kızlar bu arada birşey duydum, hiç duyanınız var mı ... bebek bezleri askeriyenin içindeki satş yerlerinde çok ucuz oluyormuş... bileniniz var mı.
kızlar çatlakınız varmı?
ya arkadaşlar ben 1 gece normal doğum yapıom rüyamda 1 gece sezeryan ya erkenmi başladım doğum rüyaları görmeyi...sizde bnm gibi rüyalara start verdinizmiii??? ama olmazki her gece doğur hergece doğur:roflol::roflol::roflol:
24haftalık göbüşüm
24haftalık göbüşüm
Bende öyleyim pembe. Çok çabuk acıkıyorum. Dün hele aştım kendimi resmen. 6 öğünmü ne yedim. Kapanışı yarım litre süt ve koca bir dilim pastayla yaptım gece 11 falandı kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar ben 1 gece normal doğum yapıom rüyamda 1 gece sezeryan ya erkenmi başladım doğum rüyaları görmeyi...sizde bnm gibi rüyalara start verdinizmiii??? ama olmazki her gece doğur hergece doğur:roflol::roflol::roflol:
24haftalık göbüşüm
kızlar çatlakınız varmı?
hiç duymadım canım yaaaa..ama araştırmalı gerçi asker çalışanımız yok burlarda dışardanda alabilirmyiz kii??*
valla askeriye sınırları içinde her şey sudan ucuz oluyor canım. girebiliyorsan gir al :)
henüz yok ama daha erken şu anda. lierac kullanmaya devam akşam yatarken yani günde 1 defa
Selam hanımlar , bugün yine bir şey öğrenemeden geldim hastaneden , 2 kere baktı kuzuma kuzum dönmüyor ne kadar zormuş ya iki, ultrason arasında bir saat yürüdüm, su içtim yok dönmüyor işin kötüsü Cumaya tekrar çağırdı ve ben çok bunaldım bu arada devlet hastanesi olduğu için kesinlikle ekranı görmüyorum senağlama
ben henüz catlak kremlerıne gecmedım. ama daha erken değil pembe. zamanı aslında. ben tavsıye edıldıgı uzere tatlı badem yagını ve saf zeytın yagını donusumlu kullanıyorum.
mozicim bu arada cmrts pazara uğrayıp penye tunikler aldım. normal kadın için gebe için değil ama altı bol olanlardan aldım large aldım bir de. 7,5 -10 tl
Selam hanımlar , bugün yine bir şey öğrenemeden geldim hastaneden , 2 kere baktı kuzuma kuzum dönmüyor ne kadar zormuş ya iki, ultrason arasında bir saat yürüdüm, su içtim yok dönmüyor işin kötüsü Cumaya tekrar çağırdı ve ben çok bunaldım bu arada devlet hastanesi olduğu için kesinlikle ekranı görmüyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?