bende çok isterim bir alet çalsın babamız klarnet çalıyor o kadar mükemmel sesi varki bebeğimizde çalıyor poyrazda dinliyor
kızlar bir de ben minnoşlarımın bir spor dalıyla ve de bir enstrümanla (mızıka, zurna, gitar, keman, kanun, bağlama, obua vs. hiç farketmez) meşgul olmasını çok isterim. yeter ki çalsınlar. ben yapamadım onlar yapsın... inşallah.
kızlar beşiğim geldi sonunda bakın bakalaım[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
vallahi ben kendim nasıl rahat ediyorsam öyle oturuyorum yatıyorum. yoksa sinir stres ağrı bu daha mı iyi bebeğe. mesela dik otursam o acı artıyor. kaykılıyorum ben de.
yalnız dün bir konferanstaydım. allaaaaah bir oynadılar bir oynadılar. şimdiye kadarki en hareketli zamanlarıydı. akademisyen siyasetçi falan mı olacak kızlarım acaba :))
ya dr lar teorik olarak konuşuyorrr benim bi tanıdığım var 3 kızı var hepsindede sırt üstü yatmış maaşallah çocukların hespi sağlıklı bünyeyle alakalı yatamıyomuş sağına soluna napçek yamıcekmi bu kadın yaww nasıl dinlencek
sağol mozicim :)
kızlar bu ara siz de çok acıkıyor musunuz benim taş çatlasa 2 saat içinde karnımda ziller çalıyor, mideyi işkembeye çevirdim bence...
cingene gule gule kullansın beben ıns.cok gselmıs yatagı.
pembe ıns simaları,bahtları ve karıyerlerı cok gusel olsun ıns kızlarının
sağol mozicim :)
kızlar bu ara siz de çok acıkıyor musunuz benim taş çatlasa 2 saat içinde karnımda ziller çalıyor, mideyi işkembeye çevirdim bence...
eylül anneleri hepinize günaydın ben kasım annesiyim.ama sizlerden bilgi almak istediğim çok önemli bir konu var dünden beri canım çok sıkıntılı.lütfen tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız.bazen doktorlar insanı gerçekten bunalıma sokuyor.
dün ikili test sonuçlarımı aldım;
yaş riski 1:538
b.kimyasal trisomy 21 1:296
k. trisomy 21 1.1497
trisomy 18 + nt 1:10000
çıktı.dr. beklediğimden çok düşük dedi.sınıra yakın.bide 3 lüye bakalım dedi.olmadı amniyosentaz yaptıracağız dedi.onunda risklerini biliyorsunuzdur sanırım.ben çok panikledim.lütfen bunu yaşayan ve şu an herşey normal olan varmı yada test sonuçları benimkine yakın olup ama sorun yaşamayan.lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın.bekliyorum.bu arada yaş 31.
ay ne güzel ... Benim eşimin sesi berbat delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bişeyler söylese hemen kaçıyorum valla... Inşallah eşine benzer canım... Ki zaten bu tür yetenekler biraz kalıtımsaldır... Kesin ileride poyraz da kızların kalbini güzel sesiyle fetheder.
buda kzımla ben
[/url][/IMG]
kızlar beşiğim geldi sonunda bakın bakalaım[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
buda kzımla ben
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?