hoşgeldin canım.. ihmal etme ilaçlarını sakın.. bebekler bizi sömürüyo çünkü takviye almazsak buda bize ciddi zararlar veriyo... ayrıca üzülme bende yatak alıcam sadece oda alamıcam.. kendi evimizde değiliz.. seneye alıp geçmeyi düşünüyoruz.. kısmetse ozaman alırız diyoruz.. işallah oda alıp güzelce kullanacağın günlerde gelir güzel geniş bir eve geçersiniz belki.. ayrıca nasılsa ilk zamanlar yanınızda yatıcak belki ozamana bi formül düşünürsünüz hemen üzme kendini.. boşver tadını çıkar bu zamanların.. kokusunu duyunca sanki götürüp bırakabilicekmisinki odasına :)))))) bide böyle düşün :)) kaydirigubbakcemile3
selam bende Eylul de dogum yapicam hayirlisi ile...
12 Eylul dendi.
22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler
Kimse yok ama( yine de az önce arkadaşımın gönderdiği bir fıkrayı sizlerle paylaşmak istedim:
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor
ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken,
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldi mi?'
Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi,
o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla
yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını
sağlayıp, Beni öldürttün?'
Azrail cevap veriyor:'Kız, Allah canını almasın ben seni tanıyamadım...
haklısın canım süpersinn.. kaydirigubbakcemile3 biz kendi evimize yeni taşındık ama 2+1 olunca bebek odasını ilerki zamanlara düşündük.. bebeğim için ufak bir şifonyerden başka bişey alamıycamm neyse artık sağlık olsnn..
canım ben bayadır ilaç içmiyordumm ama iidimm son bir haftadır çok kötüydümm anlatamamm okuldan geliyorumm hep uyumak istiyordumm 2 gündür iyyim...hamdolsunn..
12 Eylul dendi.
22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler
Günaydın hepinize kızlar,
Ben dün gece çok kötüydüm, zaten işten çıkmadan başım ağrıyordu gecede resmen dayak yemişim gibi vücudum kırılıyordu... Yaprak Dökümü bitmeden uyuyup kalmışım... Sizden naber? Bebişler nasıl bakalım bugün? Bu arada yaprak dökümü nasıl bitti? Ben ferhundenin şevketin şantiyesine geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum(
kızlar bunlarda benim kızımın cicileri:))
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
12 Eylul dendi.
22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler
canım geçmiş olsun bu gün nasılsın? eylülümüz nasıl?
bende yaprak dökümünü izliyordum eşim kanalı dğeiştirdi son aralarda unutmuşum bende göremedim ya kızlardan öğreneyim sana yazarım.
günaydın hanımlar
Çok sağol canım yine çok iyi olduğum söylenemez. Hani belli bir rahatsızlığım yok aslında sadece vücudum biraz dirençsiz. Eylül iyi , erkenden uyandı tekmeleyip duruyor:)))
Poyraz nasıl annesi ? Anladım canım neyse kızlardan öğreniriz bugün yaprak dökümünü...
herkese günaydın annecikler.. dün öğleden sonra int kesikti.. akşamda erkenden uyudum.. görüşemedik.. isim listesine başlamışsınız.... hemen benim kızımın adını da ekleyin teyzeleri...BADE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?