2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben simitten bıktığım için bu hafta kepekli ekmeğe başladım
bence pilav maakrna konusunda 2 kaşık ta olsa ye günde bir öğün karbonhidrat lazım ekmekte yemiyorsun zaten o kadar bişiy olmaz yani diyet gibide yapma listeni bence

sen zaten zayıfsın.. niye bu kadar dert ediyosun ki.. klava:abartma bence .. üzme kızını boşyere:1no2:

Dilekcim ben bunları yapamam. Haftada bir kilo bir kilo geliyor bana. Balsız kahvaltı yapamam, Dondurma 2-3 günde bir, çikolatasız :1no2: mümkün değil, patates kızartması olmadan asla. Süt şekersiz içiyorum, çilek şekersiz ekşi yaaadelikafadulden şaka bir yana kendine dikkat etmen çok güzel ben de kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum 4 kilo almışım hamilelik başlayalışakkıdı

Sana da geçmiş olsun Ecemcim..

Canım harika biraz büyüdüğünde oyun halısı olarakta kullanır..Fiyatı ne kadarmış?

Evet canım biliyorum ama zaten kestiğim şeyler bebeğe yararı olacak şeyler değil ki kestiğim sadece tatlı şeyler (bal,dondurma,çikolata,meşrubat ve şeker) O nedenle vicdan azabı falan duymuyorum hihoyyyt

masasallahhhhh seker allah nazardan saklasin:CüvCüv:
canim gecmis olsun dilekcim sabah kalktiginda birtatli kasigi pekmez ve bir ceviz ye o kirkinlikdan eser kalmiyor dene canim hem kendin icin hem bebisin icin:CüvCüv:
:

Çok teşekkürler canım.Bir sabah uyandığımdan 20dk. sonra falan pekmez içmiştim ve midemi mahvetti.
Gün içinde zaten cevizi de hiç aksatmıyorum. Pekmezi de bundan sonra geceleri 1 tatlı kaşığı içmeyi düşünüyorum.

Bircancım canım ekmek 1 dilim kepek ekmeği yiyicem sabahları hatta bazen öğleleri de çorba ile yerim.. Makarnayı zaten tamamen de hayatımdan çıkarabileceğimi maalesef zannetmiyorum ha birde ketçap mayonez yiyordum ara sıra artık o da olmayacak hiç...

hımm bircancım bunu ben de deneyebilirim. Çünkü artık simit almak istemiyorum.

artık bebeler bız ne kadar gusel beslenırsek o kadar alıcaklar bızden.kendı tıpımızın bozulacagını dusunup onları gelısımlerınden gerı bırakmayalım farkında olmadan.sonra herkes gıbı bızler de verırız.bebelerımız herseyden kıymetlı.yapmayın kuzucuklara.sımdı yıyın de dogum yaptıktan sonra yapın bu dıyetlerı:)

hımm bircancım bunu ben de deneyebilirim. çünkü artık simit almak istemiyorum.

evet ya bıktım artık simit görmek istemiyorum kaç aydır simit yedim hep. Kepekli ekmek hem bayatlamıyor evde de akşamalrı yiyorum bazen çantamda taşıyorum. Dene canım 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim peynir 1 dilim ekmek bazen yumurta sabah ideal

ama ben çoğunlukla domates ve salatalıkta yiyemiyorum süt ekmek ve peynir

dilek zaten vıcdan azabı duyma. elbetteki ona ıyı bakacaksın. en değerlimiz onlar. kendını sıkıntıya sokma dıye dıyorum ben. sen elevıt alıyormuydun canım

ben bayadır yemiyordum ceviz bu hafta başaldım yine artık her zaman yiicem bebeğe kiloda aldırıyormuş özellikle son aylarda

ela hoşgeldin canım. benim gecen bır arkadasım aradı. bebek için cevız fındık fıstık badem uzum vs bunları bol tuketkı bebek bıraz kılolu olsun dedı. çok kılolu olmasını ıstemıyorum ama çok zayıf bır bebekte olsun ıstemem en azında 3200 falan olsunkı heryanımız mıkrop kaynıyo oğlum gelırken daha dırenclı bır vucutla gelsın

Bana gülüyorlar her gün işe bir domates bir salatalık ve simitle geliyordum sabahları güzel kahvaltı yapıyorum ama akşama doğru işte çok acıkıyorum o zaman yiyorum çantamdakileri. Hele domates günde 2-3 rahatlıkla elma gibi yiyorum yusufum oğlum çok sevecek anlaşılan domatesi.

ben bayadır yemiyordum ceviz bu hafta başaldım yine artık her zaman yiicem bebeğe kiloda aldırıyormuş özellikle son aylarda

Off ben cevizi 2 aydır falan yemiyorum aklıma getirdinizzz çoook teşekkür ederim. Bu akşamdan başlayalımkaydirigubbakcemile2

domatesi bende seviyorum akşam genelikle oluyor yemekte bizim.
Afiyet olsun yarasın

ben her sabah kahvaltıda yumurtamı peynırımı salatalıgımı ustune de recelımı yıyıp sutumu ıcıorum.
oglende esımle beraber normal yemegımı yogurtla bırlıkte yıyorum.
ıkındıde az meyve,bir saat gecınce de kucuk sandvıc yıyorum.
aksam da pılav ya da makarna varsa ekmek yemeden yemegımı yıyorum.

merhaba güzel anne adayları a.s bende aranıza katılmak istiyorum. 5yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeğime 24+2 haftalık hamileyim ve o da erkek ama 5 seneden sonra kendimi ilk hamileliğim gibi acemi ve heyecanlı hissediyorum.. haftalardır geçmişi okumakla meşguldüm ve anca bitirebildim... aranıza alırsanız çoook mutlu olurum

hosbulduk meryemım,
ne guzel soylemıssın yememız lazım tabı.ama ben bı ara cok yemıstım cevızı balık yıyemedıgım ıcın o yuzden bıkkınlık geldı bu ara yemıodum.yıne baslıyayım ıyıkı hatrlattın.tabı zayıf olsunlar ıstemem ben de guclu baslasınlar hayata.dur hatta kalkıp kırayım dımı aklımdayken.

Hoşgeldin canım.
İnsan zamanla unutuyormuş bebek sevmeyi bile annem öyle derdi. Ne güzel her bebekte ayrı bir heyecandelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…