2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...

yok canım ne egzersizi.. arada bir yürüyorum o kadar.. hem korkuyorum yanlış birşey yaparsam diye.. o yüzden en iyisi yürüyüşş

Canım iyi diyorsunda ben dayanamıyorum , ben her şeyi yiyorum saydıklarınıda yiyorum , neredeyse yarım kalıp peynir yiyiorum doymuyorum sanki

kızlar seker yuklemesını 25.hafta bıtınce yaptrmayı dusunuorum sızler ne zaman yaptrıcaksınız?

gülaycım haklısın okonuda ama bazı bılgımız şeylerde yanlış olabılıyor.tamam börek çörek abartmayalım..ama günde bi kaç dılım ekmegimizide ıhmal etmeyelım bence...bunu söyleyen doktor onada söyleyen uzman doktor...tabı herkes bıldıgını yapsın yıne.herkesın dogrusu kendıne...

saol denızcım.muamma bıttı kızmış demek yavrun allahım saglıkla kucagına da almayı nasıp etsın ıns.tebrık edrım
sağol canım hep birlikte inşallah

Şu an kötü bir şey yaptım koskoca bardak latte içtim ohhhh ya , kahvesizlik beni delirtecek bir de acayip kola istiyor canım , içiyorum haftada bir kere ya ne yapayım dayanamıyorum .

sende ben gibisin canım en çok kafeinsizilik beni sıkıyor cola kahve arada kaçamak yapsamda kesmiyor

bende cuma dr a gidicem bakalım ne dıyecek. su detaylı taramayı yapsak. aslında şekerde bebnım sıkıntılı ama Allah yardım etsın

sağol canım hep birlikte inşallah

sende ben gibisin canım en çok kafeinsizilik beni sıkıyor cola kahve arada kaçamak yapsamda kesmiyor

ben sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım ama bazen günde 3-4 çay bardagı çay içiyorum ya kaçırıyorum bazen çok mu acaba...çayı bırakamıyorumklava:

ben sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım ama bazen günde 3-4 çay bardagı çay içiyorum ya kaçırıyorum bazen çok mu acaba...çayı bırakamıyorumklava:
Ben de içiyorum , bir bardak çok açık koyuyorum ama napayım ilk 3 ay kesmiştim ne kola ne kahve ne çay ama bünye istiyor , alışık olunca insan zorlanıyor ...Çayı çok açık içiyorsan sorun olmaz diyorum ben kendi adıma .

kızlar artık 6. aya gırdık yada gırıyoruz. yanı artık beslenmelerı bıze baglı. 6. aya kadar hemen her bebek aynı gelişirmiş. 6. aydan sonra anne ne kadar ıyı beslenıyorsa kuzusuda okadar ıyı beslenırmıs. bu sebeple cay vs dahada azaltın. koladan uzak durun

kızlar ben kacayım artık.bı dus alıp bıraz dınleneyım.bundan sonra burdayız nasılsa.hepınıze ıyı aksamlar bebelere ıyı bakın sımdılık hoscakalın

canım ben hiç ekmek yemedim, ama tabiki unlu mamüller alıyorum arada sırada... ama ekmek olarak yani yemekler de yemiyorum... onu kastettim canım ben.....

Gülcancım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğlunuza, adıyla birlikte mutlu , güzel ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.

Canım benim yaa hiç takma kafana , oluyor bazen işte öyle olmadık lafları...
Kaynana değil mi çiçeği bile var kaynana dili diye:))))

Çok sağol demetcim...

Tebrik ederim canım ikizlerini... meleklerini...Allah sağlıklı bir şekilde iki kolunu da doldursun inşallah bebişlerinle..

Evet tatlım ismimiz artık netleşti Defne Eylül koyacağız ismini inşallah.. Çok teşekkür ediyoruz Ela teyzesi beğenmene çok sevindik.

Canım sizin ordaki abla doktor mu? Nerden biliyormuş sanki bir uzman gibi konuşmuş..
Ne biçim insanlar var yaa... klava: Acayip gıcık oldum hiç üzülme canım .Allah korusun kimin başına ne geleceğini sadece Allah bilir. Hakkımızda hep hayırlısını versin inş...

haklısın canım ya ama insanın sinirini bozuyorlar
bu arada ela 59,5 kilo oldum kız nerem zayıf

Offf Bircancım yaa belki okumuşsundur bende 58 kilo olmuşum deli oldum öğrendiğimden beri bundan sonra asla abur cubur yok zaten çok yemiyordum da artık tümden kesicem.
Sende 54 ile hamile kalmıştın di mi? Yetişmişim bak bende sana :)))Sahi senin boyun kaçtı?

Canımmm benimm yaaa kıyamam ben sana zeytingözlü bu konuda çok güzel bir yorum yapmış ona fazlasıyla katılıyorum yapacak adam her halikarda yapar zaten... Sen hiç üzülme canım böyle salak insanlar yüzünden de sakıneşine karşı güvenini yitirme ayrıca ağlayıpta yağızımızı da üzme..

Ahhh Gülcancım kapanmayan yarama tuz bastın kaydirigubbakcemile3
Çayı yalnızca kahvaltılarda içen ben nedense hamile kalınca çay diye delirir oldum. Ama doktor yasakladı ve bende nerdeyse 2 aydır bir kez bile ağzıma koymadım senağlama

ben 64 kiloyum ama , lütfen canım aramızdaki en forumda olanlardan birisin sennnnn... sakın kilondan yakınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…