2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç bir şeye almadım sayılır dün petinin listeyi görünce dedim zaten temmuz ağustosta (sıcak ve ikiz gebelik) alamam. e geri kaldı birbuçuk ay

tatlım telaş yapma bebek alışverişi öle yoran bişi değil 1 günde halledersin Allah ın izniyle cnm bnm

Aminnnn canım... :Saruboceq:

Güle güle kullansın tatlım bebişiniz odasını... Erken değil bence ben alalı 2 hafta oluyor:)))
Gelince fotolarını koyarsın...

Bu arada kızlar hiç elleri kuruyan var mı aranızda benim özellikle sağ elim acayip şekilde kurudu. Her zaman el kremi sürme alışkanlığımda yoktur.. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

hosgeldınız tulay:)
glnz ıyı gunlerde kullansın ıns bebısın saglıkla buyusun odasında kuzucuk

güle güle kullanın canım tepenın mobılyaları çok guzel. erkende değil. bende heralde bu hafta falan hallederım. hangı parcalarını ve kaça aldınız?

canım çok sağol hayırlısıyla yatsınlar içinde inşallah dolap (iki kapılı) beşik (büyümüyo) komodin, şifonyer 1450 ytl idi ama bu kız modelinin fiyatıydı üzerinde biraz değişiklik yaptık 1600 tl oldu 10 taksitle aldık

hayırlı olsun .. güzel güzel uyusun bebişin..

çok sağol canım hepimizinki sağlıklı sıhatli gelsinler ve uyusunlar mışıl mışıl yataklarında

amiiiiinnn cnm inş.

canim genel olarak zayif anneler 8ve 9ayda daha cok kilo aliyorlarmis diger hamilelere gore kanitlanmis birsey yani:CüvCüv: bebisler saglikli olsunda cabuk gider benim arkadasim ocak annesi zayif hamile kaldi kiz 6aya kadar sadece 2 kilo aldi ne olduysa 8aydan sonra oldu kiz 27kilo alarak hamileligi bitirdi ve dogumdan 2hafta sonra gordum 15kilom gitti su cok topladigimiz icin fazla kilo aliyormusuz dedi ve suan eski kilosunda 45kilo yani kilolari dert etme cabuk veriliyorrrrrrr:CüvCüv:
günaydın kızlaaarrrr :)
gunaydin canim nasilsin eren nasil hareketleri nasil benimkide gece futbol oynuyor gunduzde uyuyor sipaaaaaaaaaaaagamyoncuiremsu

canim hayirli ugurlu olsun gulerek buyut bebisini odasinda :CüvCüv:

pembecım sen yeter kı paradan haber ver ınsan ıkı gunde bıtırır alısverısı:)zaten gttıgın yerlerde sen unutsan da onlar sundan sızde varmı deyıp hatrlatıyorlar:)

canım bırde hangı tepeden aldın. model çokmuydu. ben avcılarda begenemedım. cevahırde esım baktı orası daha ıyıymıs

glnz canım bence zamanı kızlar benim evim küçük olduğu için şimdilik oda almıcaz ama alıcaklar için tecrübeli kişiler önceden almak iyi diyorlar çünkü mobilya kokusunun gitmesi 1 / 2 ayı buluyormuş aklınızda olsun

ela inşallah hayırlısınla kucağımızada alırız kızlar valla

pembecım sen yeter kı paradan haber ver ınsan ıkı gunde bıtırır alısverısı:)zaten gttıgın yerlerde sen unutsan da onlar sundan sızde varmı deyıp hatrlatıyorlar:)

ay beni duymadınız sandım. ayol para var da ben cimriyim :)) ya o değil de hakikaten kullanılmayacak şey almaktan nefret ederim. denizde bile suyu israf etmeyiniz hadis.

o yüzden makul bir liste yapmam lazım bu bir. bir de benim ikiz olacak bunu unutmayın sizin hemen hemen 2 katınız masraf yapmam gerekecek

canım bırde hangı tepeden aldın. model çokmuydu. ben avcılarda begenemedım. cevahırde esım baktı orası daha ıyıymıs

ben kadıköy natilius dakine gittim ve üç model vardı sadece kız için kapakları pembe olan erkek için kapaklar kot rengi gibi koyu mavi olan bide büyüyen karyolalı ve üç kapılı dolabı olan bi takım vardı oda beyaz ve ahşaptı biz kız takımının kaapaklarını beyaza çevirdik yani beyaz ve ahşap rengi oldu anlayacağın pekte model yoktu ama sağlamdı gerçekten mobilyalar yani daha önce baktığım yerlere göre

kızlar henuz almayanlar ıcın bı tavsıyede bulunmak ıstedım.ben nuby marka bı bıberon aldım.cunku hangı magazaya gtsem en ıyısı oldugunu soyledıler.fıyatı bıraz tuzlu ama cok guzel bısey.fotosunu eklemıstım aldıklarıın arasında vardı.300 dereceye kadar kaynatılabılıyor.heryerı sılıkon.emme yeri anne gögsü formunda en onemlı ozellıgı oymuş o yuzden cocuklar reddetmıomuş dıger bıberonlar gıbı ucu kocaman dııl.ters cevırınce akmıo.anne gogsu gıbı emdıkce gelıo sut.delıklerı varuzerınde o yuzden bebek hava yutmadıgı ıcın emerken gazı da olmuo bebeklerın.ben 30tl'na aldım.bılgınız olsun almak ıstersenız dıe.

Son düzenleme:

canım sen ıstanbula gelmıycenmı. ben senı uygun yerlere götürürüm hallederız herseyıı

valla rahatlattınız beni bilenler vardır ilk bebğim gitti benim gerçi minicikti daha ama biraz paranoyaklık bıraktı bende burda çok yazmıyorum doktor maceralarımı sinir krizlerimi aman allahım hareketlerini hissetmeye başladımda azıcık rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…