2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok isterim bir alet çalsın babamız klarnet çalıyor o kadar mükemmel sesi varki bebeğimizde çalıyor poyrazda dinliyor

benimkinin sesi dediğim gibi berbat ama bizimki de kesimn yüzücü falan olur babasına benzerse... benim eşimde aynı zaman da eğitmen balık adam.....

ben de çok isterim... inşallah kızım olursa baleye falan merakı olur yada yüzmeye. çok özeniyorum yaaa.....

kızlar beşiğim geldi sonunda bakın bakalaım
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

çok güzel canımmmmmmmmmmm herkes kremlerden gidiyo... ben de beyaz yada krem alıcam.

he he... anne dışarı çıkart bizi, biz de konuşma yapcaz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol mozicim :)

kızlar bu ara siz de çok acıkıyor musunuz benim taş çatlasa 2 saat içinde karnımda ziller çalıyor, mideyi işkembeye çevirdim bence...

ya inşalah öyledir. yoksa vicdanım sızlıyor... ama başka türlü inanın canım çok yanıyo. yoksa ben hep sola yatmak istiyorum.....

eylül anneleri hepinize günaydın ben kasım annesiyim.ama sizlerden bilgi almak istediğim çok önemli bir konu var dünden beri canım çok sıkıntılı.lütfen tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız.bazen doktorlar insanı gerçekten bunalıma sokuyor.
dün ikili test sonuçlarımı aldım;
yaş riski 1:538
b.kimyasal trisomy 21 1:296
k. trisomy 21 1.1497
trisomy 18 + nt 1:10000
çıktı.dr. beklediğimden çok düşük dedi.sınıra yakın.bide 3 lüye bakalım dedi.olmadı amniyosentaz yaptıracağız dedi.onunda risklerini biliyorsunuzdur sanırım.ben çok panikledim.lütfen bunu yaşayan ve şu an herşey normal olan varmı yada test sonuçları benimkine yakın olup ama sorun yaşamayan.lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.bekliyorum.bu arada yaş 31.

kızlar bu ara siz de çok acıkıyor musunuz benim taş çatlasa 2 saat içinde karnımda ziller çalıyor, mideyi işkembeye çevirdim bence...

canım ben de hiç açlık duygusu kalmadı... neden bilmiyorum... önceden ne bulsam yerdim, saat 4 gibi bir de işyerinde pasta , tatlı sefası yapardık... ama tümüyle iştahım gitti.... mide bulantım yok ama niyeyse yiyemiyorum.... hamilelik süreci ben de tersi işliyo... ama sen malum 3 kişisin şuan, anladığım kadarıyla da yoğun, dolayısıyla doğal sendeki durum.

Bende öyleyim pembe. Çok çabuk acıkıyorum. Dün hele aştım kendimi resmen. 6 öğünmü ne yedim. Kapanışı yarım litre süt ve koca bir dilim pastayla yaptım gece 11 falandı kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bebisler nasilllllllll
cingene00 yatak cok seker gule gule buyut bebisiniiiiiiii

canim kacinci haftanda yaptirdin testi icini ferah tut cunlu yaptirdigin haftayada bagli mesela bir arkadasimizin ikili testi kotu cikmisdi erken oldugu icin ve uclude tertemizdi icini ferah tut bebisini ve kendini strese koymaaaaaaaaaa:CüvCüv:

bizimkinin seside güsel babasına çekse bari

valla boncukx yaş rıskın yasın 31 olmasına ragmen bence normal cıkmıs ama trızomı ıcın doktor belkı bıraz tereddut yasamıstr.ama hıc bellı olmuo ınan.3lun cok normal de cıkabılır cunku 3lusu kotu cıkıp ta amnıosentez yaptıran ve hıcbısey olmadıgını ogrenen cok ınsan var.sen sakın olmaya calıs ve ıstersen sonuclarını bı doktora daha goster.rabbım ıyılık versın

sağolun kızlar... beşiğimi her uyandığımda karşımda görmek hoşuma gidiyo... :sm_cool: sizlerde ekleyin yavaş yavaşda görelim beşiklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…