2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım aramıza.. Ne iyi ettin bir de geçmişi tamamen okuyup gelmişsin ki artık çoğumuzu az çok tanıyorsundur.. Başımızın üstünde yerin var.. Bebeğini tebrik eder, sağlıkla kucağına almanı dilerim.

hoşbulduk dilekçim a.s. evet hepinizi tanıyorum başından beri okumak iyi oldu bircanın bebeğinini cinsiyetini, petibörün izmirden günlerinin nasıl geçtiğini, pembemavinin kızlarını hepsini heyecanla takip ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sizlerle burda olmak ve hamilelği paylaimak çok güzel..inşallah doğum anılarımızı ve bebişlerimizin de resimlerini paylaşmaya devam ederiz

harikasın pembe bende israftamn nefret edenlerdenim o yüzden kayınvalidemle az kaldı kabağı kırcazzz olur olmadık şeyler alıyo eşime de dedim söyliyim almasın altın yapsın ben bebişten sonra evdeyim para lazım dedim yaniikaydirigubbakcemile3

canikom dün aldıklarının arasında gördüm bende geçen hafta aldım o biberonu ama 300 ml lik olanı aldım internetten sipariş verince göremiyosun tabi biraz büyük ama napalım bide küçünü alırız lazım olursa dedim yumuşacık yaa çak tatlı bişey

merhaba arkadaslar..
ınsallah bende bır eylül annesı olucam 21+4 gunluguz..yazılarınızı ve sızlerı sımdıye kadar hep takıp ettım ama bır turlu yazma fırsatı bulamadım insallah bundan sonra bende sızlerle olacagım tabı benıde aranıza kabul edersenız..

hoşgeldin wind. vallahi ne sabır varmış sen de 3090 sayfayı okuyabildin mi??? çenesi düşüğüzdür de biz. :)

kızlarımın hikayesi bitmedi biliyorsun asıl haziran sonuna kadar heyecanlı bekleyişe devam. allahım onlara sağlık versin. ama şimdi içimde kıpır kıpırlar. :)

Eren iyi walla canım, dün akşam işten çıkmadan önce bir hareketliydi ki sorma, üzerimdeki giysiden belli oluyordu sıpamın hareketi :) İlk defa öyle bir şey yaşadım, daha sonra çok bekledim tekrar olur mu ki diye ama şu ana kadar ses yok :)
Senin bebişin nasıl?

kızzzz korkusuz nesi süper ayben bazen çok rahatım bazen üçbuçuk atıyom:roflol::roflol: senin cesaretine hayran kaldım valla bircacımm

ayyy negüzel aman iyi.benim yine bu sabaha karşı rüyamda suyum geliyodu hastaneya gitcektikkk :roflol::roflol:

tulaycimmmmmm abartmisin sen yaaaaaaaa ah kiyamam sana sen bu gidisde uykunda dogurursun sekerrrrrrrrrrr:CüvCüv: halil ibrahimikaydirigubbakcemile3 canim stres yapma zamani geldiginde dogacaklar walla ben dort gozle bekliom dogum animi normalde yapicam bagira cagira oglusumu dunyaya getirecegim normal dogum gibisi yok bence suda normalllllll ama sezaryan hiccc ama hicccccccccccccccc iSTEMIYORUMMMMMMMM.tabi bebisime bagli allah insallah normal dogumu nasip eder banaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:

hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inş. hepimizi

allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pembe o zaman baya bı butce ayırman gerekıo canım:)
soyle soylıyım sana gusel bı hastane cıkısı alayım dıosan 50 lıradan baslıo.benım aldıgım tulumlar ucuza denk geldı tanesı 10 lırdan baslıo.bıberonun ozellıklerını saydım 30 lıraya aldım.sonraaa atletlerını organık aldım.12 tanesı 90 lıra tuttu.havlusunu da organık aldım.30 lıraydı.kendım ıcın pıjamalar gecelıkler tanesını 35 lıradan aldım.bı emzırme sutyenı 13lıra.emzırme yastıgı 39lıra.penye battanıyeler 15-20 lıra arası.kalın kıslık battanıyeler ben yataştan aldım 60lıra.emzıgı kutusuyla bır 10 lıra.burun aspıratorlerı normalı 5-6 lıra.zıbın takımları,pıjama takımları 10 lıradan baslıo.aklıma gelenler boyle fıkır olsun dıe yazdım

