2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $27042009(007).webp
    32 KB · Görüntüleme: 20
  • $27042009(008).webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $26042009(007).webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 41

:))))
herkese nickim ilginç geiyor.aslında tam kızdığım bir anda basit bir mantıkla oluşturmuştum nickimi.siteye kaydolmaya çalışırken ne nick bulsam hepsinden vardı kabul görmedi bende hdi bunada var de de görelim diye kızdım ve alfabenin 1. sonuncu 2. sondan bir önceki 3. ve sondanda 2 önceki harfleri yazdım.ve evet kazanmıştım bu nickten yoktu ve kabul görmüştü:))bende böyle kaldım sonrasında.ayrıca teşekkür ederim canım.Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip tsin canım

evet ya takmıcam artık etkiliyorlar psikolojik erken doğum yaptırcaklar ya

siz böle atlattıkca deli oluyorum varya ınsanlara bizmi hassas olduk anlmadım.bende anlatayım ist. iken bi gün eve tekırdaga evimize gittik kontrol etmeye bide yazlık kyafetleri almaya neyse bi gün kaldık..benı eşimin iş yerınden bi arkadasının eşi gördü kız ne olmuşun çok kılo almışın falan neyse...yıne işyerınde bi arkadasın eşi karısını nette falan aldatıyomuş.karısının dogumdan kıloları var 1,5 yaşında kızı var.bana ne dese begenırsınız.artık kılo alma dıkkat et..bak sonra sende kocanı elınden kaçırırsın dedi...akıl veriyo.... çok üzüldüm....nasıl agladım o gün niye öle dedi diye ama ınsanların agzı torba değil maalesef.......

ela canım bebiş güle güle giyisin canım iyi günlerde kayınvalide'nide boşver hiç takma kendi yaptıklarından kendisi utansın

ay ben ıst.da ne çok şey yaşamısın yerı gelmışken bişey daha sölücam...eşimin sınıfında bi pratısyen hekım var..onu eşi hamıle ıken dr u sadece ekmek salata ve kırmızı et yee geri boş demiş...ekmegı ıhmal etmeyın kızlar beyın gelışımı için gerçekten önemliymiş...

evet ya canım takmayalım böyle insanları

daha gusellerı daha ıyılerı sızın bebelere olsun ıns.gtmısken agırlasmadan bulduklarımızı alalım dedık.bı dahakı gıdısımde gezemıcek durumda olabılırım dıe.ama battanıyesını,alt acmasını,sapkalarını falan foto cekmeyı unutmusum.neyse artık.almak bısey dııl rabbım gıydırebılmeyı nasıp etsın cumlemıze.

bebişimin öteki cicileri

cokkkkkkkk guzeller canim oglusuna gulerek giydirrrrrr hepsi cok sekerlerrrrrr bende aldimmmm ya biz bunlari bebislerimizin cicileri diye bir bolum vardi oraya eklesek daha iyi olmazmiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

harikaaaaaaaaaaa bir yontem bulmusun en iyisi sen adini soyle biz onu yazalim sag ol canim benim allah hepimizin bebeklerini saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsinnnnnnnn:CüvCüv:

Ayyyyyyyyyyyyyyyy uyuz oldum , gerizekalı ya sende hassss.........tir deseydin gerizekalı ya aldatma hamilelikte oluyor diye bir şey yok adamda potansiyel varsa her evrede olur kiloya bebeğe bakmaz o , ayrıca ne bakımlı ne çıtır hanımlar var aldatılıyor öfffffff uyuz birde orta parmak hareketei ekleseydin , ben lafımı esirgemezdim ööle bir tipten kadın erkek farketmez cevabını alırdı ....Çok üzgünüm çoook

olurdu tabı olmaz mı heç.ama ben bıraz uzak kaldım ya sasırmısım.neyse artık bı dahakıne pyle yaparım canım benım.

yaa ama doktor ekmeği yasakladı bana...

Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...

yaa ama doktor ekmeği yasakladı bana...

ben de hiç ekmek yemedim... neredeyse hamileliğim süresince toplasan 3 ekmeği geçmez, 5 aydır.... kızlar 20 haftalığım hiç kilo almadım, değerlerim çok yüksek çıkıyo, ben bunu yediğim kuru meyvelere borçluyum, pekmez, üzüm kurusu, pestil falan... bir de ceviz... kızlar ya bence tatlı şeyler fazla yemeyin hamur işi falan, canınız çekerse tatlı karpuz falan yiyin keser bence o tatlı gereksinimimizi.... ben fazla hamur işi falan şeylerin bebeğe çok yararı olduğunu düşünmüyorum....

herkese merhaba,
elacım hoşgeldin.özledik seni.
kızlar, bugün öyle bir macera yaşadımki;ısrarla ana sağlığa kayıt yaptırın diye telefon edip evede görevli gönderiyorlardı. bende bugün kızımla birlikte ana sağlığa gittik, yorulunca kucağına al demesin diye öncelikle kızımın arabasını aldık 5kat aşağı indik, ana sağlık çok uzakta ara sokaklardan sora sora bulabildik, saat:12.00 öğle yemeğine denk gelmişiz 1saat bekledik, çok kalabalık. öyle hamilelerede öncelik görmedim, belli bir sayının üstüne çıkıldığında çocuklara bakmıyorlar yarın gel diyorlar, saat13,00. kayıt yaptırdık, tetanoz aşısı olayım bari gelmişken dedim, 22+0yım dedim ne demekki o dedi))))doktormu gönderdi dedi yok dedim kk'dakiler gitmiş ondan geldim dedim:)))anlamadı, yok bişey dedim.aşıyı 6.ayda yapalım dedi, bende yaptırmasam ne olacakki dedim olsun yapalım dedi. çıktım birdaha uğrarmıyım Allah bilir.eve geldik 5kat arabayla yukarı çıktık, kızıma yemek hazırladım, şimdi oturdum ama belim, bacağım heryerim ağrıyor, kızıma ana sağlıkta hiç aşı yaptırmadım, bundada yaptırmam. sırf kayıt yapın dedikleri için gittim resmen eziyet.

Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...

canım ben doktoruma sordum egzersize yada herhanbi bir harekete başlayalım mı diye. hatta eşim sordu. hamilelik çöncesi yapıyormuydun dedi. ben de hayır dedim. o zaman birşey yapma dedi.... bu zarralı olabilir dedi. sanırım abartacağımdan korktu. en iyisi yürümek bence... biz yürüyüş dışında ne gibi hareketler önerirsiniz diye sormuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…