Kesin Gülay torpilli kaydirigubbakcemile3
o dediğin adreslerden birine gönderdim. sevcan.yorukher@ontexglobal.com bu adresten bana cevap gelmiş. Bir daha yollamam ya artık. napalım nasip değilmiş
allah allah ya üzüldüm bak, herkese farklı bir uygulamamı var anlamadım.... ben de 4-5 gün önce atmıştım, nasıl bitmişki hemen.....
canım ben bunların üçüne aynı anda gönderdim... istersen tekrar bir gönder....
kaliteguvence@ontexglobal.com,
hr@ontexglobal.com,
ontexturkiye@ontexglobal.com
Ben iyiyim hayatım inşallah kızımda iyidir sabah bir iki kere tekmeledi ama şimdilik ses yok... Sen uykusuz kalmışsın galiba dün geceden... Bazen bana da oluyor insan gerçekten öbür gün işyerinde sersem gibi oluyor...Poyrazımız nasıl?fena değil keyifler canım sen nasılsın? papatyamız nasıl?
Günaydın kızlar..dün sabah kızımı görmeye gittik..10 da girdik 11 de çıktık..kızım kocaman olmuş..380 gr 23 cm..bütün organlarını gördük..çok hareketliydi bıcırığım..ama yüzünü kapatıyordu sanki yüz görümlüğü ister gibi..boks pozisyonu almış sonra hanım sultan açtı yüzünü aman allahım ne görelim kızım babasının kopyası..ferhat amcası dudaklarını büyüttü babası gibi kalın dudaklı olacak dedi burnuna baktı burnuda babasının aynısı dedi..ayy benimkini görceksiniz kızlar ağzı kulaklarında..neyse bana benzer bir yerinide bulduk çenesi sana benziyor annesi dedi..çok şükür herşey yolundaydı..kızlar şu ay sorununu çözdüm galiba..ben kaç aylık hamileyim dedim o da 19 aralık sat olduğu için 19 mayısta 5 bitecek 6 ya giriceksin dedi..yani kızlar adet gününden ay atlamış oluyormuşuz..bilginiz olsun..ben çok mutlu oldum darısı herkezin başına inşallah..
canım ödem olustugunu nasıl anlıyorsun?
Günaydın kızlar. Herkes iyimi? Bebişleriniz nasıl?
Didemcim çok zevindim Zeynep Duru'nun iyi olmasına maşallah ona. Kızlar babaya benzer derler demekki doğruymuş yaa kaydirigubbakcemile2
Gülaycım can bebeye mail attım dün. Cevap gelmiş. Numune ürün vermiyoruz diye kaydirigubbakcemile3 sana torpilmi yaptılar acaba bacım?
allah allah ya üzüldüm bak, herkese farklı bir uygulamamı var anlamadım.... ben de 4-5 gün önce atmıştım, nasıl bitmişki hemen.....
canım ben bunların üçüne aynı anda gönderdim... istersen tekrar bir gönder....
kaliteguvence@ontexglobal.com,
hr@ontexglobal.com,
ontexturkiye@ontexglobal.com
canım çok tatlı göbüşün... maşallahçok tatlısın bu arada... ilk defa gördüm seni....
bak o işaretledıgın yer senın sag taraf ya,aynı hızada benım sol tarafım acıo.ama nası bılıomusun sankı ıcınde sıvı dolu bısey varmıs gıbı sol tarafıma yatamıorum.doktora gıttım hem normal ultrasona hem de ust batına baktı karacıger mıde vs. bısey yok sınır sıkısması oluodur dedı.ama cok garıp yatrmıo benı sol yanıma ozellıkle yemek yedıkten sonra ve bıraz ıkı buklum olayım daha cok acıo bana oyle dedı doktor sen gıdersen bana da sole neden olomus bı de senınkını duyalım
begüm ilk başta kaburga da ağrıyordu. şimdi resmen etim acıyor. yanmış gibi ütüyle falan. aklım almıyor ya, dedim acaba kaburgam kırık da o mu etime değiyor. (ne kadar cahil bir saptama )
canım benm aynı durum ben de de var, hatta sabahta yazmıştım mesajıma, ben de iğne batması gibi oluyor, sağıma ya da soluma yatınca, tam böyle kaburgalarımın olduğu kısımda içeriden bişey sanki bişey batırıryor gibi oluyo.... o yüzden sadece sırtüstü yatabiliyorum malesef..... demekki aynı şeyler hepimiz de var.... yani normal sayılır o zaman bence.....
ya şimdi bişey soracağım ben kızlara türkü - hip hop jazz falan dinletsem ne olur acaba?
ben her çeşit müzik dinlerim ve belki binlerce şarkı bilirim ( merhaba ben bülent ersoy) kızlar da böyle multi-zevkli olur mu dersiniz?
begüm ilk başta kaburga da ağrıyordu. şimdi resmen etim acıyor. yanmış gibi ütüyle falan. aklım almıyor ya, dedim acaba kaburgam kırık da o mu etime değiyor. (ne kadar cahil bir saptama )
begüm Allah yardımcımız olsun. elbet yaz hamılelıgı zor bırde şişersek Allaha emanet
canım ama doktor bebeklerin sırt üstü yatıldığına pek rahat edemediklerini ve rahatsız olduklarını söyledi
pembe maşallah canım kızlar büyümüş bayağı...
peticim sana arkadaşlık teklif ediyom neden beni kabul etmiyon.. resimlerini göremiyom yaaa
bircancım bizde kızımla vattoz.com'dan raimaond lap dinliyoz... tavsiye ederim..
canım dalin için nereye mail attın ve tam olarak ne yazdında gönderdiler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?