ben hiç bir şeye almadım sayılır dün petinin listeyi görünce dedim zaten temmuz ağustosta (sıcak ve ikiz gebelik) alamam. e geri kaldı birbuçuk ay
yaa sad sen bole soleyınce tuylerım dıkeldı,kalbım baska turlu carpmaya basladı.allahım sag salım goster bıze o gunlerı,yuzumuzun akıyla bu evreyı tamamladıgımızı gormeyı nasıp et hepımıze.dusunmesı bıle cok heyecanlıdelikafadulden
günaydın herkeze
dün kocacımla sadece bakmak amaçlı tepehome a gittik herzamanki gibi biranda bebek odamızı aldık valla ev eşyalarımızıda hep böyle bi kerede almıştık pişman olmadık hiçbirinden umarım bundanda olmayız haziranın 6 sında teslim edilcekmiş biraz heyecanlandım doğrusu birazda huzursuzum erkenmi acaba diye
güle güle kullanın canım tepenın mobılyaları çok guzel. erkende değil. bende heralde bu hafta falan hallederım. hangı parcalarını ve kaça aldınız?
hayırlı olsun .. güzel güzel uyusun bebişin..
yaa sad sen bole soleyınce tuylerım dıkeldı,kalbım baska turlu carpmaya basladı.allahım sag salım goster bıze o gunlerı,yuzumuzun akıyla bu evreyı tamamladıgımızı gormeyı nasıp et hepımıze.dusunmesı bıle cok heyecanlıdelikafadulden
Canım bu konu sayemde açıldı ama bilmiyorum benim listemden çıkardığım şeylerden mi bahsediyorsun. Elbette hiç istermiyim kızımın gelişiminin kötü olmasını, ölürüm yaa onun yerine... Benim artık yemeği düşünmediğim şeker , sanırım son zamanlarda şekeri biraz fazla tükettim ve onu da hayatımdan çıkarmaya karar verdim. Zaten hiçbir yararı yok ki bebeğe, sadece benim kilomu arttırıyor... Ha bir de ketçap meyonez zaten çok zararlı yememem çok daha iyi olacak onun için... Yani listemden sadece zararlıları çıkardım ben teyzesi kızma hemen kızımın annesine bakayım kaydirigubbakcemile3
Yok canım ben demir ilacından başka ilaç kullanmıyorm doktorum vermedi çünkü.
Hoşgeldin canım aramıza.. Ne iyi ettin bir de geçmişi tamamen okuyup gelmişsin ki artık çoğumuzu az çok tanıyorsundur.. Başımızın üstünde yerin var.. Bebeğini tebrik eder, sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Canım sen napıyorsun 30 kilo alırsak yandığımızın resmidir. kaydirigubbakcemile3
Evet Sadcım banada öyle geliyor muhtemelen biz Ağustos ayının sonlarına doğru bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
gunaydin canim nasilsin eren nasil hareketleri nasil benimkide gece futbol oynuyor gunduzde uyuyor sipaaaaaaaaaaaagamyoncuiremsugünaydın kızlaaarrrr :)
günaydın herkeze
dün kocacımla sadece bakmak amaçlı tepehome a gittik herzamanki gibi biranda bebek odamızı aldık valla ev eşyalarımızıda hep böyle bi kerede almıştık pişman olmadık hiçbirinden umarım bundanda olmayız haziranın 6 sında teslim edilcekmiş biraz heyecanlandım doğrusu birazda huzursuzum erkenmi acaba diye
günaydın canlarım bugün nasılsınız???? hergün biraz daha yaklaşıyoruz doğum a ve bebişlerimize dimiii
canım çok sağol hayırlısıyla yatsınlar içinde inşallah dolap (iki kapılı) beşik (büyümüyo) komodin, şifonyer 1450 ytl idi ama bu kız modelinin fiyatıydı üzerinde biraz değişiklik yaptık 1600 tl oldu 10 taksitle aldık
çok sağol canım hepimizinki sağlıklı sıhatli gelsinler ve uyusunlar mışıl mışıl yataklarında
evet ya süperr
pembecım sen yeter kı paradan haber ver ınsan ıkı gunde bıtırır alısverısı:)zaten gttıgın yerlerde sen unutsan da onlar sundan sızde varmı deyıp hatrlatıyorlar:)
canım bırde hangı tepeden aldın. model çokmuydu. ben avcılarda begenemedım. cevahırde esım baktı orası daha ıyıymıs
bu arada benim rüyalarda mola verdi bu ara aman tahtayaa vurun kızlar gelmesinler hiç
ay beni duymadınız sandım. ayol para var da ben cimriyim :)) ya o değil de hakikaten kullanılmayacak şey almaktan nefret ederim. denizde bile suyu israf etmeyiniz hadis.
o yüzden makul bir liste yapmam lazım bu bir. bir de benim ikiz olacak bunu unutmayın sizin hemen hemen 2 katınız masraf yapmam gerekecek
glnz canım bence zamanı kızlar benim evim küçük olduğu için şimdilik oda almıcaz ama alıcaklar için tecrübeli kişiler önceden almak iyi diyorlar çünkü mobilya kokusunun gitmesi 1 / 2 ayı buluyormuş aklınızda olsun
ela inşallah hayırlısınla kucağımızada alırız kızlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?