Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...
ben de hiç ekmek yemedim... neredeyse hamileliğim süresince toplasan 3 ekmeği geçmez, 5 aydır.... kızlar 20 haftalığım hiç kilo almadım, değerlerim çok yüksek çıkıyo, ben bunu yediğim kuru meyvelere borçluyum, pekmez, üzüm kurusu, pestil falan... bir de ceviz... kızlar ya bence tatlı şeyler fazla yemeyin hamur işi falan, canınız çekerse tatlı karpuz falan yiyin keser bence o tatlı gereksinimimizi.... ben fazla hamur işi falan şeylerin bebeğe çok yararı olduğunu düşünmüyorum....
ben de hiç ekmek yemedim... neredeyse hamileliğim süresince toplasan 3 ekmeği geçmez, 5 aydır.... kızlar 20 haftalığım hiç kilo almadım, değerlerim çok yüksek çıkıyo, ben bunu yediğim kuru meyvelere borçluyum, pekmez, üzüm kurusu, pestil falan... bir de ceviz... kızlar ya bence tatlı şeyler fazla yemeyin hamur işi falan, canınız çekerse tatlı karpuz falan yiyin keser bence o tatlı gereksinimimizi.... ben fazla hamur işi falan şeylerin bebeğe çok yararı olduğunu düşünmüyorum....
kızlar seker yuklemesını 25.hafta bıtınce yaptrmayı dusunuorum sızler ne zaman yaptrıcaksınız?
sağol canım hep birlikte inşallahsaol denızcım.muamma bıttı kızmış demek yavrun allahım saglıkla kucagına da almayı nasıp etsın ıns.tebrık edrım
Şu an kötü bir şey yaptım koskoca bardak latte içtim ohhhh ya , kahvesizlik beni delirtecek bir de acayip kola istiyor canım , içiyorum haftada bir kere ya ne yapayım dayanamıyorum .
kızlar seker yuklemesını 25.hafta bıtınce yaptrmayı dusunuorum sızler ne zaman yaptrıcaksınız?
sağol canım hep birlikte inşallah
sende ben gibisin canım en çok kafeinsizilik beni sıkıyor cola kahve arada kaçamak yapsamda kesmiyor
Ben de içiyorum , bir bardak çok açık koyuyorum ama napayım ilk 3 ay kesmiştim ne kola ne kahve ne çay ama bünye istiyor , alışık olunca insan zorlanıyor ...Çayı çok açık içiyorsan sorun olmaz diyorum ben kendi adıma .ben sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım ama bazen günde 3-4 çay bardagı çay içiyorum ya kaçırıyorum bazen çok mu acaba...çayı bırakamıyorumklava:
gülaycım haklısın okonuda ama bazı bılgımız şeylerde yanlış olabılıyor.tamam börek çörek abartmayalım..ama günde bi kaç dılım ekmegimizide ıhmal etmeyelım bence...bunu söyleyen doktor onada söyleyen uzman doktor...tabı herkes bıldıgını yapsın yıne.herkesın dogrusu kendıne...
bircanımcım gözün aydın canım paşanın sağlığı gayet iyiymiş darısı başımıza artık.bu arada ben geçen hftalarda senı ogluşunu rüyamda gördüm...hayıra çıksın...çok tatlı sapsarı beyaz bi oğlandı.
elacım hoşgeldın canım oglunda sende iyiymişin sevındım.sen yokken syflar pek ılerlemıyordu...artık yetışemeyiz yıne...eymenın kıyafetleri çok güzel buarada sağlıkla giysin
haaa kızlar sölemeyi unuttum bizim ogluşumun adı YAĞIZ olcak galıba.tam kesın değil ama yüzde %90 yagız olcak bakalım....
dedıkodu ozlemısım azcık yapayım mıı noluur:)
kayınvalıdem bır kere bıle gobısımı sevmedı dokunmadı kızlar ya tekmelıo mu bılmem ne bır kere bıle sormadı bılıomusunuz:sm_confused:
bırak sormayı bıkac gun agrım oldu bosluklarım agrıdı bana ne dese begenırsınız senın sancın fazla oluo benım ıcıme doguyo bence sen erken dogum yağpcan dedı.kalakaldım oylece.boyle denır mı yaw
dilek canim gozun aydin birdaha defne hanimi fazla yormaaaaaayasakkelime:CüvCüv:
bircan seker oglusunu gormusun gozun aydin ne guzel hersey yolundaymis poyraz pasamizin darisi bizeeeeeeee cuma gunu cabucakkkkkkk gelseeeeeeee:CüvCüv:
elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hosgeldinnnnnnnnnn canimmmmmmmmmmm nasilsinnn bebissin nasilllllll:CüvCüv:
kiloyaaaaaaa gelince tam bennnnnnnnnnn 11kilo aldimmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama sadece gobekdennnnnnnnnnnnnnn:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetlermiz belli oldu.listenize eklerseniz seviniriz ben ve kuzularım.bir kızımız birde oğlumuz olacakmış inşallah.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
e o da dogursun o zaman dımı ne dıyım:)
cok sukur demetcım ıyıyız sız de ıyısınız ıns.kıloyu bosver oglun ıyı olsun da. odası ne guzel olmustr kımbılır.gule gule buyusun orda ıns.
