ben 64 kiloyum ama , lütfen canım aramızdaki en forumda olanlardan birisin sennnnn... sakın kilondan yakınma
Canım şu an formda olabilirim ama gidişat hiç iyi değil valla:)) Sadece şu an boy olduğu için biraz kurtarıyor ama böyle devam edersem onun da kurtaracağını hiç sanmıyorum sırnaşık şey
Gülcancım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğlunuza, adıyla birlikte mutlu , güzel ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.
Canım benim yaa hiç takma kafana , oluyor bazen işte öyle olmadık lafları...
Kaynana değil mi çiçeği bile var kaynana dili diye:))))
Çok sağol demetcim...
Tebrik ederim canım ikizlerini... meleklerini...Allah sağlıklı bir şekilde iki kolunu da doldursun inşallah bebişlerinle..
Evet tatlım ismimiz artık netleşti Defne Eylül koyacağız ismini inşallah.. Çok teşekkür ediyoruz Ela teyzesi beğenmene çok sevindik.
Canım sizin ordaki abla doktor mu? Nerden biliyormuş sanki bir uzman gibi konuşmuş..
Ne biçim insanlar var yaa...klava: Acayip gıcık oldum hiç üzülme canım .Allah korusun kimin başına ne geleceğini sadece Allah bilir. Hakkımızda hep hayırlısını versin inş...
Offf Bircancım yaa belki okumuşsundur bende 58 kilo olmuşum deli oldum öğrendiğimden beri bundan sonra asla abur cubur yok zaten çok yemiyordum da artık tümden kesicem.
Sende 54 ile hamile kalmıştın di mi? Yetişmişim bak bende sana :)))Sahi senin boyun kaçtı?
Canımmm benimm yaaa kıyamam ben sana zeytingözlü bu konuda çok güzel bir yorum yapmış ona fazlasıyla katılıyorum yapacak adam her halikarda yapar zaten... Sen hiç üzülme canım böyle salak insanlar yüzünden de sakıneşine karşı güvenini yitirme ayrıca ağlayıpta yağızımızı da üzme..
Ahhh Gülcancım kapanmayan yarama tuz bastın kaydirigubbakcemile3
Çayı yalnızca kahvaltılarda içen ben nedense hamile kalınca çay diye delirir oldum. Ama doktor yasakladı ve bende nerdeyse 2 aydır bir kez bile ağzıma koymadım senağlama
dilek en fazla 10 kılo ıle bıtırrısın bu işi. sen başta miden kötüydü dıye almadın. ama artık sukur duzeldı halıyle almayada baslarsın. sıkıntı etme
CANIM 6 AYLIKSIN NEREDEYSE VE NORMAL BİR KİLOYA ULAŞMIŞSIN... BUNDAN sonra 10 kilo alsan bile zaten doğumda gidecek büyük bölümü, sonra da emzirirken gidecek... tığ gibi olacaksın yine... valla ben de kilo almak istemiyorum ama engellemek imkansız... bir de bebişi düşününce dayanamıyorum. onun sağlığı şimdi yediklerimize bağlı.....
dilek en fazla 10 kılo ıle bıtırrısın bu işi. sen başta miden kötüydü dıye almadın. ama artık sukur duzeldı halıyle almayada baslarsın. sıkıntı etme
1/68 - 170 falanım sanırım uzun zaman oldu boyumu ölçmeyeli canım ya bende kestim aburcuburu gerçekten çok aldırıyor kızım sne ne yiyorsun da ne kesiceksin sakın az yemeye falan başlama kalorili yemememiz laızm o kadar zaten kuş kadar yiyorsun sağlıklı besleniyoruzda o yüzden hemde artık bırakta al biraz yani. hiç dert etme sağlıklı besleniyoruz düzenli onunda etkisi var tabi
bencede tatlım 10 kiloyla doğum yaaprsın sen merak etme
7 aylık bebeği olan akrabamız şuan hamile kalamdan önceki halindne bile zayıf kızlar ama sigara içiyor aynı zamanda emziriyor ve açlışmayada başladı kızı görseniz 47 kilo falan olmuş sanırım ki 55 kiloyla hamile kalmıştı 70 kiloyla doğum yaptı düşünün yani ben dün gördm inanamadım o yüzden dert etmeyin
dileçim birde bütün gün oturuyoruz metebozlizmamız yavaşlıyor 2 lokma yesekte eritemiyoruz o yüzden kilo alıryoruz ama normal artık 7. aya gircen bence sen süper gidiyordun gerçekten bak
gülcancım çok güzel bir isim bulmuşsunuz oğlunuza, adıyla birlikte mutlu , güzel ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.
Canım benim yaa hiç takma kafana , oluyor bazen işte öyle olmadık lafları...
Kaynana değil mi çiçeği bile var kaynana dili diye:))))
çok sağol demetcim...
Tebrik ederim canım ikizlerini... Meleklerini...allah sağlıklı bir şekilde iki kolunu da doldursun inşallah bebişlerinle..
Evet tatlım ismimiz artık netleşti defne eylül koyacağız ismini inşallah.. çok teşekkür ediyoruz ela teyzesi beğenmene çok sevindik.
Canım sizin ordaki abla doktor mu? Nerden biliyormuş sanki bir uzman gibi konuşmuş..
Ne biçim insanlar var yaa...klava: Acayip gıcık oldum hiç üzülme canım .allah korusun kimin başına ne geleceğini sadece allah bilir. Hakkımızda hep hayırlısını versin inş...
Offf bircancım yaa belki okumuşsundur bende 58 kilo olmuşum deli oldum öğrendiğimden beri bundan sonra asla abur cubur yok zaten çok yemiyordum da artık tümden kesicem.
Sende 54 ile hamile kalmıştın di mi? Yetişmişim bak bende sana :)))sahi senin boyun kaçtı?
Canımmm benimm yaaa kıyamam ben sana zeytingözlü bu konuda çok güzel bir yorum yapmış ona fazlasıyla katılıyorum yapacak adam her halikarda yapar zaten... Sen hiç üzülme canım böyle salak insanlar yüzünden de sakıneşine karşı güvenini yitirme ayrıca ağlayıpta yağızımızı da üzme..
Ahhh gülcancım kapanmayan yarama tuz bastın kaydirigubbakcemile3
çayı yalnızca kahvaltılarda içen ben nedense hamile kalınca çay diye delirir oldum. Ama doktor yasakladı ve bende nerdeyse 2 aydır bir kez bile ağzıma koymadım senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?