2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

begümcüğüm maşallah çok güzeller, sağlıklıca giysin kızın inşallah.... :Saruboceq:

benim ablamda hamile kızlar Haziran 11 - 17 arası gibi olucak onunda kız 6 yaşında oğlu var ismi Gökay çocuk çıldırdı anlatamam nasıl yaramaz oldu kardeşi gelicek diye çıldırıyor

bizimki anlamıyoki hayatım tam deli çağları başladı bu aylar yaramazlık ypmaya başladığı aylar bizimkide fırlama oldu çıktı resmen..

Begum gule gule kullansın canım

sağol canımcıma.s.

Buhar makinelerine baktınız mı kızlar , arkadaşlarım mutlaka al diyolar , çok kullanışlıymış ... Bir tanesi içine bazen okaliptus yağı damlatıyor nefesi açılsın diye bebeğin. Ondan sonra çalışacak olanlar biberon ısıtıcı düşünüyorlar mı ?

Begümcüm hepsi çok güzeller. Güle güle giysin kuzucuk

begümcüğüm maşallah çok güzeller, sağlıklıca giysin kızın inşallah.... :Saruboceq:

çok sağolun kızlar allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin kuzucuklarımıza cicilerini inşallah...

hıç yemek yapasım yok aslında ama kalkıp bıseyler yapmalıyım.gelırım yıne kızlar

benimde yok elacım bizde yarın yola cıkıyoruz o yüzden bişey yapmıyorum valla..

bizde premierin var canım kışın kullandık okalüptus yağı ile beraber ama işe yaramıyor sanki kaç aydır kullanmıyoruz..biberon ısıtıcıyada gerek olduğunu düşünmüyorum sıcak suyun içine koyunca biberonu ısınıyor gereksiz masraf bunlar bence...ama param çok alırım derseniz ayrı tabi...

Benim eltim kullanıyor özellikle kışın çok işine yarıyor çocuklar grip olunca.

ben almayı dusunmuorum ıkısını de.bız zaten kalorıfere takılan şu suluklardana aşmıstık kendımız ıcın bıle kullnıoruz.bebek ıcın de yeterlı olur dıe dusunuorum ben.

Begümcüm hepsi harika kızının cicilerinin.. Güle güle iyi günlerde giysin inş.

ben almayı dusunmuorum ıkısını de.bız zaten kalorıfere takılan şu suluklardana aşmıstık kendımız ıcın bıle kullnıoruz.bebek ıcın de yeterlı olur dıe dusunuorum ben.

Bende öyle düşünüyorum elacım o suluklardan alalım dedik. Sen nerden almıştın?

kızlar ben çıkıyorum, hepinize bol tekmeli akşamlar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…