ben geldım
dün bebegımın ayrıntılı ultrasonu yapıldı kızlar.önce hataya hastaneye gittim.orda dr um ultrasona soktu bebegım 25 cm olmuş yesin onu annesi nasılda büyümüş.dr cinsiyetı sordu ne demiştik dedi bende erkek dedim bi yanlışlık yok erkek dedi testisleri belli dedi.ordan tepeciğe sevk etti.orası aytıntılı için daha iyiymiş.hataydan kadın dogum has. gittim.bebegimin herşeyi çok güzel çıktı şükürler olsun bi sorun çıkmadı çok sevındım valla korkuyordum ayaklarım yerden kesıldı.hatta ordakı dr da bana yavrumu gösterdi.cinsiyeti söledi erkek bu dedi biliyomuydun dedi..hayret ettim valla...söledi göstrerdi diye.ordakı ultrasonlar çok güzeldi 19'' ekranda yavrumu gördüm.herşey güzeldi yoruldum ama degdi.çok şükür.
umarım sizler iii sinizidr daha geçmişi okumadım
yok yorkuyoruz kendimizi şekerim kızıma sabah sabah ayık kafayla cam silmenin inceliklerini öğretiyodum... kaydirigubbakcemile3 ha bide lavabo parlatmanın.. :roflol:ha bide yarınada yemekli misafirim var ayriyetten gündüzde çaya misafirim var, haftasonu belki izmire gelicez salı gün dr. var ( görüş günümüz geldi ayıp sölemesi :roflol:) eşyalarımın evimin vs hazır ve temiz olması lazım.. kaydirigubbakcemile2 ayrıca dışardan bebek haraketlerini hissedenleri çok kıskandım.. benimki hissedilmiyo.. çünkü yağ kitlemi aşıp bize kendini belli etmesi muhtemelen doğuma bikaç gün kala gerçekleşecekteee :))))))) :roflol:
dılekcım sen karatasta dogum yapıcaksın yanılmıosam.orda dogum fıyatları nasıl bana yazarmısın?hastaneye ne kadar doktora ne kadar oduoruz?
ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?
e pembe sen 3 can tasıosun o bedende.bızden farklı olman daha cabuk yorulman dogal.gercı sen de bıraz tembelsın galıba:)))
ben geldım
dün bebegımın ayrıntılı ultrasonu yapıldı kızlar.önce hataya hastaneye gittim.orda dr um ultrasona soktu bebegım 25 cm olmuş yesin onu annesi nasılda büyümüş.dr cinsiyetı sordu ne demiştik dedi bende erkek dedim bi yanlışlık yok erkek dedi testisleri belli dedi.ordan tepeciğe sevk etti.orası aytıntılı için daha iyiymiş.hataydan kadın dogum has. gittim.bebegimin herşeyi çok güzel çıktı şükürler olsun bi sorun çıkmadı çok sevındım valla korkuyordum ayaklarım yerden kesıldı.hatta ordakı dr da bana yavrumu gösterdi.cinsiyeti söledi erkek bu dedi biliyomuydun dedi..hayret ettim valla...söledi göstrerdi diye.ordakı ultrasonlar çok güzeldi 19'' ekranda yavrumu gördüm.herşey güzeldi yoruldum ama degdi.çok şükür.
ya kızlar var ya gelip yok cam sildim yok şunu bunu yaptım diyosunuz ya şaşıyorum size hele cam silmek vallahi bravo. (bir de bizim usulden maşallah )
benim en çok iş yüküm evi aynı gün içinde süpürmek ve o gün yemek yapmak. sonrasında pil bitiyor her bir tarafım da ağrıyor...
hadise baskı altında hadise sivilcelendi hadise hasta oldu amaaaan
ay yani hadisenin üstündeki baskı da olay oldu ha
ilk defa erovizyondayız sanki.
ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?
ben geldım
aqualotus nazar edicez kız anlatma maşallah valla iki oda süpürüp bitiyorum ben maşallaah tekrardan
bence kesınlıkle ayırt edebılıyorlar..bı yerlerde okumustum en cok annenın sesını duyabılıyorlarmıs kadın sesı erkek seslerıne gore daha tız oldugu ıcın daha rahat algılıyomus bebekler hatta erkeklerde seslerını ınceltıp konusurlarsa daha rahat duyar bebekler yazıyordu ama bu 20.haftaları fılan anlatan bır yazıydı eymen 25.haftanın ıcıne gırdıgıne gore bence tepkılerı gercekten babasına verıyordur.
Canım şimdi muhtemelen doktorun alacağı paraya göre değişir diye düşünüyorum.
Bizim ayırdığımız bütçe 1500TL, daha fazlası olursa muhtemelen bende belki başka özel hastanede ya da dokuz eylül falan olabilir diyorum , aslında bu konuda ben hala tam net değilim.
Önceden hep sezeryan istiyordum ama artık vazgeçmiş gibiyim yani doktor önümüzdeki aylarda beni nasıl yönelendirirse öyle yapmayı düşünüyorum. Evet biz karataş düşünüyoruz ama eğer yeni doğan ünitesi ve kuvez yoksa vazgeçeceğim. Tam donanımlı bir hastanede doğum yapmak istiyorum aslında yani bilmiyorum çok kararsızım.
ya ya kızım siz gelirken biz dönüyorduk. benim etrafımdaki herkes sen bu devrin kadını değilsin başka bir zamanın (önceki kuşaklar gibi) kadınısın derler (tü tü kendime)
böyle bir gebelik oldu benimki de ben ne yapayım...
artı siz tek bebeğe bakıp öldüm bittim diye ağlarken göreceğim ben sizi. bırak da dinleneyim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?