2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar ben sıcağa alışık ve seven biri olarak şimdiden fenalık basmaya başladı beni.. bu yaz sanırım zor geçecek bizim için.. ama sabrederiz artık napalım..

Şimdi buz gibi bir havuz olcak atlıcaksın içine yüz de yüz oyyyy:roflol:

Günaydın özgecim,
sizin oralar daha sıcaktır burdan, Allah kolaylık versin, Ezgi nazım nasıl

Evet cnm artık sıcaklık kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Yani şu yazı atlatırsam heralde diğer yazlar koymaz bana bir daha kaydirigubbakcemile3
Ezgi Naz da iyi şimdi kahvaltısını yapıyor kuzum. Elifcimde iyidir inşallah???

günaydın güzel annişler güzel bir gün olsun biz kupayı aldık benim için güzel bir gün tüm bjk lıları kutlarım hihoyyyt

Öpüyorum şimdilik kızlar sizi. Bugün yoğun birgün. işlere başlayım hemen. Arada gelip yoklarım sizi.

kızımda iyi teyzesi, sesi çıkmıyor bu aralar, afiyet olsun , yarasın ezgimede sana da

günaydın güzel annişler güzel bir gün olsun biz kupayı aldık benim için güzel bir gün tüm bjk lıları kutlarım hihoyyyt

Fanatik olmayan bir fbli olarak tebrikler gerçekten haketti bence bjk bunu 4 gol ne demek:hooray:

gunaydin sekerler harika bir gun olmasini diliyorummm:CüvCüv:

sagol canim ewet biz bjkliler icin super bir gun kaydirigubbakcemile3

Özgecim sana da çok geçmiş olsun canımcım... Valla bilmiyorum ne yapıcaz ama geçici bir durum olmasını ümit ediyorum artık 3. trimestere girmemize de çok az kaldı , zor günler başlıyor galiba :çok üzgünüm:

Offf şu kilolar dünden beri derdim oldu... En son tartıldıktan sonra menümde yaptığım son değişiklikler :
Kahvaltıda bal yemekten vazgeçtim, zeytin sayısını 5'den 2'ye indirdim. Hatta artık sabahları yarım simit değil , 1 dilim kepek ekmeği yemeği düşünüyorum.
Dondurma bundan sonra haftada 1 kez...
Çikolata, meşrubat bundan sonra hiç yok (ki zaten çok nadirdir)
Pilav , patates kızartması ve makarna hiç yok..(ama ara sıra makarnaya dayanamayabilirim o kadar da olur herhalde artık:))
Geceleri sütümü tamamen şekersiz içicem..
Çileği de asla şekere batırıp yemeyeceğim..

dilek şimdiden sonraki beslenmen herzamankinden çok daha değerli biliyorsun. artık yediklerin bebeğine kilo aldıracak. bu sebeple lutfen kilo almayacagım diye ugrasma. bırak al ne olacak. zaten zayıfsın. hayatımızda belki son kez bunu yasayacagız. ikinci çocuk Allah bilir elbette ama bu güzelliğin keyifli taraflarından bence abartmamak şartı ile kilo almak

masasallahhhhh seker allah nazardan saklasin:CüvCüv:

canim gecmis olsun dilekcim sabah kalktiginda birtatli kasigi pekmez ve bir ceviz ye o kirkinlikdan eser kalmiyor dene canim hem kendin icin hem bebisin icin:CüvCüv:

selam bende Eylul de dogum yapicam hayirlisi ile...
12 Eylul dendi.

22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler

hosgeldin aramizaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
BEBISLERIMIZIN ISIMLARININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii

gunaydın hanımlar,
guzel bı gun olsun ıns hepımız ıcın,
hasta olanlara gecmıs olsun dılıorum
bjklılerı kutluorum
yasemıncımın de gobusune masallah dıorum
cıngene kızın da adıyla yasasın cok gusel bı ısım
dılo77 hosgeldın aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…