2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aqualotus nazar edicez kız anlatma maşallah valla iki oda süpürüp bitiyorum ben maşallaah tekrardan

pembe bende anlamıyorum bunları valla:) bıraz fazla ayakta kalsam mahvoluyorum bende:) bunlar utanmasa halı yıkayacaklar:)

gülcan gozun aydın. çok sevındım. inşallah bızımde ıyı sonuclar gelır.

bencede maşalh bende süpürge yapıyorum yoruluyorum biraz dinlen sonr atoz alıyorum sonra çamaşır sonra ütü ancak o akdar maşallah

öncelikleneee maşallah deyip tükürenleriiin tüküren ağızları dert görmesin :)))))))))) halı konusuna açıklama getireyim onu yıkamıyorum çönköööö kocam olcak adamla pazarlık ettim sevdiği yemeği yapacam kardeşiyle ikisi yıkıcaklar.. beğenmessemde bidhaa yıkatıcam.. zaten su elektrik işçilik herşey kendilerine ait onu sölememe gerennk yok!!! :)))) :roflol: ayrıca burda bana gelecek yardım edecek kimse yok kızolar napayım gelen gidende olunca duramıyorum ben yapmadan.. Allahta bana acıyo ona göre hamilelik veriyo işte enerji bi milyon extacy alanlar gibi evde pır oraya pır buraya geziyom öle :roflol: :roflol:

bende yıne bı yerde okumustum bebek anne karnındayken duymaya alıskın oldugu seslere dogdugundada asına oluyormus. anne karnında en cok kımın sesını duymaya alıskınsa mesela o kucakta daha cabuk sakınlesıp guven hıssedıyormus. bırde yaklasık bır yıl once dogum yapan bı arkadasım gecelerıbebegını uyutuurken bı cd dınletıyordu dıkkatımı cektı sordum anne karnındayken bu cd yı cok dınletmıstım sımdıde cok sevıyor dınlemeyı dedı o cd calınca sakınlesıp huzursuzlugu gıdıyormus:)

evet canım bencede haklısın katılıyorum sana

evet canım onu bende duymuştum. biz bütük gün klasik dinliyoruz evde açarım klasik müziği uyur poyrazım

kesnilkle duyuyorlar yapılan araştırmalar bunu göstermiş arkadaşlar ben iki hafta sonra bebeğime müzik dışında kitapda okuyacağım doğumdan sonra ağladıklarında anne karnında okuduğunuz kitabı okursanız rahatlıyorlarmış

hey masallah osmanlı kadınımısın yoksa sen?kaydirigubbakcemile3
saka bı yana bosver yorma kendını evlatların herseyden onemlı ısterse evı pıslık gtrsun.sız ıyı olmadıktan sonra hıcbıseyın kıymetı yok.allah saglık versın de en gusel sey o.

Bebeğim benim için mükemmelsin
Sen benim cennetten hediyemsin

Bu tüm zamanların en büyük hikayesi
Bir filmde tanışmışız gibi
Böyle anlam taşıyacak sonuna kadar
Ve sen bana ne yaptın
Hissettiğim çok güzel
Melek ben uyandım
Ve rüyamı yaşıyorum
Durmaksızın (bitmeksizin)
Deliyim sana
Kalbimdeki (karnımdaki) düm tek tek

Hep orda böyle dakikada durmadan
Hissediyorum geri dönüş yolu yok
Karnımdaki ritimi hissedebiliyor musun?
Böyle gidiyor düm tek tek

Hep orda böyle dakikada durmadan
Hissediyorum geri dönüş yolu yok
Bebeğim tüm cevaplarını okudum
ıçindeki yerli olmayan hareketlerinde
Sen tüm zamanın en iyi dansçısısın
Beni çok özel hissettiriyorsun
Kimse senin öptüğün gibi öpemez
Uzmanlık alanınmış gibi
Hissettiğim çok güzel

kızlar bu şarkıyı bize ve minnoşlarımıza yazmışlar bence :)

