2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sıze bısey sorcam.
mesela ılk aylarda bulantım vardı ve kılo 4 verdım sonra tekrar kılo aldım.sımdı hamıle kaldıgım kılonun 2 kılo ustundeyım.ben 6kılo mu almıs oluorum yoksa 2 kılo mj????

gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)

hiç ilgisi yok uyu arkadaşım uyu ohh yarasınnn sonra ne güzel günlerdi diye buraya gelir maziye bakarsın o uyuyabildiğin günlere özlemini giderirsin :)))))))))))))

canım temmuza iyice göbüşler büyücek ayrıca aşırıda sıcak olcak... daha az gezebileceğin içinde ne bulursan alıcan geçicen pişmanlık olucak belkide baız aldıklarında.. belkide yavaş yavaş başlasan hem zamanın geçer hemde eksiklerinmi daha iyi görürsün son güne kalmaz heryşey....şuan iyiyiz diye ozamanda böyle iyi olucaz sanıyoruz ama muhtemelen olamicaz... bu zamanları iyi değerlendirmek lazımm.. :)))) ayrıca o dediğinden bendede oluyo.... bi uzak geliyo bi eyvah çokaz kaldı diyorum görende dicekki sancısı tuttu geliyo bununki :)))) :roflol:

Selam güzel hamişler,sıcak ve yorucu bir yaz sizi bekliyor..Hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah:))

sıze bısey sorcam.
mesela ılk aylarda bulantım vardı ve kılo 4 verdım sonra tekrar kılo aldım.sımdı hamıle kaldıgım kılonun 2 kılo ustundeyım.ben 6kılo mu almıs oluorum yoksa 2 kılo mj????

bence ıkı kılo canım... benım mıdem hiç sorun cıkarmadı bız hep aldık:) 5 kilo toplamımız kaydirigubbakcemile

buarada fazlada müzik dinletmeyinnn.... benim komsum hamileyken devamlı müzik dinlettii şimdi 1.5 yasında minik kızımızz facede resmi var cimcienin görebilirsiniz... artık müzik duyunca oynamasını gectikk derlerya kapı gıcırtısı diyee vallaha öyle en son patates kızartmasının kızarırken cıkardıgı sese oynuyodu dusunun.....( kettıl sesi aspiratör sesi süpürge sesi v.s)

sıze bısey sorcam.

2 kilo alıyorsun çünkü normal kilonun altında başlıyorsan gebeliğe önce o açığı kapaman bekleniyor onlar eksi sayılıyor. yani daha 13 kilo alacaksın canım :)

sıze bısey sorcam.

havuz problemi gibi oldu.... sanırım iki kilo almış oluyosun.

dogru diyon canım valla benım hedefim en az 3200 gr dogurmak bakalım artık ne çıkcak
eee zaten 158 boydanda 4 kılo çıkmaz hanı:roflol::roflol::roflol:
ogluşunun ismi çok güzel bende önceden yiğit derdim ama başka koyan oldu kaldı..
kızlar kım elkıyosa oğlumuda ekleyın yagızkaydirigubbakcemile2

eurovizyon kosunuda sonuna kadar haklısın ben o geceki performansını beğenmedim
klasik müziğe gelince sanırım şunla alakalı bebekler tiz sesleri algılarlarmış klasik müzikte tiz sesler daha ağırlıklı ondan mı öneriyorlar onu bilemiyorum ama bebeğinizle konuşurken otomatikman sesimizi inceleterek bebek gibi konuşuruz ya işe onu duyuyorlarmış bas sesleri algılamıyorlarmış babalarında öle konuşması lazımmış bunları national geo. belgeselinden duymuştum

sağol canım amin seni de miniğini görmüşsün maşallah ona annesi

sıze bısey sorcam.

canım 2 kilo de sen ona... moralin iyi olsun naniknanik 6 kilo diyince insana çok gibi geliyor ama 24 hafta için bile 6 alt sınır kaydirigubbakcemile3

acıklamalarınız ıcın saolun kızlar
ama ıns pembenın dedıgı gıbı 13 kılo daha almam:s-tatlicadiarzu-

sıze bısey sorcam.

canım bende 6 kg verdim ve aynısını sordum dr bana dediki ilk başladığın andaki kilodan sonrasını aldın sayıcaz vücudunun son noktası oydu gebe kalmadan önce bizde ordan devam edicez dedi.... yani ben hala eksideyim ne mutlu hamileyim diyene ohh :)))))

pembecim şarkımızın tespiti hoş olmus:):)

bırde güzel dans etseydı ablamız keske. izledinzimi. sankı ıbodan ders almıs:) bır ara şappiy diycek die bekledim:)

ciddimisin.. e o şarkıyla hele hele o iğrenç kıyafetle okadar bacım demekki :)))))))

aa pembecım valla turk muzıkısındende ornekler vermısler bı yazıda dede efendı ,ıtrı sevkı bey, rahmı efendı vs bestelerı kurdılı hıcazkar,nıhavent,segah,ussak makamları fılan yazıyo :)) bunları dınlesem ben bıle uyurum o mınıcık yavrularımız ne yapsın:))
saka bı yana zaten ılla klasık muzık dınletılecek dıye bısey yokkı anne en cok nelerı dınlemekten hoslanıyorsa onlar dınletılmelı yazıyor, benım kuzenım gecen eylulde dogum yaptı hamılelıgı botunca fatıh urekten hadı hadı yı soledı sımdı kucagında yavrusuyla hadı hadı calıp bırlıkte soluyolar bı gorsen nasıl sekerler:))

sıze bısey sorcam.

bencede 2 kılo almış olusun harelde ama boşver petı haa 2 kılo fazla ha 2 kılo eksık.nasılsa alıncak..

ama gammacım ben basbayağı yüksek sesle konuşuyorum kızlara gümbür gümbür şarkı da uyduruyorum. sabahtan beri dışarıdan görülebilen her tekmelerinde de kahakaha koyuverdim kendi kendime evde tek başıma. tiz miz değiliz biz :)

koolları kaldırdı baş aşşagı sallamaya basladı:) sonda gelen danscıyı sevdım ben. hopğlaya zıplaya guzel geldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…