2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Şu an kötü bir şey yaptım koskoca bardak latte içtim ohhhh ya , kahvesizlik beni delirtecek bir de acayip kola istiyor canım , içiyorum haftada bir kere ya ne yapayım dayanamıyorum .

teşekkür ederim canım.hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Yalnız değilsin bende 11 kilo aldım 6 ayda, kızlar galiba hormonal bişey bu yaaaa, ben aranızdan 3 kilo aldım diyenlere hayret ediyorum, dün diyetisyene gittim bi liste verdi bana , benim yediklerimi az bile buldu, müsait bi zamanda yazıcam buraya isteyen uygular.. Senelerce 48 kiloda yaşamış biri olarak koyuyo bu durumlar ama napalım. Resmen haftada bir kilo alıyorum. Ne tatlı yiyorum ne ekmek arıyorum anlamadım gittiiii.. kaydirigubbakcemile5

allah herkesın kalbıne gore versın dıyorum artık ne dıyım.
azbycv nıckın de pek zormus arkadasım.tanısmadık senle ama bı kızın bı oglun oluomus ne gusel tebrık edrım

teşekkür ederim canım.ben daha 12. haftalarımdayken filandı sanırım aranıza bir katılmıştım ama sonra fırsat bulamadım.ama arasıra fırsat buldukça okuyor takip ediyordum.seninde oğlun hayırlı uğurlu olsun inşallah.hepimizde yakın zamanlarda kucaklarımıza alıp müjdelerimizi verelim buralardan brbirimize inşallah

çok teşekkür ederim canım.hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Elacım tamam olmus eymen koca delıkanlı olmus. MaŞallah:)

kaydirigubbakcemile5

Bence gayet hoş görünüyorsun ...

masallah sekerrrrrrrr gercekden seker gibisin ne guzel buyumussssss geldigini hemen belli ettin kaydirigubbakcemile5Şeniz tatlisey eymen pasa kocaman olmussssssssssss

saolun canlarım.begendıgınıze sevındık.kımbılır sızler ne gusel oldunuz.

ay kaynanamı görünce valla yanaklarından öpecem... sürekli karnımı seviyo o da...ama olsun hiç sevmemesinden iyi.... ya senin kaynanan bir alemmiş... bu şekilde konuşmak ona hiçbirşey kazandırmaz, bilmiyo mu bu yaşta....

elaaaa maşallah dıyorum başka şey diyemıyorum...kız bu ne formdalık...çıtırsın valla....ya sen kaç dogumlusun fotoda pek küçük gözükmüşün

haklısın canım ya ama insanın sinirini bozuyorlar
bu arada ela 59,5 kilo oldum kız nerem zayıf

evet tatlım hepiniz haklısınız en iyisi kulak asmamak herşeyi Allah bilir artık

bebişimin öteki cicileri

Eklentiler

• $26042009(003).webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $26042009(006).webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 16
  • $26042009(005).webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 464
  • $26042009(004).webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $27042009(009).webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 22

Alla alla ben yiyorum ama 7/24 yiyorum resmen ... Tatlılar favorim ,ekmek desen hamiel kaldığımdan beri düştüm hamur işi , fala nkarbonhidrat çekiyor benim canım sürekli , meyvede çok yiyorum yani kilolarımın hakkını veriyorum 6 kilo aldım :roflol:

Şu an kötü bir şey yaptım koskoca bardak latte içtim ohhhh ya , kahvesizlik beni delirtecek bir de acayip kola istiyor canım , içiyorum haftada bir kere ya ne yapayım dayanamıyorum .
amannnnnnnnnnnnn tanrimmmmmmmmmmm sennn neyaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnndelikafadulden:roflol: canim bir soz vardir canin cekdigi cana dermanmisssss korkma ic ama abartmaaaaaaaaaalaelaelaelaelae:CüvCüv:

ahhhhhhhhhhhhh canim benimmmmmmm kanim sana bir anda fokurdadiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden ya bebeklerimiz saglikli olsunda emzirme doneminde veriliyormusssssssss insallah :Saruboceq: veririz olmadi ikinciye hamile kalirizzzzzzzzzzzzz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…