23+6 gunluk göbüşüm
tipim cok kayık kusura bakmayın
ayyy n güzel hayırlı olsun cnm sağlıkla kucagına alırsın ınş.yavrularını çok sevındım
saol canım babamız istedi bizimde...artık ikinci bebek düşünüyosan ozaman koyarsın ınş.
canim sadece gobegim varrrrrrrrr hatta beni gorenler hamilelik yakismis oglun guzellestirmis diyolar halbuki kilo yapti demiyorlar .saglikli olsunda erdenayimmm kiloalmaya raziyimmmmmmmm:CüvCüv: merve nerde yaaaaaaaaaa oda benim gibi kilo sinirini asanlardan iyiki o var yoksa kotu oluyorummmm 11kilo 6aydahihoyyythihoyyyt
avzbcdefff alfabetik ismi olan arkadasim gozun aydin ne guzel 1erkek1kiz allah kucagina almayida nasip etsin.
allah herkesın kalbıne gore versın dıyorum artık ne dıyım.
azbycv nıckın de pek zormus arkadasım.tanısmadık senle ama bı kızın bı oglun oluomus ne gusel tebrık edrım
23+6 gunluk göbüşüm
Aynen bende ama kilolarım göbeğe gidiyor farkındayım ilk aldığım 2 kilo kalçaya gittide şimdikiler hep göbeğe gidiyor , Mayıs ayında doğum yapan arkaşım var geçen yıl şu an gebe kaldığı kilodan daha düşük kilosu çok hoş oldu , sırrı son dört aydır yemsine dikkat ediyor ve bir senedir oğluşunu emziriyor , tabi hareket de olunca gece kalk yat falan inşallah bizlerde doğumdan sonra dikkat edersek veririz bu kiloları ...
Tebrik ederim arkadaşım , çok güzel bir erkek bir kız ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Canım sen ne bakıyosun , insanlara öğrenemedin mi 5 aydır herkes konuşup duruyor , doğumdan sonra da devam edecek duyma kimseyi boşver ...Her kadının hamileliği başkadır hatta, bir sonra ki hamileliğimizde nasıl görüneceğimizde muamma önemli olan bizlerin ve bebişlerin sağlığı :sm_cool:
Elacım tamam olmus eymen koca delıkanlı olmus. MaŞallah:)
kaydirigubbakcemile5
Bence gayet hoş görünüyorsun ...
masallah sekerrrrrrrr gercekden seker gibisin ne guzel buyumussssss geldigini hemen belli ettin kaydirigubbakcemile5Şeniz tatlisey eymen pasa kocaman olmussssssssssss
e o da dogursun o zaman dımı ne dıyım:)
cok sukur demetcım ıyıyız sız de ıyısınız ıns.kıloyu bosver oglun ıyı olsun da. odası ne guzel olmustr kımbılır.gule gule buyusun orda ıns.
bu arada dıleğin kızının adı kesınlestı galıba defne mı olucak ne gusel bı ısım bulmuslar adıyla yasasın ıns
23+6 gunluk göbüşüm
hadı canım sen de.cok bılıomus o bazı ınsnasagıda tasıo bebegını olabılır normal bısey bu kı erkek bebekler zaten normalden asagıda durur.saf kadın bu ınsanları bogasım gelıo moral bozucu fesay seyler.korkma canım.sen doktoruna guvem onları bosver
yok canım artık.. sen inanma bence öyle şeylere... :1shok:
Aynen bende ama kilolarım göbeğe gidiyor farkındayım ilk aldığım 2 kilo kalçaya gittide şimdikiler hep göbeğe gidiyor , Mayıs ayında doğum yapan arkaşım var geçen yıl şu an gebe kaldığı kilodan daha düşük kilosu çok hoş oldu , sırrı son dört aydır yemsine dikkat ediyor ve bir senedir oğluşunu emziriyor , tabi hareket de olunca gece kalk yat falan inşallah bizlerde doğumdan sonra dikkat edersek veririz bu kiloları ...
Tebrik ederim arkadaşım , çok güzel bir erkek bir kız ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Canım sen ne bakıyosun , insanlara öğrenemedin mi 5 aydır herkes konuşup duruyor , doğumdan sonra da devam edecek duyma kimseyi boşver ...Her kadının hamileliği başkadır hatta, bir sonra ki hamileliğimizde nasıl görüneceğimizde muamma önemli olan bizlerin ve bebişlerin sağlığı :sm_cool:
Yalnız değilsin bende 11 kilo aldım 6 ayda, kızlar galiba hormonal bişey bu yaaaa, ben aranızdan 3 kilo aldım diyenlere hayret ediyorum, dün diyetisyene gittim bi liste verdi bana , benim yediklerimi az bile buldu, müsait bi zamanda yazıcam buraya isteyen uygular.. Senelerce 48 kiloda yaşamış biri olarak koyuyo bu durumlar ama napalım. Resmen haftada bir kilo alıyorum. Ne tatlı yiyorum ne ekmek arıyorum anlamadım gittiiii.. kaydirigubbakcemile5
elaaaa maşallah dıyorum başka şey diyemıyorum...kız bu ne formdalık...çıtırsın valla....ya sen kaç dogumlusun fotoda pek küçük gözükmüşün
23+6 gunluk göbüşüm
amannnnnnnnnnnnn tanrimmmmmmmmmmm sennn neyaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnndelikafadulden:roflol: canim bir soz vardir canin cekdigi cana dermanmisssss korkma ic ama abartmaaaaaaaaaalaelaelaelaelae:CüvCüv:Şu an kötü bir şey yaptım koskoca bardak latte içtim ohhhh ya , kahvesizlik beni delirtecek bir de acayip kola istiyor canım , içiyorum haftada bir kere ya ne yapayım dayanamıyorum .
Yalnız değilsin bende 11 kilo aldım 6 ayda, kızlar galiba hormonal bişey bu yaaaa, ben aranızdan 3 kilo aldım diyenlere hayret ediyorum, dün diyetisyene gittim bi liste verdi bana , benim yediklerimi az bile buldu, müsait bi zamanda yazıcam buraya isteyen uygular.. Senelerce 48 kiloda yaşamış biri olarak koyuyo bu durumlar ama napalım. Resmen haftada bir kilo alıyorum. Ne tatlı yiyorum ne ekmek arıyorum anlamadım gittiiii.. kaydirigubbakcemile5
bebişimin öteki cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?