2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay yasemıncım ya.takma kafana sımdı sen taktıkca herkesın soledıgı batar sana.rahat ol canım.cok sısersen sezeryan olursun ne vr kı bazı ınsanların sezeryan dogumları normalden kolay ve rahat oluo.benım arkadasım hamıle kaldıgında 80 kıloydu.doguma 100le gtti.ve sezeryan oldu ınan 3 gunde ayakta gezınıodu sapasaglam.allah hyrlısını versın sen canını sıkma yemennı de degıstrme sonra halsız kalırsın tasıyonun user allah korusun takma kımseyı

inşallah teyzesi. kırmızı burunlu olmasında oğlummm

bende ilk çilek yerken duağımı ellemiştim herkes bağırıyor elleme diye benimki de çilek dudaklı olcak sanırım . ama ondna sonra her yediğimde aklıma bile gelmedi kimvilir nerelerimi elledim

kızlar tüyler gebelikte azalıyomuş... ama sonra aynen eski haşmetleriyle geliyolarmış...(( ama kadınların malum yerlerinde kalıcı azalmalar oluyomuş.. çok şükür bende kalıcı azalmadan ziyade kontrolsüz kıl fışkırması var orman anası olcam bu gidişle ben... :roflol: doğal bitki örtümde geyikler koşacak açıklar piknik yapacak :))))))) :roflol:

takam kafana ..sen ye yemeğini... bebişlerimiz sağlıklı olsunda nasıl olsa veriririz...

evet kızlar yaa insan zaten hassas oluyo bide üste millet aa brunun büyümüş aa bilmemneren bilmemne olmuş diyip duruyolar gelde delirme.. insanlar karışmasa hamileler bukadar gereksiz psikoza saplanmıvcak aslında yaşayınca daha iyi anladım... ya kız erkek yorumu yaparlar yada kilo.. doğum yaklaşıncada karnın inmiş sejn 2 haftaya kalmaz doğurursun bilmemne.. pekte bilirler maşallahh hep zart zurt konuşcak birileri vardır etrafta.. çok lazım ya o engiiin bilgiler bize.... okadar doktora niye gidiyoruz madem millet bukadar biliyosa onu hiç düşünmüyolar off..... klava:

evet o sensin o zamanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis. dünya göz hastanesinin aşağısından yürüyordun kızlaya doğru.... canım benim senin neren kilon almış öyle resimlerdeki gibi kilolu değilsin. arkadaşlara duyurulur..... sadece göbüşün bayağı bi büyük benimkine nazaran ama bacakların benimkinden çok çok inceler. maşallah valla sana...

bende de ne göz varmış be, hamilelere yönelik radarlarım açık durumda. bu arada bir de sakız vardı ağzında sanırım, saçların da açıktı... he he... seni buldum işte.....

takmayın millete kafanızı kızlar yaaa.... beni her gören doğum iznine ne zaman ayrılıyon diye soruyo.. ben beş bitti diyince aaa kocaman karnın diyolar..

benımde annem benı begenmıyo:) gecen bulasık yıkıyoruz yengem karnını çok yasmala tezgaha dıyor annem ne karnı var sankı dıyo:):)

:roflol::roflol::roflol: çatlıcam şimdi gülmekten allah da seni güldürsün. Bende de aynı çok fena oldum ya bit düşse çok afedersin ne der bilmiyorum.delikafadulden

bizde yemegımızı yedık geldık, her yemekten sonra oldugu gıbı sımdı oglumun tekmelerıyle mutlu oluyorum:)) sızlerınde ozellıkle yemeklerden sonra bebıslerınızde hareketlenme artıyormu kızlar?

canım gittin mi tekrar doktora

Yarın bir daha gidicem canım, çarşamba göstermedi yarın bir daha senağlama

Sorma ya ben bugüne kadar neşeli ne kadar pozitiftim , hem oğlumun kalp olayı hem de şu kilo muhabbeti sinirimi iyice allak bullak etti elalem yetmiyor gibi bir de kendi annem Allahtan kayınvalidem akıllı ağzını açmıyor arada bir benim göbeğim küçücüktü ama 3 tosun doğurdum diyor ama ortaya , of of akşamları yürüyorum artık yemekten sonra ama yine acıkıyorum cokacimcoook

canım şuan ben senden emin ol daha kiloluyum. hatta eşime dedimki seni görünce baksana hiç kilo almamış, sadece karnı büyüyor ne güzel dedim...... tabi o sırada yolda hareket halinde değildik, tıkanmış trafikte sağa sola bakıp yorum yapmakla meşguldum. senin için bunları söyledikten sonra birden facebooktaki yüzün aklıma geldi, ışıklar çaktı birden bende, yarın yasemine sorayım dedim ne giydiğini......

bence senin göbüş büyk diğer yerlerinde normalden ince olduğu için insanlar sana böyle yorum yapıyorlar , yani kilo aldın falan.... halbuki bizleri görürsen emin ol için rahatlar... şu yemekçi teyze bana ne der kimbilir....

kımseye takılma canım. ister çok kılo al ıster az al herkes bişey dıyecektır. onemlı olan yavrularımızın durumu. onlar saglıklı olsun yeter. herseyı boşver. şu kalp olayıda ınsallah yarın artık kuzun gosterırde sende rahat edersın

:roflol::roflol: çatlıcam şimdi gülmekten allah da seni güldürsün. Bende de aynı çok fena oldum ya bit düşse çok afedersin ne der bilmiyorum.delikafadulden

çatlama şekerim çatlama kocam toplasak doğumdan fazla kuaför parası veriyoz diyo haklı adam :))))))))))) bit düşse ne der bilmiyom hatta bit bile bu baltagirmemiş ormanlara düşermi bilmiyomm bilmek istemiyoomm :))))))))))) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…