2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.

Evet cnm askeriyede herşey sudan ucuz olduğu için. Bebek bezide ucuzdur haliyle.

kızlar çatlakınız varmı?

Bende daha olmadı ya inşallah hiç olmaz

Oooo ben 1 aydır haftada 1 kere doğuruyorum güzelim. Ama hep normal doğum ve acı bile hissetmiyorum kaydirigubbakcemile2

24haftalık göbüşüm

Maşallah Elacım çok şekersiniz

ben bu ara ara verdim bebek rüyasına günlük olayları saçmalatıp katıp karıştırıp ortaya karışık bir senaryo yapıyorum :)

kızlar çatlakınız varmı?

canım ben de bişey yok şuan. ama görümcemin doğmadan bir gün önce karnını gördüm felaketti... daha önceden hiç çatlak görmemiştim, hep beyaz sanıyordum çatlayınca. kırmızı oluyormuş ilk başta... göbek deliğinin yakınında kayısı kadar büyük kırmızı lekeler vardı, bu ne diye sordum, çatlak dedi bana.... meğer benim saflığım iştre, sonradan beyazlıyormuş.... ay sonra kendimdem korktum bir an için.... az çatlayalım ya.....

hiç duymadım canım yaaaa..ama araştırmalı gerçi asker çalışanımız yok burlarda dışardanda alabilirmyiz kii??*

kızlar ben bir araştırıyım... bizim askeriyede çalışan bir tanığımız var, ona sorcam gitsin fiyatlarına baksın, buraya da yazarım. valla bebek bezi satabilecekleirni hiç duymamıştım. bir araştırmak lazım.... uygun dedi bir arkadaş fiyat olarak....

mozicim bu arada cmrts pazara uğrayıp penye tunikler aldım. normal kadın için gebe için değil ama altı bol olanlardan aldım large aldım bir de. 7,5 -10 tl

valla askeriye sınırları içinde her şey sudan ucuz oluyor canım. girebiliyorsan gir al :)

yan tarafımız askeriye, ama tabi birini bulmam lazım girmek için... yoksa neredeeeeeeeeee..... ama birini ayarlayıp girecem valla, bakacam kantinine...

Selam hanımlar , bugün yine bir şey öğrenemeden geldim hastaneden , 2 kere baktı kuzuma kuzum dönmüyor ne kadar zormuş ya iki, ultrason arasında bir saat yürüdüm, su içtim yok dönmüyor işin kötüsü Cumaya tekrar çağırdı ve ben çok bunaldım bu arada devlet hastanesi olduğu için kesinlikle ekranı görmüyorum senağlama

henüz yok ama daha erken şu anda. lierac kullanmaya devam akşam yatarken yani günde 1 defa

ben henüz catlak kremlerıne gecmedım. ama daha erken değil pembe. zamanı aslında. ben tavsıye edıldıgı uzere tatlı badem yagını ve saf zeytın yagını donusumlu kullanıyorum.

iyiyim ben uğraşmayın benle diyor annesi.

ben henüz catlak kremlerıne gecmedım. ama daha erken değil pembe. zamanı aslında. ben tavsıye edıldıgı uzere tatlı badem yagını ve saf zeytın yagını donusumlu kullanıyorum.

ben bir aydır kremlenyorum msms cim. ama şu var ki çatlaklar özellikle son trimester da çıkıyormuş ve önceden deriyi yumuşatmak gerekiyormuş

Elacım çok cici olmuşsun, elbisen de çok yakışmış.

Gülay benim babam emekli asker ve askeri kantinlerde her şey daha uygun oluyor , ama sana bir önerim var Etlik de Metro Gross Market var biz doğumdan önce oraya gidicez , bebek bezleri ve ıslak mendiller alt değiştirme şeylerini oradan alıcaz hem ekonomik oluyor hem de arkadaşımdan duydıum kampanya oluyor bazı ürünlerde ..

Bu arada çatlak konusundan ben göğüs bakımından muzdaribim , göğüs altlarımda kılcal damarlara benzer çatlaklar oldu .Göbekte henüz yok , ama umrumda da değil şu an ki psikolojimle tek derdim bebek senağlama

mozicim bu arada cmrts pazara uğrayıp penye tunikler aldım. normal kadın için gebe için değil ama altı bol olanlardan aldım large aldım bir de. 7,5 -10 tl

Hadi ya güzel şeyler gelmiş demek. 2-3 haftadır gitmedim oraya. Fiyatıda iyiymiş pemboş. Belki bu hafta bende bakarım. Güle güle giy cnm

Sıkma canını güzelim. Demekki keyfi yerinde hanımın baksana. Çok zor senin için ama pozitif düşümeye çalış. Cuma günü inş. uygun pozisyon alırda sende bize güzel haberler verirsin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…