çok açık gözlü gördüm seni fussi. :) eşim de bana eskiden istediğim bir yüzüğü alacaktı doğumda. dedim artık işler değişti. en kalınından iki tane burma bilezik isterim kızlarıma kalacak. (maksat satınca zarar yapmasın ve yatırım olsun) hiç takılmayacak ama olsun. :)

oda konusu açılmışken oda konusunda fazla acele etmenizi tavsiye etmem arkadaşlar. eğer evinizde müsaitse yanınıza alık ilk 6ay 1 sene yapışık ikiz şeklinde geçiyor. siz bırakmak istesenizde manevi göbek bağınız hep devam ediyor bebişle :ecrin_bebek: o yüzden odanızda yatırıp hemen ağlamadan müdahale edbilmek bebeğin gece uykusunun devamı için önemli ..yani benim naçizane tavsiyem

tatlım inan bnimde bi korkum , yada gündüz birileriyle bu konuyu paylaşmıyorum ama neden bilmiyorum ama inan bende senin gibi düşünenlerdenim ve normal doğumu istiyorum sonuna kadar sezaryen dan daha çok korkuyom. bende diomki bebişim gelişinine kendi karar versin....Allah ım hepimizin kalbine göre versin inş.....

yenı glen arkadaslar hosgelmısler.a.s.
valla doru soluolar bız cok cenesı dusuguz nası okudunuz o kadar seyı kı cogu zaman gereksız konusmusuzdur:)
valla hepmızı tanıosunuz bravo:lepi:
neyse bundan sonra sız de katılın artık muhabbete.hısgelmısınız kuzucuklarınızla bırlıkte.

sağol petişko not aldım
msmscim sanırım bu sırt ağrısıyla gelmem mümkün değil. istanbul benim için gezmek demek çünkü yoksa ne yapayım...

zaten ayrı odada yatırmak gibi bir niyetim yok nasıl bırakılır ya el kadar minik bi beşik ayarlıcaz onun için canım olmadı beşigini taşırım odama kaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldin.. senınde kuzun hayırlı olsun..

odasını almak ısteme sebebim benım sımdıden alınan bir sürü seyi var ve benım kıendı dolaplarım zaten dolu. buna en azıdan dolap almam lazım. bırde evın dekarasyonu ıle oynadık yenı bazı esyalardan sonra bır bılg masası ıhtıyac halıne dunustu. ee yanına bı yatakal bırde sifonyer alırız barı dedık:) sımdı otv ındırımlerı varken almak laızm

sende hosgeldin aramizaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BENIMKIDE IYI TEYZESI DAHA KAHVALTI YAPMADIK tekmelemeye basladi karnimi doyur diyeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:

YARIN OGLUSUMU GORUCEMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr sizden birsey isteyecegimmmmmmm yaparmisiniz lutfennnnnnnnnn;
BENIM ICIN DUA EDERMISINIZ:Saruboceq: yarin ehliyet sinavim var burda ve cok zor buraninki turkiyede 5yildan beri ehliyetim var burda degistirecegim baya zorluyorlar lutfen dua edin banada kazaniyim su sinaviiiiiii hamilelerin duasi kabul olurmussssssss LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

valla pembecim sabırla ve heyecanla okudum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siznle misafir olarka katılmak bile güzel. Allah kızlarını sağ salim kucağına almak nasip etsin canım... bebişler için fazla endişelenip kendini üzme onlar sandığından çoook daha güçlüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…