2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fena değil keyifler canım sen nasılsın? papatyamız nasıl?
Ben iyiyim hayatım inşallah kızımda iyidir sabah bir iki kere tekmeledi ama şimdilik ses yok... Sen uykusuz kalmışsın galiba dün geceden... Bazen bana da oluyor insan gerçekten öbür gün işyerinde sersem gibi oluyor...Poyrazımız nasıl?

Ne güzel Ecemcim bol bol görüp doymuşsun kızına. Maşallah demek babasına benzeyecek. Kilosu da çok güzel, allah nazarlardan saklasın.

canım ödem olustugunu nasıl anlıyorsun?

Canım sağlık ocağındaki hemşire ödemin şu şekilde anlaşılabilceğini söyledi.
Bacağının ön tarafına ( ama dizden aşağıda olan kısmı) tek parmağınla bastır eğer
bir çökme meydana geliyorsa ödem var demektir.

İyiyiz özgecim siz nasılsınız? Valla bende aynı cevabı aldım...

Bende hepsine yolladım tatlım ama tek birinden cvp geldi ve olumsuzdu..

canım çok tatlı göbüşün... maşallah çok tatlısın bu arada... ilk defa gördüm seni....

sağol gülaycım. :)

ama acı tarifimiz aynı değil peti benimkine ütü basılmış gibi yanıyor. doktordan sonra sana da söylerim yine de. sinir sıkışması mı ki benimki de acaba...

ama pembe senın etın acıomus o zaman rahım yukarı cıktıgından derın ıyıce gerılıodur ondan acıodur.bol bol yagla bence

begüm ilk başta kaburga da ağrıyordu. şimdi resmen etim acıyor. yanmış gibi ütüyle falan. aklım almıyor ya, dedim acaba kaburgam kırık da o mu etime değiyor. (ne kadar cahil bir saptama )

canım benm aynı durum ben de de var, hatta sabahta yazmıştım mesajıma, ben de iğne batması gibi oluyor, sağıma ya da soluma yatınca, tam böyle kaburgalarımın olduğu kısımda içeriden bişey sanki bişey batırıryor gibi oluyo.... o yüzden sadece sırtüstü yatabiliyorum malesef..... demekki aynı şeyler hepimiz de var.... yani normal sayılır o zaman bence.....

ya şimdi bişey soracağım ben kızlara türkü - hip hop jazz falan dinletsem ne olur acaba?

ben her çeşit müzik dinlerim ve belki binlerce şarkı bilirim ( merhaba ben bülent ersoy) kızlar da böyle multi-zevkli olur mu dersiniz?

canım ama doktor bebeklerin sırt üstü yatıldığına pek rahat edemediklerini ve rahatsız olduklarını söyledi

pembe maşallah canım kızlar büyümüş bayağı...
peticim sana arkadaşlık teklif ediyom neden beni kabul etmiyon.. resimlerini göremiyom yaaa

bircancım bizde kızımla vattoz.com'dan raimaond lap dinliyoz... tavsiye ederim..

bence evet multi zevkli olur cunku 24.haftadan ıtıbaren duydukları seyler beyınde depolanmaya baslıyor.o yuzen dogduklarında o turlere aşina olacaklarından bana gore matıklı

kızlar bir de ben minnoşlarımın bir spor dalıyla ve de bir enstrümanla (mızıka, zurna, gitar, keman, kanun, bağlama, obua vs. hiç farketmez) meşgul olmasını çok isterim. yeter ki çalsınlar. ben yapamadım onlar yapsın... inşallah.

begüm ilk başta kaburga da ağrıyordu. şimdi resmen etim acıyor. yanmış gibi ütüyle falan. aklım almıyor ya, dedim acaba kaburgam kırık da o mu etime değiyor. (ne kadar cahil bir saptama )

benimde kayrada çok olurdu sinir sıkışması gibi kaburgam falan ağrırdı etim acırdı bide sende iki bebiş var ondan oluyodur canım yerleri dar sonucta yer kavgasımı yapıyolar seninkiler yoksakaydirigubbakcemile3 ama geçiyor sonradan ben nefes bile alamıyodum bi ara...
begüm Allah yardımcımız olsun. elbet yaz hamılelıgı zor bırde şişersek Allaha emanet

ya sorma meryemcim napıcaz kimbilir şişmeme elde değil nekadar su içsende şişiyosun bütün metabolizma yavaşlıyo zaten hamilelikte bu yüzden ödem oluşuyo inanın spor yürüyüş yapıyorum hergün düzenli ama selülitlerim arttı hiç selülitim yoktu şimdi oluşmaya başlamış spora rağmen senağlama

kız ben oraya hıc bakmıorum kı yoksa nıe etmıyım.sen soleyınce gordum.ettım bak canım

canım dalin için nereye mail attın ve tam olarak ne yazdında gönderdiler sana

canım info@kopas.com.tr ye mail attım canım....

bebek ürün piyasasında adlarını sıklıkla duyduğumu, ancak ürünlerinizi denemeden önce bebeğime olan uygunluğunu denemek istediğimi ve bu nedenle varsa numune ürünlerinizden gönderebilirmisiniz diyorum. sonrada adım soyadım ve iş adresi mi yazıyorum. Bu kadar sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…