canim sadece gobegim varrrrrrrrr hatta beni gorenler hamilelik yakismis oglun guzellestirmis diyolar halbuki kilo yapti demiyorlar .saglikli olsunda erdenayimmm kiloalmaya raziyimmmmmmmm:CüvCüv: merve nerde yaaaaaaaaaa oda benim gibi kilo sinirini asanlardan iyiki o var yoksa kotu oluyorummmm 11kilo 6aydahihoyyythihoyyyt
avzbcdefff alfabetik ismi olan arkadasim gozun aydin ne guzel 1erkek1kiz allah kucagina almayida nasip etsin.
bebişimin öteki cicileri
evet ya takmıcam artık etkiliyorlar psikolojik erken doğum yaptırcaklar ya
gamyoncuiremsu
Alla alla ben yiyorum ama 7/24 yiyorum resmen ... Tatlılar favorim ,ekmek desen hamiel kaldığımdan beri düştüm hamur işi , fala nkarbonhidrat çekiyor benim canım sürekli , meyvede çok yiyorum yani kilolarımın hakkını veriyorum 6 kilo aldım :roflol:
siz böle atlattıkca deli oluyorum varya ınsanlara bizmi hassas olduk anlmadım.bende anlatayım ist. iken bi gün eve tekırdaga evimize gittik kontrol etmeye bide yazlık kyafetleri almaya neyse bi gün kaldık..benı eşimin iş yerınden bi arkadasının eşi gördü kız ne olmuşun çok kılo almışın falan neyse...yıne işyerınde bi arkadasın eşi karısını nette falan aldatıyomuş.karısının dogumdan kıloları var 1,5 yaşında kızı var.bana ne dese begenırsınız.artık kılo alma dıkkat et..bak sonra sende kocanı elınden kaçırırsın dedi...akıl veriyo.... çok üzüldüm....nasıl agladım o gün niye öle dedi diye ama ınsanların agzı torba değil maalesef.......
bebişimin öteki cicileri
cokkkkkkkk guzeller canim oglusuna gulerek giydirrrrrr hepsi cok sekerlerrrrrr bende aldimmmm ya biz bunlari bebislerimizin cicileri diye bir bolum vardi oraya eklesek daha iyi olmazmiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
:))))
herkese nickim ilginç geiyor.aslında tam kızdığım bir anda basit bir mantıkla oluşturmuştum nickimi.siteye kaydolmaya çalışırken ne nick bulsam hepsinden vardı kabul görmedi bende hdi bunada var de de görelim diye kızdım ve alfabenin 1. sonuncu 2. sondan bir önceki 3. ve sondanda 2 önceki harfleri yazdım.ve evet kazanmıştım bu nickten yoktu ve kabul görmüştü:))bende böyle kaldım sonrasında.ayrıca teşekkür ederim canım.Allah sanada sağ salim kucağına almayı nasip tsin canım
siz böle atlattıkca deli oluyorum varya ınsanlara bizmi hassas olduk anlmadım.bende anlatayım ist. iken bi gün eve tekırdaga evimize gittik kontrol etmeye bide yazlık kyafetleri almaya neyse bi gün kaldık..benı eşimin iş yerınden bi arkadasının eşi gördü kız ne olmuşun çok kılo almışın falan neyse...yıne işyerınde bi arkadasın eşi karısını nette falan aldatıyomuş.karısının dogumdan kıloları var 1,5 yaşında kızı var.bana ne dese begenırsınız.artık kılo alma dıkkat et..bak sonra sende kocanı elınden kaçırırsın dedi...akıl veriyo.... çok üzüldüm....nasıl agladım o gün niye öle dedi diye ama ınsanların agzı torba değil maalesef.......
cokkkkkkkk guzeller canim oglusuna gulerek giydirrrrrr hepsi cok sekerlerrrrrr bende aldimmmm ya biz bunlari bebislerimizin cicileri diye bir bolum vardi oraya eklesek daha iyi olmazmiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
harikaaaaaaaaaaa bir yontem bulmusun en iyisi sen adini soyle biz onu yazalim sag ol canim benim allah hepimizin bebeklerini saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsinnnnnnnn:CüvCüv:
yaa ama doktor ekmeği yasakladı bana...ay ben ıst.da ne çok şey yaşamısın yerı gelmışken bişey daha sölücam...eşimin sınıfında bi pratısyen hekım var..onu eşi hamıle ıken dr u sadece ekmek salata ve kırmızı et yee geri boş demiş...ekmegı ıhmal etmeyın kızlar beyın gelışımı için gerçekten önemliymiş...
Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...
yaa ama doktor ekmeği yasakladı bana...
Ya bişi sorcam egzersiz yapabiliyormusunuz ben yapamıyorum çok üzülüyorum akşam gidiyorum eve yemekti , falandı filandı pert oluyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?