2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fussi teşekkür ederim nasıl artistik poz verdim bu sefer ama biraz romantik biraz artistik. :)

cingene teşekkür ederim :)

pembe bzide herseyi dinliyoruz. ama klasık muzık zeka ılerılıgı yapıyormus vs dıye agırlık verıyorum. ama oğlum gülben ergene tepki veriyor:) mozartla birlikte sagopa ve cezada dınlıyoruz:)ben karadenizliyim şu ara favorim zaten şevval samın cd si:) canımız ne ısterse

didem merak ettim bende seni dün görmedim yazdığını dr gidiceğini biliyordum akşam cep kapalıydı aradım ama bebişler kime benzerse benzesin (anne yada baba) ama sağlıklı olsunlar en önemlisi bu bence

ayy canım çok sağol ya..dr dönüşü kayınvalideme falan gittik bebeğin cd sini seyretmeye geç geldim eve..haklısın canım sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin eklerim kızımın resmini..

kızlar bu arada göbiş resimlerimizi nereye koyuyoruz bende bakayım bari..:CüvCüv:

sakin bir müzik olduktan sonra istediğini dinletebilirmişsin... ama çok gürültülü ve yüksek sesli olmayacakmış..

inş. cnm Allah ım gönlüne göre versin dilediğin gibi yetişsin evlatların inş....

bende çok isterim bir alet çalsın babamız klarnet çalıyor o kadar mükemmel sesi varki bebeğimizde çalıyor poyrazda dinliyor

günaydın bircancım ya bende bazen yanlarım acıyo sırt üstü yaıyom ama 2 sn hemen düzekliyom ablamda kızdı geçen yatma dediii napimm

ama o akdarlık olur bende yarım saat yatıyorum sonra sağa sola sonra yine sırt üstü o akdarlık bişiy olmaz dedi doktor sürekli yatma dedi

İyiyiz özgecim siz nasılsınız? Valla bende aynı cevabı aldım...
Bende hepsine yolladım tatlım ama tek birinden cvp geldi ve olumsuzdu..

Saol tatlım bizde iyiyiz şükür. Bak ya sanada aynı cevap gelmiş. Beğenmedilermi bizi acaba kaydirigubbakcemile3

Pembe anne karnındaki seslere en yakın müzik klasik müzikmiş. Doğdukları zaman dinlettiğinde sakinleşirlermiş. Ama illa klasik dinleticen diye bir kuralda yok tabi cnm.

Canım sırtüstü yatınca bebekler için sakıncaları varmış. Bebeğe giden kan miktarını azaltıyormuş. Dikkat et tatlım

canım ama doktor bebeklerin sırt üstü yatıldığına pek rahat edemediklerini ve rahatsız olduklarını söyledi

haklısın canım ya hatta vicdan azabı çekiyorum zaten, sırt üstü kan akışı yavaşlıyor. ama dediğim gibi uyumamın mümkünatı yok diğer türlü sağa ya da sola yatsam kaburgalarım dışarı çıkacak gibi oluyo... sanki içeriden bişeyle deliyolar.... hatta bi gün ne olursa olsun sola yatacam dedim, valla bir dakika dayanamadım....

fussi teşekkür ederim nasıl artistik poz verdim bu sefer ama biraz romantik biraz artistik. :)

cingene teşekkür ederim :)

valla süper cnm:CüvCüv: Allah nazardan saklasın...yaawww bende serdar ortaç dinliyom oğlum etkilenirmiii acep ayy serdara benzermiş bideee:roflol::roflol:

bende çok isterim bir alet çalsın babamız klarnet çalıyor o kadar mükemmel sesi varki bebeğimizde çalıyor poyrazda dinliyor

ay ne güzel ... benim eşimin sesi berbat delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bişeyler söylese hemen kaçıyorum valla... inşallah eşine benzer canım... ki zaten bu tür yetenekler biraz kalıtımsaldır... kesin ileride poyraz da kızların kalbini güzel sesiyle fetheder.

ama o akdarlık olur bende yarım saat yatıyorum sonra sağa sola sonra yine sırt üstü o akdarlık bişiy olmaz dedi doktor sürekli yatma dedi

ya dr lar teorik olarak konuşuyorrr benim bi tanıdığım var 3 kızı var hepsindede sırt üstü yatmış maaşallah çocukların hespi sağlıklı bünyeyle alakalı yatamıyomuş sağına soluna napçek yamıcekmi bu kadın yaww nasıl dinlencek

vallahi ben kendim nasıl rahat ediyorsam öyle oturuyorum yatıyorum. yoksa sinir stres ağrı bu daha mı iyi bebeğe. mesela dik otursam o acı artıyor. kaykılıyorum ben de.

yalnız dün bir konferanstaydım. allaaaaah bir oynadılar bir oynadılar. şimdiye kadarki en hareketli zamanlarıydı. akademisyen siyasetçi falan mı olacak kızlarım acaba :))

dilek sağol canım. akşam bacaklarımda deniycem:)
begüm valla spor konusunda malesef zaman kalmıyor ama artık zamanı geldı bende baslıycam. su konusunda başından beri çok içiyordum hala çok içyorum. birde en iyisi erikli diye özellikle erikli içiyorum

bircaaan çok özendim. çok severim klarneti eşin nereli?

cingene çok güzel yatak. hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun., gece bir uyansın hemen emip uyusun tekrar inşallah :)

kızlar beşiğim geldi sonunda bakın bakalaım
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Çok güzel canım. İyi günlerde yatsın bebişin inşallah

Ooooo kızlara bak ya. İnşallah pembe yakışır senin hatunlara kaydirigubbakcemile5

cingene gule gule kullansın beben ıns.cok gselmıs yatagı.
pembe ıns simaları,bahtları ve karıyerlerı cok gusel olsun ıns kızlarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…