2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın cnm çok sevindimmmmm

e pembe sen 3 can tasıosun o bedende.bızden farklı olman daha cabuk yorulman dogal.gercı sen de bıraz tembelsın galıba:)))

bence kesınlıkle ayırt edebılıyorlar..bı yerlerde okumustum en cok annenın sesını duyabılıyorlarmıs kadın sesı erkek seslerıne gore daha tız oldugu ıcın daha rahat algılıyomus bebekler hatta erkeklerde seslerını ınceltıp konusurlarsa daha rahat duyar bebekler yazıyordu ama bu 20.haftaları fılan anlatan bır yazıydı eymen 25.haftanın ıcıne gırdıgıne gore bence tepkılerı gercekten babasına verıyordur.

kızın çok şanslımı desem şansızmı daha anne karnında işmi öğretiyon kızına kaydirigubbakcemile3 hissedersin cnm yakında bnm o kadar net görülüyorki dışardan bazen bi kuduruyoooo anlatamam daha güçlenecek minişin görcem ben seni ozmn

aqualotus nazar edicez kız anlatma maşallah valla iki oda süpürüp bitiyorum ben maşallaah tekrardan

dılekcım sen karatasta dogum yapıcaksın yanılmıosam.orda dogum fıyatları nasıl bana yazarmısın?hastaneye ne kadar doktora ne kadar oduoruz?

Canım şimdi muhtemelen doktorun alacağı paraya göre değişir diye düşünüyorum.
Bizim ayırdığımız bütçe 1500TL, daha fazlası olursa muhtemelen bende belki başka özel hastanede ya da dokuz eylül falan olabilir diyorum , aslında bu konuda ben hala tam net değilim.
Önceden hep sezeryan istiyordum ama artık vazgeçmiş gibiyim yani doktor önümüzdeki aylarda beni nasıl yönelendirirse öyle yapmayı düşünüyorum. Evet biz karataş düşünüyoruz ama eğer yeni doğan ünitesi ve kuvez yoksa vazgeçeceğim. Tam donanımlı bir hastanede doğum yapmak istiyorum aslında yani bilmiyorum çok kararsızım.

ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?

bence babasını kıskanıyodur senden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 elleme annemin göbüşüne felan diye basıyodur tekmeyi sırnaşık şey sırnaşık şey

e pembe sen 3 can tasıosun o bedende.bızden farklı olman daha cabuk yorulman dogal.gercı sen de bıraz tembelsın galıba:)))

ya ya kızım siz gelirken biz dönüyorduk. benim etrafımdaki herkes sen bu devrin kadını değilsin başka bir zamanın (önceki kuşaklar gibi) kadınısın derler (tü tü kendime)

böyle bir gebelik oldu benimki de ben ne yapayım...

artı siz tek bebeğe bakıp öldüm bittim diye ağlarken göreceğim ben sizi. bırak da dinleneyim şimdi :)

bugün sırt ve kalça ağrım aştı kendini oturamıyorum bile izin alasım var ama abarttım bu aralar off gel haziran gel

canım gözün aydın çok sevindim paşa büyümüş

pembe bende anlamıyorum bunları valla:) bıraz fazla ayakta kalsam mahvoluyorum bende:) bunlar utanmasa halı yıkayacaklar:)

gülcan gozun aydın. çok sevındım. inşallah bızımde ıyı sonuclar gelır.

canım iş başa düşünce helede böyle bir enerji gelince insana temizlenmemek elde değil.. bende seriyorum arada ama napiyim bizim ev 3 katlı çokta serersem 3 kat oluyorum bu salak evi temizlicem diye... bide ev ilaçlandı çok şükür heryerden böcek ölüleri fışkırıyo.. malum bahçeli evi olupta o iğrenç böcekleri görmeyen yoktur herhalde... ama sende 2 bebek var sakın yorma kendini çok normal böyle olması senin durumun daha özel bizlere göre.. boşver bebekler doğana kadar camlardan dışarısı görünmez en fazla dahada bişey olmaz :))) :roflol:

hadise baskı altında hadise sivilcelendi hadise hasta oldu amaaaan
ay yani hadisenin üstündeki baskı da olay oldu ha
ilk defa erovizyondayız sanki.

