ya şimdi bişey soracağım ben kızlara türkü - hip hop jazz falan dinletsem ne olur acaba?
ben her çeşit müzik dinlerim ve belki binlerce şarkı bilirim ( merhaba ben bülent ersoy) kızlar da böyle multi-zevkli olur mu dersiniz?
didem merak ettim bende seni dün görmedim yazdığını dr gidiceğini biliyordum akşam cep kapalıydı aradım ama bebişler kime benzerse benzesin (anne yada baba) ama sağlıklı olsunlar en önemlisi bu bence
ya şimdi bişey soracağım ben kızlara türkü - hip hop jazz falan dinletsem ne olur acaba?
ben her çeşit müzik dinlerim ve belki binlerce şarkı bilirim ( merhaba ben bülent ersoy) kızlar da böyle multi-zevkli olur mu dersiniz?
kızlar bir de ben minnoşlarımın bir spor dalıyla ve de bir enstrümanla (mızıka, zurna, gitar, keman, kanun, bağlama, obua vs. hiç farketmez) meşgul olmasını çok isterim. yeter ki çalsınlar. ben yapamadım onlar yapsın... inşallah.
kızlar bir de ben minnoşlarımın bir spor dalıyla ve de bir enstrümanla (mızıka, zurna, gitar, keman, kanun, bağlama, obua vs. hiç farketmez) meşgul olmasını çok isterim. yeter ki çalsınlar. ben yapamadım onlar yapsın... inşallah.
günaydın bircancım ya bende bazen yanlarım acıyo sırt üstü yaıyom ama 2 sn hemen düzekliyom ablamda kızdı geçen yatma dediii napimm
İyiyiz özgecim siz nasılsınız? Valla bende aynı cevabı aldım...
Bende hepsine yolladım tatlım ama tek birinden cvp geldi ve olumsuzdu..
ya şimdi bişey soracağım ben kızlara türkü - hip hop jazz falan dinletsem ne olur acaba? ben her çeşit müzik dinlerim ve belki binlerce şarkı bilirim ( merhaba ben bülent ersoy) kızlar da böyle multi-zevkli olur mu dersiniz?
canım benm aynı durum ben de de var, hatta sabahta yazmıştım mesajıma, ben de iğne batması gibi oluyor, sağıma ya da soluma yatınca, tam böyle kaburgalarımın olduğu kısımda içeriden bişey sanki bişey batırıryor gibi oluyo.... o yüzden sadece sırtüstü yatabiliyorum malesef..... demekki aynı şeyler hepimiz de var.... yani normal sayılır o zaman bence.....
canım ama doktor bebeklerin sırt üstü yatıldığına pek rahat edemediklerini ve rahatsız olduklarını söyledi
inş. cnm Allah ım gönlüne göre versin dilediğin gibi yetişsin evlatların inş....
fussi teşekkür ederim nasıl artistik poz verdim bu sefer ama biraz romantik biraz artistik. :)
cingene teşekkür ederim :)
bende çok isterim bir alet çalsın babamız klarnet çalıyor o kadar mükemmel sesi varki bebeğimizde çalıyor poyrazda dinliyor
ama o akdarlık olur bende yarım saat yatıyorum sonra sağa sola sonra yine sırt üstü o akdarlık bişiy olmaz dedi doktor sürekli yatma dedi
kızlar beşiğim geldi sonunda bakın bakalaım[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
vallahi ben kendim nasıl rahat ediyorsam öyle oturuyorum yatıyorum. yoksa sinir stres ağrı bu daha mı iyi bebeğe. mesela dik otursam o acı artıyor. kaykılıyorum ben de.
yalnız dün bir konferanstaydım. allaaaaah bir oynadılar bir oynadılar. şimdiye kadarki en hareketli zamanlarıydı. akademisyen siyasetçi falan mı olacak kızlarım acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?