bu arada dıleğin kızının adı kesınlestı galıba defne mı olucak ne gusel bı ısım bulmuslar adıyla yasasın ıns
cadu kadın ya hemende kondurmuş lafı yani şom ağızlılık yapmasında
benimde burdkai abla canımı sıktı biraz aşşağıda taşıyorsun sen erken doğum olabilir 7 aydna sonra doktor yat diyebilir sana dedi üzüldüm
haklısın canım ya ama insanın sinirini bozuyorlar
bu arada ela 59,5 kilo oldum kız nerem zayıf
siz böle atlattıkca deli oluyorum varya ınsanlara bizmi hassas olduk anlmadım.bende anlatayım ist. iken bi gün eve tekırdaga evimize gittik kontrol etmeye bide yazlık kyafetleri almaya neyse bi gün kaldık..benı eşimin iş yerınden bi arkadasının eşi gördü kız ne olmuşun çok kılo almışın falan neyse...yıne işyerınde bi arkadasın eşi karısını nette falan aldatıyomuş.karısının dogumdan kıloları var 1,5 yaşında kızı var.bana ne dese begenırsınız.artık kılo alma dıkkat et..bak sonra sende kocanı elınden kaçırırsın dedi...akıl veriyo.... çok üzüldüm....nasıl agladım o gün niye öle dedi diye ama ınsanların agzı torba değil maalesef.......
ben sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım ama bazen günde 3-4 çay bardagı çay içiyorum ya kaçırıyorum bazen çok mu acaba...çayı bırakamıyorumklava:
Bende çıkıyorum hanımlar hepinize iyi akşamlar, kendinize ve bebişlere iyi bakın , umarım yarın güzel haberlerle dönerim :)
Gülcancım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğlunuza, adıyla birlikte mutlu , güzel ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.
Canım benim yaa hiç takma kafana , oluyor bazen işte öyle olmadık lafları...
Kaynana değil mi çiçeği bile var kaynana dili diye:))))
Çok sağol demetcim...
Tebrik ederim canım ikizlerini... meleklerini...Allah sağlıklı bir şekilde iki kolunu da doldursun inşallah bebişlerinle..
Evet tatlım ismimiz artık netleşti Defne Eylül koyacağız ismini inşallah.. Çok teşekkür ediyoruz Ela teyzesi beğenmene çok sevindik.
Canım sizin ordaki abla doktor mu? Nerden biliyormuş sanki bir uzman gibi konuşmuş..
Ne biçim insanlar var yaa...klava: Acayip gıcık oldum hiç üzülme canım .Allah korusun kimin başına ne geleceğini sadece Allah bilir. Hakkımızda hep hayırlısını versin inş...
Offf Bircancım yaa belki okumuşsundur bende 58 kilo olmuşum deli oldum öğrendiğimden beri bundan sonra asla abur cubur yok zaten çok yemiyordum da artık tümden kesicem.
Sende 54 ile hamile kalmıştın di mi? Yetişmişim bak bende sana :)))Sahi senin boyun kaçtı?
Canımmm benimm yaaa kıyamam ben sana zeytingözlü bu konuda çok güzel bir yorum yapmış ona fazlasıyla katılıyorum yapacak adam her halikarda yapar zaten... Sen hiç üzülme canım böyle salak insanlar yüzünden de sakıneşine karşı güvenini yitirme ayrıca ağlayıpta yağızımızı da üzme..
Ahhh Gülcancım kapanmayan yarama tuz bastın kaydirigubbakcemile3
Çayı yalnızca kahvaltılarda içen ben nedense hamile kalınca çay diye delirir oldum. Ama doktor yasakladı ve bende nerdeyse 2 aydır bir kez bile ağzıma koymadım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?