dün eklemiştim bugün yine ekledim kızlar bakmak isteyen son halime bakabilir albümde.
bu arada aramımızda 1 gün var, valla bana kaç aylık diye soran olursa direk 5 aylık diyordum... şimdi yani kaç aylık diyeceğiz....
begüm ödem bende her zaman olmuo.ama arada elım ayagım şişio o zaman anlıorum.
ecem gozun aydın canım masallah kızına
bircancım inşallah iyidirler. hızla büyüyorlar. bu aralar çok hızlı büyüdük (hep birlikte) son bir haftada özellikle..
Günaydın kızlar. Herkes iyimi? Bebişleriniz nasıl?
Didemcim çok zevindim Zeynep Duru'nun iyi olmasına maşallah ona. Kızlar babaya benzer derler demekki doğruymuş yaa kaydirigubbakcemile2
Gülaycım can bebeye mail attım dün. Cevap gelmiş. Numune ürün vermiyoruz diye kaydirigubbakcemile3 sana torpilmi yaptılar acaba bacım?
Günaydın kızlar..dün sabah kızımı görmeye gittik..10 da girdik 11 de çıktık..kızım kocaman olmuş..380 gr 23 cm..bütün organlarını gördük..çok hareketliydi bıcırığım..ama yüzünü kapatıyordu sanki yüz görümlüğü ister gibi..boks pozisyonu almış sonra hanım sultan açtı yüzünü aman allahım ne görelim kızım babasının kopyası..ferhat amcası dudaklarını büyüttü babası gibi kalın dudaklı olacak dedi burnuna baktı burnuda babasının aynısı dedi..ayy benimkini görceksiniz kızlar ağzı kulaklarında..neyse bana benzer bir yerinide bulduk çenesi sana benziyor annesi dedi..çok şükür herşey yolundaydı..kızlar şu ay sorununu çözdüm galiba..ben kaç aylık hamileyim dedim o da 19 aralık sat olduğu için 19 mayısta 5 bitecek 6 ya giriceksin dedi..yani kızlar adet gününden ay atlamış oluyormuşuz..bilginiz olsun..ben çok mutlu oldum darısı herkezin başına inşallah..
banada aynı mail gelmiş tatlım
Günaydın kızlar. Herkes iyimi? Bebişleriniz nasıl?
Didemcim çok zevindim Zeynep Duru'nun iyi olmasına maşallah ona. Kızlar babaya benzer derler demekki doğruymuş yaa kaydirigubbakcemile2
Gülaycım can bebeye mail attım dün. Cevap gelmiş. Numune ürün vermiyoruz diye kaydirigubbakcemile3 sana torpilmi yaptılar acaba bacım?
saol canım benım hosbulduk.ıyıyız sukurler olsun.sızı de gordum kocaman olmusunuz massallah
canım ödem olustugunu nasıl anlıyorsun?
begüm ödem bende her zaman olmuo.ama arada elım ayagım şişio o zaman anlıorum.
ecem gozun aydın canım masallah kızına
allah allah ya üzüldüm bak, herkese farklı bir uygulamamı var anlamadım.... ben de 4-5 gün önce atmıştım, nasıl bitmişki hemen.....
canım ben bunların üçüne aynı anda gönderdim... istersen tekrar bir gönder....
kaliteguvence@ontexglobal.com,
hr@ontexglobal.com,
ontexturkiye@ontexglobal.com
kızlar resimdeki daire içine aldığım yer var ya o bölgede etim/derim acıyor hem de çok. 10 gündür sırt ağrısı ile başladı o azınca o da azıyor. bu ne ya bu ne . deli ediyor ne anlamsız ne saçma.
gülaycım irtiBAt listemde değildin seni ekledim onaylarsan görürsün
Kesin Gülay torpilli kaydirigubbakcemile3
kızlar resimdeki daire içine aldığım yer var ya o bölgede etim/derim acıyor hem de çok. 10 gündür sırt ağrısı ile başladı o azınca o da azıyor. bu ne ya bu ne . deli ediyor ne anlamsız ne saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?