kızın çok şanslımı desem şansızmı daha anne karnında işmi öğretiyon kızına kaydirigubbakcemile3 hissedersin cnm yakında bnm o kadar net görülüyorki dışardan bazen bi kuduruyoooo anlatamam daha güçlenecek minişin görcem ben seni ozmn
aqualotus nazar edicez kız anlatma maşallah valla iki oda süpürüp bitiyorum ben maşallaah tekrardan
pembe bende anlamıyorum bunları valla:) bıraz fazla ayakta kalsam mahvoluyorum bende:) bunlar utanmasa halı yıkayacaklar:)
gülcan gozun aydın. çok sevındım. inşallah bızımde ıyı sonuclar gelır.
bencede maşalh bende süpürge yapıyorum yoruluyorum biraz dinlen sonr atoz alıyorum sonra çamaşır sonra ütü ancak o akdar maşallah
pembey ye katılyıroum gereksiz şeyler almamak için yeni doğum yapmış arkadaşlarımla konuştum mesela pijama ve atlet donların gereksizliği konusunda beni kina ettiler alttan çıt çıtlı bodylet daha kullanışlı hem belleri açılmıyor dediler o yüzden hiç atlet don almadım body aldım arkadaşlarım çok alma büyüme durumuna göre alırsın dediler o da mantıklı 0-3 ay arası yeterince giyimi olduğunu düşünüyorum
Gülcan gözün aydın canım darsı başımıza
bende yıne bı yerde okumustum bebek anne karnındayken duymaya alıskın oldugu seslere dogdugundada asına oluyormus. anne karnında en cok kımın sesını duymaya alıskınsa mesela o kucakta daha cabuk sakınlesıp guven hıssedıyormus. bırde yaklasık bır yıl once dogum yapan bı arkadasım gecelerıbebegını uyutuurken bı cd dınletıyordu dıkkatımı cektı sordum anne karnındayken bu cd yı cok dınletmıstım sımdıde cok sevıyor dınlemeyı dedı o cd calınca sakınlesıp huzursuzlugu gıdıyormus:)
ya ya kızım siz gelirken biz dönüyorduk. benim etrafımdaki herkes sen bu devrin kadını değilsin başka bir zamanın (önceki kuşaklar gibi) kadınısın derler (tü tü kendime)
böyle bir gebelik oldu benimki de ben ne yapayım...
artı siz tek bebeğe bakıp öldüm bittim diye ağlarken göreceğim ben sizi. bırak da dinleneyim şimdi :)
gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)
öncelikleneee maşallah deyip tükürenleriiin tüküren ağızları dert görmesin :)))))))))) halı konusuna açıklama getireyim onu yıkamıyorum çönköööö kocam olcak adamla pazarlık ettim sevdiği yemeği yapacam kardeşiyle ikisi yıkıcaklar.. beğenmessemde bidhaa yıkatıcam.. zaten su elektrik işçilik herşey kendilerine ait onu sölememe gerennk yok!!! :)))) :roflol: ayrıca burda bana gelecek yardım edecek kimse yok kızolar napayım gelen gidende olunca duramıyorum ben yapmadan.. Allahta bana acıyo ona göre hamilelik veriyo işte enerji bi milyon extacy alanlar gibi evde pır oraya pır buraya geziyom öle :roflol: :roflol:
evet canım onu bende duymuştum. biz bütük gün klasik dinliyoruz evde açarım klasik müziği uyur poyrazım
boşver canım biz de erken uyanıp dünyayı kurtarmadık :)
gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?