2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar iyi akşamlar ben kasım annesiyim ama sizden bi konuda bilgi almak istedim.lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız

bugün benim ikili test sonuçlarım çıktı.sonuç
yaş riski 1:538
biyokimyasal trisomy 21 1:296
kombine trisomy 21 riski 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000

doktor 3 lüyü bekleyeceğiz ded bide ona bakalımda olmadı amniyosentez dedi moralim çok bozuldu.ikilide böyle çıkıpta 3 lüde noormal çıkan düzelen varmıydı sizin aranızda.lütfen yazarmısınız.

kızlar herkes nerde nerdesiniz ya canım sıkılıyor zaten yoksunuz yanlız bıraktınız beni kahvaltımı yaptım sütümü içtim kimsecikler yok

ya aksam ben de hıc uyuyamadım.nası mıdem bulandı anlatamam don oraya don buraya allahım hıc bıtmıcek sandm.kalktım salona yattım sonra yazık eşimi de uyutmadım dıe.

ya aksam ben de hıc uyuyamadım.nası mıdem bulandı anlatamam don oraya don buraya allahım hıc bıtmıcek sandm.kalktım salona yattım sonra yazık eşimi de uyutmadım dıe.

evet ya bende gece bitmedi bir ayndnada sabah olmaısn istedim kalkıp işe gelmekte zor sabahta kalkamadım

kızlar bebeğime papi aldım böyle küçük ayakkabı o kadar tatlı ki resmibi çekerim yarın koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…