ya biliyosunuz bunlar her sene olan geyikler... bizim kadar bu işi abartıp saçmalayan şişiren kusturan yoktur yani milleti.. millet gidiyo oraya bi elvis kıyafeti 2 se dersem vıkalist bi aptal gitarla.. biz gidiyoruz sanki harbe gider gibi abarta coşarta :))))))))) ama gidicek adamda kalmadı artık seneye mehter takımı mehteran marşıyla katılır bizde bu defteri kapatırız herhaldee :))))))) :roflol:

ya kızlar eymen'im artık babasının sesını ayırt edebılıomudur acaba??aksam eşim onunla konusup sevdıkce o tekmeyı bastı.yoksa erkenmıdır ayırt etmesı ıcın?

canım önncelikle hoşgeldin.. yokluğun belli oldu vallaha.... nasıldı güzelmiydi tatilin iyi geldimi anneleri görmek sana ve bebişine :)) bide bebeğin artık duyması ve sesleri ayırt etmesi lazım haftasına göre... bence ayırt ediyodur..... netten filan bakıyorumda öyle diyo bu haftalar için...

canım gözün aydınn.. çok şükür iyi haberler aldın ne güzel üzücü bi sonuçla gelmedin.. Allahım başka sınavlar vermesin bu bile nekadar üzdü seni.. çook geçmiş olsun sizeee bunuda başarıyla atlattınız anne oğuul :))))

Kızlar anne hamile iken bebekle konuşmak, ilgilenmek gerçekten çok önemliymiş. Benim bir tanıdığımın eşi ilk çocukta çok ilgilenmiş hamile iken. sarılmış öpmüş sürekli onunla konuşmuş. Bebek doğduğunda babasına çok düşkünmüş, ikinci çocukta ise gerek vakitsizlikten, gerekse ilk çocukla ilgilenmek zorunda kaldıklarından babası anne karnındayken hiç ilgilenmemiş. Çocuk şimdi 6 aylık oldu ve babasına düşman gibi :) Ne zaman kucağına alsa, sevmeye çalışsa ağlıyorrr. Aman dikkat edin...

gercekten mı?cok duygusallastım bak sımdı.senağlamabız de anne-baba mı olucaz bızlerın de canından can evlatlarımız mı olucak allah ızın verırse.hey yarabbım ne buyuksun

pembey ye katılyıroum gereksiz şeyler almamak için yeni doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum mesela pijama ve atlet donların gereksizliği konusunda beni kina ettiler alttan çıt çıtlı bodylet daha kullanışlı hem belleri açılmıyor dediler o yüzden hiç atlet don almadım body aldım arkadaşlarım çok alma büyüme durumuna göre alırsın dediler o da mantıklı 0-3 ay arası yeterince giyimi olduğunu düşünüyorum
Gülcan gözün aydın canım darsı başımıza

dilek bir arkdaşım var anestesi uzmanı yeşikyurttada çalıştı ege üniversitesinde de ya egede yada yeşil yuttta doğum yap dedi. özel hastanee bişiy olsa bebeği hemen hastaneye sevk ediyorlar nedne zaman kaybı olsun ki dedi hemde hemen müdale etmek varken banada mantıklı geldi. ama bakalım ben kesin hastanede doğum yapcam özelde değil kesinleşti artık

dilen bencede canım karnındaykenki bebek doğduktan sonrasına göre hiç bir şey. sürekli emzirceksin altını değiştir ağlıcak ağrısımı olcak anlamıcaz şimdi en güvenli yerde ve en az yorgunluklarımız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…