gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)
Günaydın kızlar
Bebişlere hazırlıklar son hız devam ediyor gerçekten aldıklarınız çok hoş. Allah hepisini evlatlarınız üzerinde görmeyi de nasip etsin. Ben hala bir çorap dahi almadım. Sanırım temmuz gibi başlayacağım almaya.
Bazen düşünüyorum çok az kaldı kavuşmama diye seviniyorum. BAzende çok uzun zaman var diye üzülüyorum sizde de böyle gel gitler oluyormu. Ben evdeyim ve raporluyum hiçbir iş yapmıyorum. Tek amacım bebeiş büyütmek ondanmı kaynaklanıyor bu durum. İşe gitmeyi özledim vallahii.
gunaydınn diyim size ben yenii uyandım dahaaa???? ay valla utanıyorum sölemeyee ne tenbelimm dimiii:)
sıze bısey sorcam.
mesela ılk aylarda bulantım vardı ve kılo 4 verdım sonra tekrar kılo aldım.sımdı hamıle kaldıgım kılonun 2 kılo ustundeyım.ben 6kılo mu almıs oluorum yoksa 2 kılo mj????
sıze bısey sorcam.
mesela ılk aylarda bulantım vardı ve kılo 4 verdım sonra tekrar kılo aldım.sımdı hamıle kaldıgım kılonun 2 kılo ustundeyım.ben 6kılo mu almıs oluorum yoksa 2 kılo mj????
sıze bısey sorcam.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızlar bi arkadasım dogum yaptı 37. haftada suyu ittigi için sezeryan oldu ve bebeiş 2.5 kiloo.... gecmişi okudum biraz eslenmemize dikkat edelimmm bosverin tipimizde kaysın azcıkkk:) ( *biz böylede cekiciyizzz) birer mucize var içimizde unutmayalım..........:ecrin_bebek:
erovizyon şarkımızla ilgili ne güzel tespit yaptım hiç iplemediniz aferin :)
valla klasik konusuna takmayacağım aynı araştırmayı başka müzik türleri için de yapışlar mı mesal türk sanat müziği halk müzüği? bana sağlam verilerle gelin kardeşim :)
hepinize tşk. ederim arkadaşlar sizlerde ii haberler ile gelırsınız ınş.
yasemıncım göbüşüne ve ogluşuna maşallah büyümüş yavrun
dilekcim geçmiş olsun canım.3 dönem zor geçcek hepimiz için allah yardımcımız olsun.
kılolarıda bu kadar takmıyın ben napıyım-tatlicadiarzu-.mayıs anneleri dogum yapmış ve en az veren 8 kılo vermiş bile şimdiden.darısı başımıza artık
yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız.hayırlısı olsun bebişleriniz sağlıkla dogururuz ınş.
glnz ogluşunun odasıda hayırlı olsun iii günlerde eskıtsın yavrun
sıze bısey sorcam.
sıze bısey sorcam.
pembecim şarkımızın tespiti hoş olmus:):)
bırde güzel dans etseydı ablamız keske. izledinzimi. sankı ıbodan ders almıs:) bır ara şappiy diycek die bekledim:)
sıze bısey sorcam.
canım bende 6 kg verdim ve aynısını sordum dr bana dediki ilk başladığın andaki kilodan sonrasını aldın sayıcaz vücudunun son noktası oydu gebe kalmadan önce bizde ordan devam edicez dedi.... yani ben hala eksideyim ne mutlu hamileyim diyene ohh :)))))
ciddimisin.. e o şarkıyla hele hele o iğrenç kıyafetle okadar bacım demekki :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?