2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım süpersinn.. kaydirigubbakcemile3 biz kendi evimize yeni taşındık ama 2+1 olunca bebek odasını ilerki zamanlara düşündük.. bebeğim için ufak bir şifonyerden başka bişey alamıycamm neyse artık sağlık olsnn..
canım ben bayadır ilaç içmiyordumm ama iidimm son bir haftadır çok kötüydümm anlatamamm okuldan geliyorumm hep uyumak istiyordumm 2 gündür iyyim...hamdolsunn..

slm arkadaslar benim kızımın ismide BERıL, olacak inşlh öyle düşündük ama bi değişiklik olmassa tabi listeye eklerseniz seviniriz hepinizi öpüyorum.

selam bende Eylul de dogum yapicam hayirlisi ile...
12 Eylul dendi.

22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler

Günaydın hepinize kızlar,
Ben dün gece çok kötüydüm, zaten işten çıkmadan başım ağrıyordu gecede resmen dayak yemişim gibi vücudum kırılıyordu... Yaprak Dökümü bitmeden uyuyup kalmışım... Sizden naber? Bebişler nasıl bakalım bugün? Bu arada yaprak dökümü nasıl bitti? Ben ferhundenin şevketin şantiyesine geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum (

tatlım sabah sabah gülceğim yoktu sağol iyi geldii biliyordum ama yinede çok beğendim

aynen canı bizde sadece beşik alacğız yeni evimiz 2+1 olucak o yüzden napalım bizde ilerde oda yaparız artık

canım geçmiş olsun bu gün nasılsın? eylülümüz nasıl?
bende yaprak dökümünü izliyordum eşim kanalı dğeiştirdi son aralarda unutmuşum bende göremedim ya kızlardan öğreneyim sana yazarım.

ayy bu arada günaydın demedim günaydın dünyanın en güzel anneleri en tatlı bebişleri nabersiniz? nasılız bu gün yoğun olmayan güzel bir gün olsun diliyorum

Çok sağol canım yine çok iyi olduğum söylenemez. Hani belli bir rahatsızlığım yok aslında sadece vücudum biraz dirençsiz. Eylül iyi , erkenden uyandı tekmeleyip duruyor:)))
Poyraz nasıl annesi ? Anladım canım neyse kızlardan öğreniriz bugün yaprak dökümünü...

herkese günaydın annecikler.. dün öğleden sonra int kesikti.. akşamda erkenden uyudum.. görüşemedik.. isim listesine başlamışsınız.... hemen benim kızımın adını da ekleyin teyzeleri...BADE

aynen canım poyrazda saat 6 da uyanıktı annesini bekledi. kahvaltımızı yaptık kıpırdanıyor şimdi eylülü öpüyormuşŞeniz

Herkese günaydın , bugün çok neşeliyim çok yakın bir arkadaşım dün akşam doğum yaptı bugün onu görmeye gidicem , ınşallah biz de o günleri görürüz hayırlısıyla :)

herkese günaydın annecikler.. dün öğleden sonra int kesikti.. akşamda erkenden uyudum.. görüşemedik.. isim listesine başlamışsınız.... hemen benim kızımın adını da ekleyin teyzeleri...BADE

ayy abde ismini çok severimnm canım ismiyle yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…