süperrrrrr maşallah oğluşuna. Benimde belli oluyor artık dışarıdan kaydirigubbakcemile2
iyi canım sevindim ya. Zaten sancı yoksa ve dediğin gibi uzun sürmüyosa kanama sorun değildir bencede. Maşallah hareketlerindede sorun yok a.s.
Biz de iyiyiz çok şükür. Kaç gündür işler çok yoğun, kendimi çok yormuşum benneyaptımki dün sımsıkı bir tekme yedim oğlumdan :) Yeter artık anne otur oturduğun yerde dedi artık yavrum... Bugün uygun olduğum bir ara çekersem fotoğraf, ben de eklerim göbüşümü :)
...
merve hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındık canımbenım.fotom albumde canım ordan bakabılırsın.
Sanki içerde bi kalp atıyo gibi dışarıdan belli oluyo dimi canım? Bayıldım yaaaaaa.. Kızlar kilo sorunu olanlarrr.. Taze taze diyetisyene gittim kaydirigubbakcemile3hihoyyyt, verdiği listeyi yazıyorum, size de yardımcı olursa ne mutlu..
Bizim sadece elini koyunca hissedebilir gorunen bişey yok yanı kızlar..
Sanki içerde bi kalp atıyo gibi dışarıdan belli oluyo dimi canım? Bayıldım yaaaaaa.. Kızlar kilo sorunu olanlarrr.. Taze taze diyetisyene gittim kaydirigubbakcemile3hihoyyyt, verdiği listeyi yazıyorum, size de yardımcı olursa ne mutlu..
KAHVALTI: 1 çay bardağı süt
1 ince dilim peynir VEYA 1 adet haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez ( dut ya da harnup (keçiboynuzu) pekmezi )
Söğüş domates, salatalık, biber, marul, roka, tere.. (yağsız)
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve ( 4 adet kuru kayısı VEYA 5 kuru erik VEYA 1 kuru incir VEYA 1 yemek kaşığı üzüm )
2 adet ceviz + 3 adet badem + 4-5 adet fındık
ÖĞLE: 2 köfte kadar et ( kırmızı et/tavuk/balık)
Mevsim salata
1 kase yoğurt (kaymaksız)
1 kase sebze yemeği
1 kase çorba VEYA 3-4 kaşık pilav / makarna
2 ince dilim ekmek
ıKıNDı: 1 porsiyon meyve
SANDVıÇ : içindekiler : 1 ince dilim peynir, 2 ince dilim ekmek ile, domates, marul, maydonoz
AKŞAM: 1 köfte kadar et
1 kase sebze yemeği
Mevsim salata
1/2 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
GECE: 1 porsiyon meyve
1 su bardağı şekersiz süt
BıTTıııı.. eee daha ne olsunn.. delikafadulden
Ben 61 ile hamile kaldım, şu anda 72,1 im..
Hamile kalmadan önce hani 1 ayımız bilmeden geçiyo yaa, işte o ay ben 10 kilo aldım yoksa 51 kiloydum, sebebi tiroid hormonum 1 ay durmuş ve hiç çalışmamış, şu anda hap kullanıyorum her sabah, evlenmeden önce de 48 kiloydum kızlarr, yani şu anda şu kilolar bana bi fazla geliyo ki sormayın, bi daha eski kiloma dönebilicem mi acaba, estetik kaygısından geçtim, bütün dolap 36 beden, hatta eskiden 34 giyerdim, kendimi taşıyamıyorum kiloya alışık olmadığım için..
Hamile kaldığım ay tiroid yüzünden o 10 kiloyu almasaydım süper olacaktı ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?