2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

20+6 lık göbekten daha fazlası gibi duruyor değil mi :roflol:

Bu arada çok mutluyum , çok yakın bir arkadaşım dün akşam kızını dünyaya getirdi , darısı başımıza inşallah ...

maşallah göbişe canım.
arkadaşınında bebeğine Allah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün Allah bizede göstersin inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar herkeze mutlu gülücüklü günler kuzucuklardan bol bol kıpırtılar hissedersiniz inşallah

zeytingözlü maşallah canım göbüşeee

dilek canım şimdi nasılsın çok geçmiş olsun

Günaydın Güzel Anneler,

Dilekcim geçmiş olsun canım, gece bende çok kötüydüm sabaha kadar midem ağzımdaydı, hiçbirşey fayda etmedi,uykusuz geldim işe,

cingene00 canım çok güzel bir isim, benim aklıma hiç gelmedi, çok beğendim

zeytingözlü canım maşallah göbişine, bendede bir o kadar var,

günaydın bircancım

günaydın canım. nasılsın? bebekin nasıl?

bu arada kahvaltı yapan güzel anneler aypıcak olanlarda hepinize afiyet olsun yarasın bebişlere

aynen canım poyrazda saat 6 da uyanıktı annesini bekledi. kahvaltımızı yaptık kıpırdanıyor şimdi eylülü öpüyormuşŞeniz

Canım benimmm yerim onu ben yerim... Eylülde onu çok çok öpüyor...

Herkese günaydın , bugün çok neşeliyim çok yakın bir arkadaşım dün akşam doğum yaptı bugün onu görmeye gidicem , İnşallah biz de o günleri görürüz hayırlısıyla :)

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.. Allah bize de o günleri göstersin inşallah...

Canım maşallah göbüşünee....

Canım aslında iyiyim çok şükür ne bir ağrım ne bir acım var sadece vücudum biraz halsiz kaldı nedense belki de normaldir arada sırada bu şekilde hissetmek.. Siz nasılsınız? Bebişimiz nasıl?

Günaydın kızlar bugün oğluşun tekmeleriyle başladım güne. Kıpır kıpır bir gün olcak demek ki. Rüyalara mola verdim bu aralar şüküralkisalkisalkis

canım çok geçmiş olsun. Sanırım artık vucudun daha fazla dınlenmek istiyor.

maşallah göbüşüne canım.

Hım bir de kızlar iki gündür içim yanıyor benim havalar ısındı ondan mı acaba. Dün tam 1 kglik dondurmayı yedim tek başıma hasta olmazsam iyidir. Buz gibi birşeyler istiyor sürekli canım.

Günaydın kızlar bugün oğluşun tekmeleriyle başladım güne. Kıpır kıpır bir gün olcak demek ki. Rüyalara mola verdim bu aralar şüküralkisalkisalkis

ay canım çok sevindim hiç eksik olmasın kıpırtılar
ben görüyorum ama yine saçma sapan bazılarını hatırlamıyorum çok etkilenmiyorum sanırım bide düşünmemeye açlışıyorum ama 2-3 gündne beri pek kötü rüya görmedik bu gecekiler karışıktı biraz

Dilekcim çok geçmiş olsun.

Sağol canım benim... Sanada çok geçmiş olsun..Benim midem de aynı şekilde her zaman çok hassas her az bir arıza çıkaracakmış gibime geliyor:)))

Hım bir de kızlar iki gündür içim yanıyor benim havalar ısındı ondan mı acaba. Dün tam 1 kglik dondurmayı yedim tek başıma hasta olmazsam iyidir. Buz gibi birşeyler istiyor sürekli canım.

aynen canım banada sıkıntı geliyor sıcak basıyor daha şimdiden bide iş yeri çok sıcak dün klimayı bile açtık yani
bakalım bu gün ne yapcaz menepozlu gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

Canım kan basıncının artmasından kaynaklanıyormuş rüyalar. Gece kitap okuyarak uyuduğumda daha rahat ettiğimi farkettim.

aynen canım banada sıkıntı geliyor sıcak basıyor daha şimdiden bide iş yeri çok sıcak dün klimayı bile açtık yani
bakalım bu gün ne yapcaz menepozlu gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

:roflol: çok fena bir durum diğer arkadaşlar üşüyor ben yanıyorum arada dışarı çıkıyorum ben de. Yürüyüş oluyor hem. Yaz kendini gösteriyor galiba artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…