Günaydın kızlar
Bebişlere hazırlıklar son hız devam ediyor gerçekten aldıklarınız çok hoş. Allah hepisini evlatlarınız üzerinde görmeyi de nasip etsin. Ben hala bir çorap dahi almadım. Sanırım temmuz gibi başlayacağım almaya.
Bazen düşünüyorum çok az kaldı kavuşmama diye seviniyorum. BAzende çok uzun zaman var diye üzülüyorum sizde de böyle gel gitler oluyormu. Ben evdeyim ve raporluyum hiçbir iş yapmıyorum. Tek amacım bebeiş büyütmek ondanmı kaynaklanıyor bu durum. ışe gitmeyi özledim vallahii.

gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)

kızlar bi programda hülya avşar anlatıyodu: zehraya hamile kaldığı andan itibaren klasik müzik dinletmeye başlamış.. doğduğundada uyurken filan bu durum devam etmiş tabi.. sonra çocuk büyüyüp 3-4 yaşına geldiğinde mesela güzel bir restorana yemeğe gidildiğinde; e o tarz yerlerde klasik müzik çalar , bu seferde çocuk müziği duyduğu anda uyumaya çalışıyomuş direkt gözler kapanıp karnı açlıktan guruldarken o uyumaya çalışıyomuş sahneyi düşünsenize... çünkü artık çocuk biyerde klasik müzik varsa ben kesin uyumalıyım diye şartlamış kendini!! :)) kızlar bu plan geri tepmesin bu seferde zehra gibi birer tane almayalım elimize habire her klasik müzik duyduğunda uyumaya çalışan bi tip düşünsenize :))))) :roflol:ben arada tarık tüfekçi kolbastı filan dinleticem böle olmaz hep klasik hep klasik çocuk atalarının kim olduğunu şaşacak mozartı dedesi sanacak 2 yaşına geldiğinde gelemem ben öle şeye :))))))))))))))) :roflol: :roflol:

hepinize tşk. ederim arkadaşlar sizlerde ii haberler ile gelırsınız ınş.

yasemıncım göbüşüne ve ogluşuna maşallah büyümüş yavrun

dilekcim geçmiş olsun canım.3 dönem zor geçcek hepimiz için allah yardımcımız olsun.
kılolarıda bu kadar takmıyın ben napıyım-tatlicadiarzu-.mayıs anneleri dogum yapmış ve en az veren 8 kılo vermiş bile şimdiden.darısı başımıza artık

yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız.hayırlısı olsun bebişleriniz sağlıkla dogururuz ınş.

glnz ogluşunun odasıda hayırlı olsun iii günlerde eskıtsın yavrun

maşallah canım enerjine ... bende enerjisi tükenmiş olarak güne başlayanlardanım. delikafadulden

fatoş gunaydın. bende evde polsam gec kalkarım ama eski performansım yok. onceden 1 ı bıle gorurdum sımdı en gec 10:)

boşver canım biz de erken uyanıp dünyayı kurtarmadık :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bi arkadasım dogum yaptı 37. haftada suyu ittigi için sezeryan oldu ve bebeiş 2.5 kiloo.... gecmişi okudum biraz eslenmemize dikkat edelimmm bosverin tipimizde kaysın azcıkkk:) ( *biz böylede cekiciyizzz) birer mucize var içimizde unutmayalım..........:ecrin_bebek:

erovizyon şarkımızla ilgili ne güzel tespit yaptım hiç iplemediniz aferin :)

valla klasik konusuna takmayacağım aynı araştırmayı başka müzik türleri için de yapışlar mı mesal türk sanat müziği halk müzüği? bana sağlam verilerle gelin kardeşim :)

gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)

günaydın bizim içinde uyu dün gece iyi uyuyamadım bende tuvalaete falan kalk derken sabah kalkmak zor geliyor cumartesi arkadaşlarım gelcek o günde erken kalkarım mecbur doğuma kadar uyusak bari sonra zaten artık uykuya veda bebişlerimiz olcak :ecrin_bebek:

pembecim şarkımızın tespiti hoş olmus:):)

bırde güzel dans etseydı ablamız keske. izledinzimi. sankı ıbodan ders almıs:) bır ara şappiy diycek die bekledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…