Günaydın fıstıklı lokumlar. Nabersiniz? Bendede bir halsizlik aldı başını gidiyor. Akşam bende yaprak dökümünün yarısında uçmuşum. Sonra eşim kaldırdı yatağa yattım. Sabahta zar zor açtım gözümü. Hemen giyinip işe geldim. Allahım sıcaklarda napıcaz bilmiyorum yaaa:1no2:
Dilo77 hoşgeldin aramıza. Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
Dilekcim geçmiş olsun canım. Aynı durum bendede var yukarıda bahsettiğim gibi. Allah bize sabır versin.
Yasemincim gözünüzaydın cnm. Şimdi ne güzel kokuyordur o. Benim için kokla miniği. Allah bizede o günleri göstersin.
Bu arada göbüşün harika cnm maşallah 41 kere
Edacım sanada geçmiş olsun cnm. Bendede mide sorunu var özelliklede geceleri hortluyor. Reflüden sanırım. Sabredicez artık napalım
Hko cum bendede bu hafta arttı o sıcak basmalar iç yanmalar. Kendimi karların üstüne atmak istiyorum. Fantaziler kuruyorum aklımda valla kaydirigubbakcemile3
Günaydın özgecim,
sizin oralar daha sıcaktır burdan, Allah kolaylık versin, Ezgi nazım nasıl
Şimdi buz gibi bir havuz olcak atlıcaksın içine yüz de yüz oyyyy:roflol:
Evet cnm artık sıcaklık kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. Yani şu yazı atlatırsam heralde diğer yazlar koymaz bana bir daha kaydirigubbakcemile3
Ezgi Naz da iyi şimdi kahvaltısını yapıyor kuzum. Elifcimde iyidir inşallah???
Kızlar bu arada bebek odası için halıyı kardeşim almak istedi, internetten bulmuş, değişik güzel aslında ama sizler ne dersiniz
İvi Halı - Çocuk ve Genç Halısı
http://www.ivi.com.tr/v2/images/large/mid_16_01.jpg
http://www.ivi.com.tr/v2/images/large/mid_16_02.jpg
günaydın güzel annişler güzel bir gün olsun biz kupayı aldık benim için güzel bir gün tüm bjk lıları kutlarım hihoyyyt
günaydın güzel annişler güzel bir gün olsun biz kupayı aldık benim için güzel bir gün tüm bjk lıları kutlarım hihoyyyt
Öpüyorum şimdilik kızlar sizi. Bugün yoğun birgün. işlere başlayım hemen. Arada gelip yoklarım sizi.
öpüyorum şimdilik kızlar sizi. Bugün yoğun birgün. Işlere başlayım hemen. Arada gelip yoklarım sizi.
Eki Görüntüle 15273
20+6 lık göbekten daha fazlası gibi duruyor değil mi :roflol:
Bu arada çok mutluyum , çok yakın bir arkadaşım dün akşam kızını dünyaya getirdi , darısı başımıza inşallah ...
Günaydın hepinize kızlar,
Ben dün gece çok kötüydüm, zaten işten çıkmadan başım ağrıyordu gecede resmen dayak yemişim gibi vücudum kırılıyordu... Yaprak Dökümü bitmeden uyuyup kalmışım... Sizden naber? Bebişler nasıl bakalım bugün? Bu arada yaprak dökümü nasıl bitti? Ben ferhundenin şevketin şantiyesine geldikten sonrasını hiç hatırlamıyorum(
selam bende Eylul de dogum yapicam hayirlisi ile...
12 Eylul dendi.
22 haftalik hamileyim
hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?