çok açık gözlü gördüm seni fussi. :) eşim de bana eskiden istediğim bir yüzüğü alacaktı doğumda. dedim artık işler değişti. en kalınından iki tane burma bilezik isterim kızlarıma kalacak. (maksat satınca zarar yapmasın ve yatırım olsun) hiç takılmayacak ama olsun. :)
kızzzz korkusuz nesi süper ayben bazen çok rahatım bazen üçbuçuk atıyom:roflol::roflol: senin cesaretine hayran kaldım valla bircacımm
merhaba arkadaslar..
ınsallah bende bır eylül annesı olucam 21+4 gunluguz..yazılarınızı ve sızlerı sımdıye kadar hep takıp ettım ama bır turlu yazma fırsatı bulamadım insallah bundan sonra bende sızlerle olacagım tabı benıde aranıza kabul edersenız..
allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-
sende hosgeldin aramizaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BENIMKIDE IYI TEYZESI DAHA KAHVALTI YAPMADIK tekmelemeye basladi karnimi doyur diyeeeeeeeeeeeeeee:CüvCüv:
YARIN OGLUSUMU GORUCEMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr sizden birsey isteyecegimmmmmmm yaparmisiniz lutfennnnnnnnnn;
BENIM ICIN DUA EDERMISINIZ:Saruboceq: yarin ehliyet sinavim var burda ve cok zor buraninki turkiyede 5yildan beri ehliyetim var burda degistirecegim baya zorluyorlar lutfen dua edin banada kazaniyim su sinaviiiiiii hamilelerin duasi kabul olurmussssssss LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
korkuyorum ben o kadar ya
kızlar biliyorsunuz benimkiler sizinkilerden küçük ya. belki siz daha önceden yaşadınz. 17. haftadan beri kıpırdıyorlar da ben bugün hareketleri gözümle görüyorum. çoook güzel bir duyguuu :~)
kızlar biliyorsunuz benimkiler sizinkilerden küçük ya. belki siz daha önceden yaşadınz. 17. haftadan beri kıpırdıyorlar da ben bugün hareketleri gözümle görüyorum. çoook güzel bir duyguuu :~)
ben henuz elle hıssedıyorum pembe sanslısın:) ben daha var dıe hiç dıkkat etmıyordum bende bı dıkkatr edıyım. senın ne guzeldır bı bırı bı bırı oynar.
kızlar hepinize merhaba nasılsınız.... a.s. bende bugün yine acayip bir enerji var kalkar kalkmaz banyo temizleyip bütün camları sildim.. duş alıp ütülere geçicem bu fırsatı kaçıramaam garii :))))) bu arada içinizde özellikle ayakları şişenler varmı?? benim bikaç gündür sanki ayaklarımda şişlik var.. tiroitten sabahları filan şiş uyanırdım ama bu akşamları oluyo herhalde gebelikten diyorum... varmı benzer durumda olannnn_??
günaydın cnm ooohhh negüzellll...bnm evi b ...k götürüyooo tadını çıkar temizliğin enerjinin ...ama bebekinide yorma kızarım bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?