ay beni duymadınız sandım. ayol para var da ben cimriyim :)) ya o değil de hakikaten kullanılmayacak şey almaktan nefret ederim. denizde bile suyu israf etmeyiniz hadis.
o yüzden makul bir liste yapmam lazım bu bir. bir de benim ikiz olacak bunu unutmayın sizin hemen hemen 2 katınız masraf yapmam gerekecek
kızlar henuz almayanlar ıcın bı tavsıyede bulunmak ıstedım.ben nuby marka bı bıberon aldım.cunku hangı magazaya gtsem en ıyısı oldugunu soyledıler.fıyatı bıraz tuzlu ama cok guzel bısey.fotosunu eklemıstım aldıklarıın arasında vardı.300 dereceye kadar kaynatılabılıyor.heryerı sılıkon.emme yeri anne gögsü formunda en onemlı ozellıgı oymuş o yuzden cocuklar reddetmıomuş dıger bıberonlar gıbı ucu kocaman dııl.delıklerı var ama ters cevırınce akmıo o yuzden bebek hava yutmadıgı ıcın emerken gazı da olmuo bebeklerın.ben 30tl'na aldım.bılgınız olsun almak ıstersenız dıe.
ayyy negüzel aman iyi.benim yine bu sabaha karşı rüyamda suyum geliyodu hastaneya gitcektikkk :roflol::roflol:
hoşbulduk dilekçim a.s. evet hepinizi tanıyorum başından beri okumak iyi oldu bircanın bebeğinini cinsiyetini, petibörün izmirden günlerinin nasıl geçtiğini, pembemavinin kızlarını hepsini heyecanla takip ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sizlerle burda olmak ve hamilelği paylaimak çok güzel..inşallah doğum anılarımızı ve bebişlerimizin de resimlerini paylaşmaya devam ederiz
canim genel olarak zayif anneler 8ve 9ayda daha cok kilo aliyorlarmis diger hamilelere gore kanitlanmis birsey yani:CüvCüv: bebisler saglikli olsunda cabuk gider benim arkadasim ocak annesi zayif hamile kaldi kiz 6aya kadar sadece 2 kilo aldi ne olduysa 8aydan sonra oldu kiz 27kilo alarak hamileligi bitirdi ve dogumdan 2hafta sonra gordum 15kilom gitti su cok topladigimiz icin fazla kilo aliyormusuz dedi ve suan eski kilosunda 45kilo yani kilolari dert etme cabuk veriliyorrrrrrr:CüvCüv:
gunaydin canim nasilsin eren nasil hareketleri nasil benimkide gece futbol oynuyor gunduzde uyuyor sipaaaaaaaaaaaagamyoncuiremsu
canim hayirli ugurlu olsun gulerek buyut bebisini odasinda :CüvCüv:
kızzzz korkusuz nesi süper ayben bazen çok rahatım bazen üçbuçuk atıyom:roflol::roflol: senin cesaretine hayran kaldım valla bircacımm
ayyy negüzel aman iyi.benim yine bu sabaha karşı rüyamda suyum geliyodu hastaneya gitcektikkk :roflol::roflol:
merhaba arkadaslar..
ınsallah bende bır eylül annesı olucam 21+4 gunluguz..yazılarınızı ve sızlerı sımdıye kadar hep takıp ettım ama bır turlu yazma fırsatı bulamadım insallah bundan sonra bende sızlerle olacagım tabı benıde aranıza kabul edersenız..
allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-
harikasın pembe bende israftamn nefret edenlerdenim o yüzden kayınvalidemle az kaldı kabağı kırcazzz olur olmadık şeyler alıyo eşime de dedim söyliyim almasın altın yapsın ben bebişten sonra evdeyim para lazım dedim yaniikaydirigubbakcemile3
tulaycimmmmmm abartmisin sen yaaaaaaaa ah kiyamam sana sen bu gidisde uykunda dogurursun sekerrrrrrrrrrr:CüvCüv: halil ibrahimikaydirigubbakcemile3 canim stres yapma zamani geldiginde dogacaklar walla ben dort gozle bekliom dogum animi normalde yapicam bagira cagira oglusumu dunyaya getirecegim normal dogum gibisi yok bence suda normalllllll ama sezaryan hiccc ama hicccccccccccccccc iSTEMIYORUMMMMMMMM.tabi bebisime bagli allah insallah normal dogumu nasip eder banaaaaaaaaaaaaaaaaa:CüvCüv:
oda konusu açılmışken oda konusunda fazla acele etmenizi tavsiye etmem arkadaşlar. eğer evinizde müsaitse yanınıza alık ilk 6ay 1 sene yapışık ikiz şeklinde geçiyor. siz bırakmak istesenizde manevi göbek bağınız hep devam ediyor bebişle :ecrin_bebek: o yüzden odanızda yatırıp hemen ağlamadan müdahale edbilmek bebeğin gece uykusunun devamı için önemli ..yani benim naçizane tavsiyem
aramıza hoşgeldin.. senınde kuzun hayırlı olsun..oda konusu açılmışken oda konusunda fazla acele etmenizi tavsiye etmem arkadaşlar. eğer evinizde müsaitse yanınıza alık ilk 6ay 1 sene yapışık ikiz şeklinde geçiyor. siz bırakmak istesenizde manevi göbek bağınız hep devam ediyor bebişle :ecrin_bebek: o yüzden odanızda yatırıp hemen ağlamadan müdahale edbilmek bebeğin gece uykusunun devamı için önemli ..yani benim naçizane tavsiyem
merhaba arkadaslar..
ınsallah bende bır eylül annesı olucam 21+4 gunluguz..yazılarınızı ve sızlerı sımdıye kadar hep takıp ettım ama bır turlu yazma fırsatı bulamadım insallah bundan sonra bende sızlerle olacagım tabı benıde aranıza kabul edersenız..
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-
Eren iyi walla canım, dün akşam işten çıkmadan önce bir hareketliydi ki sorma, üzerimdeki giysiden belli oluyordu sıpamın hareketi :) İlk defa öyle bir şey yaşadım, daha sonra çok bekledim tekrar olur mu ki diye ama şu ana kadar ses yok :)
Senin bebişin nasıl?
sağol petişko not aldım
msmscim sanırım bu sırt ağrısıyla gelmem mümkün değil. istanbul benim için gezmek demek çünkü yoksa ne yapayım...
hoşgeldin wind. vallahi ne sabır varmış sen de 3090 sayfayı okuyabildin mi??? çenesi düşüğüzdür de biz. :)
kızlarımın hikayesi bitmedi biliyorsun asıl haziran sonuna kadar heyecanlı bekleyişe devam. allahım onlara sağlık versin. ama şimdi içimde kıpır kıpırlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?