2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

BEBISLERIMIZIN ISIMLERININ LISTESI
Dilek akal kiz Defne Eylul:ecrin_bebek:
5848bl(demet) erkek Erdenaygamyoncuiremsu
Mozijiku kiz Ezgi Naz:ecrin_bebek:
Petibör erkek Eymengamyoncuiremsu
Nevestebircan erkek Poyrazgamyoncuiremsu
Aussie(betul) kiz Ela:ecrin_bebek:
Emsalll35 kiz Eylul:ecrin_bebek:
Fussilet(tulay) erkek Halil ibrahimgamyoncuiremsu
Zeytin gozlu erkek Efegamyoncuiremsu
Yume erkek Erengamyoncuiremsu
Gamma kiz Almina:ecrin_bebek:
Sad kiz Nisa:ecrin_bebek:
Msms erkek Ali Tuna gamyoncuiremsu
Fatosgul erkek Mehmet Yigitgamyoncuiremsu
Begüm84 kiz Defne:ecrin_bebek:
Cntz_06 kiz Elif Eylul:ecrin_bebek:
Ecem84 kiz Zeynep Duru:ecrin_bebek:
Cingene00 kiz Bade :ecrin_bebek:
Hko_8 erkek Yusufgamyoncuiremsu
allah nazardan korusun bebislerimizzzzzziiiiiiiiiiiiiiii

arkadaslar lutfen yemenizden kismayin zaten zayif olan arkadaslar sizler birand kilo alacaksiniz ne kadar dikkat etsenizde zayif hamile kalanlar 30kiloya kadar aliyorlar normaller 20-25kilo bebekleriniz icin yemenizi aksatmayinnnnnnnn:CüvCüv: kilolar verilirrrrrrr sikinti yapmayin lutfennnnnnnnnnnnn

hoş geldin canımmmmkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 hosgeldinnnnnnnn aramizaaaaaaaaa:CüvCüv:

HOŞ GELDİN CANIM aLLAH BEBEKLERİNE UZUN ÖMÜR VERSİN

wind_04 Hoşgeldin canım aramıza
sen - ben - dilek ve petibor bence biz Eylül'e kadar bebişlerimizi kucağımıza alırız gibi geliyor bana kızım Eylülü beklermi bilemiyorum kızlar sıcaklarda dondurma demeyin bana içim gidiyor ama kocam izin vermiyor çok yememe bazen akşamları azıcık veriyor 2-3 top kadar boğazlarım şişer diye korkuyor allah korusun kuzucukta bende aç kalmamız gerekir

kızlar hurmada yiyin çok iyiyimiş hurma yemek hamileyken

evet canım bende hergun yemeye ozen gosterıyorum. şu ara 3 cevız bır avuc badem 2 3 hurma çilek erik muz elma süt yogurt özeliikle cacık portakal suyu hergun tukettıgım seyler arasında

yaa sad sen bole soleyınce tuylerım dıkeldı,kalbım baska turlu carpmaya basladı.allahım sag salım goster bıze o gunlerı,yuzumuzun akıyla bu evreyı tamamladıgımızı gormeyı nasıp et hepımıze.dusunmesı bıle cok heyecanlıdelikafadulden

Canım bu konu sayemde açıldı ama bilmiyorum benim listemden çıkardığım şeylerden mi bahsediyorsun. Elbette hiç istermiyim kızımın gelişiminin kötü olmasını, ölürüm yaa onun yerine... Benim artık yemeği düşünmediğim şeker , sanırım son zamanlarda şekeri biraz fazla tükettim ve onu da hayatımdan çıkarmaya karar verdim. Zaten hiçbir yararı yok ki bebeğe, sadece benim kilomu arttırıyor... Ha bir de ketçap meyonez zaten çok zararlı yememem çok daha iyi olacak onun için... Yani listemden sadece zararlıları çıkardım ben teyzesi kızma hemen kızımın annesine bakayım kaydirigubbakcemile3

dilek zaten vıcdan azabı duyma. elbetteki ona ıyı bakacaksın. en değerlimiz onlar. kendını sıkıntıya sokma dıye dıyorum ben. sen elevıt alıyormuydun canım

Yok canım ben demir ilacından başka ilaç kullanmıyorm doktorum vermedi çünkü.

Hoşgeldin canım aramıza.. Ne iyi ettin bir de geçmişi tamamen okuyup gelmişsin ki artık çoğumuzu az çok tanıyorsundur.. Başımızın üstünde yerin var.. Bebeğini tebrik eder, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Canım sen napıyorsun 30 kilo alırsak yandığımızın resmidir. kaydirigubbakcemile3

Evet Sadcım banada öyle geliyor muhtemelen biz Ağustos ayının sonlarına doğru bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşbulduk güzel annişler ve anniş adayları... banada doktor doğum 1 eylül dedi ama ben ağustos ortalarında doğuracağımı tahmin ediyorum. çünkü ilk oğlum sezeryan tarihini bile bekleyememiş gününden 20 gün önce tam 30 aralıkta doğmuştu kaydirigubbakcemile3 yılbaşı hediyesi yani gamyoncuiremsu

günaydın herkeze
dün kocacımla sadece bakmak amaçlı tepehome a gittik herzamanki gibi biranda bebek odamızı aldık valla ev eşyalarımızıda hep böyle bi kerede almıştık pişman olmadık hiçbirinden umarım bundanda olmayız haziranın 6 sında teslim edilcekmiş biraz heyecanlandım doğrusu birazda huzursuzum erkenmi acaba diye

sana da gunaydın pembe
ben dun aldıklarımı yazmıstım herkes bısey kalmamaıs alıcak demıstı
o lısteye bak ıstersen ama 2yle carpmayı unutma:))

güle güle kullanın canım tepenın mobılyaları çok guzel. erkende değil. bende heralde bu hafta falan hallederım. hangı parcalarını ve kaça aldınız?

ben hiç bir şeye almadım sayılır dün petinin listeyi görünce dedim zaten temmuz ağustosta (sıcak ve ikiz gebelik) alamam. e geri kaldı birbuçuk ay

günaydın canlarım bugün nasılsınız???? hergün biraz daha yaklaşıyoruz doğum a ve bebişlerimize dimiii

hayırlı olsun .. güzel güzel uyusun bebişin..

günaydın canlarım bugün nasılsınız???? hergün biraz daha yaklaşıyoruz doğum a ve bebişlerimize dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…