh ne güzel ya çok sevindim cnm. Allah giydirmek nasip etsin. Mutlaka ekle resimlerini görelim. Biraz dinle tabide öyle.

Yaaa ne kadar güzel. Allah bizede o günleri nasip etsin inşallah :Saruboceq: Ama kız için zormuş ya evet bende istemem o kadar kalabalık

Hoşgeldin canım , ne güzel tatil yaptın geldin bol bol enerji depolamışsındır :)) Bu arada biz face alemine de taşındık haberin olsun :)

Bircancım hadi gözün aydın :)

sağol canım benim inşallah hepimiz hep güzel haberlerle gelelim sonuna kadar Allah bebeklerimizi korusun inanın ben her sabah hepimiz için tüm hamilelerle birlikte benimde bebeğimi sağ salim kucağımıza almak nasip et Allah'ım diye dua ediyorum

Allah bize de o günleri göstersin inşallah , sağlıkla mutlulukla ... Lohusa bunalımının temelinde yatan neden o bence , karı koca yaşamaya alışık çiftlerde doğumla birlikte bir kalabalık oluyor işte o zaman evin hanımı olmaktan çıkıyorsun ve herkes senin yerine hüküm veriyor o yüzden Allah şimdiden sabır versin herkese :sm_confused:

amin canımmmmmm cümlemizin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

amin canımmmmmm cümlemizin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım bebişini görmüşsün hayırlı olsun.....

bu arada bugün gönderdiğim maillerden üç tanesinin kargosu ulaştı....

dalinden bebe şampuanı, pişik kremi ve bebe yağı, deterjan ve yumuşatıcı geldi. hepsi küçük boy....

bebelactan birer pişirmlik 3 tane çorba ama en önemlisi bebeğiniz ve siz diye beslenme kitapcığı....

milupadan bir tane beslenme kitapcığı, aptamil süt, 1 tane organic meyve suyu, tek kullanımlık kahvaltı....

akşam dikkatlice incelicem... son kullanma tarihleri 10. ayda doluyo ürünlerin yaklaşık olarak... ben görümceme veririrm yada ben denerim he he......

cicilerın bazıları

Eklentiler

• $100_3150.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $100_3151.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_3153.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $100_3168.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $100_3154.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 21
buyumus demek.ıkı hafta once boyleydı sımdı nası acaba?yavrum benım.ama su halıyle bıle babaya benzıo annemler oyle dıo.sızınkılerın fotoları gecmıste vardır dımı gecmısı okuyunca gorurum artık sıze bı daha ıs cıkmasın.

bircan canım nasıl poyraz

Ela
canım hoşgeldin nasıl gezdin dolaştın dimi bol bol anneciğinle ne güzel canım ama bizde seni çok özledik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…