merhaba güzel anne adayları a.s bende aranıza katılmak istiyorum. 5yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeğime 24+2 haftalık hamileyim ve o da erkekama 5 seneden sonra kendimi ilk hamileliğim gibi acemi ve heyecanlı hissediyorum.. haftalardır geçmişi okumakla meşguldüm ve anca bitirebildim... aranıza alırsanız çoook mutlu olurum
merhaba güzel anne adayları a.s bende aranıza katılmak istiyorum. 5yaşında bir oğlum var ve ikinci bebeğime 24+2 haftalık hamileyim ve o da erkekama 5 seneden sonra kendimi ilk hamileliğim gibi acemi ve heyecanlı hissediyorum.. haftalardır geçmişi okumakla meşguldüm ve anca bitirebildim... aranıza alırsanız çoook mutlu olurum
Sana da poyrazımıza da yarasın inşallah.
kızlar hurmada yiyin çok iyiyimiş hurma yemek hamileyken
kızlar hurmada yiyin çok iyiyimiş hurma yemek hamileyken
wind_04 Hoşgeldin canım aramıza
sen - ben - dilek ve petibor bence biz Eylül'e kadar bebişlerimizi kucağımıza alırız gibi geliyor bana kızım Eylülü beklermi bilemiyorum kızlar sıcaklarda dondurma demeyin bana içim gidiyor ama kocam izin vermiyor çok yememe bazen akşamları azıcık veriyor 2-3 top kadar boğazlarım şişer diye korkuyor allah korusun kuzucukta bende aç kalmamız gerekir
artık bebeler bız ne kadar gusel beslenırsek o kadar alıcaklar bızden.kendı tıpımızın bozulacagını dusunup onları gelısımlerınden gerı bırakmayalım farkında olmadan.sonra herkes gıbı bızler de verırız.bebelerımız herseyden kıymetlı.yapmayın kuzucuklara.sımdı yıyın de dogum yaptıktan sonra yapın bu dıyetlerı:)
dilek zaten vıcdan azabı duyma. elbetteki ona ıyı bakacaksın. en değerlimiz onlar. kendını sıkıntıya sokma dıye dıyorum ben. sen elevıt alıyormuydun canım
arkadaslar lutfen yemenizden kismayin zaten zayif olan arkadaslar sizler birand kilo alacaksiniz ne kadar dikkat etsenizde zayif hamile kalanlar 30kiloya kadar aliyorlar normaller 20-25kilo bebekleriniz icin yemenizi aksatmayinnnnnnnn:CüvCüv: kilolar verilirrrrrrr sikinti yapmayin lutfennnnnnnnnnnnn
sen - ben - dilek ve petibor bence biz Eylül'e kadar bebişlerimizi kucağımıza alırız gibi geliyor bana kızım Eylülü beklermi bilemiyorum kızlar sıcaklarda dondurma demeyin bana içim gidiyor ama kocam izin vermiyor çok yememe bazen akşamları azıcık veriyor 2-3 top kadar boğazlarım şişer diye korkuyor allah korusun kuzucukta bende aç kalmamız gerekir
günaydın herkeze
dün kocacımla sadece bakmak amaçlı tepehome a gittik herzamanki gibi biranda bebek odamızı aldık valla ev eşyalarımızıda hep böyle bi kerede almıştık pişman olmadık hiçbirinden umarım bundanda olmayız haziranın 6 sında teslim edilcekmiş biraz heyecanlandım doğrusu birazda huzursuzum erkenmi acaba diye
günaydın herkeze
dün kocacımla sadece bakmak amaçlı tepehome a gittik herzamanki gibi biranda bebek odamızı aldık valla ev eşyalarımızıda hep böyle bi kerede almıştık pişman olmadık hiçbirinden umarım bundanda olmayız haziranın 6 sında teslim edilcekmiş biraz heyecanlandım doğrusu birazda huzursuzum erkenmi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?