2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben almayı dusunmuorum ıkısını de.bız zaten kalorıfere takılan şu suluklardana aşmıstık kendımız ıcın bıle kullnıoruz.bebek ıcın de yeterlı olur dıe dusunuorum ben.

Bende öyle düşünüyorum elacım o suluklardan alalım dedik. Sen nerden almıştın?
Begümcüm hepsi harika kızının cicilerinin.. Güle güle iyi günlerde giysin inş.

evet kızlar bencede hiç gerek yok bize hediye geldi zaten o yüzden kullandım ama dediğim gibi 1-2ay kadar işe yaradığı söylenemez...zaten herşey masraf bu aralar onun için alacağınız şeyleri dikkatli seçin derim ben boş yere almayın yani sonra kullanılmıyor kalıyor...

bu arada çok sağol dilekcim kızımın adaşının annesia.s.

saollll cnm çok kötüyüm ateş var içimde sanki

Dikkat et tatlım kendine.. Yat uzan dinlen biraz diyicem ama muhtemelen iştesindir..

Açık havaya çık biraz belki rahatlatır. Benimde çok başım ağrıyordu demin, bahçede

oturdum yarım saat kadar şimdi daha iyiyim. Ben de kaçıyorum. Öpüyorum çok ii geceler

dılekcım mutfaktaydım gormedım.ben o sulukları ıkeadan almıstım canım.ama birmılyoncularda bıle vardır baska turlusu.

BEBISLERIMIZIN ISIMLARININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii

Kimse yok ama ( yine de az önce arkadaşımın gönderdiği bir fıkrayı sizlerle paylaşmak istedim:

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor
ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken,
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldi mi?'
Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi,
o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla
yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını
sağlayıp, Beni öldürttün?'
Azrail cevap veriyor:'Kız, Allah canını almasın ben seni tanıyamadım...

:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey cok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk birseyle aldimi ikeadannnnnnnhihoyyyt

:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

kızlar napıyosunuz yaa.. bugün hiç giremedim ne güzel neler konuşmuşsunuz peti.de gelmiş hoşgeldin canım bu arada sende bayaadır yoktun özlettinn kendini :))) misafirlerim vardı bayağı sıkıcı saatler yaşadık.. ne konuşma ne bişiy herkes uyukladı.... ee sizde neler var neler yok.... bebişler nasıll.. geçmişi fazla okuyamadım varmı kaçırdığım bişiy???

slm kızlar hergün oku oku gözlerim dayanmıyor...:) eşim maç izliyor.. bende çay içiyorumm kızlar geçen akşam konuşmuştuk ben kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyordumm.. şimdi şükür iyyim.. kan ilaçlaarımı unutmadan içtimm.. artık hiç ihmal etmeyeceğimm.. parmağımı kaldırmaya halim yoktu....:) kızlar ben bebeğime sadece beşik almak zorundayım oda alamıycam yer yok.... çok üzgünüm...

Yeşil erik binbir derde deva
Uzmanlar, yeşilden sarıya, kırmızından mora kadar çeşitli renkte ve tatta olan eriğin birçok derde deva olduğunu belirtiyor. Market, manav ve pazarlarda tezgahları süslemeye başlayan yeşil eriğin bol miktarda B vitamini içerdiğini ifade eden uzmanlar, "Erik, kansızlığı giderir, iştah açar ve hazmı kolaylaştırır. Romatizma, mafsal kireçlenmesi ve nikriste faydalıdır. Ateş düşürücü etkisi de olan erik, diş temizliğine de yardımcı olur. Regl düzenleyici, idrar söktürücü ve terleticidir. Tuzsuz rejim yapan ve romatizma rahatsızlığı olanlara iyi geldiği bilinmektedir. Kalp ve böbrek hastalıklarına, karaciğer hastalıklarına karşı B vitamini ihtiva eden erik, bu özelliği sayesinde sinir sistemini takviye eder. Çekirdekleri ise bağırsak solucanlarını düşürmekte kullanılır" dedi. alıntı...

hoşgeldin canım.. ihmal etme ilaçlarını sakın.. bebekler bizi sömürüyo çünkü takviye almazsak buda bize ciddi zararlar veriyo... ayrıca üzülme bende yatak alıcam sadece oda alamıcam.. kendi evimizde değiliz.. seneye alıp geçmeyi düşünüyoruz.. kısmetse ozaman alırız diyoruz.. işallah oda alıp güzelce kullanacağın günlerde gelir güzel geniş bir eve geçersiniz belki.. ayrıca nasılsa ilk zamanlar yanınızda yatıcak belki ozamana bi formül düşünürsünüz hemen üzme kendini.. boşver tadını çıkar bu zamanların.. kokusunu duyunca sanki götürüp bırakabilicekmisinki odasına :)))))) bide böyle düşün :)) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…