2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: çok fena bir durum diğer arkadaşlar üşüyor ben yanıyorum arada dışarı çıkıyorum ben de. Yürüyüş oluyor hem. Yaz kendini gösteriyor galiba artık.

evet ya gerçi bizim herkes sıcaklıyor sorun bende değil sanırım açtık klimayı şimdi iyi ohhh

Bircancım sağol elifde bende iyi sayılırız midem hariç, poyrazda iyidir inşallah,bu arada dondurmaya bende bayılıyorum, algidanın maraş dondurmasını alıp yarıya indiriyorum

Bircancım sağol elifde bende iyi sayılırız midem hariç, poyrazda iyidir inşallah,bu arada dondurmaya bende bayılıyorum, algidanın maraş dondurmasını alıp yarıya indiriyorum

Canım inşallah geçer miden. Ben şükür midemle hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Ama iş arkadaşım var anlatıyor çok üzülüyorum mideciklere dikkatkaydirigubbakcemile5

iyiz Allah'ın izniyle şükürler olsun canım.
ye ye yarasın elifime:icecream:

kızlar pingu ve süt dilimi varya marka vermeyeyim onlarda çok lezzettli deneyin bencebebeklerinizde bayılıcak

Günaydın fıstıklı lokumlar. Nabersiniz? Bendede bir halsizlik aldı başını gidiyor. Akşam bende yaprak dökümünün yarısında uçmuşum. Sonra eşim kaldırdı yatağa yattım. Sabahta zar zor açtım gözümü. Hemen giyinip işe geldim. Allahım sıcaklarda napıcaz bilmiyorum yaaa:1no2:

Dilo77 hoşgeldin aramıza. Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.

Dilekcim geçmiş olsun canım. Aynı durum bendede var yukarıda bahsettiğim gibi. Allah bize sabır versin.

Yasemincim gözünüzaydın cnm. Şimdi ne güzel kokuyordur o. Benim için kokla miniği. Allah bizede o günleri göstersin.
Bu arada göbüşün harika cnm maşallah 41 kere

Edacım sanada geçmiş olsun cnm. Bendede mide sorunu var özelliklede geceleri hortluyor. Reflüden sanırım. Sabredicez artık napalım

Hko cum bendede bu hafta arttı o sıcak basmalar iç yanmalar. Kendimi karların üstüne atmak istiyorum. Fantaziler kuruyorum aklımda valla kaydirigubbakcemile3

napalım 2 kişilik yiyoruz delikafadulden :icecream::icecream::icecream::icecream:

evet canım normalde yarım porsiyon yediklerimi bile tam porsiyona çevirdim. Bir içişte iki bardak su içiyorum biri bana biri yavrukuşuma :sm_cool: Ama sonumu düşünmek istemiyorum kaç kilo oldum acep bir haftadır tartılmadım

Günaydın özgecim,
sizin oralar daha sıcaktır burdan, Allah kolaylık versin, Ezgi nazım nasıl

hko cum teşekkür ederim, senin böyle bir sorun yaşamamana çok sevindim

kızlar pingu ve süt dilimi varya marka vermeyeyim onlarda çok lezzettli deneyin bencebebeklerinizde bayılıcak

Sabah gelirken markette gördüm ''pişt dur bakıyım tatlı tatlı çatlıcaksın'' dedim kendime vazgeçtim canım ama akşam giderken kurtulamaz:sm_cool:

Günaydın kızlar..
Dilekcim geçmiş olsun canım ..ama dün bende pek hoş değildim akşam yemeği çok yemedim ama yemekten sonra inanılmaz rahatsız oldum hem baş ağrısı hem de şişkinlik..yürüyüşe çıktık banamısın demedi..şimdi iyiyim şükür..kızımın kıpırtıları balık vurması gibi ayy çok zevkli bir kaç hafta sonra daha net hissederim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…