kızlar kağlıcanın olayı nedir bilmem ama kaplıcaların bazılarında çamur banyoları filan var sakın girmeyin o çamurdaki bir madde erken doğumu tetikliyomuş aman aklınızda olsun kötü bir sürprizle karşılaşmayın.. hatta bırak kaplıcayı çamuru evde bile elden gelindiğinde ılık suyla yıkanmak lazımmış dr.um özellikle söylemişti sıcak su asla yok diye...
evet canım doğrudur söylediğin. ılık suyla ben banyo yapamıyorum doktor da dedi ama olmuyor üşüyorum sanki alışmışım sıcacık kaynar suyla banyo yapmaya offffff
üzme kendini şekerim yaz geldi nasılsa sen o sıcaklarda biraz zor haşlarsın kendini istakoz gibi... kaydirigubbakcemile2 kızgın kumlardan serin sulara atlıcak yer arar durursun artık :)))))))))))))))) :roflol:
ayy kıyamam canım başın sağolsun...(( evet çağın hastalığı hakkaten eğer doğruyda 2014 te her 2 kişiden birisi bu hastalıktan olacakmış.. Allahım korusun evlerden ırak ya düşünsenize bu dünyanın yarısı demek.. okadar kızıyorumki el kadar bebeklerin eline cep tel. veren yada konuşturmaya çalışan ana babalara... dikkat etmek laızm cidden patlama geliyo normal değil bukadarı ya....
üzme kendini şekerim yaz geldi nasılsa sen o sıcaklarda biraz zor haşlarsın kendini istakoz gibi... kaydirigubbakcemile2 kızgın kumlardan serin sulara atlıcak yer arar durursun artık :)))))))))))))))) :roflol:
sağolasın canım ailelerinin sabrı yerinde olsun da hepsi çoluklu çocuklu ufacıklar:çok üzgünüm: Allah sağlıklı güzel ömürler versin hepimize bebişlerimize, eşlerimize, ailelerimize inşallah. Herşeyleri hazır alıp yiyoruz ben de bundan çok korkuyorum. Mesela hamilelikten sonra hiç hazır çorba almadım, dondurulmuş yiyecekten ziyade taze yemeye çalışıyorum, sezonu gelmeden çıkan meyve ve sebzelerden almamaya çalışıyorum ama ne kadar kendimi ve bebeğimi koruyabiliyorum bilmiyorum. Hatta şuan telefonumu uzağa doğru attım.
başın sağolsun canım. her ölüm erkendir derler ama genç ölümü de ayrı zor. Allah sıralı ölüm versin...
bısey dıyım mı konuyu degstıreyım:)
benım tuylerım artık daha yavas uzuo
delikafadulden buz gibi suyu kafama geçiririm herhalde şimdide yanmaya başladım zaten
Selam hanımlar sabah , fotoyu ekledim sonra iş güç giremedim bu arada geçmişe şööle bir baktım , sanırım batıl inançlara geçmişiz :roflol:
kızımla yemeğimizi yedik geldik teyzeleri.. Ama sanki bu saatlerde bütün pilim bitiyo .. Sizde benim gibi yorgun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?