2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya tatlım ama öleee boşu boşuna dolapta beklicek örgüler ördüyoo napim ben onları oğlan çocukları zaten sıkıntıya gelemiyoo ama anlamıyor kayınvalidem ayrııı ...sen de kızlara çeyize şimdiden başladın düşünmeye brova kısss.kızım yatırım yaparsın herşey 1 günde alırsın paran olsun yeterkiii

tesekkur ederız arkadaslar..
ılk baslarda yok kesesıydı yok kalp atısını duymamızdı ılk ultrason goruntulerını gormemızdı derken bugunlere gelebılıpte yavrularımıza cıcıler alamaktan bahsedebılmek bıle ne guzel..
benımde allah nasıp ederse bı oglusum olacak, ılk baslarda daha cınsıyetını bılmeden kendımı frenleyemeyıp cıtcıtlı bodylerden almıstım, cınsıyetını ogrendıgımızdede serı sonu ındırımınden aldım bıkac parca sey ama sanırım almanın sınırı yok aldıkca alası gelıyor ınsanın..

kızlar biliyorsunuz benimkiler sizinkilerden küçük ya. belki siz daha önceden yaşadınz. 17. haftadan beri kıpırdıyorlar da ben bugün hareketleri gözümle görüyorum. çoook güzel bir duyguuu :~)

demet hamılelerın duası kabul olurmus bu kadar hamıle bırlesır bı dua edrız allahın ıznıyle bırıncı sırada kazanırsın vallahı:)

Sende hoşgeldin canım aramıza... Sayımız hergeçen gün artıyor ne güzel. alkisalkisalkis
Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

allahım herkeze zamanında doğum ver yarabbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim amin diyin kızlaar -tatlicadiarzu-

Aminnnnnnn.

Canım inşallah rabbim yanında olur ve sınavını kolaylıkla atlatırsın.. Şimdiden başarılar sana.

kızlar biliyorsunuz benimkiler sizinkilerden küçük ya. belki siz daha önceden yaşadınz. 17. haftadan beri kıpırdıyorlar da ben bugün hareketleri gözümle görüyorum. çoook güzel bir duyguuu :~)

ben henuz elle hıssedıyorum pembe sanslısın:) ben daha var dıe hiç dıkkat etmıyordum bende bı dıkkatr edıyım. senın ne guzeldır bı bırı bı bırı oynar.

oyy mınnoslar ya.demek basladılar artık dısardakıler ıcın de bız burdayız demeye.cok gusel dımı pembee.bak o hareketler gıderek guclenıcek ve karnın ordan oraya yamulucak bazen canın acıcak az da olsa.ama ınan butun gun o hallerını ızlemek ıstıceksın:))masllh onlara

kızlar hepinize merhaba nasılsınız.... a.s. bende bugün yine acayip bir enerji var kalkar kalkmaz banyo temizleyip bütün camları sildim.. duş alıp ütülere geçicem bu fırsatı kaçıramaam garii :))))) bu arada içinizde özellikle ayakları şişenler varmı?? benim bikaç gündür sanki ayaklarımda şişlik var.. tiroitten sabahları filan şiş uyanırdım ama bu akşamları oluyo herhalde gebelikten diyorum... varmı benzer durumda olannnn_??

ben henuz elle hıssedıyorum pembe sanslısın:) ben daha var dıe hiç dıkkat etmıyordum bende bı dıkkatr edıyım. senın ne guzeldır bı bırı bı bırı oynar.

evet hareketleri elle hissedip gözle görmek müthiş bir duygu.. ama bazen kendimi alien gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

dılekcım sen karatasta dogum yapıcaksın yanılmıosam.orda dogum fıyatları nasıl bana yazarmısın?hastaneye ne kadar doktora ne kadar oduoruz?

ya sormayın bir kıpırtı hali devam ki. msmscim dediğin gibi bi biri bi biri. bu açıdan şanslıyım. :)

günaydın cnm ooohhh negüzellll...bnm evi b ...k götürüyooo tadını çıkar temizliğin enerjinin ...ama bebekinide yorma kızarım bakkk

ya kızlar var ya gelip yok cam sildim yok şunu bunu yaptım diyosunuz ya şaşıyorum size hele cam silmek vallahi bravo. (bir de bizim usulden maşallah )

benim en çok iş yüküm evi aynı gün içinde süpürmek ve o gün yemek yapmak. sonrasında pil bitiyor her bir tarafım da ağrıyor...

hadise baskı altında hadise sivilcelendi hadise hasta oldu amaaaan
ay yani hadisenin üstündeki baskı da olay oldu ha
ilk defa erovizyondayız sanki.

ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?

ben geldım
dün bebegımın ayrıntılı ultrasonu yapıldı kızlar.önce hataya hastaneye gittim.orda dr um ultrasona soktu bebegım 25 cm olmuş yesin onu annesi nasılda büyümüş.dr cinsiyetı sordu ne demiştik dedi bende erkek dedim bi yanlışlık yok erkek dedi testisleri belli dedi.ordan tepeciğe sevk etti.orası aytıntılı için daha iyiymiş.hataydan kadın dogum has. gittim.bebegimin herşeyi çok güzel çıktı şükürler olsun bi sorun çıkmadı çok sevındım valla korkuyordum ayaklarım yerden kesıldı.hatta ordakı dr da bana yavrumu gösterdi.cinsiyeti söledi erkek bu dedi biliyomuydun dedi..hayret ettim valla...söledi göstrerdi diye.ordakı ultrasonlar çok güzeldi 19'' ekranda yavrumu gördüm.herşey güzeldi yoruldum ama degdi.çok şükür.
umarım sizler iii sinizidr daha geçmişi okumadım

günaydın cnm ooohhh negüzellll...bnm evi b ...k götürüyooo tadını çıkar temizliğin enerjinin ...ama bebekinide yorma kızarım bakkk

yok yorkuyoruz kendimizi şekerim kızıma sabah sabah ayık kafayla cam silmenin inceliklerini öğretiyodum... kaydirigubbakcemile3 ha bide lavabo parlatmanın.. :roflol:ha bide yarınada yemekli misafirim var ayriyetten gündüzde çaya misafirim var, haftasonu belki izmire gelicez salı gün dr. var ( görüş günümüz geldi ayıp sölemesi :roflol:) eşyalarımın evimin vs hazır ve temiz olması lazım.. kaydirigubbakcemile2 ayrıca dışardan bebek haraketlerini hissedenleri çok kıskandım.. benimki hissedilmiyo.. çünkü yağ kitlemi aşıp bize kendini belli etmesi muhtemelen doğuma bikaç gün kala gerçekleşecekteee :))))))) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…