2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

süperrrrrr maşallah oğluşuna. Benimde belli oluyor artık dışarıdan kaydirigubbakcemile2

Sanki içerde bi kalp atıyo gibi dışarıdan belli oluyo dimi canım? Bayıldım yaaaaaa.. Kızlar kilo sorunu olanlarrr.. Taze taze diyetisyene gittim kaydirigubbakcemile3hihoyyyt, verdiği listeyi yazıyorum, size de yardımcı olursa ne mutlu..

sad'cım sen bana arkadaslşık teklif et kabul ederım ben albumden bakabılırsın o zaman olur mu?

iyi canım sevindim ya. Zaten sancı yoksa ve dediğin gibi uzun sürmüyosa kanama sorun değildir bencede. Maşallah hareketlerindede sorun yok a.s.

kan gibi de değildi yaa, onun için de rahat davrandık teyzesi
çok şükür canım iyiyiz sağol :)

yersin öyle tekmeyi işte, otur oturduğun yerde canım sen de yaniii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o tekmeleyen ayaklarını kollarını yerim ben onlarn yaaa kaydirigubbakcemile3

merve hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındık canımbenım.fotom albumde canım ordan bakabılırsın.

sen de hoşgeldin canım :1hug: ya foto albümünü bulamadım desem

Elaa süper olmuşsun sen yaaa :) Ben iyice şiştim walla, bir de göğsümde taze taze çatlaklarım olduu senağlama

hemen alıyım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Evet cnm baya belli oluyor işte. Sen kaç kiloyla kaldın şimdi kaç kilosunki?

benım de bellı oluo dısardan oglusun hareketleri.hele acık renk dar bısey gıyersem cok bariz gorunuo.oyy canım kuzucum

KAHVALTI: 1 çay bardağı süt

1 ince dilim peynir VEYA 1 adet haşlanmış yumurta

1 tatlı kaşığı pekmez ( dut ya da harnup (keçiboynuzu) pekmezi )

Söğüş domates, salatalık, biber, marul, roka, tere.. (yağsız)

2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve ( 4 adet kuru kayısı VEYA 5 kuru erik VEYA 1 kuru incir VEYA 1 yemek kaşığı üzüm )

2 adet ceviz + 3 adet badem + 4-5 adet fındık

ÖĞLE: 2 köfte kadar et ( kırmızı et/tavuk/balık)

Mevsim salata

1 kase yoğurt (kaymaksız)

1 kase sebze yemeği

1 kase çorba VEYA 3-4 kaşık pilav / makarna

2 ince dilim ekmek

İKİNDİ: 1 porsiyon meyve

SANDVİÇ : içindekiler : 1 ince dilim peynir, 2 ince dilim ekmek ile, domates, marul, maydonoz

AKŞAM: 1 köfte kadar et

1 kase sebze yemeği

Mevsim salata

1/2 kase yoğurt

2 ince dilim ekmek

GECE: 1 porsiyon meyve

1 su bardağı şekersiz süt

BİTTİİİİ.. eee daha ne olsunn.. delikafadulden

ohooooo ben bunları hazırayabilsem zaten kilo almazdım ki :roflol: :roflol: :roflol:
işyerinde nerden bulcam ben iki köfte kadar eti şimdi :roflol: :roflol:
bizde yemek bile yok ki sebze yemeği yiyeyim...
pfff.... evden getireyim dicem, evde durmuyoruz ki yemek yapalım da olsun ben getireyim işe...

Ben bşuan bu listeden daha az yiyorum... çünkü ikindim yok... ama yediklerim listeye çok benziyo.... pekmez ben de içiyorum..... süt yerine öğlen ayran içiyorum... ama ekmek hiç yemiyorum yemeklerde. sabah simit yiyorum peynir ve ayran ile.. ama bazen kuru kayısı, kuru üzümi pestil oayını abartıyorum .... ama bence iyi bir liste.....

Ben 61 ile hamile kaldım, şu anda 72,1 im..

Hamile kalmadan önce hani 1 ayımız bilmeden geçiyo yaa, işte o ay ben 10 kilo aldım yoksa 51 kiloydum, sebebi tiroid hormonum 1 ay durmuş ve hiç çalışmamış, şu anda hap kullanıyorum her sabah, evlenmeden önce de 48 kiloydum kızlarr, yani şu anda şu kilolar bana bi fazla geliyo ki sormayın, bi daha eski kiloma dönebilicem mi acaba, estetik kaygısından geçtim, bütün dolap 36 beden, hatta eskiden 34 giyerdim, kendimi taşıyamıyorum kiloya alışık olmadığım için..

Hamile kaldığım ay tiroid yüzünden o 10 kiloyu almasaydım süper olacaktı ama işte

Ya sabah sabah eşim beni sinir etti , sen dedi yarım dünya olmuşsun be hanım bende dedim doğumdan sonra bööle kalmaya niyetim yok , senin genlerin tombul dedi bana veremezsin dedi pislik senağlamaBirde hastanede otururken spor ayakkabılarıma baktı ayakkabılar kaymış tabi eee ayak numaram büyüdü bir de şiştim dedim senağlamaYa çok düşüncelidir ama zaten moral sıfır bir de bunları duyunca üzüldüm senağlama

evet canım ilk ay biraz fazla almışsın ama sonuçta senin elinde değil troidlerin suçu senağlama ama yine de sıkma canını, ben ce çok hızlı kilo verirsin. zaten emzirme , bebeğin peşinde koşturma derken eriyip biteriz gibime geliiyo. ben 64 ile hamile kaldım, hala 64 kiloyum, boyum da 1.69... ben bu listenin neredeyse aynısını yapıyorum. sadece ikindi sandvici yok yerine kuru kayısı, pestil falan yiyorum... pasta, kurabiye türü şeyler hiç yemiyorum. yine de biraz dikkat etmek lazım kiilo olayına. ama bence fazla abartmamak da gerekir, sonuçta önemli olan bebeğin sağlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…