ıns alı'nın hıcbıyerınde bısey olmasın.sonucta bızler annelerımız gıbı bılınclı bısey yapmıoruz allaha emanet.
bende şuan o akdar sıcak ki çatlıcammmmmmmm
inşallah teyzesi. kırmızı burunlu olmasında oğlummm
bende ilk çilek yerken duağımı ellemiştim herkes bağırıyor elleme diye benimki de çilek dudaklı olcak sanırım . ama ondna sonra her yediğimde aklıma bile gelmedi kimvilir nerelerimi elledim
Ben bu ara bu kilo konusunda fena hassaslaştım sabah anneme söyledim çok alma bak sezeryan yaparlar diyor bana bende sinirlendim yapsınlar farketmez sağlık olsunda dedim ilk o oldu ... 2.cisinde öğlen yemek yicem ayıptır söölemesi yemekte makarna , kıymalı yağlı yumurta ve salata vardı bende sadece makarna aldım tabağıma , yemek yapan teyze diyroki hamur yiye yiye şiştin onu da fırçaladım sanki sebze var ben yemiyorum yaaaaaaaaa bizim iş yerinin altında restoran var personel yemeği ne çıkarsa onu yiyoruz yani çeşit bol değil , genelde de pilav makarna yanında patatesli yemekler çıkıyor .
Ay sinir oldum ya , şurda internete gireyim diyorum kopup duruyorGülay siyah bir tayt giymiştim üzerimde de mavi bir üst vardı ve siyah mont ama benden başka tombiş yoktu o saatlerde ( 18.00 ,18.30 arasıydı sanırım ) belki benimdir :))
takmayın millete kafanızı kızlar yaaa.... beni her gören doğum iznine ne zaman ayrılıyon diye soruyo.. ben beş bitti diyince aaa kocaman karnın diyolar..
bısey dıyım mı konuyu degstıreyım:)
benım tuylerım artık daha yavas uzuo
kızlar tüyler gebelikte azalıyomuş... ama sonra aynen eski haşmetleriyle geliyolarmış...(( ama kadınların malum yerlerinde kalıcı azalmalar oluyomuş.. çok şükür bende kalıcı azalmadan ziyade kontrolsüz kıl fışkırması var orman anası olcam bu gidişle ben... :roflol: doğal bitki örtümde geyikler koşacak açıklar piknik yapacak :))))))) :roflol:
canım gittin mi tekrar doktora
evet kızlar yaa insan zaten hassas oluyo bide üste millet aa brunun büyümüş aa bilmemneren bilmemne olmuş diyip duruyolar gelde delirme.. insanlar karışmasa hamileler bukadar gereksiz psikoza saplanmıvcak aslında yaşayınca daha iyi anladım... ya kız erkek yorumu yaparlar yada kilo.. doğum yaklaşıncada karnın inmiş sejn 2 haftaya kalmaz doğurursun bilmemne.. pekte bilirler maşallahh hep zart zurt konuşcak birileri vardır etrafta.. çok lazım ya o engiiin bilgiler bize.... okadar doktora niye gidiyoruz madem millet bukadar biliyosa onu hiç düşünmüyolar off.....klava:
Ben bu ara bu kilo konusunda fena hassaslaştım sabah anneme söyledim çok alma bak sezeryan yaparlar diyor bana bende sinirlendim yapsınlar farketmez sağlık olsunda dedim ilk o oldu ... 2.cisinde öğlen yemek yicem ayıptır söölemesi yemekte makarna , kıymalı yağlı yumurta ve salata vardı bende sadece makarna aldım tabağıma , yemek yapan teyze diyroki hamur yiye yiye şiştin onu da fırçaladım sanki sebze var ben yemiyorum yaaaaaaaaa bizim iş yerinin altında restoran var personel yemeği ne çıkarsa onu yiyoruz yani çeşit bol değil , genelde de pilav makarna yanında patatesli yemekler çıkıyor .
Yarın bir daha gidicem canım, çarşamba göstermedi yarın bir daha senağlama
Sorma ya ben bugüne kadar neşeli ne kadar pozitiftim , hem oğlumun kalp olayı hem de şu kilo muhabbeti sinirimi iyice allak bullak etti elalem yetmiyor gibi bir de kendi annem Allahtan kayınvalidem akıllı ağzını açmıyor arada bir benim göbeğim küçücüktü ama 3 tosun doğurdum diyor ama ortaya , of of akşamları yürüyorum artık yemekten sonra ama yine acıkıyorum cokacimcoook
:roflol::roflol: çatlıcam şimdi gülmekten allah da seni güldürsün. Bende de aynı çok fena oldum ya bit düşse çok afedersin ne der bilmiyorum.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?