Herkese günaydın , bugün çok neşeliyim çok yakın bir arkadaşım dün akşam doğum yaptı bugün onu görmeye gidicem , İnşallah biz de o günleri görürüz hayırlısıyla :)
:roflol: çok fena bir durum diğer arkadaşlar üşüyor ben yanıyorum arada dışarı çıkıyorum ben de. Yürüyüş oluyor hem. Yaz kendini gösteriyor galiba artık.
evet ya gerçi bizim herkes sıcaklıyor sorun bende değil sanırım açtık klimayı şimdi iyi ohhh
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm yabersin?
dondurmada afiyet olsun canım bende çoooooooook severim dondurmayı
günaydın canım. iyi çok sukur. sen nasılsın? oğluş nasıl
Ay sorma eşim hayretle izledi beni. Dokundurmadım azcık bir kaşık verdim vermedim ucundan. Cimri de yaptı beni bu hamişlik:roflol:
Eki Görüntüle 15273
20+6 lık göbekten daha fazlası gibi duruyor değil mi :roflol:
Bu arada çok mutluyum , çok yakın bir arkadaşım dün akşam kızını dünyaya getirdi , darısı başımıza inşallah ...
Bircancım sağol elifde bende iyi sayılırız midem hariç, poyrazda iyidir inşallah,bu arada dondurmaya bende bayılıyorum, algidanın maraş dondurmasını alıp yarıya indiriyorum
Bircancım sağol elifde bende iyi sayılırız midem hariç, poyrazda iyidir inşallah,bu arada dondurmaya bende bayılıyorum, algidanın maraş dondurmasını alıp yarıya indiriyorum
Sabah sabah dondurma yedırteceksınız bana:)
napalım 2 kişilik yiyoruz delikafadulden :icecream::icecream::icecream::icecream:
kızlar pingu ve süt dilimi varya marka vermeyeyim onlarda çok lezzettli deneyin bencebebeklerinizde bayılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?