2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım doğrudur söylediğin. ılık suyla ben banyo yapamıyorum doktor da dedi ama olmuyor üşüyorum sanki alışmışım sıcacık kaynar suyla banyo yapmaya offffff

evet canım doğrudur söylediğin. ılık suyla ben banyo yapamıyorum doktor da dedi ama olmuyor üşüyorum sanki alışmışım sıcacık kaynar suyla banyo yapmaya offffff

üzme kendini şekerim yaz geldi nasılsa sen o sıcaklarda biraz zor haşlarsın kendini istakoz gibi... kaydirigubbakcemile2 kızgın kumlardan serin sulara atlıcak yer arar durursun artık :)))))))))))))))) :roflol:

sağolasın canım ailelerinin sabrı yerinde olsun da hepsi çoluklu çocuklu ufacıklar:çok üzgünüm: Allah sağlıklı güzel ömürler versin hepimize bebişlerimize, eşlerimize, ailelerimize inşallah. Herşeyleri hazır alıp yiyoruz ben de bundan çok korkuyorum. Mesela hamilelikten sonra hiç hazır çorba almadım, dondurulmuş yiyecekten ziyade taze yemeye çalışıyorum, sezonu gelmeden çıkan meyve ve sebzelerden almamaya çalışıyorum ama ne kadar kendimi ve bebeğimi koruyabiliyorum bilmiyorum. Hatta şuan telefonumu uzağa doğru attım.

üzme kendini şekerim yaz geldi nasılsa sen o sıcaklarda biraz zor haşlarsın kendini istakoz gibi... kaydirigubbakcemile2 kızgın kumlardan serin sulara atlıcak yer arar durursun artık :)))))))))))))))) :roflol:

delikafadulden buz gibi suyu kafama geçiririm herhalde şimdide yanmaya başladım zaten

başın sağolsun canım. her ölüm erkendir derler ama genç ölümü de ayrı zor. Allah sıralı ölüm versin...

Ay sinir oldum ya , şurda internete gireyim diyorum kopup duruyor Gülay siyah bir tayt giymiştim üzerimde de mavi bir üst vardı ve siyah mont ama benden başka tombiş yoktu o saatlerde ( 18.00 ,18.30 arasıydı sanırım ) belki benimdir :))

kızımla yemeğimizi yedik geldik teyzeleri.. ama sanki bu saatlerde bütün pilim bitiyo .. sizde benim gibi yorgun musunuz?

kızlar bazı batıllar gercektende batıl değil. benım kolumda gül lekesi omzumun on tarfındada üzüm yapragı var. o çok hoş duruyor:) annem sebebını soylemıstı.

benım eşim hamılelıgımı ogrenınce guller almıstı ben onları bol bol kokladım:) Alim in bir yerinde bişey cıkacakmı:)

bısey dıyım mı konuyu degstıreyım:)
benım tuylerım artık daha yavas uzuo

Benim de yavaş uzuyor ama daha güçlü sankidelikafadulden Çok afedersin siyah siyah ya ben de siyah tüy ne arar. Kardeşim tatile geldi göbeğimi gösterdim. Abla ne bu hal dedi ne yapacağım bilmiyorumCADIARZU

Ben bu ara bu kilo konusunda fena hassaslaştım sabah anneme söyledim çok alma bak sezeryan yaparlar diyor bana bende sinirlendim yapsınlar farketmez sağlık olsunda dedim ilk o oldu ... 2.cisinde öğlen yemek yicem ayıptır söölemesi yemekte makarna , kıymalı yağlı yumurta ve salata vardı bende sadece makarna aldım tabağıma , yemek yapan teyze diyroki hamur yiye yiye şiştin onu da fırçaladım sanki sebze var ben yemiyorum yaaaaaaaaa bizim iş yerinin altında restoran var personel yemeği ne çıkarsa onu yiyoruz yani çeşit bol değil , genelde de pilav makarna yanında patatesli yemekler çıkıyor .

ıns alı'nın hıcbıyerınde bısey olmasın.sonucta bızler annelerımız gıbı bılınclı bısey yapmıoruz allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…