2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...

elacım geçmiş olsun. ben de uyuyamıyorum artık, belime iğne gibi bişeyler batıyo, sağa yatsam dert sola yatsam dert.... Üfff....

kızlar bebeğime papi aldım böyle küçük ayakkabı o kadar tatlı ki resmibi çekerim yarın koyarım

evet bekliyoruz, biran önce koy da bakalım poyrazın cicisine....

bircancım inşallah iyidirler. hızla büyüyorlar. bu aralar çok hızlı büyüdük (hep birlikte) son bir haftada özellikle..

hoşgeldin peti nasılsın canım? güzel geçmiş izmir ziyareti okudum geçmişi...
Pembecim sen nasılsın? valla bizde hızla büyüyoruz bişey yemediğim halde kilo alıyorum bundan sonra yiyicem valla önüme ne gelirse...bide bende ödem olmaya başladı sizdede varmı??

Günaydın kızlar..dün sabah kızımı görmeye gittik..10 da girdik 11 de çıktık..kızım kocaman olmuş..380 gr 23 cm..bütün organlarını gördük..çok hareketliydi bıcırığım..ama yüzünü kapatıyordu sanki yüz görümlüğü ister gibi..boks pozisyonu almış sonra hanım sultan açtı yüzünü aman allahım ne görelim kızım babasının kopyası..ferhat amcası dudaklarını büyüttü babası gibi kalın dudaklı olacak dedi burnuna baktı burnuda babasının aynısı dedi..ayy benimkini görceksiniz kızlar ağzı kulaklarında..neyse bana benzer bir yerinide bulduk çenesi sana benziyor annesi dedi..çok şükür herşey yolundaydı..kızlar şu ay sorununu çözdüm galiba..ben kaç aylık hamileyim dedim o da 19 aralık sat olduğu için 19 mayısta 5 bitecek 6 ya giriceksin dedi..yani kızlar adet gününden ay atlamış oluyormuşuz..bilginiz olsun..ben çok mutlu oldum darısı herkezin başına inşallah..

ya aksam ben de hıc uyuyamadım.nası mıdem bulandı anlatamam don oraya don buraya allahım hıc bıtmıcek sandm.kalktım salona yattım sonra yazık eşimi de uyutmadım dıe.

canım yorgunluktanda olmus olabılır. o yorgunluga bırrde tutup ev işi yaptın

[/B]
ay bı yandan mıdem bulanıodu bı yandan da cok afedersınız gebelıkte olusan hemoroidimin agrıısı vardı.allah yardımcımız olsun ne dıyelım..

Son düzenleme:

saol canım benım hosbulduk.ıyıyız sukurler olsun.sızı de gordum kocaman olmusunuz massallah

çok sevindim canım ya... 1 saat doya doya görmüşsündür. valla benim ki en fazla 10 dakika sürüyor.... ne güzel ya, çok sevindim senin adına... bakalım gerçekten babaın kopyası mı olacak....

...................................................

Son düzenleme:

bu arada aramımızda 1 gün var, valla bana kaç aylık diye soran olursa direk 5 aylık diyordum... şimdi yani kaç aylık diyeceğiz....

canım ödem olustugunu nasıl anlıyorsun?

begüm ödem bende her zaman olmuo.ama arada elım ayagım şişio o zaman anlıorum.
ecem gozun aydın canım masallah kızına

benimde elim ayağım şişyor bazen bu ödemmidir? ben yüzüğümü takamıyorum artık. çok şişme yok ama zaten tam oluyordu

Günaydın kızlar. Herkes iyimi? Bebişleriniz nasıl?

Didemcim çok zevindim Zeynep Duru'nun iyi olmasına maşallah ona. Kızlar babaya benzer derler demekki doğruymuş yaa kaydirigubbakcemile2

Gülaycım can bebeye mail attım dün. Cevap gelmiş. Numune ürün vermiyoruz diye kaydirigubbakcemile3 sana torpilmi yaptılar acaba bacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…