2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kremlenıorum 4.ayın basından berı.pembenın dedıgı gıbı derıyı sımdıden yumusatmak ıcın.zaten catlaklar son 3 haftada oluomus.kısmet artık.

ben artık hergün bebeyağını ve karışık çatlak yağımı kullanmaya başladım.. erken demeyin kızlar kullanın.. ve göğüsleride ihmal etmeyin onlarada lazım...
bende maalesef biraz leke oldu ama güneş kremi kullanıyorum.. güneşe çıkmamaya çalışıyom.. inşallah daha fazla olmaz

ben bir aydır kremlenyorum msms cim. ama şu var ki çatlaklar özellikle son trimester da çıkıyormuş ve önceden deriyi yumuşatmak gerekiyormuş

canım benım hamile kaldıgımdan bu yana yumusatıyorum derımı:) basta beebyagı kullandım. bebak krem kullandım. ama hiç biri ozellıkle zeytınyagı kadar yumusatmadı derımı.

hehehe beblac tan cevap gelmiş alkisalkisalkis

Merhabalar,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Numune gönderimi için Bebelac Cepbebe servisine üye olunması gerekmektedir.

Lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurunuz. Cepbebe üyeliğiniz ve numune gönderiminiz gerçekleştirilecektir.

Anne adı – soyadı:

Bebek adı – muhtemel doğum tarihi:

Adres:

Ev tel:

Cep tel:

Sevgilerimle

Sinem Isiyel

Beslenme Uzmanı

canım valla benimki de inat ediyo ya, benimki aynı bana çekmiş inat valla. canım devlşet hastaneleri çok zor ama en iyileri. bir de zaten yakının da orada, şanslısın canım. biraz sıkıntı çekecen beklerken ama insan bebeği için herşeye katlanıyor di mi. eminim herşey güzel olacak... güzel günler seni bekliyo :CüvCüv:

sen olmazsan valla bu bilgileri nereden öğrencem bilmiyorum tatlım ya. biz de metroya gideriz olmazsa. ben ikisi arasında bir fiyat karşılaştırması yapıp alıcam... çünkü askeriyeden olursa toplu alıcam, yani yakınımıza çokça aldırırım.... bir daha ona git gel zahmet vermem.

GÜNAYDIIINNNNNN hihoyyyt hihoyyyt
anca okudum geldim kızlar yaaa :)
ama ela ne göbüşünü görebildim ne de bebişin cicilerini :1no2:

5848 bacı üzülme, ben 20. haftaya kadar 15 kilo aldım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- saldım gitti valla, ekmek yasak hamur işi yasak -tatlicadiarzu-
bi de hamile kadınlara kızardım "hamileyim diye yeyip duruyorsunuz, kendiniz şişiyorsunuz" diye -tatlicadiarzu- bi daha konuşmak mı_? tövbeeee :roflol: :roflol:

çingene göbüşün çok şeker, beşiğiniz de çok güzel canım, güle güle kullanın inşallah a.s.

meryemcim tek çatlak bölgem sol göğsüm :roflol: :roflol:
ne sağ göğsümde ne de karnımda falan çatlak matlak yok :roflol:

fussilet rüyalar için geç kalmışsın canım, ben ilk trimesterda ne doğumlar yaptım, yapmakla kalmadım yaptırdım bile :roflol: :roflol: :roflol:

zeytingözlü üsme kendini canım yaa yoktur bişey, yorgundur, senin stresin yansımıştır canım benim...

diğer sayamadıklarıııımmm, sizlerde de problem yoktur inşallah a.s. a.s.

Mervecim sen doktora gittinmi?

gitmedim canım, bu haftaiçi komple nöbetti ameliyattı doluymuş, özeline de gidemedim...
netten okudum bayağı bi, olabiliyormuş, uzun süreli ve ağrılı falna dğeilse bebek hareketleri normalse endişeye gerek yok demiş tüm kadın doğumcular...
bilmiyorum doğru mu ettim... ama şimdi anormal hiçbi durum yok, kıpırtıları da muhteşem...

günaydın yume, siz de iyisiniz inşallah :)

24haftalık göbüşüm
albüme taşındık:)))
harikasinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Herkese merhabalaaarrr... Hepiniz iyisinizdir inşallahhh??
asil sen nasilsin sehercim hepimiz iyiyiz dogum yapioz:roflol:sırnaşık şey resim ekliyoz:CüvCüv:

hayatim iyiki sen varsin ben kendimi senle avutuyorum zatennnnnnn kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey:roflol::asigim:

Kızlar herkese merhabaaa.. Ben çok sevinçliyim bugün dün akşam canım oğlum öyle güzel tekmeler attı ki babası bile gördüü, var mı aranızda dışardan belli olan??

iyi canım sevindim ya. Zaten sancı yoksa ve dediğin gibi uzun sürmüyosa kanama sorun değildir bencede. Maşallah hareketlerindede sorun yok a.s.

Kızlar herkese merhabaaa.. Ben çok sevinçliyim bugün dün akşam canım oğlum öyle güzel tekmeler attı ki babası bile gördüü, var mı aranızda dışardan belli olan??

süperrrrrr maşallah oğluşuna. Benimde belli oluyor artık dışarıdan kaydirigubbakcemile2

Biz de iyiyiz çok şükür. Kaç gündür işler çok yoğun, kendimi çok yormuşum benneyaptımki dün sımsıkı bir tekme yedim oğlumdan :) Yeter artık anne otur oturduğun yerde dedi artık yavrum... Bugün uygun olduğum bir ara çekersem fotoğraf, ben de eklerim göbüşümü :)

Demet senin bebeğinin odası bitti mi? Yeni fotoğraflar var mı?

yaa bende görmek istiyorum resimle ela canım bebeşin kıyafetlerini attığın gibi atarmısın

merve hosgeldın canım.iyi olmanıza sevındık canımbenım.fotom albumde canım ordan bakabılırsın.

...
hayatim iyiki sen varsin ben kendimi senle avutuyorum zatennnnnnn kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey:roflol::asigim:

sağol yaaa klava: klava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaaaah ahhhh senağlama açmayın kilo konusunu yaaa valla kendimden iğreniyorum :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…