2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada aramımızda 1 gün var, valla bana kaç aylık diye soran olursa direk 5 aylık diyordum... şimdi yani kaç aylık diyeceğiz....

begüm ödem bende her zaman olmuo.ama arada elım ayagım şişio o zaman anlıorum.
ecem gozun aydın canım masallah kızına

Gülaycım valla bende beş diyordum ama meğer beş bitip altıya giriyormuşuz..

Elacım çok teşekkür ederim canım..

banada aynı mail gelmiş tatlım

maşallahhhhh tatlışım benimmmm babasına bezicek deyince eşini haya edebiliyorum hihi babasını kızı olcak yani sağlıklıymış ne güsel doya doya görmüşsün canım şükürler olsun

allah allah ya üzüldüm bak, herkese farklı bir uygulamamı var anlamadım.... ben de 4-5 gün önce atmıştım, nasıl bitmişki hemen.....

canım ben bunların üçüne aynı anda gönderdim... istersen tekrar bir gönder....

kaliteguvence@ontexglobal.com,
hr@ontexglobal.com,
ontexturkiye@ontexglobal.com

saol canım benım hosbulduk.ıyıyız sukurler olsun.sızı de gordum kocaman olmusunuz massallah

evet canım kocaman oldu nazlı kızım şimdi hareketleri öyle iyi hissediliyoki dışarı çıkacak yakındakaydirigubbakcemile3 eymenimizde kocaman olmuş annesi valla bacak bacak üstüne atmış keyfi yerinde paşanın anlaşılan yerim ben onu valla oğluna talipmi olsak ne

canım ödem olustugunu nasıl anlıyorsun?

meryemcim mesela özellikle fazla ayakta kalınca ve özellkle akşamları ayaklarım daha şiş oluyo bacaklarımda sonra sabah eski haline dönüyo bişey değil son ay davul luyo ayaklar eller resmen... bide yazın kim blir nasıl olucaz...senağlama

begüm ödem bende her zaman olmuo.ama arada elım ayagım şişio o zaman anlıorum.
ecem gozun aydın canım masallah kızına

evet canım bendede herzaman değil ama sık aralıklarla oluyor..ben tuzlu yemiyorum aslında ama yinede oluyo..

kızlar resimdeki daire içine aldığım yer var ya o bölgede etim/derim acıyor hem de çok. 10 gündür sırt ağrısı ile başladı o azınca o da azıyor. bu ne ya bu ne . deli ediyor ne anlamsız ne saçma.

sorma begum bazen sımdıden can yakabılıolar hareketlerıyle dımı.yaramaz şeyler.
bı de ben izmirdeyken hıc şişlığım yoktu buraya gelınce oluo daha cok.e tabı 1800 metre yukarıda olunca dogal olarak şişiodur:S

o dediğin adreslerden birine gönderdim. sevcan.yorukher@ontexglobal.com bu adresten bana cevap gelmiş. Bir daha yollamam ya artık. napalım nasip değilmiş

didem merak ettim bende seni dün görmedim yazdığını dr gidiceğini biliyordum akşam cep kapalıydı aradım ama bebişler kime benzerse benzesin (anne yada baba) ama sağlıklı olsunlar en önemlisi bu bence

bak o işaretledıgın yer senın sag taraf ya,aynı hızada benım sol tarafım acıo.ama nası bılıomusun sankı ıcınde sıvı dolu bısey varmıs gıbı sol tarafıma yatamıorum.doktora gıttım hem normal ultrasona hem de ust batına baktı karacıger mıde vs. bısey yok sınır sıkısması oluodur dedı.ama cok garıp yatrmıo benı sol yanıma ozellıkle yemek yedıkten sonra ve bıraz ıkı buklum olayım daha cok acıo bana oyle dedı doktor sen gıdersen bana da sole neden olomus bı de senınkını duyalım

begüm ilk başta kaburga da ağrıyordu. şimdi resmen etim acıyor. yanmış gibi ütüyle falan. aklım almıyor ya, dedim acaba kaburgam kırık da o mu etime değiyor. (ne kadar cahil bir saptama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…