ben bir aydır kremlenyorum msms cim. ama şu var ki çatlaklar özellikle son trimester da çıkıyormuş ve önceden deriyi yumuşatmak gerekiyormuş
Selam hanımlar , bugün yine bir şey öğrenemeden geldim hastaneden , 2 kere baktı kuzuma kuzum dönmüyor ne kadar zormuş ya iki, ultrason arasında bir saat yürüdüm, su içtim yok dönmüyor işin kötüsü Cumaya tekrar çağırdı ve ben çok bunaldım bu arada devlet hastanesi olduğu için kesinlikle ekranı görmüyorum senağlama
Elacım çok cici olmuşsun, elbisen de çok yakışmış.
Gülay benim babam emekli asker ve askeri kantinlerde her şey daha uygun oluyor , ama sana bir önerim var Etlik de Metro Gross Market var biz doğumdan önce oraya gidicez , bebek bezleri ve ıslak mendiller alt değiştirme şeylerini oradan alıcaz hem ekonomik oluyor hem de arkadaşımdan duydıum kampanya oluyor bazı ürünlerde ..
Bu arada çatlak konusundan ben göğüs bakımından muzdaribim , göğüs altlarımda kılcal damarlara benzer çatlaklar oldu .Göbekte henüz yok , ama umrumda da değil şu an ki psikolojimle tek derdim bebek senağlama
kızlar bana müsede size iyi muhabbetler...
Mervecim sen doktora gittinmi?
harikasinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz24haftalık göbüşüm
albüme taşındık:)))
asil sen nasilsin sehercim hepimiz iyiyiz dogum yapioz:roflol:sırnaşık şey resim ekliyoz:CüvCüv:Herkese merhabalaaarrr... Hepiniz iyisinizdir inşallahhh??
GÜNAYDIIINNNNNN hihoyyyt hihoyyyt
anca okudum geldim kızlar yaaa :)
ama ela ne göbüşünü görebildim ne de bebişin cicilerini :1no2:
5848 bacı üzülme, ben 20. haftaya kadar 15 kilo aldım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- saldım gitti valla, ekmek yasak hamur işi yasak -tatlicadiarzu-
bi de hamile kadınlara kızardım "hamileyim diye yeyip duruyorsunuz, kendiniz şişiyorsunuz" diye -tatlicadiarzu- bi daha konuşmak mı_? tövbeeee :roflol: :roflol:
çingene göbüşün çok şeker, beşiğiniz de çok güzel canım, güle güle kullanın inşallah a.s.
meryemcim tek çatlak bölgem sol göğsüm :roflol: :roflol:
ne sağ göğsümde ne de karnımda falan çatlak matlak yok :roflol:
fussilet rüyalar için geç kalmışsın canım, ben ilk trimesterda ne doğumlar yaptım, yapmakla kalmadım yaptırdım bile :roflol: :roflol: :roflol:
zeytingözlü üsme kendini canım yaa yoktur bişey, yorgundur, senin stresin yansımıştır canım benim...
diğer sayamadıklarıııımmm, sizlerde de problem yoktur inşallah a.s. a.s.
gitmedim canım, bu haftaiçi komple nöbetti ameliyattı doluymuş, özeline de gidemedim...
netten okudum bayağı bi, olabiliyormuş, uzun süreli ve ağrılı falna dğeilse bebek hareketleri normalse endişeye gerek yok demiş tüm kadın doğumcular...
bilmiyorum doğru mu ettim... ama şimdi anormal hiçbi durum yok, kıpırtıları da muhteşem...
günaydın yume, siz de iyisiniz inşallah :)
Kızlar herkese merhabaaa.. Ben çok sevinçliyim bugün dün akşam canım oğlum öyle güzel tekmeler attı ki babası bile gördüü, var mı aranızda dışardan belli olan??
gitmedim canım, bu haftaiçi komple nöbetti ameliyattı doluymuş, özeline de gidemedim...
netten okudum bayağı bi, olabiliyormuş, uzun süreli ve ağrılı falna dğeilse bebek hareketleri normalse endişeye gerek yok demiş tüm kadın doğumcular...
bilmiyorum doğru mu ettim... ama şimdi anormal hiçbi durum yok, kıpırtıları da muhteşem...
günaydın yume, siz de iyisiniz inşallah :)
harikasinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
asil sen nasilsin sehercim hepimiz iyiyiz dogum yapioz:roflol:sırnaşık şey resim ekliyoz:CüvCüv:
hayatim iyiki sen varsin ben kendimi senle avutuyorum zatennnnnnn kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey:roflol::asigim:
...
hayatim iyiki sen varsin ben kendimi senle avutuyorum zatennnnnnn kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şey:roflol::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?