canım bızde aynı yaa. sabaha karsı saga donerken bır agrı gırdı. su içecektim içmeden tekrar aynen yattım:)
günaydın kızlar nasılsınız???
ve de hoşgeldin peticim. :)
Günaydın kızlar...
Umarım keyifler yerindedir. Bebişler iyidir.
kızlar bebeğime papi aldım böyle küçük ayakkabı o kadar tatlı ki resmibi çekerim yarın koyarım
ya aksam ben de hıc uyuyamadım.nası mıdem bulandı anlatamam don oraya don buraya allahım hıc bıtmıcek sandm.kalktım salona yattım sonra yazık eşimi de uyutmadım dıe.
günaydın kızlar...
elacım geçmiş olsun. ben de uyuyamıyorum artık, belime iğne gibi bişeyler batıyo, sağa yatsam dert sola yatsam dert.... Üfff....
evet bekliyoruz, biran önce koy da bakalım poyrazın cicisine....
hoşgeldin peti nasılsın canım? güzel geçmiş izmir ziyareti okudum geçmişi...
Pembecim sen nasılsın? valla bizde hızla büyüyoruz bişey yemediğim halde kilo alıyorum bundan sonra yiyicem valla önüme ne gelirse...bide bende ödem olmaya başladı sizdede varmı??
Günaydın kızlar..dün sabah kızımı görmeye gittik..10 da girdik 11 de çıktık..kızım kocaman olmuş..380 gr 23 cm..bütün organlarını gördük..çok hareketliydi bıcırığım..ama yüzünü kapatıyordu sanki yüz görümlüğü ister gibi..boks pozisyonu almış sonra hanım sultan açtı yüzünü aman allahım ne görelim kızım babasının kopyası..ferhat amcası dudaklarını büyüttü babası gibi kalın dudaklı olacak dedi burnuna baktı burnuda babasının aynısı dedi..ayy benimkini görceksiniz kızlar ağzı kulaklarında..neyse bana benzer bir yerinide bulduk çenesi sana benziyor annesi dedi..çok şükür herşey yolundaydı..kızlar şu ay sorununu çözdüm galiba..ben kaç aylık hamileyim dedim o da 19 aralık sat olduğu için 19 mayısta 5 bitecek 6 ya giriceksin dedi..yani kızlar adet gününden ay atlamış oluyormuşuz..bilginiz olsun..ben çok mutlu oldum darısı herkezin başına inşallah..
Günaydın kızlar..dün sabah kızımı görmeye gittik..10 da girdik 11 de çıktık..kızım kocaman olmuş..380 gr 23 cm..bütün organlarını gördük..çok hareketliydi bıcırığım..ama yüzünü kapatıyordu sanki yüz görümlüğü ister gibi..boks pozisyonu almış sonra hanım sultan açtı yüzünü aman allahım ne görelim kızım babasının kopyası..ferhat amcası dudaklarını büyüttü babası gibi kalın dudaklı olacak dedi burnuna baktı burnuda babasının aynısı dedi..ayy benimkini görceksiniz kızlar ağzı kulaklarında..neyse bana benzer bir yerinide bulduk çenesi sana benziyor annesi dedi..çok şükür herşey yolundaydı..kızlar şu ay sorununu çözdüm galiba..ben kaç aylık hamileyim dedim o da 19 aralık sat olduğu için 19 mayısta 5 bitecek 6 ya giriceksin dedi..yani kızlar adet gününden ay atlamış oluyormuşuz..bilginiz olsun..ben çok mutlu oldum darısı herkezin başına inşallah..
hoşgeldin peti nasılsın canım? güzel geçmiş izmir ziyareti okudum geçmişi...
Pembecim sen nasılsın? valla bizde hızla büyüyoruz bişey yemediğim halde kilo alıyorum bundan sonra yiyicem valla önüme ne gelirse...bide bende ödem olmaya başladı sizdede varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?